Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Για να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου θα πω οτι τα Soulsborne στο 70% του Story που θελουν να πουν ειναι σχετικα concrete. Υπαρχουν σημεια που ειναι ανοιχτα για ερμηνειες (ειτε εσκεμμενα ειτε επειδη πιθανον να μην ειναι καλα δοσμενα) αλλα σε ενα βαθμο αν θες να ασχοληθεις με το story θα καταλαβεις τι γινεται. Στο pitioss δεν αμφιβαλλω οτι κατι προσπαθει να ειπωθει αλλα εκει θα ελεγα οτι πραγματικα δεν ειναι καλος ο τροπος αποδοσης γιατι προφανως ακομα και εξοικειωμενος να εισαι με αυτο το ειδος αφηγησης, δεν προκειται να αντιληφθεις αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο νοημα πισω απο τον ολο σχεδιασμο.

Απο κει και περα και σε σχεση με την ετερογενια που σημειωνεις, υποθετω οτι αναφερεσαι στα texts και συμφωνω σε γενικες γραμμες. Αυτος ειναι ο λογος που ανεφερα το flower στο αλλο topic μιας και δεν κανει χρηση απο κανενα αλλο μεσο για να ''συμπληρωσει'' πραγματα που θελει να πει χρησιμοποιωντας αλλα mediums. Το ενθαρυντικο ειναι παντως οτι σαν τεχνικη εχει αρχισει τα τελευταια χρονια μολις να αναπτυσσεται οποτε the best is yet to come υποθετω. Επιπλεον βλεπεις πολλους και απο τους mainstream τιτλους να χρησιμοποιουν πλεον στον ενα ή στον αλλο βαθμο το ολο concept κατι που δειχνει οτι και οι ιδιοι οι developers τωρα ειναι που καταλαβαινουν τα οπλα που εχουν στα χερια τους.

Αυτο δειχνει και ποσο μπροστα ηταν developers οπως η valve ή ακομα και η from σε μεταγενεστερο χρονο που εκαναν χρηση της ιδεας πολυ πιο πριν γινει κατανοητη ως δυνατος τροπος αφηγησης (και ισως και αλλοι πολυ πιο πριν και να μην το ειχα παρει εγω χαμπαρι ) με κινδυνο παιχνιδια που πραγματικα εχουν να πουν κατι να χαρακτηριστουν ως τιτλοι διχως σεναριο.

Edit: Να αναφερω οτι ψηγματα αυτης της λογικης εχει και το Vagrant Story πανω στο οποιο πιστευω οτι πατανε τα Souls σε τεραστιο βαθμο σε οτι αφορα τοσο τη σχεδιαστικη δομη οσο και την αφηγηση (ισως με ακομα περισσοτερα νεοτεριστικα στοιχεια). Επρεπε να το πω μιας και μιλαμε για ahead of their time ατομα (justice for Matsuno ).
    Καλά κι εγώ δεν πιστεύω 100% σε αυτά που λέω, περισσότερο κουβέντα να γίνεται . Θεωρώ τα Soulsborne σημαντικά βήματα μπροστά σε αυτόν τον τρόπο αφήγησης (όπως και τα άλλα παραδείγματα που αναφέρεις). Για μένα τα καλύτερα "δείγματα γραφής" αυτού του τρόπου αφήγησης είναι μάλλον το Gone Home και το Firewatch, γιατί καταφέρνουν να ενσωματώσουν μέχρι κι αυτά τα "ετερογενή" στοιχεία μέσα στο στυλ τους (ο πρωταγωνιστής όντως βρίσκει σημειώματα που άφησαν άλλοι χαρακτήρες, δεν είναι δηλαδή ότι διαβάζουν σημειώσεις των developers). Από την άλλη, το The Witness (Game of the Generation για μένα ) αποτυγχάνει παταγωδώς στην αφήγηση, ακριβώς επειδή το παρακάνει με τα αφαιρετικά νοήματα και με το πόσο loose είναι το σενάριο και Open to interpretation. Βέβαια είναι μακράν το παιχνίδι με το καλύτερο level design που έχω δει.

Off topic, αλλά δε βαριέσαι .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ok, αυτό ήταν το μόνο που ήθελα να ακούσω, μου αρκεί. Θα το κάνω όποτε μου βγει στο πρόγραμμα, κάποια στιγμή δηλαδή που θα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια μου . Μετά τον τερματισμό πάω με μικρά βηματάκια, κυρίως κάνα Σαββατοκύριακο παίζω, άρα θα μου πάρει λίγο καιρό ακόμα η όλη ολοκλήρωση, όμως έχει μπει το νερό στο αυλάκι.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Στο Pitioss τι LV να πάω για να υπάρχει ένα challenge; Ή είναι από αυτά που όσο και να είσαι θα το φας το challenge στην μάπα;
    Δεν ειναι αυτο που φανταζεσαι Δεν εχει σημασια τι level θα πας γενικα, απλα δεν θα πω τιποτα αλλο για να μη στο χαλασω.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έβγαλα και το 3ο κρυφό dungeon. Βγήκε σχετικά εύκολα, χωρίς πολλά πολλά. LV 72 εγώ, ενδεικτικό έγραφε 68. Μόνο το τελικό boss, ο Γανυμήδης () μου έφαγε κάμποση ώρα. Άντεξε δύο armiger στην μάπα, δύο Quincast συν κάμποσο dmg & Overwhelm (μα τι abilitάρα κορυφή είναι αυτή, όλα τα λεφτά, καιρό ήθελα να το πω αλλά το ξεχνούσα). Τα μαγικά μου εν τω μεταξύ είναι uber. Με ένα tricast φεύγει ένας Aramusha, από τους οποίους είχε κάμποσους εκεί μέσα, αλλά έφευγαν άκλαυτοι. Κοίτα να δεις, και τους είχα πάρει από φόβο. Την πρώτη φορά που αντιμετώπισα έναν, μου έριχνε συνεχώς ΚΟ όλο το πάρτυ και τον έβγαλα με πολύ κόπο, ενώ τώρα γινόταν στάχτη και μπούρμπερη με το που εμφανιζόταν

Το 4ο dungeon είναι ακριβώς στα LV μου, επομένως βουτάω κατ' ευθείαν χωρίς φαρμ κλπ. Στο Pitioss τι LV να πάω για να υπάρχει ένα challenge; Ή είναι από αυτά που όσο και να είσαι θα το φας το challenge στην μάπα;
    Last edited by Phantom Duck; 13-02-2017, 12:45 AM.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που έχω και με τα Soulsborne: ναι μεν φοβεροί τίτλοι με ιδιαίτερα ενδιαφέρον lore building και αφήγηση, αλλά άποψή μου είναι ότι όταν συνδυάζεις πολλά ετερογενή media για να πεις μία ιστορία, αυτό σημαίνει ότι το βασικό medium στο οποίο πατάς (gaming) είτε είναι ελλιπές, είτε δεν το μεταχειρίζεσαι σωστά.
    Για να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου θα πω οτι τα Soulsborne στο 70% του Story που θελουν να πουν ειναι σχετικα concrete. Υπαρχουν σημεια που ειναι ανοιχτα για ερμηνειες (ειτε εσκεμμενα ειτε επειδη πιθανον να μην ειναι καλα δοσμενα) αλλα σε ενα βαθμο αν θες να ασχοληθεις με το story θα καταλαβεις τι γινεται. Στο pitioss δεν αμφιβαλλω οτι κατι προσπαθει να ειπωθει αλλα εκει θα ελεγα οτι πραγματικα δεν ειναι καλος ο τροπος αποδοσης γιατι προφανως ακομα και εξοικειωμενος να εισαι με αυτο το ειδος αφηγησης, δεν προκειται να αντιληφθεις αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο νοημα πισω απο τον ολο σχεδιασμο.

Απο κει και περα και σε σχεση με την ετερογενια που σημειωνεις, υποθετω οτι αναφερεσαι στα texts και συμφωνω σε γενικες γραμμες. Αυτος ειναι ο λογος που ανεφερα το flower στο αλλο topic μιας και δεν κανει χρηση απο κανενα αλλο μεσο για να ''συμπληρωσει'' πραγματα που θελει να πει χρησιμοποιωντας αλλα mediums. Το ενθαρυντικο ειναι παντως οτι σαν τεχνικη εχει αρχισει τα τελευταια χρονια μολις να αναπτυσσεται οποτε the best is yet to come υποθετω. Επιπλεον βλεπεις πολλους και απο τους mainstream τιτλους να χρησιμοποιουν πλεον στον ενα ή στον αλλο βαθμο το ολο concept κατι που δειχνει οτι και οι ιδιοι οι developers τωρα ειναι που καταλαβαινουν τα οπλα που εχουν στα χερια τους.

Αυτο δειχνει και ποσο μπροστα ηταν developers οπως η valve ή ακομα και η from σε μεταγενεστερο χρονο που εκαναν χρηση της ιδεας πολυ πιο πριν γινει κατανοητη ως δυνατος τροπος αφηγησης (και ισως και αλλοι πολυ πιο πριν και να μην το ειχα παρει εγω χαμπαρι ) με κινδυνο παιχνιδια που πραγματικα εχουν να πουν κατι να χαρακτηριστουν ως τιτλοι διχως σεναριο.

Edit: Να αναφερω οτι ψηγματα αυτης της λογικης εχει και το Vagrant Story πανω στο οποιο πιστευω οτι πατανε τα Souls σε τεραστιο βαθμο σε οτι αφορα τοσο τη σχεδιαστικη δομη οσο και την αφηγηση (ισως με ακομα περισσοτερα νεοτεριστικα στοιχεια). Επρεπε να το πω μιας και μιλαμε για ahead of their time ατομα (justice for Matsuno ).
    Last edited by nooto; 12-02-2017, 10:43 PM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κατά την άποψή μου, το κακό με το 15 δεν είναι ότι δεν υπήρχε όραμα, αλλά ότι αυτό το όραμα αλλοιώθηκε λόγω της έμμεσης συμμετοχής των fans στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κάτι που το βλέπουμε να γίνεται και τώρα με τις αναβαθμίσεις του τελικού προϊόντος (η Square-Enix πρόσφατα εξέδωσε νέο survey για τη γνώμη του κόσμου για το πώς θα ήθελε να αναβαθμιστεί το παιχνίδι από εδώ και πέρα).

Βλέπουμε τον περισσότερο κόσμο να γκρινιάζει για το μέτριο κεφάλαιο 13 και σχεδόν κανένας να μην αναφέρεται στην έλλειψη προλόγου, στα τόσα ωραία γεγονότα που και καλά συνέβησαν πριν το ξεκίνημα του ταξιδιού (αναφέρομαι κυρίως στο script του προλόγου, που θα αποτελούσε τον ιδανικό πρόλογο στο παιχνίδι και θα τόνωνε πάρα μα πάρα πολύ το feeling που θα είχαμε όταν ξαναμπαίναμε στο citadel), στο γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική συνοχή μεταξύ των πρώτων 9 κεφαλαίων και φυσικά στο balancing.

Τώρα όλα αυτά για το Pitios, όπως είπε και ο Κώστας, είναι ένα shot in the dark. Έστω ότι υπάρχει κάποιο σεναριακό υπόβαθρο (και αυτό το πιστεύω όντως, δε νομίζω ότι το design των αγαλμάτων να ήταν τυχαίο): αν δεν το συνδέσουν με ουσιαστικό τρόπο με το ίδιο το παιχνίδι και το lore αυτού, τα fan theories δε μου κάνουν εμένα τίποτα. Είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που έχω και με τα Soulsborne: ναι μεν φοβεροί τίτλοι με ιδιαίτερα ενδιαφέρον lore building και αφήγηση, αλλά άποψή μου είναι ότι όταν συνδυάζεις πολλά ετερογενή media για να πεις μία ιστορία, αυτό σημαίνει ότι το βασικό medium στο οποίο πατάς (gaming) είτε είναι ελλιπές, είτε δεν το μεταχειρίζεσαι σωστά.
    Last edited by Evans; 12-02-2017, 11:12 PM.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Έχω την αίσθηση πως το ξεχειλώσανε λίγο. Εντάξει fan theories είναι, αλλά νομίζω πως παραδίνουνε σημασία. Όταν με το καλό βγούνε τα DLC episodes, πιστεύω να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Ακόμη και στο video του ff peasant που υπάρχει στο συγκεκριμένο post, νομίζω το υπεραναλύει το πράγμα ειδικά στο σημείο με το Nadir( είχα την αίσθηση πως Nadir -ναδίρ- είναι το βιβλίο ή το κεφάλαιο της κοσμογονίας του 15 από όπου προέρχεται το συγκεκριμένο απόσπασμα, που ονομάστηκε έτσι γιατί είναι το κατώτερο σημείο που θα φτάσει ο κόσμος πριν εκπληρωθεί η προφητεία, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)

Επίσης η εικονα που συγκρίνει την είσοδο της σπηλιάς με την ανθρώπινη καρδιά κτλ κτλ ε, παραείναι a shot in the dark κατά την άποψή μου. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ήθελα ένα DLC episode με τον Ardyn και το backstory του. Eίναι ένας φανταστικός villain και το σχετικά θολό backstory που έχει θα προτιμούσα να μείνει ως έχει. Είναι μέρος της γοητείας του χαρακτήρα του, όπως και με τον Kefka. Ας βγουνε τα DLC για τους άλλους τρεις bros- άλλωστε γι'αυτούς είναι η ιστορία- και ελπίζω να έχουμε απαντήσεις, στα μέτρα του δυνατού και για τα υπόλοιπα πρόσωπα όπως πχ ο Ravus( ο οποίος είναι χαρακτήρας που θα άξιζε να έχει δικό του episode, ή έστω σε ένα από αυτά που θα κυκλοφορήσουν να έχει μια παραπάνω ανάλυση σαν χαρακτήρας)
    Last edited by Sinclair; 12-02-2017, 12:27 PM.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Έπεσε στα χέρια μου αυτό το thread, και αξίζει λέει να το διαβάσει όποιος έχει τελειώσει το Pitioss. Εγώ δεν το έχω βγάλει ακόμα επομένως δεν το διάβασα, όμως είπα να το βάλω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται

Pitioss Ruins; Revelations
    Την έχω βγάλει την πίστα.

Τα κάτωθεν σπόιλια μόνο για όσους την έχουν βγάλει:

Το άγαλμα θυμίζει την Αφροδίτη της Μήλου για κάποιον λόγο. Επίσης, δεν είχα αντιληφθεί νωρίτερα την ονομασία του κόσμου τους που λέγεται Έως που στα Αρχαία Ελληνικά σημαίνει Φως. Τί σας θυμίζει; Μα, βέβαια, το όνομα του διαβόλου, του Εωσφόρου, που κι αυτό στα Αρχαία Ελληνικά σημαίνει ο Φερών του Φωτός (Αυτός που φέρνει το Φως).

Αν τα όσα λέει εκεί είναι απλώς μία θεωρεία, κι εγώ θα μπορούσα να δω κάποια από τα Astrals με τα κάτωθεν ονόματα:

Ramuh = Ζεύς/Δίας
    Ifrit = Άδης
    Titan = Άτλας/Αττίλας
    Shiva = Skadi (Θεά του Χειμώνα στην Νορβηγική Μυθολογία)

Οι άλλοι δύο είναι εβραϊκής και Αραβικής μυθολογίας, πράγμα που δεν πιστεύω καν λόγω του ότι συνδέονται με τις αιρέσεις τους.
    Last edited by 丹野; 12-02-2017, 05:48 AM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έπεσε στα χέρια μου αυτό το thread, και αξίζει λέει να το διαβάσει όποιος έχει τελειώσει το Pitioss. Εγώ δεν το έχω βγάλει ακόμα επομένως δεν το διάβασα, όμως είπα να το βάλω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται

Pitioss Ruins; Revelations
    Last edited by Phantom Duck; 12-02-2017, 12:58 AM.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Platinum και τέλος προς το παρόν η ενασχόληση.

To Αdamantoise έπεσε στα 20-25λεπτά με Zwill Crossblades, Dark Matter, Blue Diamond Bracelet και Diamond Bracelet και Ignis με Enhancement και από food Marrowshroom Chowder. Παίζει να ήταν η πιο βαρετή μάχη του τίτλου. Σαν να είχες ένα τεράστιο σάκο του μποξ και να πρέπει να τον σπάσεις. Επικινδυνο το Adamantoise δεν γίνεται ούτε για πλάκα απλώς είναι σπαστικό πως πολλές φορές εξαφανίζεσαι μέσα στο πόδι του και δεν ξέρεις καν που χτυπάς όταν ενεργοποιείς το Armiger. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει αρκετά μικρότερο- ειναι εντυπωσιακό να το βλέπεις από μακριά σαν βουνό δε λέω- ή έστω να σπάγανε τη μάχη σε στάδια( να ήταν κάτι σαν ζωντανό dungeon δλδ, που πρέπει να φτάσεις στο κεφάλι ξεκινώντας από χαμηλά ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Imo θα ήταν πιο επικό και η κλίμακα θα ήταν περισσότερο επιβλητική.
    Sealed dungeons, fishing, recipes και DLC σε βάθος χρόνου όπως προείπα.

Γεμάτη εμπειρία 113 ώρες well spent, οι fans της σειράς θα το ευχαριστηθείτε στο μέγιστο πιστεύω.
    Last edited by Sinclair; 10-02-2017, 04:05 PM.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post

μια θεωρία λέει ότι η μάνα του Prompto είναι το Naga που πολεμούσαμε σε ένα dungeon . Αν θυμάστε καλά έλεγε συνέχεια where is my son, bring me back my son κτλ. Απορώ που τα σκέφτονται αυτά.

Εγώ θυμάμαι να λέει λίγο διαφορετικά τη φράση απόγνωσης, "Where's my child?" κτλ. Δεν είπε ποτέ για υιό. Και ναι, θυμάμαι που ήταν στο Glacier Caverns (το παγωμένο dungeon πίσω από τον καταρράκτη). Επίσης, ήδη η φάση για τον Πρόμπτο αποκαλύφθηκε. Αυτός δεν είναι καν από την Ινσόμνια. Ο ίδιος το είπε. Ήταν πρόσφυγας από το Νιφλχάιμ, ή κάτι τέτοιο. Το Νάγκα προφανώς εννοούσε το άλλο Νάγκα στο ανιμέ που απήχθη από τους φασίστες.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied

Ναι, το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό. Λίγο το ότι η Naga είχε σημαντικό ρόλο στο anime, λίγο το ότι απαγάγει τον Prompto ζητώντας το παιδί της, λίγο το ότι ο Prompto είναι ΜΤ, λίγο το ότι δεν μας εξηγούν τα πάντα λόγω των DLC, ε, δεν θέλει και πολύ για να οργιάσουν οι φήμες

Leave a comment:

• Evans
    replied

μια θεωρία λέει ότι η μάνα του Prompto είναι το Naga που πολεμούσαμε σε ένα dungeon . Αν θυμάστε καλά έλεγε συνέχεια where is my son, bring me back my son κτλ. Απορώ που τα σκέφτονται αυτά.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Η ζυγαριά στο τέλος κλίνει προς το θετικό σαν εμπειρία γιατί ήταν κάτι το extra και πραγματικά μέχρι και το άγαλμα ήταν ωραία υλοποιημένο. Ωστόσο θεωρώ πως τα controls δεν ήταν καλά για το συγκεκριμένο section.( βασικά δεν έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο) Ο κύριος λόγος είναι το momentum που έχει ο χαρακτήρας- πχ ναι είναι ρεαλιστικό όταν πέφτει από ένα Χ ύψος να προσγειώνεται και να κάνει μια έξτρα τούμπα, αλλά όταν βάζεις άλμα και κάνει την τούμπα και πέφτει στο κενό δεν εξυπηρετεί το platforming gameplay- και το ότι δεν μπορείς να στρίψεις τον χαρακτήρα ενώ είσαι ακίνητος( αυτό είναι νομίζω και η κύρια πηγή εκνευρισμού) Επιπρόσθετα θα ήθελα να μπορεί να πιάνεται από τα ledges, κάτι που ο Sora το έχει σαν κίνηση από το πρώτο κιόλας Kingdom Hearts.

Αλλά ενώ το level design και τα puzzles στην αρχή είναι πολύ καλά δουλεμένα, μετά το άγαλμα, ειδικά το σημείο με τα σιδερένια κάγκελα είναι απογοητευτικό. Περίεργη προοπτική, περίεργες γωνίες λήψης, δεν ξέρεις πού ακριβώς να προσγειωθείς, γλιστράς σε σημεία που δεν το περιμένεις κ.ο.κ. Το 2d section ήταν χειρότερο και από αυτό του Splatterhouse Remake( και αυτό λέει πολλά) Το μοναδικό αντικείμενο που δεν πήρα σε όλο το dungeon ήταν σε αυτό το section.

Επίσης στο τελευταίο δωμάτιο, τα checkpoints μπερδεύονται λόγω των πτώσεων που καταλήγεις ορισμένες φορές στην αρχή του dungeon με αποτέλεσμα να πηγαίνεις σε earlier checkpoints και να κάνεις ενοχλητικό backtracking. Πιστεύω θα εξυπηρετούσε αν σπάγανε όλο το dungeon σε sections και μπορούσες να το καθαρίσεις σε διαφορετικά sessions. Τώρα όπως είναι κάπου στο τέλος, προσωπικά μιλώντας, μην γενικεύω, κουράστηκα και εξαντλήθηκα. Πάντως το δωμάτιο με τον "Demon Wall" ήταν φανταστικό και δεν με κούρασε καθόλου, όπως και αυτό με τον κύλινδρο. Γενικά μέχρι και το άγαλμα- με μικρή παραφωνία το section με την αλλαγή προοπτικής, όπου πραγματικά χάθηκα σε ορισμένα σημεία και δεν ήξερα τι να κάνω-θύμιζε ένα ps1 era 3d action/ platformer όπως το Deathtrap Dungeon( λόγω και της περιορισμένης ορατότητας που έχεις) Από την άλλη αυτό του ζντουπ όταν πεθαινεις και το πολύ γκρι τούβλο μου φέρανε στο μυαλό το Kurushi

To Regalia εγώ το προσγείωσα με την 3η προσπάθεια. Γενικά θα το πιστέψετε αν σας πω, πως πετάω σχεδόν συνέχεια με το overworld theme από το δεύτερο μισό του FF 6?Αν εξαιρέσω την πρώτη επαφή μαζί του, νομίζω πως έχει υλοποιηθεί σωστά με καλό χειρισμό( απλώς συνηθίζεις πως σε πηγαίνει auto pilot αρκετές φορές πάνω από κάποιο δρόμο( κάτι που διευκολύνει και την προσγείωση) Πλέον έχω αντιληφθεί πλήρως το πώς προσγειώνεται. Εννοείται βέβαια με το που βγήκα από το dungeon, rest στο camp και save καλού κακου για παν ενδεχόμενο. Ευτυχώς το απογείωσα με την πρώτη

EDIT:
    Πάντως για τρία χρόνια ουσιαστικής ανάπτυξης- αν λάβουμε υπόψη τι έχει πει ο Tabata καθώς προηγουμένως δεν υπήρχε κάποια σοβαρή πρόοδος- χωρέσαν πάρα πολύ περιεχόμενο. Εγώ ας πούμε υπάρχουν πράγματα που δεν τα έχω δει πχ είμαι στις 100+ ώρες και δεν έχω ακόμη πετύχει cactuar, δεν έχω κανεις τις αποστολές με τους maps( βασικά από το guide έμαθα πως υπάρχουν), έχω ακόμη αρκετά από τα repair kits, ενώ μόλις χθες βρήκα πώς μπαίνεις στα sealed dungeons( τη δε συγκεκριμένη περιοχή όπου έιναι ο NPC την ανακάλυψα μόλις προχθές ) Σε όλα αυτά να προσθέσω πως έχω ακόμη να βρω όλα τα ψάρια και όλες τις συνταγές και τέλος να ολοκληρώσω και όλα τα hunts που μου μένουν( είμαι hunter rank 7 ακόμη). Αν προσθέσω και το AP farming για το Ascension grid( τα limit breaks δεν τα εχω καν ενεργοποιήσει), ε νομίζω πως έχει πολύ μέλλον. Μόλις πριν λίγο ξεκλείδωσα το τρίτο accessory slot για τον Noctis( για τους άλλους ούτε λόγος)

Υπάρχουν βέβαια και πολλά εκνευριστικά πράγματα. Πιο πρόσφατα αντιμετώπιζα δύο Marlboros στην περιοχή που λέμε πιο πάνω και εκεί που πήγαινα να τοποθετηθώ πίσω τους για blindstrike, έβγαινα από τα όρια της μάχης και τερματιζόταν η μάχη. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη. Θα ήταν καλύτερο να έχουν κάπως διαφορετικά τα όρια εντός των οποίων διεξάγεται η μάχη, πχ να σου δίνει ένα Χ χρονικό περιθώριο για να επιστρέψεις πριν τερματιστεί η μάχη.
    Last edited by Sinclair; 09-02-2017, 11:17 PM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το Regalia το μισώ στον υψηλότερο βαθμό που μπορεί να το μισήσει κάποιος. Από εκεί και πέρα τα spoilers σας δεν τα ανοίγω, επειδή θα πάω στο συγκεκριμένο σημείο μετά τα sealed dungeons και θέλω να το βγάλω μόνος μου χωρίς βοήθεια. Αν και ύστερα από τα όσα ακούω, ίσως να κάνω και χαζομάρα, αλλά δεν πειράζει, yolo. Post game με 100 ώρες και ακόμα δεν ανοίγω όλα τα spoilers, δεν μας χάλασε τελικά το παιχνιδάκι, τεράστιο μας έκατσε

ΕΔΙΤ
    Δοκίμασα και τον Adamantoise να δω τι ψάρια πιάνω τώρα που είμαι στα 70 LV. Ύστερα από κάνα 15λεπτο είχε πέσει ένα ψήγμα της ενέργειάς του. Αααααααν είχε κάποιον καλό χειρισμό, ίσως και να με τραβούσε να τον φαρμάρω, όμως εδώ οι τύποι πρέπει να είπαν «Ποιος είναι ο χειρότερος τρόπος να αξιοποιήσουμε την ήδη χάλια κάμερα του παιχνιδιού;» Και εγένετο Adamantoise. Οκ, παίρνει αναβολή για όταν πάω 99 + max stats & weapons για να ξεμπερδεύουμε.
    Last edited by Phantom Duck; 09-02-2017, 10:49 PM.

Leave a comment:

Working...
X