Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δε νομιζω να περιμενες το ενα να ναι fighting και το αλλο να ναι ταβλι simulator.
    Σε σχεση με οσες αλλες σειρες εχω δει υπαρχει μια διαφοροποιηση παραπανω.
    Ιδιως το 3 ηταν ενα τολμηρο εως ασυλληπτο αλμα.

Το 4 ακομα και με τις οχι τοσες αλλαγες στα χαρτια, αλλαζει δραματικα με την εισαγωγη και χρηση του focus και ολων του των προεκτασεων, βλ. FADC.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως μιλαμε για 3 παιχνιδια που παιζουν τελειως διαφορετικα και αυτο φαινεται απο το οτι το playstyle για να νικησεις, αλλαζει κατα πολυ απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Απο εκει και περα αυτο ελειπε να μην υπηρχαν καποιοι κοινοι αξονες και σημεια αναφορας..

Comment

• Δηλαδη τι να πουμε για σειρες οπως Tekken / Soul Calibur
      Do a barrel roll!

Comment

• Δηλαδη τι να πουμε για σειρες οπως Tekken / Soul Calibur
        Failed, eidika to Soulcalibur diaforopoieitai poly perissotero apo to Street Fighter.

Tha dextw oti to SF 3 allakse arketa, oloi oi xarakthres einai kainourioi ektos apo tessereis.
        To Tekken 4 omws... me tipote.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Αλλαγη δεν ειναι οι χαρακτηρες, αλλαγη ειναι ολα τα αλλα.. Δε θα μπω στο παιχνιδι των συγκρισεων βεβαια, γιατι κατι μου λεει πως θα χασω το χρονο μου.
          No offense, αλλα οντως ξερω πως δεν εχω τιποτα να κερδισω.

Comment

• Koita den kanw plaka, to parry den prosefere dramatika diaforetiko gameplay, oute to Focus...

Pali exoume combos gia damage, pali ola einai links, pali yparxoun kinhseis me atrwtila, pali exoume crossups, pali oi special sou twne HP apo amyna, oi xarakthres exoun tis idies kinhseis me alagmena properties (ligo), pali yparxoun kara-throws, poloi exoun kai ta idia akrivws combos pou eixan kapote kai to Focus einai ena ypovathmismeno parry...

Den mporw na katalavw giati thewreite pws to Soulcalibur p.x den ekselhxthike, enw to SF to ekane vazontas aplws ena Focus...
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ακριβως, δεν αναφερομουν σε χαρακτηρες. Εχω παιξει παρα πολλες ωρες Street Fighter 2, 100δες αμα συναθροισουμε τις διαφορες εκδοσεις του αλλα τοσο το SF 3 οσο και το 4 μου φανηκαν τελειως ξενα.
              Do a barrel roll!

Comment

• Ακριβως, δεν αναφερομουν σε χαρακτηρες. Εχω παιξει παρα πολλες ωρες Street Fighter 2, 100δες αμα συναθροισουμε τις διαφορες εκδοσεις του αλλα τοσο το SF 3 οσο και το 4 μου φανηκαν τελειως ξενα.
                Ws pros ti? Giati Focus kai parry den se exw na xrhsimopoieis.
                Stoixhma oti afto pou se ksenise einai ta alagmena combos...
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Οχι, με ξενισε το gameplay γενικα, δε μπορουσα να παιξω αποτελεσματικα ετσι οπως ειχα μαθει.
                  Do a barrel roll!

Comment

• Είπε κανεις ότι το Soul Calibur δεν εξελίχθηκε;
                    Άσχετα αν δεν τα χρησιμοποιεί, γνωρίζει την ύπαρξή του και τις ιδιότητές του, όποτε έχει άποψη.
                    Ground_Zero όταν βγαίνει ένα Soul Calibur ή Tekken γιατί αυτομάτως τα προηγούμενα μέρη τους είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ; Αντιθέτως με τα Street Fighter δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο, απόδειξη ότι σε πολλά τουρνουά παίζονται και τα 3 Street Fighter!! Γιατί; Γιατί οι μηχανισμοί είναι διαφορετικοί.
                    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Είπε κανεις ότι το Soul Calibur δεν εξελίχθηκε;
                      Mono kathe fora pou vgainei mia kainouria synexeia to lene...

Ground_Zero όταν βγαίνει ένα Soul Calibur ή Tekken γιατί αυτομάτως τα προηγούμενα μέρη τους είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ; Αντιθέτως με τα Street Fighter δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο, απόδειξη ότι σε πολλά τουρνουά παίζονται και τα 3 Street Fighter!! Γιατί; Γιατί οι μηχανισμοί είναι διαφορετικοί.
                      Oxi giati einai ola SF...

Οχι, με ξενισε το gameplay γενικα, δε μπορουσα να παιξω αποτελεσματικα ετσι οπως ειχα μαθει.
                      Akoma kai an gnwrizeis thn yparksh tous, an den ta xrhsimopoieis h monh diafora einai ta allagmena properties twn kinhsewn...
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• O ryu ειπε το βασικοτερο επιχειρημα το οποιο παντα το χω κατα νου, αλλα αυτη τη φορα ξεχασα να αναφερω.
                        Ground δεν ξερω γιατι δεν το βλεπεις, τα 3 παιχνιδια παιζονται γιατι ειναι τελειως διαφορετικα.
                        Για να μιλησω στη δικια σου γλωσσα, αυτο μονο 1 φορα εγινε με 3d games, βλεπε παραλληλα τουρνουα σε Tekken 4 και Tekken Tag για παραδειγμα.
                        Οι περισσοτερες σειρες συνηθως εξελισσονται, αλλα παντα πατανε σε κοινη βαση.

Ανεφερα το αλμα απο το SF2 στο 3, αν δε συμφωνουμε ουτε εκει δε βλεπω λογο να συνεχισω..
                        .. και οχι δεν παιζονται επειδη ειναι SF, τραβα πες το αυτο σε καναν Ιαπωνα που 10 χρονια σερι παιζει SF3 στα arcades και ουτε που γυρισε να κοιταξει το 4 οταν βγηκε, παρα συνεχιζει να παιζει 3 γιατι νιωθει πως αυτο ειναι το παιχνιδι του.

Comment

• . και οχι δεν παιζονται επειδη ειναι SF, τραβα πες το αυτο σε καναν Ιαπωνα που 10 χρονια σερι παιζει SF3 στα arcades και ουτε που γυρισε να κοιταξει το 4 οταν βγηκε, παρα συνεχιζει να παιζει 3 γιατι νιωθει πως αυτο ειναι το παιχνιδι του.
                          Den mou leei tipote, o Aenica parathse to Tekken epeidh to 5 den htan to 4...

H monh diafora pou vlepw egw einai oti ta 3D fighting prosthetoun xwris na afairoun enw to SF prosthetei afairontas.
                          Afto einai kai o monos logos pou den paizontai dyo 3D fighting mazi gia mena.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Και αυτός είναι και ο λόγος που παίζονται τα SF μαζεμένα. Δεν είπε κανείς το αντίθετο, προσθέτουν αφαιρώντας καταλήγοντας σε "διαφορετικά" games που το κάθε ένα έχει τη χάρη του.

Comment

• Τα Street Fighter έχουν πάντα περισσότερα κοινά γνωρίσματα και βασικές αρχές από τα υπόλοιπα fighting. Αυτό βέβαια μου έχει δημιουργηθεί σαν ιδέα γιατί μόνο σε αυτό έχω φάει πολλές ώρες. Κάποιος για παράδειγμα θα πεί ότι τα KOF του φαίνονται ίδια τα περισσότερα, αλλά εγώ ακόμα και στα ετήσια updates του NEOGEO βλέπω πολλές αλλαγές. Γενικά πρέπει να συγκρίνουμε μόνο παιχνίδια που έχουμε μια εμπειρία και expertise, γιατί έχουν τόσο βάθος που δεν γίνεται να έχουμε καλά συμπεράσματα αλλιώς.

Αν κάποιος πάντως μπορεί να μου βρεί ένα καλό tutorial για αρχάριους, ευχαρίστως θα έλιωνα ένα KOF ή ένα Virtua Fighter. Ίσως και το τελευταίο Tekken.
                              Insert Coin

Comment

• Jedah αυτό που είχες βρει για το KOF δεν ήταν καλό; Εμένα μου φάνηκε πολύ μάγκικο. Μήπως θες για πιο advanced τεχνικές;

Ποστάρω και στο ξεκάρφωτο ένα βίντεο που είδα μόλις τώρα

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Comment

Working...
                                X