Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario 3D World
Collapse
X
-
-
To White Tanooki υπήρχε και στο Mario 3D Land( και είναι προφανώς εντελώς προαιρετική η χρήση του- χώρια που αν εμφανιστεί σε stage χάνεις τη δυνατότητα να έχεις shining stars)
Στα του game μιας και το παρέλαβα προχθές- αν κα όπως έγραψα και αλλού δεν υπάρχει χρόνος- κλασικά έπρεπε να το βάλω να δω περί τίνος πρόκειται. Καταρχάς στον τεχνικό τομέα λιώσανε τα μάτια μου, χρώματα, χρώματα και 60fps... Η cat suit έστω στις πρώτες stages είναι all the €, οι διάφανοι σωλήνες υπόσχονται διάφορα κολπάκια για μετέπειτα stages... Κόντεψα να μείνω από χρόνο στην πρώτη stage γιατί έκοβα βόλτες σαν cat και σκαρφάλωνα παντού( εννοείται έπρεπε να κυνηγήσω και ένα πουλάκι όπως στο promo vid)
Έχοντας τελειώσει πρόσφατα το 3D Land( μου μένουν οι μισοί secret worlds που ανοίγουν μετά τον τερματισμό και το μεταμορφώνουν σε κορυφαίο imo και ένα runthrough με τον Luigi)εκτιμώ πολύ περισσότερο το συγκεκριμένο 2.5D(?) στυλ παιχνιδιού που προστίθεται στα Mario- το μόνο μειονέκτημα που βρήκα στο Land είχε να κάνει με κάποια long jumps. Πλέον δεν ισχύει το dashing+jump button= long jump, αλλά πρέπει ενώ κάνεις dash να δώσεις τις εντολές των 3D mario( dashing+crouch+jump button) Ίσως φταίω κι εγώ βέβαια γιατί έχω συνηθίσει στα 3d mario να τρέχω με απλό πάτημα του analogue stick ενώ στα 2d κρατώντας μόνιμα πατημένο το b button, ενώ εδώ υπάρχει μια μίξη των δύο. Aπλώς λόγω των triggers του U pad κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιο εύκολο.
Comment
-
Το long jump εννοείς το A και Z; Γιατί αυτό υπάρχει και δεν χρειάζεται να φτάσεις στην δεύτερη ταχύτητα του dash για να το κάνεις, γίνεται και στιγμιαία. Το μόνο που μου λείπει είναι το triple jump.
Παίζω με δόσεις γιατί χθες ήδη έφθασα στον 3ο κόσμο και δεν θέλω να τελειώσει.
Πάντως απ'ότι λέγεται το post-game content είναι ένα παιχνίδι ακόμα. Ακόμα και το post-game του Galaxy 2 ωχριά μπροστά του.
Comment
-
Στο Land αναφερόμουν βασικά και στο ότι η εκτέλεση του long jump με δυσκολεύει περισσότερο εκεί κυρίως λόγω του l button και του grip του απλού 3ds. Για το U ίσα ίσα που με βολεύει περισσότερο.
Comment
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται θέμα το tanooki suit...Σε κάμποσα παιχνίδια της νιντεντο υπάρχει κάποιας μορφής super guide ο οποίος είναι καθαρά προαιρετικός, αν έχεις πρόβλημα με αυτόν απλά δεν τον ενεργοποιείς.
Enpsty αν έχει περισσότερο metagame από το galaxy 2 τότε θα τα σπάει, εκείνο είχε κάμποσες ώρες επιπλέον gameplay.Αν έχει ακομα περισσότερο θα είναι όλα τα λεφτά.
Πάντως πάντα έλεγα πως θα ήθελα να δω ένα 3D mario που στόχος σου θα ήταν να φτάσεις απλά στο τέλος της πίστας και όχι να μαζεύεις άστρα. Eίμαι πολύ περίεργος να το παίξω. Κρίμα που δεν έχω wiiu, ψήνομαι να ξαναβάλω το mario galaxy 2 για να μου φύγει η λαχτάρα. Enpsty δώσε αναλυτικότερο feedback μόλις το προχωρήσεις και άλλο.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται θέμα το tanooki suit...Σε κάμποσα παιχνίδια της νιντεντο υπάρχει κάποιας μορφής super guide ο οποίος είναι καθαρά προαιρετικός, αν έχεις πρόβλημα με αυτόν απλά δεν τον ενεργοποιείς.
Comment
-
Στο 3DLand. Αν τα shining stars είναι τόσο σημαντικά...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Double post. Είδα το video review και το σκεπτικό του, και ομόλογο πως με έκανε να αλλάξω γνώμη. Όντως δεν έχει και άδικο. Για τις μικρές ηλικίες θα μπορούσαν να βάλουν επιλογή για Very Easy (αν δεν έχει δηλαδή), ή να το διευκολύνουν με άλλους τρόπους, όχι έτσι. What's the point άλλωστε? Αυτό με την στολή είναι κάπως... Τα εξηγεί καλά στο video, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.
Comment
-
Originally posted by Aion View PostDouble post. Είδα το video review και το σκεπτικό του, και ομόλογο πως με έκανε να αλλάξω γνώμη. Όντως δεν έχει και άδικο. Για τις μικρές ηλικίες θα μπορούσαν να βάλουν επιλογή για Very Easy (αν δεν έχει δηλαδή), ή να το διευκολύνουν με άλλους τρόπους, όχι έτσι. What's the point άλλωστε? Αυτό με την στολή είναι κάπως... Τα εξηγεί καλά στο video, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.
Comment
-
Ναι και ειναι καλυτερα απο παλια που ειχες ενα ghost να παιζει τη πισταγια σενα (New SMB Wii). Τουλαχιστον εδω εισαι σχεδον ατρωτος αλλα παιζεις εσυ. Οπως και να χει δε νομιζω να το χρησιμοποιουσα ποτε.
Comment
-
Ο λόγος είναι αυτός που εξηγεί στο 1:07 του video. Αφού είναι παιχνίδι, what's the point? Και στα @@ για τους μεγαλύτερους ηλικιακά που θα το χρησιμοποιήσουν, αν η νοημοσύνη τους είναι τέτοια τότε καλά να πάθουν, αλλα τα άτομα μικρότερης ηλικίας δεν θα νιώσουν καθόλου το feeling της επιτυχίας, της προσπάθειας, ότι πρέπει να παλέψεις ως ένα σημείο για την επιτυχία. "Λεπτομέρειες" όπως αυτές είναι που ανέκαθεν έκαναν τα VideoGames ακόμα πιο ξεχωριστά.
Comment
-
Δε συμφωνω σ αυτο το επιχειρημα, εγω ελιωνα στα Mario απο πολυ μικρος. Επειδη ειναι καποιος μικρης ηλικιας δε σημαινει οτι θα το χρησιμοποιησει κιολας και ειδικα σε ολο το game. Αλλο να το χρησιμοποιησει καποιος σε ενα σημειο που κολησε αρκετα. Μερικες φορες οταν ημουνμικρος και κολλαγα καιρο καπου θα θελα πολυ να μπορουσα να προχωρησω να δω το υπολοιπο game. Ειναι πολυ καλο σα λογικη αλλα σιγουρα μπορει να υλοποιηθει καλυτερα.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΔε συμφωνω σ αυτο το επιχειρημα, εγω ελιωνα στα Mario απο πολυ μικρος. Επειδη ειναι καποιος μικρης ηλικιας δε σημαινει οτι θα το χρησιμοποιησει κιολας και ειδικα σε ολο το game. Αλλο να το χρησιμοποιησει καποιος σε ενα σημειο που κολησε αρκετα. Μερικες φορες οταν ημουνμικρος και κολλαγα καιρο καπου θα θελα πολυ να μπορουσα να προχωρησω να δω το υπολοιπο game. Ειναι πολυ καλο σα λογικη αλλα σιγουρα μπορει να υλοποιηθει καλυτερα.
Comment
Comment