Όταν βγήκε το 2 ήμουν υπηρέτης της μαμάς πατρίδος. Κατόπιν παίζω το πρώτο στο veteran και ετοιμάζομαι για το 2 ΑΛΛΑ είχα διαβάσματα, ανεύρεση εργασίας κτλ κτλ. Τώρα που πήγα να το αρχίσω στο 360 μετά την αλλαγή του σκληρού δε μου αναγνωρίζει τα περισσότερα dlcs. Κατάρα? Θα παιχτεί πάντως δεν υπάρχει περίπτωση.

αυτος που δεν εχει ασχοληθει τοσα χρονια με τα mass effect και θεωρει τον ευατο του gamer θελέι σφαλιαρες
Όπως και το ότι δεν έχω ασχοληθεί ένα χρόνο μετά. Ο χρόνος καλώς ή κακώς είναι πολύ περιορισμένος και προτιμώ να αφιερώνω 2ωρα με 3ωρα sessions max όποτε μπορώ. Υπάρχουν εφημερίες, διάβασμα, έξοδοι- τα αυτονόητα λέω
- που για μένα προέχουν. Και το PDS φέτος το έπαιξα πρώτη φορά δε θα με κρεμάσετε 
ΕDIT:
Βρε Ulysses δεν έλεγα για τα είδη από τα διαστημόπλοια. Αλλά όσο να πεις είναι ωραίο να διαβάζεις για την καταγωγή των ειδών, για τα γνωρισματά τους. Οι asari ας πούμε σαν κουλτούρα μου άρεσε πολύ και όντως υπάρχουν αναφορές και επιρροές από τις μητριαρχικές κοινωνίες κτλ. κτλ. Τώρα για τα υλικά των διαστημοπλοίων και των σταθμών και τις επιστημονικές και καλά εξηγήσεις των mass relays κι εγώ δε δίνω δεκάρα. xD
Leave a comment: