Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Τι ακριβως θελει το 4ο για εξηγα..
    Κανω fadc στο 2ο hit του hp shoryu και κανω buffer srk motion οσο γινεται το dash και παταω mp με το που τελειωνει για να βγει mp srk. Μετα κανω την ultra πραγματικα με το που παταω στο εδαφος αλλα @@.

    Comment


    • Τι ακριβώς θέλει; Κωλοφαρδία!!
      Χμ, εφόσον κάνεις αυτά που λες, θα έπρεπε να σου είχε βγει έστω και μια φορά. Ανέβασε ένα κλικ την ταχύτητα του FADC (πάτα πολύ γρήγορα μπροστά-μπροστά)
      The illusion of free will is an illusion.

      Comment


      • Ισως να παιζει ρολο το ποτε ακριβως κανει κανεις fadc.. πχ με το που κανει connect το 2ο hit ή ακριβως πριν κανει connect το 3ο ... (;) ... Τι να πω, παιζουν με τα miliseconds οπως λες κι εσυ.

        Comment


        • Παίδες, παίδες, παίδες. Παίξτε, χαρείτε τα ματς και αφήστε το ποιός είναι καλύτερος και χειρότερος.
          Αυτό με αφορμή μια συζήτηση στο shoutbox με Xeno και Jedah.
          Jedah o Xeno άμα θέλει μπορεί να παίξει με τους νέους στο SFIV παίκτες και να μην του πάρουν ούτε γύρο. Αυτό επειδή είναι μάγκας; ΟΧΙ. Απλά το παιδί έχει μελετήσει, έχει κάνει πάμπολλες ώρες practice, έχει παίξει. Είναι φύσει αδύνατο ένας νέος παίκτης να του πάρει νίκη, είναι θέμα γνώσεων. (Εξαιρείται ο Chuck Norris). Σα να πάω να παίξω εγώ με Zaelock, δεν παίζει να του πάρω νίκη αν παίξει κανονικά. Αλλά επειδή δε θα καταλάβει τίποτα αν το κάνει αυτό (ίσα ίσα είναι αποθαρρυντικό για το νέο παίκτη) χαμηλώνει το δυναμικό του για να έρθει το ματς στα ίσα. Με τον καιρό βεβαίως βελτιώνονται και οι νέοι παίχτες και θα παίζει όλο και πιο σοβαρά.
          The illusion of free will is an illusion.

          Comment


          • Χμ, δεν περιμενα να ανοιξει τετοιο θεμα, αλλα μιας και εγινε η αρχη..
            Προς αποφυγην παρεξηγησεων απλα ελεγα με τον Jedah πως καθομαι και παιζω με διαφορους χαρακτηρες γιατι θελω να μαθω να παιζω με αυτους και το βρισκω οχι μονο fun σαν ασχολια, αλλα και challenging.
            Aυτο απεχει παρα πολυ απο τη νοοτροπια τυπου "Αντε σου κανω χαρη που παιζω με τον 5ο μου χαρακτηρα ξερω γω και οχι με τον main μου".

            Imo η ουσια δεν αποτιμαται παντα σε νικες και σε ηττες, ιδιως οταν παιζεις με γνωστους μου φαινεται πολυ μιζερο το ζυγισμα να αρχιζει και να τελειωνει εκει.
            Σαφως και ειναι θεμα νοοτροπιας βεβαια, αλλα προσωπικα θεωρω πιο εποικοδομητικο για μενα το να παιζω με γνωστους δοκιμαζοντας δυσκολα combos, νεους χαρακτηρες και κανοντας πειραματα για το αν λειτουργουν διαφορα mind games ή οχι, παρα να μενω σε εναν χαρακτηρα με μονο στοχο να διατηρησω ενα win streak.
            Παρεπιπτοντως Ryu οχι πως δεν το ξερεις, αλλα παντα παιζω οσο πιο καλα μπορω με καθε χαρακτηρα .. Οι επιλογες μου δεν εχουν να κανουν με το επιπεδο του αντιπαλου, απλα με τη θεληση μου να δω πως ειναι διαφορα match-ups. Aπλα θελω να πω πως δεν τιθεται θεμα σοβαροτητας στα διαφορα vs, αυτο ειναι κατι που παντα υπαρχει. Τωρα αν καποιος παιζει με καποιον που δε μπορει να σταυρωσει νικη, αυτο ελειπε να παιζει με εναν χαρακτηρα που δεν ξερει καλα.. Εκει πας κατευθειαν στους 2-3 το πολυ βασικους σου.

            Δε μου αρεσει να μιλαω για εμενα, γι αυτο και καπου εδω σταματαω, ελπιζω να εγινα σαφης.
            Με τον Ryu παιζουμε μαζι εδω και καποια χρονακια και πραγματικα καθε φορα ολο και κατι μαθαινω και αυτο οφειλεται στη νοοτροπια μας, γιατι αν δεν πειραματιστεις δε θα βελτιωθεις κιολας και συν τοις αλλοις πρεπει και να περασεις καλα. Αν παιζαμε για τη νικη τοτε δε θα μιλιομασταν καν και θα καραδοκουσα στη γωνια για να του κανω shin-shoryuken.

            Τελος πιστευω πως εχει αρκετα μεγαλη αξια (στα ματια μου εστω), το να παλευει καποιος να μαθει εναν low tier char και ας μη νικαει συχνα.. Οταν παιζεις χωρις διαφορα βασικα πραγματα για να σε ξελασπωνουν γινεσαι πιο προσεκτικος και αν χανεις, τουλαχιστον θα αναγκαστεις να βελτιωθεις και ο,τι οφελη δρεψεις απο εκει θα ενσωματωθουν στο playstyle σου ανεξαρτητως χαρακτηρα.

            Comment


            • Προς αποφυγην παρεξηγησεων απλα ελεγα με τον Jedah πως καθομαι και παιζω με διαφορους χαρακτηρες γιατι θελω να μαθω να παιζω με αυτους και το βρισκω οχι μονο fun σαν ασχολια, αλλα και challenging.
              Μα το να παίζεις με διαφορετικούς χαρακτήρες, είναι πολύ βασικό, γιατί μαθαίνεις ταυτόχρονα και πως να τους αντιμετωπίζεις σε έναν μεγάλο βαθμό ... Όπως και να το κάνουμε, κάποιες στρατηγικές και combos είναι βασικά πράγματα, και αν δεν τα ξέρεις μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά ..

              Τώρα όσο αφορά τα υπόλοιπα, θα κρατήσω το ότι όταν χάνεις γίνεσαι καλύτερος .. Αυτό ισχύει παντού, και όχι μόνο στο Street Fighter IV .. Με το να κερδίσεις έναν αγώνα δεν πρόκειται να μάθεις κάτι, γιατί είσαι με την ιδέα ότι αυτό που έκανες είναι σωστό, ενώ χάνοντας θα προσπαθήσεις να βρείς τι φταίει και θα το διορθώσεις ..

              Σα να πάω να παίξω εγώ με Zaelock, δεν παίζει να του πάρω νίκη αν παίξει κανονικά.
              Δεν ξέρω τον Zaelock, αλλά το "παίζω κανονικά" μου θυμίζει έναν φίλο στην 6η δημοτικού ... Όποτε έχανε έλεγε .. "Οκ, αυτή την φορά θα παίξω κανονικά" :xp:



              Comment


              • Δεν ξέρω τον Zaelock, αλλά το "παίζω κανονικά" μου θυμίζει έναν φίλο στην 6η δημοτικού ... Όποτε έχανε έλεγε .. "Οκ, αυτή την φορά θα παίξω κανονικά"
                Oxi entaksei o Zaelock einai ena apo ta terata tou Ellhnikou Street Fighter kai apofasise na kanei to SF4 to main game tou opote nai, otan paizei sovara paizei gia na kairdisei

                Egw panw sto thema pou anoixthke mono gia Tekken kai Soulcalibur mporw na dosw thn apopsh mou giati SF den eimai katholou kalos.
                Otan paizeis me kapoion pou den kserei, to mono pou prepei na kanei einai na ekfrasei epithymia na mathei kai na mhn to paizei istoria.

                Ean einai etsi ta pragmata, polla mporoun na ginoun apo to paixth pou paizei xronia, kyriws tutorial maxes.
                To oti paizeis me kapoion pou den einai toso kalos, den shmainei aparaithta efkairia na dokimaseis pragmata pou den kaneis kanonika, egw kyriws deixnw ston antipalo mou ti einai kalo na kanei apodikneiontas tou "live" ti doulevei sto game kai ti oxi.

                Fysika exoun tyxei kai kapoioi pou apla den katalavainoun pws einai outclassed, alla kai oute theloun na mathoun to kati parapanw, e tote mpaineis se second gear kai therizeis

                Telos mhn ksexnate oti eimaste toso kaloi oso oi antipaloi mas, mou exei tyxei na paizw me noobs kai na mhn vgainei tipote giati polyplokes texnikes kai "fakes" den pianoun se aftous pou den ta vlepoun, tote anagazesai na xrhsimopoieis axares kinhseis pou den apodidoun kanonika apla kai mono epeidh pianoun se afton
                Otan omws exeis enan expert apenanti sou, tote to mindgame dinei kai pernei kai tote einai pou proswpika egw xeromai pragmatika.
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

                "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

                Comment


                • Complexity => Good Mind games => Fun
                  Insert Coin

                  Comment


                  • Complexity => Good Mind games => Fun
                    Allos enas logos na paw poio poly ta 3D fighting
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

                    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

                    Comment


                    • Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας.

                      Έχω κολλήσει άσχημα σε ένα trial και χρειάζομαι την βοήθειά σας.

                      Στο τέταρτο trial της chun li ζητάει να κάνω air target combo,μετά medium punch,έπειτα cancel σε kikoken και τέλος cancel σε super.

                      Μέχρι το kikoken το βγάζω άνετα.Μετά όμως πως κάνω cancel σε ultra;Από την στιγμή που θα εκτελεστεί το kikoken δεν προλαβαίνω με τίποτα να κάνω charge 2 δευτερόλεπτα για να βγάλω την super.

                      Αν με βοηθούσατε ρε παιδιά θα το εκτιμούσα πολύ.Κοντεύει να με τρελάνει αυτό το trial.


                      Tidy!

                      Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

                      Comment


                      • Η super στην ουσια ειναι b f b f+K.
                        Αν κανεις b f+P b f+K τοτε θα βγει πρωτα το kikoken και μετα η super. Στην ουσια κανεις τη super κανονικα, αλλα στο ενδιαμεσο δινεις και το command για να βγει η special απλα πατωντας ενα P την ωρα που πατας το 1ο forward.
                        Σπαστο σε κομματια, πχ απλο hit σε super και special σε super και στο τελος θα μπορεις να κανεις cancel το οτιδηποτε σε kikoken σε super.

                        Comment


                        • Yes, αυτό που ρωτούσα και εγώ για τον Guile. Ζήταγε flash kick και αμέσως μετά super και λέω τι στο...
                          Ο Xeno ήταν και τότε εκεί να με καθοδηγήσει!!
                          The illusion of free will is an illusion.

                          Comment


                          • Ασε, απο theory fighting αλλο τιποτα.
                            Τα πρακτικα της υποθεσης να δω πως θα βολεψουμε, πιο πολυ χρονο ξοδευω σε forum/youtube crawling, λιγοτερο στο training και ελαχιστο σε vs .

                            Comment


                            • Μην ξεχνατε ότι έχετε έναν ολόκληρο κόσμο στα πόδια σας που ακούει στο όνομα Live! Πέρα από τα γνωστά προβλήματα που επικρατούν κάποιες φορές, τον συνιστώ! Και για να κρατιέσαι σε φόρμα αλλά και να βελτιώνεσαι!
                              Άκουσα όλοι να λένε το HD remix έχει λιγότερο lag και είναι καλύτερο. Ντάξει μπορεί να έχει μερικές ευκολίες παραπάνω (π.χ. spectator mode) αλλά σε θέμα lag, λίγο που έπαιξα hd remix, πρόσεξα ότι είναι στα ίδια επίπεδα.
                              The illusion of free will is an illusion.

                              Comment


                              • Eντάξει,δοκίμασα αυτό μου μου είπες Κώστα και το πέτυχα σχετικά εύκολα.Ευχαριστώ πολύ!

                                Άντε τώρα σειρά έχουν τα hard trials και ψήνομαι να αρχίσω να παίζω σοβαρά και κανέναν άλλο χαρακτήρα έτσι για ποικιλία.

                                Άντε μια μέρα να κανονίσουμε να μπούμε πολλοί μέσα στο xbox live να χορτάσουμε versus.


                                Tidy!

                                Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

                                Comment

                                Working...
                                X