Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ναι απλα το fire και το magic μονο κανουν scale στα weapons με το INT που εχω οποτε αν οι εχθροι ειναι magic resistant παλι λιγοτερο damage θα κανει σωστα? Οποτε αν ειναι magic resistant θα κανω weapon infuse με fire λογο INT και θα ειμαι ενταξει το καταλαβα καλα??

Κατι αλλο, αν κανω NG+ μπορω να αλλαξω τον χαρακτηρα η μενει ο ιδιος??

Comment

• Εισαι σιγουρος οτι το Fire αυξανεται με το INT? Εχω φτιαξει μονο ενα fire οπλο (dark knight halberd) και ειχα την εντυπωση οτι ειχε scaling με Faith (δεν ειμαι καθολου σιγουρος, μπορει να αυξανεται και με τα 2 αναλογα με το οπλο). Το σιγουρο ειναι οτι το pyromancy κανει scaling με το αθροισμα των 2.

Στο δευτερο που λες εννοεις να αλλαξεις την εμφανιση? Να σου πω την αλλη αληθεια δεν ξερω καθολου το συγκεκριμενο, προσωπικα δεν εχω βρει κατι τετοιο (αν και δεν εχω ασχοληθει ).

Comment

• Σιγουρα κανει με INT αφου οταν παω στον blacksmith πχ ολα τα infuse μου δινουν D ratings εκτος απο fire και magic τα οποια δινουν B rating. Τωρα εκανα ενα varangian sword magic και σε συνδιασμο με το fire longsword νομιζω ειμαι οκ απο melee για την ωρα.

Για την εμφανιση ελεγα και το class που ξεκινας αλλα διαβασα οτι δεν γινεται, anyway απο την αρχη στην νεα εκδοση..

Comment

• Το fire κάνει scale με το μέσο όρο ΙΝΤ+FAI. Το dark με το χαμηλότερο εκ των 2.
          Εμφάνιση δε μπορείς να αλλάξεις, μόνο το φύλο του χαρακτήρα σου. Αλλά πώς ακριβώς έκανες χοντρό τον χαρακτήρα σου, εμένα δεν είχε τέτοια επιλογή.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
            Το fire κάνει scale με το μέσο όρο ΙΝΤ+FAI. Το dark με το χαμηλότερο εκ των 2.
            Εμφάνιση δε μπορείς να αλλάξεις, μόνο το φύλο του χαρακτήρα σου. Αλλά πώς ακριβώς έκανες χοντρό τον χαρακτήρα σου, εμένα δεν είχε τέτοια επιλογή.
            Α δεν ηξερα οτι παιζει ρολο και το faith. Την κατω αριστερα επιλογη εβαλα body type και mucscular. Ενταξει δεν τον λες χοντρο με κανονικη πανοπλια αλλα με τα mage robe φαινεται χοντρος σε σχεση με μια κανονικη knight που εκανα.

Comment

• Άλλαξέ τον σε γυναίκα και δες.
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Δυστυχως το ιδιο και χειροτερο ειναι ολα κανουν transfer εκτος απο το φυλλο. Anyway θα το τελειωσω με το βουζα μαγο και θα περιμενω την definitive edition για να ξεκινησω καινουργιο.

Comment

• Τελικά δεν άντεξα και άρχισα να χρησιμοποιώ ascetics. Πλέον έχω 1 Crystal Soul Spear και 2 Magic Moonlight Greatswords για powerstancing. Επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω όλα τα sorceries.
                  Originally posted by 丹野

Comment

• Φανταζομαι με summon ghost το εκανες ετσι? Σκεφτομαι να το κανω και εγω στην αραχνη για το moonlight αλλα ουτε τα requirements εχω ουτε ειμαι confident για NG+ αν και το build μου εχει τελειωσει και ειμαι dragon shrine. Δεν ειναι δυσκολο boss αλλα δεν ξερω τι scaling κανουν σε NG+ για να το επιχειρησω solo.

Κατα τα αλλα ειμαι με 20vigor/endurance 50 attunement 55 intelligence 16 str και 15dex για να μπορω να εχω και το blue flame(αν και δεν με τρελανε να πω την αληθεια.). Απο εξοπλισμο εχω lion mage robes για faster casting και staff of amanna level 10 (μου πηρε ωρα να το φαρμαρω αυτο.) enchanted με faintstone για magic.

Επομενος char θελω να ειναι tank knight για pve, καποιος που ειναι ενημερωμενος με τα patches ξερει αν ειναι viable πλεον τα lighting spears και γενικα faith build η να το παω τιγκα melee/block και ενα bow για ranged?? Ψαχνω και δεν βρισκω παραπανω πληροφοριες η γενικα αν ξερετε κανενα καλο site με builds αλλα να ειναι ενημερωμενο για τα νεα patches..

Comment

• Μπορεις να φτιαξεις strength-faith build και να εχεις ολα τα παραπανω. Το θετικο ειναι οτι ανεξαρτητα απο τα ranged spells θα εχεις στην διαθεση σου και buffs οπως το sun light sword αλλα και καποια defencive miracles που ευνοουν γενικα την tank προοπτικη. Tα lighting spears προσωπικα δεν μου πολυ αρεσουν μεχρι στιγμης, δεν εχουν tracking, εχεις λιγα ανα slot και δεν θεωρω οτι κανουν και τοσο μεγαλο damage. Τα bows ειναι imo καλυτερη λυση για ranged. Για sites τα wikis νομιζω ειναι ενημερωμενα (και τα 2) σχετικα με την προοδο των patches.

Straier το MLG σου αρεσει? Δεν ξερω αν ειναι οτι συνηθισα το power stance με τα straight swords (που εχουν πιο γρηγορο moveset) αλλα το MLG εκτος του οτι μου φαινεται παρα πολυ αργο, δεν το βρισκω και τοσο δυνατο... Στους αριθμους (με 50 int που εχω) κανει μεγαλυτερο damage νομιζω απο το πρωτο παιχνιδι αλλα στην πραξη το αποτελεσμα μου φαινεται πολυ μετριο. Overall το προηγουμενο setup που ειχα κανει σε spam μεγαλυτερο damage λογω των περισσοτερων swings. Το μονο θετικο που βλεπω ειναι το range και η special attack μεχρι στιγμης. Anyway θα συνεχισω τα tests γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει και παρα πολυ ακομα.

Ihne θα πας για τερματισμο? Υπαρχουν καποια optional bosses και areas στο σημειο που εισαι τωρα btw. Οπως και να εχει περιμενουμε τελικα σχολια

Comment

• Φανταζομαι με summon ghost το εκανες ετσι? Σκεφτομαι να το κανω και εγω στην αραχνη για το moonlight αλλα ουτε τα requirements εχω ουτε ειμαι confident για NG+ αν και το build μου εχει τελειωσει και ειμαι dragon shrine. Δεν ειναι δυσκολο boss αλλα δεν ξερω τι scaling κανουν σε NG+ για να το επιχειρησω solo.
                        Θα έλεγα πως είναι αρκετά βατό boss ειδικά για μάγο αλλά και melee εδώ που τα λέμε δεν είναι τόσο τραγικό. Απλά έχει πάρα πολλά HP και μπορεί να ξεμείνεις από ξόρκια ειδικά αν χρησιμοποίησες αρκετά πριν πας εκεί. Επίσης έχει και το summon όπως είπες που την κρατάει απασχολημένη. Το μόνο σχετικά δύσκολο είναι οι αράχνες στην αρχή της μάχης αλλά ΟΚ και αυτό αντιμετωπίζεται ειδικά με το summon.
                        Κατα τα αλλα ειμαι με 20vigor/endurance 50 attunement 55 intelligence 16 str και 15dex για να μπορω να εχω και το blue flame(αν και δεν με τρελανε να πω την αληθεια.). Απο εξοπλισμο εχω lion mage robes για faster casting και staff of amanna level 10 (μου πηρε ωρα να το φαρμαρω αυτο.) enchanted με faintstone για magic.
                        Κρίμα που τώρα θα πάρεις και το staff of wisdom.
                        Επομενος char θελω να ειναι tank knight για pve, καποιος που ειναι ενημερωμενος με τα patches ξερει αν ειναι viable πλεον τα lighting spears και γενικα faith build η να το παω τιγκα melee/block και ενα bow για ranged?? Ψαχνω και δεν βρισκω παραπανω πληροφοριες η γενικα αν ξερετε κανενα καλο site με builds αλλα να ειναι ενημερωμενο για τα νεα patches..
                        Δε θα έλεγα πως είναι άσχημα τα lightning spears τώρα που ανέβασα και faith. Το κυριότερο πλεονέκτημα των elements στο melee είναι πως μπορείς να τα κάνεις enchant (ένα pure physical όπλο δεν κερδίζει τίποτα σημαντικό).
                        Straier το MLG σου αρεσει? Δεν ξερω αν ειναι οτι συνηθισα το power stance με τα straight swords (που εχουν πιο γρηγορο moveset) αλλα το MLG εκτος του οτι μου φαινεται παρα πολυ αργο, δεν το βρισκω και τοσο δυνατο... Στους αριθμους (με 50 int που εχω) κανει μεγαλυτερο damage νομιζω απο το πρωτο παιχνιδι αλλα στην πραξη το αποτελεσμα μου φαινεται πολυ μετριο. Overall το προηγουμενο setup που ειχα κανει σε spam μεγαλυτερο damage λογω των περισσοτερων swings. Το μονο θετικο που βλεπω ειναι το range και η special attack μεχρι στιγμης. Anyway θα συνεχισω τα tests γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει και παρα πολυ ακομα.
                        Δεν έχω καταλήξει ακόμα, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ και πρέπει να τα πάω +5 πρώτα. Πάντως κάνουν αρκετά καλή ζημιά. Το moveset στο πρώτο Dark Souls μου άρεσε λίγο περισσότερο όμως. Πάντως σε powerstance νομίζω πως βγάζει άνετα 1000 ζημιά σε απλούς εχθρούς.
                        Originally posted by 丹野

Comment

• Λιγο αργα ποσταρες παλι, εκτος οτι εφαγα ποση ωρα να το φαρμαρω ως end game item το εκανα και +10 και οχι μονο αυτο επειδη δεν ειχα τι αλλο να κανω και λεω εκλεισα απο weapon εκανα +5 την drangleic shield με τα twinkling titanites.. Με λιγα λογια πανωλεθρία γιατι μετα βρηκα το staff το οποιο ανεβαινει με twinkling και 2 καλυτερα μαλλον shields..

Τελικα εκανα bonfire ascetic στο dragon aerie για να φαρμαρω twinkling για το staff. Εκανα και στην αραχνη αλλα δεν την εχω με σκοτωνουν οι μικρες που βγαζει, δεν το παιζει κανεις pc σε soul level 150-160 να τον κανω summon ε??

Ενταξει ατσουμπαλο το πρωτο playthrough το επομενο θα ειναι καλυτερο, νομιζω γινεται απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια το souls, το τελειωσα και αντι να ηρεμησω σκεφτομαι να παω σπιτι να πιασω νεο char..Ελπιζω να δουλευουν καλα τα spears οπως λες γιατι σκεφτομαι για STR/FAI build με melee και spears για ranged, αν και εχουν φαει νερφ οπως ειπα δεν βλεπω καλες εναλλακτικες.

Underwhelming το last boss btw ουτε hit δεν μου εριξε..

Comment

• νομιζω γινεται απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια το souls
                            Πώς αλλάζουν οι καιροί, ε;

Comment

• Καλα δεν ειχα πει κατι αρνητικο ποτε, απλα δεν τα ειχα πιασει σοβαρα.. Ελεγα να παιξω τα dlc με τη νεα εκδοση αλλα δεν με βλεπω να κρατιεμαι btw.

Comment

• Αντε ωραιος Εγω απο catalyst εχω φτιαξει το witchtree staff +10 Ο λογος ειναι οτι προκειται για το καλυτερο all around (καλο magic και dark) staff αλλα και με το πιο γρηγορο casting time. Βεβαια δεν ειχα προσεξει καν το staff of wisdom θα το φτιαξω και εγω τωρα.

Και εμενα strength-Faith θα ειναι ο επομενος char μου. Θα προσπαθησω να ανεβασω και σε αυτον που εχω τωρα λιγο το Faith για να δω τι γινεται με τα spears (τωρα το εχω στο 43).

Το moveset στο πρώτο Dark Souls μου άρεσε λίγο περισσότερο όμως. Πάντως σε powerstance νομίζω πως βγάζει άνετα 1000 ζημιά σε απλούς εχθρούς.
                                Ναι και εμενα. Εγω θελω να δω κατα ποσο αξιζει το power stance με blue flame αλλα φοβαμαι να επενδυσω στο δευτερο (ατιμα twinklings).

Comment

Working...
                                X