Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Super Mario Bros U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εχει quicksave για τέτοιες περιπτώσεις.

Comment

Και πάλι δεν είναι κάτι μόνιμο,οπότε συμφωνώ με Straier.
      Carpe diem

Comment

Και εγω συμφωνω απλα ειναι μια λυση αν θες να παιξεις μια πιστα και να φυγεις.

Comment

Originally posted by straier View Post
          Όχι δεν προσφέρει αγωνία, εκνευρισμό προσφέρει. Ειδικά αν είχες σκοπό να παίξεις μόνο μία πίστα.
          Κάθε φόρα που τελειώνεις μία πίστα κάνει save. Όλα τα παιχνίδια αυτό δεν κάνουν; Τι πράγμα λέτε ακριβώς γιατί μπερδεύτηκα.
          Αν κάνεις gameover (πράγμα σπάνιο) απλώς ξεκινάς από το τελευταίο κάστρο που είναι 2-3 πίστες πιο πίσω. Δεν ξεκινάς όλο το παιχνίδι.

Comment

Πριν τερματισεις το game εχει save μονο μετα απο καστρο.
            Do a barrel roll!

Comment

dp

Comment

Εκανα κι εγω ποδαρικο στο Wii U αρχιζοντας απο το NSMBU. Διβασα και ολο το thread στα γρηγορα να δω τι ειπαν οσοι το παιξαν ηδη.

Σιγουρα δε συγκρινεται στο ελαχιστο με τα υπολοιπα NSMB, το level design ειναι πολυ καλο και εχουν γινει τεραστια αλματα απο τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας.
                Τωρα περι δυσκολιας... απο τη μια πιστευω πως (για 100% completion εστω) ειναι απο τα πιο δυσκολα 2d Mario. Απο την αλλη το βρηκα και παλι ευκολο. Απο τα μισα του παιχνιδιου ειχα 99 ζωες και μεχρι να βγαλω ολο το παιχνιδι ημουν σταθερα 90+ ... ακομα και στο star road με 99 τελειωσα.

Μου πηρε 17 ωρες για το 100%. Τα star coins κανουν το παιχνιδι πολυ ενδιαφερον, χωρις αυτα ειναι σαν να παιζεις ενα παιχνιδι καποιες σκαλες πιο κατω σε δυσκολια. Σε καποιες πιστες ηθελε αρκετο ψαξιμο (κλασικα στα ghost houses κυριως). Να πω την αληθεια περιμενα κατι πιο ενδιαφερον απο το star road... καποιες πιστες ηταν πολυ καλες, αλλα καποιες αλλες πιστευω πως δε θα επρεπε να ηταν εκει. Θα θελα να ξαναδω κατι στα χναρια του SMW (πιστες που ξεφευγουν αρκετα απο τη λογικη του υπολοιπου παιχνιδιου) ή εστω κατι πιο πρωτοτυπο.

Το παιχνιδι παταει αρκετα και στο SMB3 περαν του SMW που ολοι ανεφεραν συχνα οταν μιλουσαν για αυτο. Σιγουρα εχουμε ghost houses, secret exits, κινουμενες πλατφορμες και αλλα πολλα που θυμιζουν SMW αλλα οκ καπου πρεπει να ξεφυγουμε και στο οπτικοακουστικο κομματι για μια αλλαγη παραστασεων για κατι που αν δεν ειναι εντελως νεο τουλαχιστον να παραπεμπει στην αισθητικη του SMW.

Ελπιζω να μη δουμε αλλο NSMB και να κλεισει η σειρα αυτη με ενα τοσο καλο παιχνιδι. Το NSLU δε με ενδιαφερει αμεσα, στο ενδιαμεσο θα δω τιποτα αλλο και απο του χρονου ισως να το σκεφτω.
                Περαν του main game btw δεν ειδα κατι αλλο... Σε καποια φαση θα παρουν σειρα και τα challenges αλλα τωρα θα κανω ενα διαλειμμα και βλεπουμε.

Comment

Ακόμα να το παίξω, δεν έχω Wii U κιόλας πλέον...

Άντε πήγαινε για 100% SM3DW τώρα.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                    Γράψε και κάνα χρόνο να κάνουμε σύγκριση :
                    Accors Plains Speed Run: 52.62
                    Originally posted by Sinclair View Post
                    Acorn Plains Speed Run: 51.79
                    Ok απο τοτε μεχρι τωρα θα χετε καλυτερους χρονους υποθετω, αλλα κυριολεκτικα με την 1η προσπαθεια σε αυτο το challenge εκανα 50.91. Μηπως να αναθερμανθει το τοπικ;

Comment

Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες. Αν θες δυσκολία πας στο NSLU που είναι πολύ δυσκολότερο, αλλά σίγουρα να παίξεις δύο NSMB στο καπάκι δεν λέει άσε που προηγείται το Tropical Freeze.
                      NSMB ούτε εγώ θέλω άλλο και είμαι σίγουρος ότι δεν θα δούμε άλλο.

Για τα challenges δεν τα έχω πολυπαλέψει, αλλά δεν το αφήσω έτσι.

Comment

To DKC θα παρει σειρα φετος σιγουρα, απλα δεν ξερω αν θα ναι πριν ή μετα το SM3DW που ηδη εχω.

In the meantime...

Time Attack Trial 20:57
                        Acorn Plains Speed Run 50.91
                        Full Speed Ahead 29.78
                        Stone Eyed Desert 54.93
                        The Boo Ballet 14.82

Comment

Καλά όλοι 14.82 έχουμε στην Boo Ballet;

Comment

Ε δεν ειναι και περιεργο οταν η πιστα ειναι τοσο μικρη, ασε που δε σου δινει ιδιαιτερα περιθωρια βελτιωσης απο τη φυση της. Εκανα τον ιδιο χρονο 3 φορες τουλαχιστον και μετα σταματησα, αλλα εδω στο 1ο challenge εκανα σιγουρα 5 φορες τον ιδιο χρονο και εκει απορουσα γιατι οσο να ναι δεν ειναι τοσο απλη πιστα οσο η boo ballet ας πουμε.

Comment

Working...
                            X