Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Μη μου άγχεσαι Τίτε. Τελειώνω το παιχνίδι που έχω καταπιαστεί σε 2-3 μέρες και πιάνω Shepard. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το έκανα πολύ λάθος που δεν έπαιξα καθόλου το πρωτο game με θηλυκό Shepard, infiltrator. Με έφαγαν τα default γμτ.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Μπουράι σε περιμένουμε κι εσένα στην τρελοπαρέα μας στο θέμα του Mass Effect 2!

Κάτι έχω πάθει με αυτό το παιχνίδι και το προμοτάρω σε όλο το forum...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ξεκίνησα άλλο game τελικά και αν δεν αλλάξει κάτι θα το τελειώσω και μετά πιάνω Mass Effect. Ζεστό ξεζεστό θα πάθαινα overdose με δεύτερο γύρο shooting. Άλλωστε το σενάριο το θυμάμαι απέξω, όπως και τους διαλόγους πλέον

Dope εννοείται πριν το ξεκινήσω θα έχω αγοράσει ήδη τα DLCs του. ¨Ηδη μέσω Cerberus κατέβασα ό,τι ήταν διαθέσιμο.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Και αν έχεις τη δυνατότητα Burai να παίξεις και όλα τα DLC ή έστω τα story related όπως της Kasumi και του Shadow Broker, κάντο. Προσθέτουν ακόμα περισσότερα στο βασικό παιχνίδι και αξίζουν με χίλια.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Burai να ξεκινήσεις στα καπάκια το ME 2, μην το αφήσεις για άλλη στιγμή. Τώρα που έχεις ζεστό το 1 . Απείρως καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Τελείωσα δεύτερη φορά το Mass Effect στο veteran. Το πήγα πάρα πολύ γρήγορα, έπαιξα και την μέτρια bring down the sky mission( 80ms points πλέον) και ο Shepard έφτασε 58 lvl μέσα σε ένα 20ωρο με το μεγαλύτερο μέρος του game completed. Έτοιμος να περάσω το αρχείο στο Mass Effect 2. Ξεκίνησα και ένα νέο game cycle με θηλυκό Shepard, infiltrator- Τίτε να μου ζήσεις- στο hardcore και κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη θα το ολοκληρώσω θέλω να πιστεύω.

Τα είχα ξαναπεί πλέον έχει φανερές ελλείψεις, ειδικά το gameplay σαν soldier αν και κουράζει, με ομάδα Tali και Liara τα πατάει όλα κάτω. Το Mako ευτυχώς που το αφαίρεσαν γιατί πρέπει να είναι από τα πιο ενοχλητικά οχήματα ever. Tα physics του Mako απλά είναι ανύπαρκτα. Τέλος πάντων στο όλο σύμπαν του πρώτου τίτλου έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και ελπιζω στο δεύτερο όλα να είναι ανώτερα. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα για επιλογές που μεταφέρονται στο δεύτερο τίτλο και έχω ενθουσιαστεί.

Ελπίζω να μην πάθω overdose Mass Effect. Αν δε μου κινήσει το ενδιαφέρον κάτι άλλο μάλλον θα ξεκινήσω άμεσα το δεύτερο.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Το ξέρω ότι τo έχεις τελειώσει. Ε σιγά το σενάριο Στη θέση σου θα διάβαζα μια σύνοψη και καθάρισα. Για να μη σου πω να δεις τα cinematics στο youtube.
    Άσχετο σαν άψογος jedi- paragon τον Saren τον αυτοκτόνησα από τύψεις- τι κάθαρμα που είμαι xD

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το έχω τερματίσει το 1 βρε αρχηγέ, απλώς θέλω να του ρίξω ένα replay αφενός για να θυμηθώ το σενάριο αλλά και για να περάσω κάποιο save. Και τα δύο στο PC θα τα παίξω και όχι στο 360 ;) . Άντε να δούμε.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Bitte schon

Τέτοια λέγε μου για το 2... Γμτ μετανοιώνω που έμεινα με τον default Shepard και δεν πειραματίστηκα να φτιάξω δικό μου χαρακτήρα... Oh well. Δεν παίζει να παίξω πάλι το 1 μόνο γι'αυτό. Το είχα ξεκινήσει πέρυσι πρώτη φορά, το έφτασα πριν τον Ilos αλλά για ηλίθιο λόγο έχασα gamertag και save.
    Evans, αν παίξεις το πρώτο, παίξε μόνο main quest. Τα sidequests είναι, εκτός από δυο τρια, πολύ βαρετά...
    Α και κάτι ακόμη. Βαρέθηκε το μάτι μου ασανσέρ σε αυτό το παιχνίδι... Κουρκουλος mode[ON]ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΕΕΡ!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΣΑΝΣΕΡ!!!!!!:kill:Κουρκουλος mode[OFF]

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Mήπως να προχωρήσω σε 2ο playthrough του πρώτου στο PC και να ξεκινήσω αμέσως μετά το 2; Είμαι σε μια φάση που δεν έχω τι να παίξω και το σκέφτομαι .

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Danke schon για τα καλά σου λόγια.

Στο 2 μεταφέρονται πάρα πολλές μικρές και μεγάλες σεναριακές επιλογές, τα XP, τα χρήματα καθώς και η φάτσα σου, αλλά τίποτα από το character building γιατί είναι διαφορετικό και τα αντικείμενά σου. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις διαφορετική class αν θες. Για γενικότερα σχόλια διάβασε το ανάλογο θέμα του παιχνιδιού. Για το save μην ανυσηχείς, μπορείς να εισάγεις το autosave του παιχνιδιού που λογικά θα είναι ό,τι καλύτερο έχεις.

Το 2 θα σε ψαρώσει κανονικά, πολίτη

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Βασικά η υπηρεσία μου στη μαμά πατρίδα έλαβε τέλος. Πάμε γι' άλλα πλέον.
    Σχετικά με το ριβιου σου το βρήκα πολύ καλό και συμφωνώ σε όλα. Όντως το παιχνίδι μετά τη μέση του main quest ανέβαζε ρυθμούς αν και σε κάποια σημεία απογοητεύτηκα- sidequests, mako, άδειοι πλανήτες, απλοϊκό- με soldier class τουλάχιστον- shooting... Διάβασα και την κριτική σου στο δεύτερο και ανυπομονώ να το παίξω σύντομα. Είχα δυο saves. To πρώτο πριν τον Ilos με τα μισά sidequests και έκανα και ένα δεύτερο με την πλειονότητα ολοκληρωμένη( αν και έχασα μερικά) Αλήθεια, τι μεταφέρεται στο δεύτερο Mass Effect από το πρώτο?( εννοώ επιλογές σεναριακές ή και lvl, abilities etc?)

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ο Τίτος περιμένει κριτική στην κριτική σου . Και μη σκας για το στρατό, είσαστε μακράν οι καλύτεροι αυτό τον καιρό!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    λοοοολ
    Μόλις τελείωσα το Mass Effect. Πολύ καλό game, αλλά να πω την αλήθεια κουράστηκα. Γύρω στις 33 ώρες μου πήρε κάνοντας αρκετά side quests... Σεναριακά περιμένω να δω πού το πάνε στο δεύτερο. Gameplay wise soldier έπαιξα με pistol και sniper rifle maxed. Τώρα περιμένω να βρω το 2 κάπου σε καλή τιμή να ασχοληθώ.
    Πάω να διαβάσω και την κριτική του Τίτου.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Mass Effect

Λοιποοοοοοον....

Το χρωστουσα στον εαυτο μου ενα playthrough του ME. Τι διαολο collector's (και καλα) το πηραμε;

Εστιασα στο main storyline, δεν ηθελα να ξεφυγω πολυ με sidequests για να ειμαι συγκετρωμενος στο τι παιζει. Οι εντυπωσεις απο το σεναριο ειναι καλες μεν, δεν παυουν δεν να εχουν την ταμπελα του κλισε space opera. Θα προτιμουσα λιγο περισσοτερη ποικιλια ανατροπων και storyline. Ομως δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε, η πορεια του μεχρι την τελικη μαχη ειναι ικανοποιητικη.

Θα ηθελα να ειχα λιγο περισσοτερο (εως πολυ) βαθος και info για τους χαρακτηρες. Ο Garus, ο Joker και πολλοι αλλοι χαρακτηρες ειναι πολυ ενδιαφεροντες, και χαρακτηριζω ως λαθος την παρουσια τους απλως και μονο για να γεμισει το roster του παιχνιδιου.

Επισης το main storyline ειναι αρκετα μικρο. 20 ωρες gameplay δεν ειναι τιποτε για ενα δυτικο RPG. Βεβαια ειναι Action - RPG, οποτε ισως να ειμαι πολυ αυστηρος. Ομως και παλι θεωρω οτι θα μπορουσε να ειναι τουλαχιστον 1/2 φορα μεγαλυτερο.

Οπως ειπα δεν εξερευνησα τα παντα ολα στο παιχνιδι. Σαφως και αυτο μεγαλωνει σε διαρκεια εαν παρω σβαρνα ολους τους πλανητες. Ομως δεν ειχα και κανενα σοβαρο κινητρο περα απο την θεωριτικη περιεργεια μου και το grinding. Δεν μου εδινε λογους το παιχνιδι να ασχοληθω σοβαρα με τα side quests. Ισως σε ενα πιο χαλαρο δευτερο playthrough; Αλλα δεν ειμαι τυπος που θα το ξαναπαιξω απλα και μονο για το 100%...

Το συστημα με τα upgrades και τα οπλα ηθελε περισσοτερη μελετη. Οπως επισης και το party selection. Εβγαλα ολο το παιχνιδι μονο με τρεις χαρακτηρες. Εδω κολλαει και το σεναριο λιγο. Ξερω οτι στο ME2 το εχουν διορθωσει αυτο, οποτε εκει θα το εκτιμησω περισσοτερο φανταζομαι.

Το Soundtrack του παιχνιδιου ειναι φοβερο. Η μουσικη δενει πραγματικα καλα, και το κομματι στα credits ειναι φανταστικο. Τα εφε ειναι σωστα εκει που πρεπει, ολα λειτουργουν πολυ καλα σε αυτο το κομματι.

Εκει που εσπασαν ομως τα νευρα μου ειναι στα εξης:

checkpoints (or lack of): Εχω αφοσιωθει στο παιχνιδι. Προχωραω προχωραω, συνεχιζω, και καποια στιγμη σαν ανθρωπος χανω. Ε λοιπον το παιχνιδι εχει κρατησει autosave 2 ωρες πιο πριν! Δεν ειναι δυνατον να περναω δυο μεγαλες εκτασεις στην Noveria και να μην κραταει το παιχνιδι checkpoint. Και μαλιστα σε ενα rpg. Αυτα θεωρω οτι τα ειχαμε ξεπερασει.

Frame Drops: Εκει που γινεται της ποπης απο εφε το παιχνιδι δεν αντεχει. Το frame rate πεφτει αρκετα, σε σημειο εκνευρισμου.

Texture Loading: ε εδω ειναι το μεγαλυτερο θεμα. Δεν ξερω για ποιον ακριβως τον λογο (και δεν ξερω και αν ειναι θεμα της κονσολας μου ή οχι), αλλα το παιχνιδι αργει πολυ να φορτωσει τα HD textures. Το ιδιο βεβαια, αλλα σε μικροτερο βαθμο, παθαινει και το Gears (τα παιχνιδια αυτα ειναι σε Unreal Engine 3) αλλα και το HALO 3. Ξενερωσα απιστευτα οταν εβλεπα ταχυτατες εναλαγες σκηνων στο παιχνιδι με θολα textures.

Γενικη εντυπωση; Πολυ καλο. Οχι εκπληκτικο, οχι αριστουργημα. Αλλα ενα 8αρι το παιρνει ανετα, γιατι ειναι παιχνιδι που αξιζει τα λεφτα του. Εθεσε μια καλη βαση για το ME2, το οποιο και προγραμματιζεται να το αρχισω μεσα στην επομενη εβδομαδα.

Leave a comment:

Working...
X