Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laharl
    replied
    Εν τω μεταξύ το όλο σκηνικό είχε άπειρο γέλιο.Μετά από council για το τι θα κάνουμε στο μέλλον μπαίνουν φουριόζες.Τις έψηνα από καιρό βλέπεις και τις δύο και μάλλον το κατάβαλαν .Μου λέει το τσόλι η Ashley διάλεξε μία από τις δύο.Πετάω την ιδέα για threesome και ούτε που να με φτύσει η άτιμη.Ενώ η Liara ούτε μίλησε το πουλάκι μου. Ε μόλις με έβρισε η Ashley λέει και η Liara i am glad you picked me...:xp:

Στο ME2 δεν μπορείς να τους πάρεις όλους μαζί?Άδικο

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    και που να δεις το επικο forthsome με την isabella στο dragon age εκει δεν εχει αρνησεις και κουραφεξαλα πολυ κιnky boyz οι devs της bioware

ειναι τοσο καφροι που στο θυληκο seppard στο ΜΕ2 της εχουνε να διαλεξει αναμεσα σε δυο εξωγηινους και εναν αραπη

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    TΙ ΤΣΟΛΙ Η ASHLEY

Είναι δυνατόν να προτείνει threesome ο άντρας ο σωστός ο Shepard και να λέει ΟΧΙ? Ουστ μωρή χαμούρα,χτύπησα καλύτερο γκομενάκι από εσένα,εξωγήινο!

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Στο κάτω κάτω, σκηνοθετικά το Star Trek τι παραπάνω είχε πέρα από την καράφλα του Πικάρντ?
    ναι αλλα η παρακαταθηκη που αφησε η παρακατω εικονα νομιζω οτι εκανε αποσβεση ολης της σκηνοθετικης προσπαθειας

ακομα και σε 50 χρονια απο τωρα οποιος θελει να δειξει facepalm σε καποιον αυτο θα δειχνει

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Στο κάτω κάτω, σκηνοθετικά το Star Trek τι παραπάνω είχε πέρα από την καράφλα του Πικάρντ?
    Χαχαχα:resp:

Τα εφέ δε με πείραζαν τόσο, αν και είμαι σίγουρος ότι αν το ξαναδώ σήμερα θα υπάρχει θέμα. Προσωπικά στο Babylon 5 δε μου άρεσαν αρκετά πράγματα τόσο στο τρόπο αφήγησης, όσο και στο script, ενώ, μετά από ένα σημείο, τα πολλά cliché κάπου κουράζουν.

Επίσης, έχω μεγάλο θέμα με αυτή την απίστευτη εμμονή της σειράς, τόσο με τη θρησκεία όσο και τη μεταφυσική, και τον απίστευτα υπερβολικό βαθμό στον οποίο κάνουν την εμφάνισή τους. Κάτι που συμβαίνει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στο, τραγικό από κάθε άποψη, sequel, το Crusader, οπού εκεί γίνεται μέχρι και εξορκισμός και συνομιλία με τον…διάβολο… Μεσαίωνας με διαστημικό setting.

Ακόμα κι έτσι πάντως, δηλώνω fanboy Babylon 5. Λιώνω για επιστημονική φαντασία αυτού του είδους, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι το, σε γενικές γραμμές πολύ ενδιαφέρον, story του θα μπορούσε να ξετυλιχτεί πολύ καλυτέρα από αυτό που είδαμε τελικά.

Γουστάρω απίστευτα το universe του, περισσότερο από το αντίστοιχο του Battlestar Galactica, ίσως και από εκείνο του Star Trek, αν και μάλλον αμφότερα τα θεωρώ καλύτερες και σε αρκετά θέματα πιο σοβαρές σειρές.

Βέβαια αυτό είναι πολύ υποκειμενικό.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ic, παιζει να το ειχα διαβασει και να το προσπερασα αδιαφοροντας για το επερχομενο mass effect 1 τοτε την ιδια περιοδο/εποχη που εσυ σκεφτοσουνα τι μπουρδες κανει αυτη η εταιρεια

πως αλλαζουνε οι καιροι...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    To Mass Effect πήγαινε κατευθείαν για τριλογία, όταν το πρώτο μέρος ήταν ακόμα στο σχεδιαστήριο και στο νου των στελεχών της Bioware. Θυμάμαι μάλιστα τον εαυτό μου να σκέφτεται "τι μπούρδες πάει να κάνει αυτή η εταιρία, δεν κοιτάζει που έχει να βγάλει ριζοσπαστικό παιχνίδι από το KotoR 1, πάει και μπλέκει με τριλογίες?". Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    αναρωτιεμαι παντως αν οταν ολοκληρωσανε την αναπτυξη του ME1 ειχανε καποια σχεδια οι devs στο στο μυαλο τους η ακομα και χειροπιαστα για το 2, ειδικα το πως θα κινηθει το πραγμα storywise, γιατι προφανως στο θεμα του gameplay τους βγηκε αργοτερα η βαρυτητα που δωσανε στο shooting στοιχειο

αν κρινω απο την αρχη του 2 μαλλον οχι

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Το πρώτο μας είναι ένα καλό παιχνίδι που έχει πολλά να δώσει αλλά έχει και πολλά προβλήματα.

Πέρα από όσα είπατε εμένα με ενόχλησε ιδιαίτερα η μη ποικιλία εχθρών(σε όλο το παιχνίδι ζήτημα είναι να πολεμάς 10 διαφορετικούς εχθρούς),το ότι τα χρήματα υπήρχαν μόνο για φιγούρα και οι επαναλαμβανόμενες αποστολές.

Πάντως unplayable δεν το λες αλλά σε σχέση με το 2(το οποίο το έχω παίξει λίγες ώρες και είναι καταπληκτικό)ΕΙΝΑΙ unplayable.

Πάντως θα συμφωνήσω με όσα είπατε για το σύμπαν και το σενάριο,η bioware έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Αν σας αρέσει τόσο το universe του Mass Effect δείτε Babylon 5, το universe του οποίου έχει σχεδόν γίνει rip off στο Mass Effect. Θυμάμαι ότι ακόμα και κάποια side quests στο πρώτο ME, ήταν αναφορές σε κάποια filler σκηνικά του Babylon 5.

Βέβαια, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, το Babylon 5 είναι από μέτριο έως τραγικό σκηνοθετικά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Χαχαχαχαχαχα αυτό το γράφω και στο review μου!!! :resp::resp::resp:

Το Babylon 5 δεν είναι άθλιο σκηνοθετικά, αλλά τα σκηνικά και η ποιότητα παραγωγής ήταν μέτρια. Είχε καλά εφέ για την εποχή του, που βλέπονται ακόμα και σήμερα, αλλά μιλάμε για μια εποχή προ Lost που δεν έπεφτε χρήμα στις τηλεοπτικές σειρές. Στο κάτω κάτω, σκηνοθετικά το Star Trek τι παραπάνω είχε πέρα από την καράφλα του Πικάρντ?

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Για μένα όσοι θεωρούν unplayable το πρώτο ME το κάνουν έχοντας στο μυαλό τους κυρίως το Mako και όχι κάτι άλλο. Συμβουλή: Παίχτε το main story που σπέρνει και χέστε τις εξερευνήσεις πλανητων με το Mako. Εντάξει το battle system δεν έχει την action ευελιξία του sequel αλλά μια χαρά παίζεται.

Τώρα σαν ιστορία, HUGE objection στο ότι δεν έχει αξιομνημόνευτες στιγμές. Σαν story βασικά και πιο focused απ΄το δεύτερο είναι και μεγαλύτερη κλιμάκωση έχει. Σε σκηνές, φάσεις συναισθηματικά φορτισμένες όπως με Rachni Queen, Saren, Wrex και Sovereign δεν έχει το 2.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    η πλακα ειναι οτι ειχα δει μικρος τις 2 πρωτες season αλλα δεν θυμομουνα συγκεριμενα περιστατικα μεχρι που ενας φιλος πριν μερικα χρονια μου ειχε φερει αποσπασματα απο την 3η season νομιζω του babylon και ειχε οντως παρομοια χαραχτηριστικα και σκηνικα ειδικα με sidequests του 1, ομως απο πλευρας αισθητικης/σκηνοθεσιας ειναι μερα με την νυχτα, και δεν πιανω καν το mass effect 2 που εκει η διαφορα ξεφευγει και αλλο

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αν σας αρέσει τόσο το universe του Mass Effect δείτε Babylon 5, το universe του οποίου έχει σχεδόν γίνει rip off στο Mass Effect. Θυμάμαι ότι ακόμα και κάποια side quests στο πρώτο ME, ήταν αναφορές σε κάποια filler σκηνικά του Babylon 5.

Βέβαια, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, το Babylon 5 είναι από μέτριο έως τραγικό σκηνοθετικά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    ενταξει αυτο που θεωρεις υπερβολικο το ειπα αναμεσα σε σοβαρο και αστειο μη με κρεμασεις και ολας
    Το κατάλαβα γι'αυτό είπα "κομματάκι" ;)

Αν και οκ όταν τελειώσω το 2 θα το διαπιστώσω. Αν και λογικά για να εκφράζεσαι με τόσο καλά λόγια δεν παίζει να απογοητευτώ.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ενταξει αυτο που θεωρεις υπερβολικο το ειπα αναμεσα σε σοβαρο και αστειο μη με κρεμασεις και ολας

οπως και να τα κανουμε ειναι μερικα games που αν δεν τα παιξει καποιος που ειναι gamer ειναι κριμα για τον εαυτο του πανω απο ολα θεωρω οτι τα ME ειναι μερικα απο αυτα και λογω της εκτασης τους και λογω του universe τους μεσα σε ολα τα υπολοιπα

Leave a comment:

Working...
X