Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Έχω φτάσει στις 11 ώρες,τελείωσα όλα τα Citadel side quests εκτός από 2 που είναι αλυσίδα μεταξύ τους και τα έχασα από bug.Δεν πειράζει το ach δεν το χάνω λογικά μιας κι έχω και τα 2 dlc.
    Λοιπόν τα φώτα σας.Ξεκινάω Feros,Noveria,Bring down the sky ή Pinnacle Station;Τι είναι πιο εύκολο;Είμαι 17 level.
    Τις UNC missions λέω να τις αφήσω για μετά.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Πωπω είχα ξεχάσει ότι το Mako μπορεί να πηδάει...

Φαντάζομαι του devs να λένε:

Dev1:Χμ είμαστε στο μέλλον άρα κάτι γαμάτο πρέπει να κάνει το όχημα μας

Dev2: Το βρήκα,ας πηδάει!!!!

Dev1: Seems legit

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Με το Mako όσον αφορά τη μάχη φρόντισε να είσαι σε μια σχετικά ασφαλή απόσταση και κάνε συγχρονισμένα άλματα για να πηδάς πάνω από τις energy/ plasma beams που σου ρίχνουν. Kαι φυσικά να χρησιμοποιείς αρκετά και τo Cannon- όταν βρίσκεις μπλόκα εχθρών πχ. Άπαξ και ρίξεις την ασπίδα από τα enemy drones πέφτουν για την πλάκα με 1-2 hits από το cannon. Επίσης φρόντισε να έχεις μαζί κάποιον που να μπορεί να επαναφορτίσει την ενέργεια του Mako με omni gel( θα μαζέψεις αρκετά αν κάνεις και side quests και όταν για να αδειάσεις το inventory θα μετατρέπεις σε omni gel )

Eπίσης μια καλή ιδέα για εύκολο XP. Φτάνεις ένα drone ένα τικ πριν ανατιναχθεί και αποβιβάζεσαι από το Mako και το αποτελειώνεις πεζός ;)

Θέλει λίγη εξάσκηση αλλά θα μάθεις να χρησιμοποιείς και τα jets σαν glide για εύκολη προσγείωση αλλά και για να ανεβαίνεις σε απόκρημνες επιφάνειες σχετικά άνετα.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Αυτό. Και προς θεού μη σε πιάσει καμιά μονομανία να εξερευνήσεις όλους τους πλανήτες ή να βρεις όλα τα relics / badges / κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Παίρνουν πολύ χρόνο, δεν προσφέρουν τίποτα στο gameplay και είναι πολύ βαρετά.

Μόνο εγώ δε βαρέθηκα με αυτά;

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Chaoscrow View Post
    Ναι καλύτερα να κάνεις μερικά ανά main quest γιατί αλλιώς θα μαζευτούν και θα καταντήσει αγγαρεία. Δε θες να κάθεσαι να κάνεις το ίδιο dungeon 5 φορές στη σειρά...
    Αυτό. Και προς θεού μη σε πιάσει καμιά μονομανία να εξερευνήσεις όλους τους πλανήτες ή να βρεις όλα τα relics / badges / κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Παίρνουν πολύ χρόνο, δεν προσφέρουν τίποτα στο gameplay και είναι πολύ βαρετά.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Ναι καλύτερα να κάνεις μερικά ανά main quest γιατί αλλιώς θα μαζευτούν και θα καταντήσει αγγαρεία. Δε θες να κάθεσαι να κάνεις το ίδιο dungeon 5 φορές στη σειρά...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ωραίος Altair

Ναι και εγώ το είχα πάθει αυτό με τα Codex. Είπαμε το σύμπαν του είναι απίστευτο!!!!

Εγώ θα σου έλεγα να κάνει sidequests.Ούτως ή άλλως δεν είναι και τόσο πολλά και στην αρχή είναι πολύ διασκεδαστικά.Μετά γίνονται λίγο μονότονα είναι η αλήθεια :/

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είμαι στις 6 ώρες περίπου.Έχω τελειώσει με Eden Prime και έσωσα την Liara T'Soni.
    To Mako μου φάνηκε οκ,μιας και πρόκειται για εξάτροχο όχημα σε ανώμαλη επιφάνεια,μέχρι που χρειάστηκε να κάνω μάχη με αυτό.Τι σπαστικό.
    Τώρα είμαι σε δίλημμα.Να ξεκινήσω main quests ή να πιάσω να κάνω κάνα Side Quests;
    Κατά τ'άλλα το παιχνίδι είναι έπος.Έχει κάποια προβληματάκια αλλά έχω φάει κόλλημα με την ιστορία του και τα codecs.Κάθομαι και διαβάζω ότι άχρηστη πληροφορία μπορεί να φανταστείτε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω το Tactician Achievement αλλιώς θα το άλλαζα.
    4 ώρες κι επιτέλους πήρα το Normandy.Άντε να δούμε από δω και στο εξής τι έχει να γίνει.Να δω και τα διαβόητα Mako sections.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Βάλε Hard αγόρι μου. Καν'το σωστά. Χωρίς πλάκα δεν είναι τόσο δύσκολο.

Ζηλεύω λίγο που τα βλέπεις φρέσκα!;)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Sinclair thanks για την άμεση απάντηση.
    Είχα ξεκινήσει πιο πριν βέβαια με Male Shepard,Soldier τελικά,το παίζω στο Normal.Έχω φτάσει κοντά στο τρίωρο και ακόμα εξερευνώ το Citadel.Ούτε Counsil Meetings ούτε τίποτα ακόμα.
    Απλά τρέχω γύρω γύρω και μαθαίνω το Lore του τίτλου το οποίο είναι μαγευτικό.Τα γραφικά είναι αρχαία πλέον,αλλά οκ φταίω κι εγώ σε αυτό ().Κατά τ'άλλα το σύστημα μάχης μου αρέσει πολύ.Πάω να συνεχίσω.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Ξέρω ξέρω,νωρίς το θυμήθηκα,αλλά σήμερα λέω να το ξεκινήσω.Σκέφτομαι να φτιάξω είτε Soldier είτε Vanguard.Για την ώρα κάθομαι και μελετάω το Manual καθώς κι ένα βιβλιαράκι με διάφορα έξτρας που είχε μέσα η συλλεκτική.
    Νωρίς το θυμήθηκες xD

Λοιπόν είναι- με όλα τα flaws του- από τα αγαπημένα μου wrpgs, οπότε go for it. Μη σε ανησυχήσει το menu και το κάπως άκομψο σύστημα εξοπλισμού, θα το βρεις το δρόμο σου σιγά σιγά. Πρώτο playthrough κάνε στο hard γιατί αλλιώς γίνεται piece of cake. Εγώ ξεκίνησα με το default class soldier και έδωσα βάση σε pistol και sniper νομίζω με ολίγη από assault rifle. Όπου κολλήσεις εδώ είμαστε. Επίσης αρκετά καλή είναι και η Mass Effect wiki- για romances etc ;)

Κι εγώ είχα διαβάσει δύο φορές το βιβλιαράκι με τις races την ιστορία τους κτλ μιας και βοηθά να μπεις στο lore. Γενικά παίζουν πολλές λεπτομέρειες και στο codex- όρεξη να έχεις δλδ να διαβάζεις πώς κατασκευάζονται και λειτουργούν τα πάντα.

Πρόσεξε μη σε αποθαρρύνει ο χειρισμός του Mako και κάτι όμορφα κολλήματα που τρώει πού και πού-θυμίζει το φτωχό αδερφάκι του warthog. Αν δεν το έχεις ήδη τσίμπα και το Bring down the sky DLC πάμφθηνο είναι και σε αυτή την τιμή μια χαρά αποστολή.

Στην αρχή μπορεί να σου φανεί κάπως αργό και η Citadel λίγο αχανής αλλά σιγά σιγά θα δεις πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο( μετά από λίγο θα βρίσκεις το δρόμο σου πολύ εύκολα). Μετά το πρώτο shock είχα κολλήσει άσχημα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ξέρω ξέρω,νωρίς το θυμήθηκα,αλλά σήμερα λέω να το ξεκινήσω.Σκέφτομαι να φτιάξω είτε Soldier είτε Vanguard.Για την ώρα κάθομαι και μελετάω το Manual καθώς κι ένα βιβλιαράκι με διάφορα έξτρας που είχε μέσα η συλλεκτική.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Τελος το mass effect... Γενικα δεν ασχοληθηκα ιδιατερα με το παιχνιδι περα απο το main story και μαλλον εχασα καποια πραγματα. Διαβαζω πχ τωρα οτι παιζουν ερωτες αλλα εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι.
    Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα αλλα ολο αυτο το σκηνικο με τις επιλογες μου δημιουργει περιεργια για το πως θα εξελιχθουν στη συνεχεια. Ξεκινησα ηδη και το 2ο ως soldier αντι engineer που ειχα στο πρωτο

Leave a comment:

• straier
    replied
    Στο ME2 δεν μπορείς να τους πάρεις όλους μαζί?Άδικο
    Πρέπει να περιμένεις για το Mass effect τρία για τρίο για να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες.

Leave a comment:

Working...
X