Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Respect τραγουδι και video clip!

Άλλο ένα όχι και τοσο γνωστο στο ίδιο στυλ είναι αυτό

Έλα Burai πες την αλήθεια, γούσταρες πολύ!
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Για Ryu tribute ρίχτε ένα βλέφαρο εδώ

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• εγινε ενα απιστευτο τουρνουα high lvl με γυρω στα 20 ατομα για ακομα μια φορα σημερα στο greekdojo academy για ssf4, οποιος ειναι αθηνα ας περασει καμια βολτα σε κανενα τουρνουα καποια κυριακη να απολαυσει ωραια ματσακια να μας γνωρισει και γιατι οχι να μπει στον θαυμαστο κοσμο των fighting games

Comment

• Eγω απο το τελευταιο rbt δεν εχω αγγιξει το παιχνιδι ουτε λεπτο, οποτε δε μπηκα καν στον κοπο για αυτη τη βδομαδα.
          Δεν ειμαι στο mood και ουτε καν κοντα για την ακριβεια. Ελπιζω να ναι παροδικο αλλα τωρα το χω βγαλει τελειως απο το μυαλο μου. Θα ρωταγα πως πηγε η ολη φαση αλλα οκ θα βολευτω με κανα recorded stream αν κατσει.

Comment

• Originally posted by Phantom Duck
            Για Ryu tribute ρίχτε ένα βλέφαρο εδώ

Ντάξει το βίντεο απλά γάμησε.
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Χθες τελειωσε ενα tour στην Αμερικη, το Seasons Beatings οπου ηταν παροντες αρκετοι αμερικανοι και καποιοι παικτες απο αλλες χωρες με πιο γνωστους τους Daigo / Momochi (Japan) και Gamerbee (Taiwan).
              Δεν εχει νοημα να πω εδω αναλυτικα τι εγινε, παντως ειχε πολλα highlights το tour και live stream ολη την ωρα που μετρουσε πολυ.

Οποιος θελει ας δει τον τελικο εστω, οχι τιποτα αλλο, αλλα δε βλεπεις καθε μερα Adon και Ken να φτανουν σε finals:

P.S. Εκανα embed μονο το 1ο μερος.

Comment

• Κανεις που να παιζει το ssf4 στο Live για να τν κανω add να κανονισουμε endless?
                Πληροφοριακα δν ειμαι καλος ακομα για οποιον θα ηθελε να παιξει.

Ο momochi στο twitter του ειχε πει πριν τον αγωνα πως δεν γνωριζει το match up αν θυμαμαι καλα.
                Οπως και να εχει bravo στον gamerbee που εδειξε χαρακτηρα στν συνεντευξη που εγινε.
                Street Fighter IV Series Κύπρος(Cyprus)+Ελλάδα(Hellas) Group On Facebook

Comment

• Double Post αλλα αξιζει να δειτε τν Sako στο socal wednesday nights εναντιων διαφορων παικτων

http://el.justin.tv/leveluplive/b/273137638

Αν βρει καποιος ενδεχομεη συνεντευξη που ειναι πιθανον να του εκαναν ας τν κανει post plz

Xeno ειδα μερικα απο τα replays,η sakura σου μετραει περισσοτερο απο οσο νομιζα.
                  Τωρα ειμαι πεπεισμενος πως οτν ειχα δει sakura στο greekdojo θα ητν η δικη σου.gj

Comment

• To pio pithano einai na eides thn Sakura tou Zania kathos o Xeno htan sto strato mexri prosfata.
                    Pithanos na kanw kai lathos vevea.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Η Sakura δεν παιζει να ταν του Lethal, εχει να παιξει Sak απο τους πρωτους μηνες του 4. Πλεον Sakura μονο εγω και ο Lolicom παιζουμε.

Αnyway, επαιξα χθες SF4 μετα απο καιρο μιας και μου ειπε ο Igognito και εντυπωσιαστηκα.
                      Δεν ξερω ποσο καιρο παιζεις αλλα σιγουρα οχι πολυ. Επαθα πλακα με ολα αυτα που κανεις και κυριως με τη χρηση των canon strikes, ενω το follow-up το βγαζεις για πλακα (cr. hp, far st. mp, hk spiral arrow).
                      Η Cammy κανει απειρη ζημια με ολα αυτα, εχει παρα πολλα combos. Δε θελω να φανταστω πως νιωθεις οταν τρως τα combos που κανει ο Sako (st. mp, cr. hp, cr. mk, mk spiral arrow).

Δεν ξερω απο Cammy τιποτα μιας και δεν εχω δει εδω κανεναν να παιζει. Το μονο που ηθελα να ξερω βεβαια ειναι το ποτε θα με κανεις cross-up με canon strike και ποτε οχι, αυτο δε μπορω να καταλαβω γιατι απο τα υπολοιπα εχω μια ιδεα με τοσα videos που εχω δει απο Sako και αλλους παλιοτερα.

Τοσο ζεστα που το χεις παρει αν βρεις και καλους αντιπαλους σε λιγο καιρο θα πετας.
                      Σε βλεπω και ορεξατο να το ψαξεις αρκετα, κατι που δεν εκανα εγω και δεν ξερω αν θα κανω μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με theory fighting σε αυτο το παιχνιδι.

Το skill δε σου λειπει σιγουρα και απο γνωσεις τα πας μια χαρα. Εμπειρια θες, να μαθεις να βγαζεις ακομα πιο συχνα τα combos σου και να μαθεις να χρησιμοποιεις το focus, κατι που θα γινει εν καιρω απο μονο του λιγο πολυ.

Εγω για γελια ημουν ιδιως με Chun-Li, σαν κουλος επαιζα, εχανα combos, ultras τα παντα. Τελευταια οποτε θελω να ξεδωσω παω στο training με Sakura και μαλλον τα παω καλυτερα εκει μιας και δοκιμαζω καποια loops παλευοντας να κανω plink και ο,τι μπορω.

Μου αρεσει παρα πολυ σαν παικτρια αλλα ειναι πολυ δυσκολο να νικησεις με Sakura γιατι εχει απιστευτες ελλειψεις και ειναι πολυ ζορικο να πιεσεις τον αντιπαλο σου να κανει καποιο λαθος και να κανεις land ενα ex tatsu και απο εκει να αρχισεις ολα τα mixups που εχει.

Comment

• @Ground_Zero
                        Δν μπορω να ειμαι σιγουρος αλλα κρινωντας απο τα jump in,το mix up μετα το ex tatsu θεωρω πως ητν του xeno

@Xeno
                        Το game το εχω απο τελος σεμπτεμβρη αλλα αρχισα να παιζω με το stick που δν εχω ξαναπαιξει ποτε πριν,για μισο μηνα.Οποτε ακομα μαθαινω τα του stick(plink,inputs κλπ) υστερα οντως πρεπει να δουλεψω σε hit confirm-combos

Στα replays μου εκανε εντυπωση το ποσο καλα plinkaρες.Ητν απιστευτο.Bravo και παλι ; )

Για τν cammy οπως 8α ξερεις τα cannon strikes σε μετατοπιζουν αλλου το καθενα εχωντας το LK να σε παει λιγο μακρυα και το HK-ΕX να σε πανε πιο μακρυα απο ολα.

Το MixUp που αναφερεσαι υποθετω πως ειναι για καθε combo που τελειωνει με ΗΚxxSA.
                        Εκει συμβαινει το εξοις,οτν τελειωνει το recovery του SA πηδαω μπροστα και σε περιπτωση που εσυ κανεις quick recovery εχω τις παρακτω επιλογες κανωντας Cannon Strike στν κορυφη του αλματος μου

1) HK Cannon Strike η EX Cannon Strike θα σου κανει CrossUp
                        2) LK-MK Cannon Strike κανει fake Cross-Up

Aν κανω Any Cannon Strike πριν τν κορυφη του αλματος τοτε κανει whiff

Δν εχω δοκιμασει εναντιων ολων τν παικτων ακομα αλλα κατα κανονα αυτο βλεπω να συμβαινει

Αν δν κανεις quick recovery τοτε αναλογως με το τι εκανα εχω και αναλογες επιλογες.

Αν δν σε καλυψα πες μου

Comment

• Δεν ξερω απο Cammy τιποτα μιας και δεν εχω δει εδω κανεναν να παιζει.
                          καλα τοσο ευκολα ξεχασες εκεινο το cammy-sakura που παιξαμε?

και νομιζα οτι εχεις παιξει και με την cammy του erdalion

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
                            καλα τοσο ευκολα ξεχασες εκεινο το cammy-sakura που παιξαμε?

και νομιζα οτι εχεις παιξει και με την cammy του erdalion
                            Σημειωση: με τεντωσε ; )

Comment

• ε ενταξει δεν ειναι το ζητουμενο αυτο ουτε και εχει μεγαλη σημασια, αλλωστε ο xeno ειναι χρονια στο κουρμπετι και ειναι εμπειρος παιχτης, παντως και ο stormbringer που επαιξες μας ειπε οτι επαιξες ωραια με cammy, το ζητουμενο ειναι να αποχτησεις εμπειρια και ευχερεια με το stick σου

Comment

• No offense Vanyard, αλλα καποια πραγματα που εκανε ο Igognito δεν τα εχω ξαναδει και αναφερομαι στη χρηση των canon strikes κατι που ουτε ο Erdalion εχει δουλεψει, μιας και το συζητουσαμε πιο νωρις το εν λογω θεμα.
                                Εσυ επαιζες με πολλα frame traps κατι που ακομα δεν εχει δουλεψει τοσο ο Igognito, αλλα φανταζομαι και αυτο θα το ενσωματωσει στο παιχνιδι του εν καιρω.
                                Οπως και να χει οντως διατυπωσα κακως αυτο που ηθελα να πω, καποια πραγματα οντως δε τα ξερω, αλλα οκ το "δε γνωριζω τιποτα" ηταν σιγουρα ατοπο.

Kατα τ' αλλα Igognito τα posts σου και μονο δειχνουν ποσο γουσταρεις με το game και φανταζομαι εχεις ορεξη να το καψεις μιας και ηδη πρεπει να χεις ξεκοκκαλισει το θεωρητικο κομματι.

Μπραβο τι να πω, εγω δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου το θεμα... Ολο το σκεφτομαι αλλα ουτε την απαραιτητη ορεξη εχω, ουτε καποιο κινητρο.

Πολυ κατατοπιστικο το post σου, αλλα δε μπορω να τα χωνεψω ολα αυτα απλα διαβαζοντας τα. Λογικα θα φαω πολυ ξυλο, αλλα εστω κι ετσι θα μαθω καποια πραγματα αν παιξουμε αρκετες φορες. Τα χεις αναλυσει πολυ καλα παντως, keep it up .
                                Το πρεσαρισμα της Cammy ειναι απλα τρομακτικο και ετσι και φας καποιο canon strike η συνεχεια ειναι επωδυνη.

Thanks για τα περι plinking κτλ, παντως δεν τα εχω δουλεψει οσο θα ηθελα, αλλα οκ προσπαθω.. Πριν 1 μηνα χοντρικα το πρωτοδοκιμασα και το χρησιμοποιω ελαχιστα. Στη Sakura μονο το κανω μετα απο lk tatsu οταν θελω να ακολουθησω με cr. hp.
                                Στην Chun-Li παλι το εχω κατα νου οταν θελω να κανω link cr. lp σε st. hp.

Κριμα που ειχαμε και λιγο lag χθες κατα περιοδους και μας τα χαλασε, αλλα οκ τι να κανουμε.

Παρεπιπτοντως ψαχνω ενδιαφερομενους για HD Remix σε endless.
                                Λεγαμε με τον Erdalion ποσο βαρετο ειναι το endless του 4 επειδη περιμενεις παρα πολυ μεχρι να ερθει η σειρα σου.
                                Το HDR ειναι αλλη φαση και πολυ πιο fun με πολλους παικτες, ενω εχει τελειο netcode.

Αν ψηθειτε εχει καλως, εγω, o Erdalion, o Stormbringer και ισως κανας αλλος ειμαστε μεσα ;).

Comment

Working...
                                X