7gb το crown update...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XV
Collapse
X
-
Κορυφαίο το κακτουαρ, λογικά θα τα πολεμήσουμε αυτά τα τερατάκια στο 15. Άντε, μια μέρα έμεινε, ειλικρεινά δεν μπορώ να περιμένω... Αύριο λογικά θα αρχίσουν να σκάνε μύτη τα πρώτα reviews.
Edit: Grim το απέκτησες σε retail ή digital;Last edited by Deus; 27-11-2016, 10:41 PM.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Το παιχνιδι μεχρι στιγμης εχει παρει πολυ καλα reviews
FINAL FANTASY XV is a fantasy based on reality. Escaping the flames of war, Noctis, the Crown Prince of the Kingdom of Lucis, embarks on an epic journey with his best friends through a world of larger-than-life beasts, amazing wonders to behold, and dungeons filled with danger in hopes of finding the strength to take back his homeland and end the battle. [Square-Enix]
Για την ακριβεια και λογω της μεχρι τωρα πορειας της S-E μπορω να πω οτι ξεπερναει κατα πολυ το ταβανι που ειχα θεσει (περιμενα οτι θα δωσουν κατι καλο αλλα με αρκετα προβληματα ως συνηθως). Αντιθετως, οι περισσοτεροι μιλανε για εναν φανταστικο τιτλο απο πλευρας gameplay με μονα προβληματα το story (το κυριο κομματι του οποιου αν καταλαβα καλα δεν δινεται απο το main παιχνιδι που κρατα γυρω στις 30-40 ωρες) και το τελευταιο μερος του παιχνιδιου που το γυριζει σε linear και story driven δομη καπως αποτομα (παρολα αυτα διαβασα οτι μπορεις να επιστρεψεις στο overworld οποτε θες). Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτα που διαβαζω, πολυ καλο συστημα μαχης, μη γραμμικο συστημα leveling, καλη υλοποιηση χορταστικου overworld + πρωτοτυπο συστημα travel με το αυτοκινητο (που το φοβομουν γενικα) αλλα επιπλεον καλο narration-κειμενο σε αντιθεση με το τραγικο ΧΙΙΙ +πολυ καλο soundtrack.
Πρεπει να ψαξω τωρα να δω αν μπορω να βρω την steelbook εκδοση με το art του Amano...
Edit: Παιδια αποτι βλεπω η steelbook δεν εχει το art του amano, μονο η deluxe??? Fuck, μακαρι να μην ειναι ετσι , το κουτι ειναι εργο τεχνης πραγματικαLast edited by nooto; 28-11-2016, 10:52 PM.
Comment
-
Η πλάκα είναι πως για πολλά trolls σε διάφορα message boards ο τίτλος είναι απογοητευτικός, λες και 86 είναι μικρός βαθμός...
Έριξα μια ματιά και εγώ στα reviews, πάνω κάτω όπως τα λέει ο Νοοτο είναι,όλοι συμφωνούν πως το παιχνίδι είναι εξαιρετικό αλλά με κάποια μικρά θέματα-αυτά που ανέφερε ο νοοτο. Θα συμπληρώσω πάντως πως μιλάνε για εκπληκτικό και χορταστικό σύστημα μάχης που πραγματικά έχει βάθος και ανταμείβει. Διάβασα επίσης πως το end game είναι πολύ πλούσιο με άφθονο περιεχόμενο και πολλές υψηλού επιπέδου μάχες και φυσικά, πολλά μυστικά. Σε πρώτη φάση αυτό που μπορούμε να πούμε πως η σειρά επιτέλους εκμοντερνίζεται και πως βλέπουμε επιτέλους τα ιαπωνικά rpg να κάνουν βήματα μπροστά προσφέροντάς μας κάτι διαφορετικό.
Ανυπομονώ να έρθει το άυριο, να σχολάσω και να το βάλω στο playstation...Αλήθεια η αναμονή είναι ανυπόφορη...
Tidy!
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by nooto View PostΤο παιχνιδι μεχρι στιγμης εχει παρει πολυ καλα reviews
FINAL FANTASY XV is a fantasy based on reality. Escaping the flames of war, Noctis, the Crown Prince of the Kingdom of Lucis, embarks on an epic journey with his best friends through a world of larger-than-life beasts, amazing wonders to behold, and dungeons filled with danger in hopes of finding the strength to take back his homeland and end the battle. [Square-Enix]
Για την ακριβεια και λογω της μεχρι τωρα πορειας της S-E μπορω να πω οτι ξεπερναει κατα πολυ το ταβανι που ειχα θεσει (περιμενα οτι θα δωσουν κατι καλο αλλα με αρκετα προβληματα ως συνηθως). Αντιθετως, οι περισσοτεροι μιλανε για εναν φανταστικο τιτλο απο πλευρας gameplay με μονα προβληματα το story (το κυριο κομματι του οποιου αν καταλαβα καλα δεν δινεται απο το main παιχνιδι που κρατα γυρω στις 30-40 ωρες) και το τελευταιο μερος του παιχνιδιου που το γυριζει σε linear και story driven δομη καπως αποτομα (παρολα αυτα διαβασα οτι μπορεις να επιστρεψεις στο overworld οποτε θες). Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτα που διαβαζω, πολυ καλο συστημα μαχης, μη γραμμικο συστημα leveling, καλη υλοποιηση χορταστικου overworld + πρωτοτυπο συστημα travel με το αυτοκινητο (που το φοβομουν γενικα) αλλα επιπλεον καλο narration-κειμενο σε αντιθεση με το τραγικο ΧΙΙΙ +πολυ καλο soundtrack.
Πρεπει να ψαξω τωρα να δω αν μπορω να βρω την steelbook εκδοση με το art του Amano...
Edit: Παιδια αποτι βλεπω η steelbook δεν εχει το art του amano, μονο η deluxe??? Fuck, μακαρι να μην ειναι ετσι , το κουτι ειναι εργο τεχνης πραγματικα
Eγώ από εκεί το είχα προπαραγγείλει και μου βγήκε στα 76€ με τα έξοδα αποστολής( τον περασμένο Μάη είχε τιμή 69€ γι'αυτό και το παρήγγειλα, τα 90€ που ήταν η τιμή που ανακοινώθηκε τα θεωρώ κοροίδία)
Έχετε υπόψην πως για να είστε up to date με την ιστορία καλό θα ήταν να δείτε τα Brotherhood episodes 1 εως 4->Kingsglaive->Brotherhood episode 5. Καλή διασκέδαση σε όλους όσοι το έχετε ήδη στα χέρια σας ή έστω θα το έχετε σχετικά άμεσα.
Comment
-
Παιδιά το kingslaive από που το είδατε; Που το βρήκατε; Στα γνωστά ιντερνετικα στέκια;
Εγώ αύριο θα αγοράσω την απλή έκδοση, νομίζω πως μέσα περιέχει και δεύτερο εξώφυλλο το οποίο μπορείς να βάλεις στο κουτί το οποίο θα είναι μόνο το λογότυπο του παιχνιδιού, χωρίς άλλες εικόνες δηλαδή, όπως τα κλασσικά final fantasy εξώφυλλα δηλαδή. Αν ισχύει, κάτι το οποίο εύχομαι, θα το αλλάξω.
Tidy!
In Matsuno we trust.
Comment
-
Εγώ το έχω βρει από τα γνωστά στέκια( γκουχ piratebay γκουχ) Αν και είδα τα τέσσερα επεισόδια του Brotherhood στο youtube, μάλλον θα περιμένω να δω το Kingsglaive κανονικά μόλις παραλάβω το game από το amazon.
Comment
-
Αυριο θα παω και εγω για αγορα να δω για την steelbook, τωρα αν η απλη εχει διπλο εξωφυλλο επισης με ψηνει (ισως και περισσοτερο) γιατι τα λατρευω αυτα τα artworks. Sinclair thnx για την πληροφορηση, ρε γαμωτο εψαχνα να βρω μηπως το συγκεκριμενο πακετο κυκλοφορει εκει στα 58 ευρω μονο με το συγκεκριμενο case γιατι τα τα επιπλεον πραγματα δεν με ενδιαφερουν για να δωσω αυτα τα 20 ευρω παραπανω. Ειναι ωστοσο τελειο αυτο το artwork και γενικα λατρευω οπως ανεφερα τις δουλειες του amano (φαντασου και στο ΧΙΙΙ αυτος ηταν ο μονος λογος που ειχα παρει την collectors τοτε). Anyway...
Να συπληρωσω επιπλεον πως ολα τα reviews συμφωνουν οτι το παιχνιδι εχει φοβερο end game content. Γενικα τα οσα διαβαζω ξεπερνουν κατα πολυ τις προσδοκιες μου καθως οπως ειπα τον τιτλο τον φοβομουν και λογω του πολυχρονου development, αλλαγη στον director κλπ αλλα και εξαιτιας κατι ανακοινωσεων τωρα τελευταια περι VR DLC κλπ (με το που τα ειδα το facepalm πηγαινε συννεφο, ειπα τα πιασαμε τα λεφτα μας). H απουσια ενος toriyama φαινεται να φερνει την ανοιξη παντως
Comment
-
Τελικά η προπαραγγελία από το amazon.fr περιλάμβανε πέραν των extras που περιέχει η deluxe, το Photo Kit, τα Mage Mashers του Zidane από το FF9 και προς έκπληξή μου το A King's Tale( μου έστειλαν τα codes με mail)
Comment
Comment