Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
εγινε ενα απιστευτο τουρνουα high lvl με γυρω στα 20 ατομα για ακομα μια φορα σημερα στο greekdojo academy για ssf4, οποιος ειναι αθηνα ας περασει καμια βολτα σε κανενα τουρνουα καποια κυριακη να απολαυσει ωραια ματσακια να μας γνωρισει και γιατι οχι να μπει στον θαυμαστο κοσμο των fighting games
Eγω απο το τελευταιο rbt δεν εχω αγγιξει το παιχνιδι ουτε λεπτο, οποτε δε μπηκα καν στον κοπο για αυτη τη βδομαδα.
Δεν ειμαι στο mood και ουτε καν κοντα για την ακριβεια. Ελπιζω να ναι παροδικο αλλα τωρα το χω βγαλει τελειως απο το μυαλο μου. Θα ρωταγα πως πηγε η ολη φαση αλλα οκ θα βολευτω με κανα recorded stream αν κατσει.
Χθες τελειωσε ενα tour στην Αμερικη, το Seasons Beatings οπου ηταν παροντες αρκετοι αμερικανοι και καποιοι παικτες απο αλλες χωρες με πιο γνωστους τους Daigo / Momochi (Japan) και Gamerbee (Taiwan).
Δεν εχει νοημα να πω εδω αναλυτικα τι εγινε, παντως ειχε πολλα highlights το tour και live stream ολη την ωρα που μετρουσε πολυ.
Οποιος θελει ας δει τον τελικο εστω, οχι τιποτα αλλο, αλλα δε βλεπεις καθε μερα Adon και Ken να φτανουν σε finals:
Κανεις που να παιζει το ssf4 στο Live για να τν κανω add να κανονισουμε endless?
Πληροφοριακα δν ειμαι καλος ακομα για οποιον θα ηθελε να παιξει.
Ο momochi στο twitter του ειχε πει πριν τον αγωνα πως δεν γνωριζει το match up αν θυμαμαι καλα.
Οπως και να εχει bravo στον gamerbee που εδειξε χαρακτηρα στν συνεντευξη που εγινε.
Αν βρει καποιος ενδεχομεη συνεντευξη που ειναι πιθανον να του εκαναν ας τν κανει post plz
Xeno ειδα μερικα απο τα replays,η sakura σου μετραει περισσοτερο απο οσο νομιζα.
Τωρα ειμαι πεπεισμενος πως οτν ειχα δει sakura στο greekdojo θα ητν η δικη σου.gj
To pio pithano einai na eides thn Sakura tou Zania kathos o Xeno htan sto strato mexri prosfata.
Pithanos na kanw kai lathos vevea.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Η Sakura δεν παιζει να ταν του Lethal, εχει να παιξει Sak απο τους πρωτους μηνες του 4. Πλεον Sakura μονο εγω και ο Lolicom παιζουμε.
Αnyway, επαιξα χθες SF4 μετα απο καιρο μιας και μου ειπε ο Igognito και εντυπωσιαστηκα.
Δεν ξερω ποσο καιρο παιζεις αλλα σιγουρα οχι πολυ. Επαθα πλακα με ολα αυτα που κανεις και κυριως με τη χρηση των canon strikes, ενω το follow-up το βγαζεις για πλακα (cr. hp, far st. mp, hk spiral arrow).
Η Cammy κανει απειρη ζημια με ολα αυτα, εχει παρα πολλα combos. Δε θελω να φανταστω πως νιωθεις οταν τρως τα combos που κανει ο Sako (st. mp, cr. hp, cr. mk, mk spiral arrow).
Δεν ξερω απο Cammy τιποτα μιας και δεν εχω δει εδω κανεναν να παιζει. Το μονο που ηθελα να ξερω βεβαια ειναι το ποτε θα με κανεις cross-up με canon strike και ποτε οχι, αυτο δε μπορω να καταλαβω γιατι απο τα υπολοιπα εχω μια ιδεα με τοσα videos που εχω δει απο Sako και αλλους παλιοτερα.
Τοσο ζεστα που το χεις παρει αν βρεις και καλους αντιπαλους σε λιγο καιρο θα πετας.
Σε βλεπω και ορεξατο να το ψαξεις αρκετα, κατι που δεν εκανα εγω και δεν ξερω αν θα κανω μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με theory fighting σε αυτο το παιχνιδι.
Το skill δε σου λειπει σιγουρα και απο γνωσεις τα πας μια χαρα. Εμπειρια θες, να μαθεις να βγαζεις ακομα πιο συχνα τα combos σου και να μαθεις να χρησιμοποιεις το focus, κατι που θα γινει εν καιρω απο μονο του λιγο πολυ.
Εγω για γελια ημουν ιδιως με Chun-Li, σαν κουλος επαιζα, εχανα combos, ultras τα παντα. Τελευταια οποτε θελω να ξεδωσω παω στο training με Sakura και μαλλον τα παω καλυτερα εκει μιας και δοκιμαζω καποια loops παλευοντας να κανω plink και ο,τι μπορω.
Μου αρεσει παρα πολυ σαν παικτρια αλλα ειναι πολυ δυσκολο να νικησεις με Sakura γιατι εχει απιστευτες ελλειψεις και ειναι πολυ ζορικο να πιεσεις τον αντιπαλο σου να κανει καποιο λαθος και να κανεις land ενα ex tatsu και απο εκει να αρχισεις ολα τα mixups που εχει.
@Ground_Zero
Δν μπορω να ειμαι σιγουρος αλλα κρινωντας απο τα jump in,το mix up μετα το ex tatsu θεωρω πως ητν του xeno
@Xeno
Το game το εχω απο τελος σεμπτεμβρη αλλα αρχισα να παιζω με το stick που δν εχω ξαναπαιξει ποτε πριν,για μισο μηνα.Οποτε ακομα μαθαινω τα του stick(plink,inputs κλπ) υστερα οντως πρεπει να δουλεψω σε hit confirm-combos
Στα replays μου εκανε εντυπωση το ποσο καλα plinkaρες.Ητν απιστευτο.Bravo και παλι ; )
Για τν cammy οπως 8α ξερεις τα cannon strikes σε μετατοπιζουν αλλου το καθενα εχωντας το LK να σε παει λιγο μακρυα και το HK-ΕX να σε πανε πιο μακρυα απο ολα.
Το MixUp που αναφερεσαι υποθετω πως ειναι για καθε combo που τελειωνει με ΗΚxxSA.
Εκει συμβαινει το εξοις,οτν τελειωνει το recovery του SA πηδαω μπροστα και σε περιπτωση που εσυ κανεις quick recovery εχω τις παρακτω επιλογες κανωντας Cannon Strike στν κορυφη του αλματος μου
1) HK Cannon Strike η EX Cannon Strike θα σου κανει CrossUp
2) LK-MK Cannon Strike κανει fake Cross-Up
Aν κανω Any Cannon Strike πριν τν κορυφη του αλματος τοτε κανει whiff
ε ενταξει δεν ειναι το ζητουμενο αυτο ουτε και εχει μεγαλη σημασια, αλλωστε ο xeno ειναι χρονια στο κουρμπετι και ειναι εμπειρος παιχτης, παντως και ο stormbringer που επαιξες μας ειπε οτι επαιξες ωραια με cammy, το ζητουμενο ειναι να αποχτησεις εμπειρια και ευχερεια με το stick σου
No offense Vanyard, αλλα καποια πραγματα που εκανε ο Igognito δεν τα εχω ξαναδει και αναφερομαι στη χρηση των canon strikes κατι που ουτε ο Erdalion εχει δουλεψει, μιας και το συζητουσαμε πιο νωρις το εν λογω θεμα.
Εσυ επαιζες με πολλα frame traps κατι που ακομα δεν εχει δουλεψει τοσο ο Igognito, αλλα φανταζομαι και αυτο θα το ενσωματωσει στο παιχνιδι του εν καιρω.
Οπως και να χει οντως διατυπωσα κακως αυτο που ηθελα να πω, καποια πραγματα οντως δε τα ξερω, αλλα οκ το "δε γνωριζω τιποτα" ηταν σιγουρα ατοπο.
Kατα τ' αλλα Igognito τα posts σου και μονο δειχνουν ποσο γουσταρεις με το game και φανταζομαι εχεις ορεξη να το καψεις μιας και ηδη πρεπει να χεις ξεκοκκαλισει το θεωρητικο κομματι.
Μπραβο τι να πω, εγω δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου το θεμα... Ολο το σκεφτομαι αλλα ουτε την απαραιτητη ορεξη εχω, ουτε καποιο κινητρο.
Πολυ κατατοπιστικο το post σου, αλλα δε μπορω να τα χωνεψω ολα αυτα απλα διαβαζοντας τα. Λογικα θα φαω πολυ ξυλο, αλλα εστω κι ετσι θα μαθω καποια πραγματα αν παιξουμε αρκετες φορες. Τα χεις αναλυσει πολυ καλα παντως, keep it up .
Το πρεσαρισμα της Cammy ειναι απλα τρομακτικο και ετσι και φας καποιο canon strike η συνεχεια ειναι επωδυνη.
Thanks για τα περι plinking κτλ, παντως δεν τα εχω δουλεψει οσο θα ηθελα, αλλα οκ προσπαθω.. Πριν 1 μηνα χοντρικα το πρωτοδοκιμασα και το χρησιμοποιω ελαχιστα. Στη Sakura μονο το κανω μετα απο lk tatsu οταν θελω να ακολουθησω με cr. hp.
Στην Chun-Li παλι το εχω κατα νου οταν θελω να κανω link cr. lp σε st. hp.
Κριμα που ειχαμε και λιγο lag χθες κατα περιοδους και μας τα χαλασε, αλλα οκ τι να κανουμε.
Παρεπιπτοντως ψαχνω ενδιαφερομενους για HD Remix σε endless.
Λεγαμε με τον Erdalion ποσο βαρετο ειναι το endless του 4 επειδη περιμενεις παρα πολυ μεχρι να ερθει η σειρα σου.
Το HDR ειναι αλλη φαση και πολυ πιο fun με πολλους παικτες, ενω εχει τελειο netcode.
Αν ψηθειτε εχει καλως, εγω, o Erdalion, o Stormbringer και ισως κανας αλλος ειμαστε μεσα ;).
Comment