Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νinja Gaiden 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αφού ξέρεις ότι το λέω για να σας πειράξω τι απαντάς ωρέ;πάλι σπαμ θες να κάνεις (look who's talking xD)
    Carpe diem

Comment

• Προχθες εκατσα και ειδα ενα νεο replay στην κορυφη του leaderboard στο Ninja Cinema.Πρεπει να πω πως η τεχνικη του συγκεκριμενου παικτη (ενας Ιαπωνας ο οποιος πραγματικα ειναι ΜΑΓΟΣ) ηταν σχεδον αψογη.Εβγαλε ολο σχεδον το πρωτο chapter στο master χωρις healing item και χωρις save χρησιμοποιοντας κυριως λαβες και UT.Κατι τετοιοι ειναι που με βαζουν σε σκεψεις οσον αφορα το ποσο masterful μπορει να γινει κανεις σε ορισμενους τιτλους.Ισως καποια στιγμη ξανασχοληθω...
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Απλά για να μην υπάρχει παρεξήγηση η δήλωση περι ΝG έγινε μόνο για να πειράξω τον FiOth (Φιλικά πάντα ;) ) και αντί να τσιμπήσει ο FiOth τελικά τσιμπήσε ο (ποιος άλλος) αρχινουμπίδιος Altair&#33;&#33;
        Εξάλλου το έχω ξαναδηλώσει οτι δεν μπορώ να κρίνω ποιο action παιχνίδι είναι καλύτερο απο την στιγμή που δεν έχω παίξει το DMC4 και το heavenly sword&#33;

Ρε FiOth ο Γιαπωνέζος έπαιζε κανονικά καινουργιο παιχνίδι ή ειχε αρχίσει απο save με πλήρη ενέργεια, αναβαθμισμένα όπλα και νινπος?? Αν μου απαντήσεις το πρώτο τότε απλά προσκυνώ :blink:&#33;&#33;
        Θεωρώ τα πρώτα 3-4 κεφάλαια του master ninja τα ποιο δύσκολα του παιχνιδιου καθώς έχεις λίγη ζωη, όπλα που κάνουν ελάχιστη ζημια (εφόσον δεν έχουν αναβαθμιστεί) μικρή γκάμα κινήσεων και νινπος γτπ (εφόσον και αυτα δεν έχουν αναβαθμιστεί&#33;)
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

• έλα που δεν τσίμπησε ο FiOth,μην ακούω χαζά Αρχιπαρταλίδι.άλλωστε εγώ να σας πειράξω ήθελα.ο καλύτερος action τίτλος της γενιάς είναι το Onimusha 5. :blink: :blink: :blink:
          ΒΓΑΛΤΟ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ CRAPCOM&#33;&#33;&#33;
          Talk about flames,trolls,orcs etc
          Carpe diem

Comment

• Ρε FiOth ο Γιαπωνέζος έπαιζε κανονικά καινουργιο παιχνίδι ή ειχε αρχίσει απο save με πλήρη ενέργεια, αναβαθμισμένα όπλα και νινπος?? Αν μου απαντήσεις το πρώτο τότε απλά προσκυνώ :blink:&#33;&#33;
            Θεωρώ τα πρώτα 3-4 κεφάλαια του master ninja τα ποιο δύσκολα του παιχνιδιου καθώς έχεις λίγη ζωη, όπλα που κάνουν ελάχιστη ζημια (εφόσον δεν έχουν αναβαθμιστεί) μικρή γκάμα κινήσεων και νινπος γτπ (εφόσον και αυτα δεν έχουν αναβαθμιστεί&#33;)
            [/b]
            Προσκυνα λοιπον και δεσε και τα κορδονια σου...
            <div align="center">

Comment

• Το πρώτο μου post, σε ένα παιχνίδι που σημαίνει πολλά για μένα (ειδικά το πρώτο).

Το έχω εδώ και ένα περίπου μηνα, όμως άρχισα να το παίζω χθες λόγο Halo 3 . Η πρώτες εντυπώσεις μου είναι ότι το βρήκα αισθητά πιο δύσκολο από το πρώτο (δεν λέω πως είναι πολύ δύσκολο, απλός πιο δύσκολο από το πρώτο, τουλάχιστον η απλοί Ninja), η βία είναι σαφώς πολύ περισσότερη και γεμίζει το μάτι (ειδικά σε σύγκριση με την PAL έκδοση του προτού Ninja Gaiden, όπου της αφαίρεσαν κάποιο μέρος της βίας έτσι ώστε να το βαθμολογήσουν με 16+ για να πουλήσουν περισσότερα κομμάτια του παιχνιδιού (μάλιστα, σκεφτόμουν τότε να αγοράσω NTSC XBOX μονο και μονο για να μπορέσω να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως πραγματικά είναι)). Τα γραφικά και γενικά η όλη εικόνα που δίνη το παιχνίδι δεν σου γεμίζουν το μάτι όπως στο πρώτο, δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορα σε αυτό τον τομέα δυστυχώς (αντίθετα με το πρώτο, που όταν κυκλοφόρησε ήταν ένα τέρας μπροστά σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια τις εποχής). Το "πρόβλημα" με την camera υπάρχει και σε αυτό το Ninja Gaiden απότι έχω προσέξει.

Είμαι στην μέση του δευτερου σταδίου ακόμα, και δεν ξέρω αν θα με κάνει να θέλω να ασχοληθώ περισσότερο μαζί του, για μια καλή θέση στην online λίστα p.x. Το πρώτο είναι μέσα στα πολύ αγαπημένα μου παιχνίδια, είχα ασχοληθεί αρκετά μαζί του. Ελπίζω αυτό να μην με απογοήτευση.

FiOth, long time no see βρε&#33; Μα που χάθηκες? Θα ασχοληθώ και με τον Δάντι σύντομα ;) .

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

• Do that my friend και δε θα απογοητευτεις.

Welcome back&#33;
                <div align="center">

Comment

• kalosorises file Aion epitelous arhises to ninja gaiden 2 vlepo pantos san to ninja gaiden 1 den prokite na sou aresi.

Comment

• Λοιπόν, μόλις έχω τελειώσει το Chapter 5, και έχω να πω πως είμαι πολύ απογοητευμένος, και θυμωμένος. Από την αρχή το παιχνίδι δεν με κέρδισε ιδιαιτερα (δεν ξέρω ακριβώς τους λόγους, περιμένω να το τελειώσω και μετά να το "φιλοσοφήσω"), όμως ok απλά έπαιζα χωρίς πολλά πολλά περιμένοντας μια καλύτερη συνεχεια με περισσότερες συγκινήσεις.

Δυστυχώς, τα πράγματα αρχίζουν να χειροτερεύουν... Από την πρώτη γνωριμία σου με το νερό μέσα στο παιχνίδι, καταλαβαίνεις πως ο Hayabusa δεν είναι λάτρεις τις κολύμβησης. Ναι, στα Devil May Cry και Ninja Gaiden 1 τα πράγματα επίσης δεν δουλεύουν και τόσο καλά κάτω από το νερό, όμως είναι πιο "δουλεμένα" σε σχέση με το Ninja Gaiden 2. Ok, δεν πειράζει, ας το δεχτώ. Το να βάζουν όμως boss μέσα στο νερό αυτό είναι γέλιο και απλά ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ&#33; Πως γίνετε από την στιγμή που το παιχνίδι είναι ΧΑΛΙΑ (χαλια χαλια, όχι αστεία, κυριολεκτικά) μέσα στο νερό, να βάζουν boss μέσα σε αυτό??? Το Mario Bros. στο NES δουλεύει 10 φορες καλύτερα μέσα στο νερό απότι αυτό το πράμα&#33; Μόλις σκότωσα τον αρχηγό, μετά από πολλές προσπάθειες και νεύρα (δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω potion, όμως αναγκαστικά μετά από τόσες φορες...), και έχω να πω ότι πραγματικά λυπάμαι. Είναι προσβολή αυτό που έκαναν. Δεν είναι θέμα δυσκολίας, είναι θέμα ανικανότητας του Ryu να ανταπεξέλθει μέσα στο νερό. Με το καλημέρα τις μάχης ότι και να έκανες 8 στις 10 φορες έχανες το 35%-65% τις ζωής σου με ένα χτύπημα, πριν καλά καλά μπεις μέσα στο νερό από την πλατφόρμα. Ο Hayabusa, ο mighty Ninja Hayabusa δεν μπορούσε να ανεβεί στην πλάτη του boss ( ), δεν μπορούσε να σταθεί, what an epic battle&#33; Αν ήταν ο Κράτος από God Of War? Θα στεκόταν στην μύτη του, και αφού τον έκανε σουβλάκια με πραγματικά epic battle που ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΌΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ, θα μου έδινε και μένα ένα κομμάτι. Δεν μπορούσα κάποιες φορες καν να βγω στην επιφάνεια λόγο του κακού control, ο Hayabusa κάποιες φορες έδινε λάθος (η και extra) χτυπήματα λόγο κακής κίνησης στο νερό (η και λόγο camera), και πολλές φορες όταν ΚΟΛΛΟΎΣΑ πάνω στο boss το χτυπούσα και δεν έχανε ζωή, δεν τον έβρισκε&#33; Πως γίνετε αυτό? Ήμουν κυριολεκτικά ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΣ στο boss δίνοντας του χτυπήματα για κάμποσο χρονικό διάστημα χωρίς να τον βρίσκουν. Το σπαθί περνούσε απλά από μέσα του, μάλλον επειδή ο Hayabusa δεν μπορούσε σταθεί και να κινηθεί σωστά. Οποτε ήθελε χτυπούσε και δούλευε κανονικά. Κάποιες φορες είχα σχεδόν full ζωή και για κάποιο ψαράκι που τύχαινε να μείνει ζωντανό επειδή δεν έτυχε να το χτυπήσω για οποιονδήποτε λόγο, έχανα. Ήταν απλά θέμα τύχης η μάχη, από την αρχή ως το τέλος. Ήταν μια μάχη "ξερή" να το πω, κακοδουλεμένη να το πω, για τα μπάζα να το πω... Στεγνή. Από την στιγμή που το έκαναν τόσο πολύ χαλια το παιχνίδι μέσα στο νερό, τι ήθελαν να βάλουν και το boss? Προσβολή, ειδικά για κάποιον που αγάπησε τόσο πολύ το πρώτο όπως εγώ, νιώθω ότι δεν με σεβάστηκαν.

Κρίμα... Πραγματικά κρίμα.

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

• Λοιπόν, μόλις έχω τελειώσει το Chapter 5, και έχω να πω πως είμαι πολύ απογοητευμένος, και θυμωμένος. Από την αρχή το παιχνίδι δεν με κέρδισε ιδιαιτερα (δεν ξέρω ακριβώς τους λόγους, περιμένω να το τελειώσω και μετά να το "φιλοσοφήσω"), όμως ok απλά έπαιζα χωρίς πολλά πολλά περιμένοντας μια καλύτερη συνεχεια με περισσότερες συγκινήσεις.

Δυστυχώς, τα πράγματα αρχίζουν να χειροτερεύουν... Από την πρώτη γνωριμία σου με το νερό μέσα στο παιχνίδι, καταλαβαίνεις πως ο Hayabusa δεν είναι λάτρεις τις κολύμβησης. Ναι, στα Devil May Cry και Ninja Gaiden 1 τα πράγματα επίσης δεν δουλεύουν και τόσο καλά κάτω από το νερό, όμως είναι πιο "δουλεμένα" σε σχέση με το Ninja Gaiden 2. Ok, δεν πειράζει, ας το δεχτώ. Το να βάζουν όμως boss μέσα στο νερό αυτό είναι γέλιο και απλά ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ&#33; Πως γίνετε από την στιγμή που το παιχνίδι είναι ΧΑΛΙΑ (χαλια χαλια, όχι αστεία, κυριολεκτικά) μέσα στο νερό, να βάζουν boss μέσα σε αυτό??? Το Mario Bros. στο NES δουλεύει 10 φορες καλύτερα μέσα στο νερό απότι αυτό το πράμα&#33; Μόλις σκότωσα τον αρχηγό, μετά από πολλές προσπάθειες και νεύρα (δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω potion, όμως αναγκαστικά μετά από τόσες φορες...), και έχω να πω ότι πραγματικά λυπάμαι. Είναι προσβολή αυτό που έκαναν. Δεν είναι θέμα δυσκολίας, είναι θέμα ανικανότητας του Ryu να ανταπεξέλθει μέσα στο νερό. Με το καλημέρα τις μάχης ότι και να έκανες 8 στις 10 φορες έχανες το 35%-65% τις ζωής σου με ένα χτύπημα, πριν καλά καλά μπεις μέσα στο νερό από την πλατφόρμα. Ο Hayabusa, ο mighty Ninja Hayabusa δεν μπορούσε να ανεβεί στην πλάτη του boss ( ), δεν μπορούσε να σταθεί, what an epic battle&#33; Αν ήταν ο Κράτος από God Of War? Θα στεκόταν στην μύτη του, και αφού τον έκανε σουβλάκια με πραγματικά epic battle που ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΌΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ, θα μου έδινε και μένα ένα κομμάτι. Δεν μπορούσα κάποιες φορες καν να βγω στην επιφάνεια λόγο του κακού control, ο Hayabusa κάποιες φορες έδινε λάθος (η και extra) χτυπήματα λόγο κακής κίνησης στο νερό (η και λόγο camera), και πολλές φορες όταν ΚΟΛΛΟΎΣΑ πάνω στο boss το χτυπούσα και δεν έχανε ζωή, δεν τον έβρισκε&#33; Πως γίνετε αυτό? Ήμουν κυριολεκτικά ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΣ στο boss δίνοντας του χτυπήματα για κάμποσο χρονικό διάστημα χωρίς να τον βρίσκουν. Το σπαθί περνούσε απλά από μέσα του, μάλλον επειδή ο Hayabusa δεν μπορούσε σταθεί και να κινηθεί σωστά. Οποτε ήθελε χτυπούσε και δούλευε κανονικά. Κάποιες φορες είχα σχεδόν full ζωή και για κάποιο ψαράκι που τύχαινε να μείνει ζωντανό επειδή δεν έτυχε να το χτυπήσω για οποιονδήποτε λόγο, έχανα. Ήταν απλά θέμα τύχης η μάχη, από την αρχή ως το τέλος. Ήταν μια μάχη "ξερή" να το πω, κακοδουλεμένη να το πω, για τα μπάζα να το πω... Στεγνή. Από την στιγμή που το έκαναν τόσο πολύ χαλια το παιχνίδι μέσα στο νερό, τι ήθελαν να βάλουν και το boss? Προσβολή, ειδικά για κάποιον που αγάπησε τόσο πολύ το πρώτο όπως εγώ, νιώθω ότι δεν με σεβάστηκαν.

Κρίμα... Πραγματικά κρίμα.

[/b]
                      akoma den ides tipota ehi ke alles stigmes pou tha spasoun ta nevra sou

Comment

• Βασικά δεν χρειάζετε να μπεις στο νερό άμα έχεις βέλη&#33; Ο συγκεκριμένος είναι απο τους ποιο ευκολους αρχηγούς.
                        I attack sharks
                        when i smell them bleed
                        I dont go swimming

Comment

• Μα όπως είπα δεν είναι θέμα δυσκολίας, είναι θέμα design τις μάχης και τις ανικανότητας του Hayabusa να παλεύει μέσα στο νερό. Με 30 βέλη θα σκότωνα τον αρχηγό? Εδώ πριν καλά καλά κατεβω από την πλατφόρμα μου έτρωγε το 35%-65% τις ζωής μου, πως γίνετε? Όμως και έτσι να ήταν, είναι μάχη αυτό? Είναι ωραία μάχη με το να στέκεσαι κάπου και απλά να ρίχνεις βέλη μέχρι να πεθάνει το boss?

Comment

• Η μαχη ειναι σκατενια οπως και πολλα αλλα πραγματα στον δευτερο (και κατωτερο) τιτλο της σειρας της TECMO.Εκτος απο τα απειρα bugs (οπως διαπιστωσες) υπαρχει και τεραστιο προβλημα ισορροπιας γενικα στον τιτλο...συνεχισε και θα το διαπιστωσεις και μονος σου.

ΥΓ.Sorry for the bitching pilgrim αλλα οπως βλεπεις δεν τα παρατηρω μονο εγω αυτα...
                            <div align="center">

Comment

• Βασικά δεν χρειάζετε να μπεις στο νερό άμα έχεις βέλη&#33; Ο συγκεκριμένος είναι απο τους ποιο ευκολους αρχηγούς.
                              [/b]
                              Oντως το συγκεκριμενο boss ειναι απο τα πιο ευκολα...βεβαια ειναι κ απο τα πιο αδιαφορα στο παιχνιδι αλλα ειλικρινα δεν αντιμετωπισα προβλημα κ τις 2 φορες μεχρι τωρα που τον σκοτωσα.

Αλλα το να περιμενεις να σκοτωσεις ενα boss σε ninja gaiden τιτλο πατωντας Χ, Υ κ Β αλα GoW δεν παιζει κ δεν βρισκω κ το διασκεδαστικο σε κατι τετοιο.

Comment

• Μα όπως είπα δεν είναι θέμα δυσκολίας, είναι θέμα design τις μάχης και τις ανικανότητας του Hayabusa να παλεύει μέσα στο νερό. Με 30 βέλη θα σκότωνα τον αρχηγό? [/b]
                                Αυτό που θέλω να πω είναι οτι η "σκατένια" αυτή μάχη μπορεί πολύ ευκολα να αποφευχθεί αν κάτσεις πάνω στην πλατφόρμα και σκάς charged arrows.

Εδώ πριν καλά καλά κατεβω από την πλατφόρμα μου έτρωγε το 35%-65% τις ζωής μου, πως γίνετε? [/b]
                                Οταν σου σκάει το "ωστικό κύμα" χρησιμοποιείς το νίνπο και είσαι κυριλέ (του κάνεις και καλή ζημια κιόλας) τα υπόλοιπα αποφεύγονται αλλά δεν κάνουν και μεγάλη damage οποτε και να σε χτυπήσουν είσαι οκ&#33; Τη χειρότερη ζημια την κανει το "ωστικό κυμα" (δικια μου ονομασία ) οπότε κράτα τα νινπο σου για αυτό&#33; Οταν το τέρας βουτάει μες στο νερό έχεις μια καλή ευκαιρία να το χτυπήσεις δυο φορές. Μία οταν το κεφάλι του πάει να μπει στο νερό και μία οταν βγαίνει ;)

Όμως και έτσι να ήταν, είναι μάχη αυτό? Είναι ωραία μάχη με το να στέκεσαι κάπου και απλά να ρίχνεις βέλη μέχρι να πεθάνει το boss? [/b]
                                Χμμ.. είναι πολύ καλύτερη απο το να μπεις στο νερό και να χτυπάς στα τυφλά μπας και καταφέρεις να κερδίσεις τυχαία τον αρχηγό&#33; Γενικά για μένα action + νερό δεν συμβαδίζουν&#33; Απλά το ng2 το αποδεικνύει και με το παραπάνω

ΥΓ.Sorry for the bitching pilgrim αλλα οπως βλεπεις δεν τα παρατηρω μονο εγω αυτα...[/b]
                                Κάνε δουλεία σου αδερφέ ;) Δέχομαι και συμφωνώ στα περισσότερα σημεία με την κριτική σου καθώς το έχεις λιώσει το παιχνίδι και μπορείς να το κρίνεις καλύτερα, αλλά θεωρώ άδικο να κράζουμε κρίνοντας απο μία μάχη που μας ξενέρωσε (μια μάχη που είναι ποιό απλή απο ότι φαίνεται, ειδικά απο τη στιγμή που υπάρχουν πολύ ποιο άκυρα και αδικα σκηνικά στη συνέχεια του παιχνίδιού) και μην έχοντας ολοκληρωμένη εικόνα του παιχνιδιού.

Αν ήταν ο Κράτος από God Of War? Θα στεκόταν στην μύτη του, και αφού τον έκανε σουβλάκια [/b]
                                Και αν ήταν ο Wario θα τον έκλανε και θα βλεπε τα ραδικια ανάποδα να πούμε&#33;
                                I attack sharks
                                when i smell them bleed
                                I dont go swimming

Comment

Working...
                                X