Αλλα το να περιμενεις να σκοτωσεις ενα boss σε ninja gaiden τιτλο πατωντας Χ, Υ κ Β αλα GoW δεν παιζει κ δεν βρισκω κ το διασκεδαστικο σε κατι τετοιο.
[/b]
[/b]
Μα μονο 30 βέλη έχεις, μπορεί να πέσει με 30 βέλη? Όμως και έτσι να είναι, όπως είπα αυτό δεν είναι μάχη. Είναι "Θέλω να το περάσω να τελειώνουμε επειδή η κατασκευαστές ήταν τυφλοί και ανίκανοι να κάνουν κάτι καλύτερο. Έτσι, απλά θέλω να το περάσω για να πάω παρακάτω, αυτό μονο με νοιάζει.". Το να χρησιμοποιήσω Nimpo επειδή δεν μπορώ να κάνω αλλιώς είναι εξίσου γέλιο. Κανεις χρήση ενός αντικειμενου επειδή μόλις ξεκινα η μάχη χάνεις την μιση σου ζωή? :blink:
Δηλαδή με λίγα λόγια έχουμε το εξής:
"Ξεκινα η μάχη, αναγκαστικά χρησιμοποιώ Nimpo αλλιώς χάνω την μιση μου ζωή, στην συνεχεια ξαπλώνω στο κρεβάτι και απλά ρίχνω τόξα μέχρι να έρθει η ώρα του επομενου Nimpo. Στο νερό δεν πρέπει να πέσω, επειδή αν το κάνω ο Hayabusa δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, το παιχνίδι έχει glitches, και ακόμα και αν κολλήσω πάνω στο boss δεν θα μπορώ να το χτυπήσω".
E αν αυτό εσάς σας ικανοποιεί και σας αφήνει ευχαριστημένους χωρίς καν να σας ενοχλεί, τότε αφήστε το Ninja Gaiden και παίξτε κανένα Fifa. Δεν θέλω να φαίνομαι επιθετικός, όμως νιώθω προσβεβλημένος.
Επίσης, δεν είναι όλα τα action games τόσο χαλια μέσα στο νερό, το God Of War τουλάχιστον δεν ήταν. Όπως είπα, το Mario Bros. είναι κλάσεις ανώτερο μέσα στο νερό από το Ninja Gaiden 2.
Και αν ήταν ο Wario θα τον έκλανε και θα βλεπε τα ραδικια ανάποδα να πούμε!

[/b]

[/b]

[/b]

Comment