Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario 3D World

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Enpsty View Post
    Προσπαθώντας για το 100% και έχοντας ξεκλειδώσει το post-game θα αναιρέσω ότι είπα πριν και θα το κατατάξω ισάξια με τα Galaxy. Με ένα απλό playthrough βλέπεις μόνο την επιφάνεια, μετά ξεκινάει το ψητό.
    Δεν έχω παίξει το 3DLand αλλά το post-game του World είναι ένα παιχνίδι ακόμα. Εκεί που λες δεν έχει άλλο βγαίνει νέο πράμα. Οι πίστες είναι πολύ δύσκολες οπότε παίρνω πίσω αυτό που είπα και για την δυσκολία.
    Πρέπει να ομολογήσω ότι η nintendo μπορεί να είναι σε πολλά θέματα backwards, αλλά αν υπάρχει ένα που χαίρομαι που είναι backwards είναι πως όλο το game σου προσφέρεται στο δισκάκι την ώρα που άλλα games θα σπάγανε το περιεχόμενο και θα στο πουλούσαν σαν day one dlc και δε θα φτάνανε ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα που προσφέρει η Ν.
    Fixed.;)
    Carpe diem

Comment

• Straier κάποια στιγμή που θα έχεις όρεξη για καλό platform και AAA 3ds game, παίξε το Land.( τώρα μετά το world ίσως σου φανεί λίγο)

Πραγματικά το post game του είναι ανάλογο. Δε θέλω να κάνω πολύ spoil γιατί προσωπικά βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν τελείωνα το main game και συνειδητοποίησα πως ουσιαστικά αυτό ήταν το tutorial!!( για κάποιο λόγο δεν είχα διαβάσει πολλά reviews ή απόψεις οπότε δεν ήξερα τι συνέβαινε μετά τον πρώτο τερματισμό)
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Μάλλον Enpsty ήθελες να πεις, εγώ το έχω παίξει αν και δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμη και φυσικά θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που λες γι'αυτό και έλεγα πως η ύπαρξη του white tanooki suit δεν χαλάει το παιχνίδι. ;)
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Sorry έκανα το post με πυρετό/πονοκέφαλο γι'αυτό την πάτησα
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Τέλος οριστικά σχεδόν 100%. Θα ξαναπώ ότι τελικά το παιχνίδι θα το βάλω ισάξια με τα Galaxy, ειδικά μετά τους post-game worlds. Κάποια από τα αστέρια σε αυτούς μου έβγαλαν την παναγία, αλλά βγήκαν. Ο λόγος που γράφω όμως σχεδόν 100% είναι γιατί η τελευταία πίστα δεν βγαίνει. Έχω χάσει 100 ζωές και ούτε στα μισά φτάνω και θεωρώ τα platforms τα μοναδικά games που είμαι καλός. Ειδικά στο single player δεν θέλει το παραμικρό λάθος. Το αστείο είναι ότι για να βγάλεις τα 5 αστεράκια στο file σου πρέπει να την τερματίσεις με όλους τους 5 χαρακτήρες. Ναι αμέ. Έχει και ένα θανατηφόρο mystery box marathon που ειδικά στο single player είναι άστα να πάνε.

Όποιος το παίξει και φτάσει στην τελευταία πίστα εδώ θα'μαι να μου πει τον πόνο του.

Comment

• Είμαι στον 5 κόσμο. Το παιχνίδι είναι πραγματικά απίστευτο, πανέμορφο. Είναι incredibly ευχάριστο να το παίζεις. Κάτι που στην αρχή με ενοχλούσε κατά διαστήματα ήταν το depth τον σταδίων και η θέση του χαραχτήρα, όμως έχω αρχίσει να το συνηθίζω.

Το interaction που υπάρχει στον κόσμο του με άλλους players, τα μηνύματα, τα σχέδια, τα ghosts... Το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό και το βρήκα πολύ λειτουργικό και δημιουργικό, μπράβο τους.

Είναι αρκετά εύκολο για την ώρα, όμως ακόμα και σε κάποιες δύσκολες στιγμές το παιχνίδι απλά συνεχίζει μου δίνει μια απίστευτη αίσθηση ευχαρίστησης.

Comment

• Originally posted by Aion View Post
                Το interaction που υπάρχει στον κόσμο του με άλλους players, τα μηνύματα, τα σχέδια, τα ghosts... Το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό και το βρήκα πολύ λειτουργικό και δημιουργικό, μπράβο τους.
                Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας interaction;Γιατί εγώ έβγαλα τον πρώτο κόσμο και δεν είδα τίποτα τέτοιο.
                Πρώτες εντυπώσεις;Είμαι κατενθουσιασμένος,ο τίτλος είναι πολύ καλός με μερικές πολύ όμορφες πινελιές από δω κι από κει,που όμως κάνουν τη διαφορά.Η συνέχεια αύριο.Α,κάτι ακόμα.

Πόσους κόσμους έχει;Γιατί κάτι διάβασα πως έχει 8 συν 4 ακόμα,ισχύει;
                Carpe diem

Comment

• Το interaction που υπάρχει στον κόσμο του με άλλους players, τα μηνύματα, τα σχέδια, τα ghosts... Το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό και το βρήκα πολύ λειτουργικό και δημιουργικό, μπράβο τους.
                  Dark Souls meets Super Mario!
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                    Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας interaction;Γιατί εγώ έβγαλα τον πρώτο κόσμο και δεν είδα τίποτα τέτοιο.
                    Πρώτες εντυπώσεις;Είμαι κατενθουσιασμένος,ο τίτλος είναι πολύ καλός με μερικές πολύ όμορφες πινελιές από δω κι από κει,που όμως κάνουν τη διαφορά.Η συνέχεια αύριο.Α,κάτι ακόμα.

Πόσους κόσμους έχει;Γιατί κάτι διάβασα πως έχει 8 συν 4 ακόμα,ισχύει;
                    Αν ενεργοποιήσεις τo ghost feature θα μπορείς να βλέπεις και να συναγωνίζεσαι τα ghosts των άλλων. Επίσης μπορείς να αφήνεις miiverse μηνύματα που εμφανίζονται στο τέλος κάθε πίστας. Για το σπόιλερ σου έχεις δίκιο.

Comment

• Λοιπόν,μόλις τελείωσα το παιχνίδι κι εγώ.Οκ τι να λέμε η Ν είναι πολύ μπροστά στο θέμα level design και το αποδυκνύει με ένα ακόμα τίτλο.Δυστυχώς δε θα πάω άμεσα για το 100% λόγω υποχρεώσεων,αλλά επιφυλάσσομαι να για το μέλλον.
                      Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                        .Δυστυχώς δε θα πάω άμεσα για το 100% λόγω υποχρεώσεων,αλλά επιφυλάσσομαι να για το μέλλον.
                        Να το κάνεις όμως γιατί ειδικά στο 3D World το 100% είναι άλλη τόση διασκέδαση.

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
                          Να το κάνεις όμως γιατί ειδικά στο 3D World το 100% είναι άλλη τόση διασκέδαση.
                          Ακριβώς. Βασικά είναι σαν να έπαιξες το μισό παιχνίδι. Να υποθέσω πως δεν πηγες καν στον πρώτο κόσμο μετά τα credits?

Comment

• Όχι,δυστυχώς.
                            Carpe diem

Comment

• Γιατί ρε? Δεν σου τον άνοιξε?

Comment

• Αφού είδε τίτλους τέλους το άφησε...Κλασσικά πράγματα!!!
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Working...
                                X