Όχι. Δεν έχει τίποτε απολύτως
. Beat that XD .
. Beat that XD .

. Εvans αν ειχες στο μυαλο σου τα limit breaks για αυτη τη μαχη ξεχασε το. Ειναι μακραν η χειροτερη μαχη ολων των εποχων, καμερα, clipping δεν καταλαβαινεις τι κανεις γενικα. Η καλυτερη στρατηγικη ειναι απλα να εχεις πατημενο τον κυκλο και οποτε γεμιζει το armiger να το ενεργοποιεις. Προτεινομενο οπλο τα z-crossblades και απο κει και περα ουτε techniques ουτε τιποτα γιατι περισσοτερο χρονο τρωει κανεις. Επισης ειναι αδυνατο να πεθανεις
Πραγματικα απαραδεκτη δεν ξερω τι σκεφτοντουσαν και να σκεφτει κανεις οτι ειναι τοσο επιβλητικο στην αρχη. Βασικα αν δεν ηταν στο platinum δεν θα προτεινα σε κανεναν να την παιξει. Μου πηρε γυρω στα 40 λεπτα και κατα καρους δεν κοιταγα καν την οθονη διοτι δεν καταλαβαινα τι γινοταν....
) Ωραίο και το ψάρεμα, θυμίζει Zelda αν και ένα rare μου ξέφυγε γιατί έσπασε η πετονιά, μάλλον χρειαζόμουν καλύτερη.
) Έπαιξα ένα hunt με κάποια όντα σαν ελάφια/ κρι κρι που πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν λόγω της συμπεριφοράς της camera. Από ένα σημείο και μετά απλώς έκανα warp σε ένα σημείο μέχρι να αναπληρώσω την ενέργεια/ mps, warp strikes, κανά parry όποτε έπιανε και φτου και από την αρχή. Πέραν της γρήγορης κίνησης των εχθρών, αυτό το πράγμα με τα δέντρα/ θάμνους/ βράχους κτλ που εμποδίζουν το οπτικό μου πεδίο μου προκάλεσε πολλά νεύρα. Ορισμένες στιγμές σκέφτομαι αν θα ήμουν τόσο επιεικής αν το game δεν ήταν το νέο Final Fantasy. Βέβαια υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να μην έχω καταλάβει ακόμη το battle system xD
) Ωραίο και το ψάρεμα, θυμίζει Zelda αν και ένα rare μου ξέφυγε γιατί έσπασε η πετονιά, μάλλον χρειαζόμουν καλύτερη.
) Έπαιξα ένα hunt με κάποια όντα σαν ελάφια/ κρι κρι που πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν λόγω της συμπεριφοράς της camera. Από ένα σημείο και μετά απλώς έκανα warp σε ένα σημείο μέχρι να αναπληρώσω την ενέργεια/ mps, warp strikes, κανά parry όποτε έπιανε και φτου και από την αρχή. Πέραν της γρήγορης κίνησης των εχθρών, αυτό το πράγμα με τα δέντρα/ θάμνους/ βράχους κτλ που εμποδίζουν το οπτικό μου πεδίο μου προκάλεσε πολλά νεύρα. Ορισμένες στιγμές σκέφτομαι αν θα ήμουν τόσο επιεικής αν το game δεν ήταν το νέο Final Fantasy. Βέβαια υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να μην έχω καταλάβει ακόμη το battle system xD
. Εν τω μεταξύ την πρώτη φορά, σπάμαρα κανένα λεπτό το κουμπί, αλλά τίποτα. Τελικά εμφανίστηκε αφότου πάτησα το κουμπί συνολικά καμιά 50αριά φορές. Γενικά πολύ glitch αυτό το παιχνίδι. Σε τέτοιο βαθμό που αρχίζω να πιστεύω πως δεν εμφανίζονται τόσα glitches σε άλλους και θέλει uninstall και φτου κι απ' την αρχή εγκατάσταση.
να βαλει η S-E και τιποτα σχετικα με αυτο το κομμματι. Το πιο ωραιο κλεισιμο και πλεον μπορω να αφησω το παιχνιδι μεχρι το νεο content

. Υπάρχει ένας αναλυτικός χάρτης με όλες τις προϋποθέσεις στον επίσημο οδηγό, αν θέλεις βγάζω μία φωτογραφία και την ανεβάζω εδώ
.
Comment