Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon Age: Origins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγώ τον δικό μου τον έβγαλα Rhino έτσι γιατί είναι θηρίο

Επιτέλους θα μπορέσω να πάρω το ultimate edition και εγώ.Απλά θέλω να ρωτήσω πόσο καιρό κάνει να έρθει (στο περίπου δηλαδή) άμα το παραγγείλω απο Zavvi.Α και αν μπορείτε να εξηγήσεται την διαδικασία παραγγελίας (θα πάρω λογικά προπληρωμένη/gift card από Τράπεζα Κύπρου)

Comment

• Γύρω στις 5 εργάσιμες. Με λίγη τύχη, αν το παραγγείλεις ΣΚ θα δουν την παραγγελία Δευτέρα πρωί οπότε Πέμπτη - Παρασκευή παίζει να σου έρθει.

Για την προπληρωμένη, αν πας και την εκδόσεις από το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου θα την πάρεις επιτόπου στα χέρια σου. Τη δική μου την είχα βγάλει από το κατάστημα της Σταδίου της Τράπεζας Αττικής και τη χρησιμοποίησα την επίμενη μέρα.

Η διαδικασία παραγγελίας είναι πολύ απλή. Κάνεις ένα λογαριασμό στο site που θες να κάνεις την παραγγελία, βάζεις τα στοιχεία σου ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, τη διεύθυνση που θέλεις να σου αποστέλλονται (billing address) και αυτό είναι όλο. Αν δε θες να δίνεις στοιχεία σε κάθε site που γράφεσαι (τα μεγάλα είναι ασφαλή και δε θα έχεις πρόβλημα) μπορείς να κάνεις έναν απλό λογαριασμό στο paypal (www.paypal.com). Το paypal θα έχει τα στοιχεία σου και σε κάθε σελίδα που θα κάνεις αγορές θα λες "πληρωμή μέσω paypal". To κατάστημα θα ζητά το ποσό από το Paypal και το paypal θα τους το δίνει αφού το τραβήξει από την κάρτα σου. Ακούγεται βαβουριάρικο αλλά δεν είναι. Σαν πρώτη φορά, για να πάρεις το κολάι, σου συνιστώ να κάνεις μια απλή εγγραφή σε site και να βάλεις κανονικά τα στοιχεία σου.

Ο δικός μου σκύλος λεγώταν Isidor, σκεφτόμουν ένα παιδικό με ένα γάτο Ισίδωρο που ήταν χοντρός και μωβ και με το που είδα το mabari μου φάνηκε...ταιριαστό. Ό,τι να'ναι, εν πάσει περιπτώσει ο Isidor μου ήταν μια χαρά κόπρος, καθόταν όλη την ώρα στον καταυλισμό, έτρωγε έχεζε και κοιμόταν.
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Α ωραία ευχαριστώ.Εμένα μου είπαν ότι πέρνω αμέσως την κάρτα απλά θέλει δυο-τρεις ημέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί.Υπολογίζω ότι θα πάρω την κάρτα την δευτέρα άρα κάπου τετάρτη/πέμπτη θα κάνω την παραγγελία.Ξέχασα να ρωτήσω όταν έρθει με το καλό το παιχνίδι πληρώνω τίποτα σαν έξοδα αποστολής ή έρχεται μου το δίνουν και τέλος

Comment

• τη διεύθυνση που θέλεις να σου αποστέλλονται (billing address) και αυτό είναι όλο
          Shipping address εννοεί, Billing address είναι η διεύθυνση που δήλωσες όταν έκανες αίτηση για την κάρτα (το πιο πιθανόν είναι να συμπίπτουν βέβαια).
          Ξέχασα να ρωτήσω όταν έρθει με το καλό το παιχνίδι πληρώνω τίποτα σαν έξοδα αποστολής ή έρχεται μου το δίνουν και τέλος
          Όχι, έρχεται και τέλος. Οτιδήποτε έξοδα αποστολής, αν δεν είναι δωρεάν, συμπεριλαμβάνονται στη χρέωση της κάρτας. Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία λογικά θα σου εμφανίσει μια καρτέλα με το τι παρήγγειλες και αναλυτικά, τιμή, φόρο και έξοδα αποστολής και θα σου ζητάει να πατήσεις Confirm Order.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Δεν ξέρω για σας ρε παιδιά, αλλά εμένα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο στο hard . Ίσως να μην έχω συνηθίσει ακόμα, ίσως να μην έχω φτιάξει και καλή ομάδα, νιώθω όμως λίγο χαμένος έχοντας πάρει 2 νέα party members και μην έχοντας καθορίσει τα βασικά ακόμα :xp: . Το γουστάρω πάρα πολύ βέβαια, hardcore τελείως. Εγώ παρα-έγινα softcore βέβαια, πρέπει να επανέλθω στα καλά μου .

Comment

• Δε σου φαίνεται, είναι, ειδικά σε πρώτο playthrough μέχρι να μάθεις τους μηχανισμούς. Ρίξε μια ματιά στις πίσω σελίδες για tips και στρατηγικές.

Εγώ προς το παρόν ακόμα παλεύω με τα bugs και τον κάκιστο σχεδιασμό του Awakening. Το έπαιξα για τρίτη φορά προσπαθώντας να ξεπεράσω τα τραγικά bugs με το prroval της Velanna, της Sigrun και του Justice. Ενώ έπαιξα όλο το expansion ακολουθώντας πολύ συγκεκριμένη διαδρομή για να μην τα ενεργοποιήσω (και όντως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το approval τους ανέβηκε σωστά με τις σωστές ενδείξεις neutral, friendly, love κλπ), στον επίλογο πήρα τους τερματισμούς για neutral approval. Ακόμα δεν έχει βγει patch ή κάποιο mod, οι διάφορες λύσεις που είδα με την κονσόλα δε λειτουργούν, το να βάλεις το παιχνίδι σε καλούπι επίσης δεν έπιασε, οπότε μιλάμε για εντελώς θεμελιώδες πρόβλημα. Σούπερ.

Το δεύτερο χειρότερο bug είναι ασφαλώς το ότι όταν ο παίχτης μπει στα Silverite mines, χάνει μεν σεναριακά τα equipped items και το inventory του και τα ανακτά στη συνέχεια, αλλά παίζει να μην ξαναβρεί τα equipped items του χαρακτήρα του. Μόνη λύση το reload και το να μπεις ξεβράκωτος στα ορυχεία. Σούπερ 2.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Α! Ωραία!! Να μην ανησυχώ δηλαδή . Απλά σε κάποιες μάχες στο Lothering έφαγα τρελό ξύλο, χρησιμοποίησα σχεδόν όλα τα potions μου, τα μισά party members μου ψόφησαν και στο τέλος έμεινα με την αίσθηση ότι είμαι πέρα για πέρα άσχετος . Άφησα και στο camp ένα long bow και αρνούμαι να αγοράσω ένα νέο, επειδή το παιχνίδι δε με αφήνει να βγω από το χωριό . Θα βρω την άκρη μωρέ σιγά σιγά. Χαίρομαι πάρα πολύ πάντως που παίζω ένα τόσο καλό wrpg. Πω ρε και αρνιόμουν να ασχοληθώ με παιχνίδια της bioware, θεωρώντας ότι έχει τελματώσει σαν εταιρεία .

Comment

• Γιαυτό σας έλεγα οτι η δυσκολία στο normal είναι μια χαρά.
                  Να δείς πάντως, τι πανηγύρι θα κάνεις στο Awakening αμα το παίξεις μετά το Original. Θα νομίζεις οτι έχει κατέβει αυτόματα η δυσκολία.

Comment

• Μόνη λύση το reload και το να μπεις ξεβράκωτος στα ορυχεία.
                    Afto einai kalh lysh, mesa sta mines den einai toso dyskola ta pragmata wste na sou leipsoun ta rouxa sou kai ta vriskeis arketa grhgora.

νιώθω όμως λίγο χαμένος έχοντας πάρει 2 νέα party members και μην έχοντας καθορίσει τα βασικά ακόμα
                    An theleis na arxiseis na ta phgeneis kalitera, mhn asxolise me ola ta melh ths omadas sou, dialekse ena party kai meine se afto mexri to telos.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Titus είσαι σίγουρος ότι είναι θετικό το να έχεις ένα σωρό δώρα για τα διάφορα party members που εκτοξεύουν το approval στο θεό από την αρχή του παιχνιδιού; Δοκίμασα να δώσω όλα τα τσάμπα δώρα που παίρνεις από τον νάνο και πλέον μπορώ να πάρω σχεδόν όλα τα plot skills όλων . Φυσικά το έκανα σε διαφορετικό save file.

Comment

• Το approval στο παιχνίδι είναι από τα πολύ ωραία κομμάτια του. Κατ'αρχάς κάθε μέλος έχει προτίμηση σε συγκεκριμένα πράγματα, πχ η Morrigan σε απόκρυφα αντικείμενα, ο Sten σε πίνακες ζωγραφικής ή ο Alistair σε runestones. Επίσης κάποια πολυ σημαντικά δώρα αναγνωρίζονται από διαλόγους του παιχνιδιού, πχ Flemeth's Grimoire, Sten's Sword ή Antivan Boots για το Zevran. Αν δώσεις σε κάποιον δώρο που "ανήκει" σε άλλον, θα πάρει μόνο έναν ή δύο πόντους αντί για 6, 8 ή και 10. Το τι ταιριάζει σε ποιόν είναι μισό προσοχή στις προσωπικότητες τους και μισό trial and error. Αν λοιπόν δώσεις ένα κάρο πράγματα σε έναν, το approval των υπολοίπων θα ανέβει (αν ανέβει) μόνω μέσω των διαλόγων και της ροης του παιχνιδιού. Προφανώς, όσο νωρίτερα έχεις τις plot abilities τόσο το καλύτερο, ενώ κράτα κάποια δώρα καβάντζα επειδή το massive το παίρνεις με approval άνω του 90. Αν το χάσεις δώσε τα δώρα και πρόσεχε.

Κοντολογίς, τα "τσάμπα δώρα" που αναφέρεις με οδηγούν επαγωγικά στο διανοητικό συμπέρασμα ότι έχεις κάνει μια ψιλή και καλύτερα να κάνεις load, κυρίως γιατί δε θυμάμαι το νάνο στο camp να έχει άπειρα δώρα...Αν έχεις πρόβλημα με το Inventory, σου έχω δώσει το mod με το stash οπότε ρίχτα όλα μέσα.

Για όποιον ενδιαφέρεται (κανένας δηλαδή) τελείωσα όλα τα DLC του Dragon age, 35ρισα τους χαρακτήρες με τον καλύτερο δυνατό για μένα εξοπλισμό, σκότωσα το Harvester με rogue (23 και 35 level) και μάγο (35 level), αποθήκευσα τα saves μου και επιτέλους έκανα uninstall όλο το πακέτα και δεν προβλέπεται να ξαναασχοληθώ για μια δεκαετία. Έπαθα πραγματικά overdose γιατί κυρίως λόγω τεχνικών προβλημάτων και κάποιων περίεργων επιλογών που είχα κάνει στον εξοπλισμό μου έπαιξα μια επιπλέον φορά το Awakening. Απελπισία σκέτη.

Comment

• Κοίτα τι γίνεται, υπάρχει ένα DLC που (προφανώς) έρχεται με την Ultimate που περιέχει 3 μοναδικά δώρα (ή δύο, δεν πρόσεξα) για κάθε χαρακτήρα, ένα που δίνει +50, ένα που δίνει -50 και ένα που είναι και καλά για πλάκα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις σε πολύ υψηλά ποσοστά από πολύ νωρίς χωρίς καθόλου κόπο. Προφανώς και δε θέλω να το παίξω έτσι, για αυτό κράτησα και ένα δεύτερο save πριν δώσω το οτιδήποτε (πέραν ενός που έδωσα στην Morrigan, νομίζω και στον Sten). Όπως είπες κι εσύ, τα πέταξα στο stash και μάλλον δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα. Ο λόγος που μπερδεύτηκα είναι επειδή δεν παρατήρησα τι σου δίνει το κάθε DLC kαι όταν είδα όλα αυτά τα πράγματα έπαθα πλάκα, λέω "το παιχνίδι σπάει από μόνο του τους μηχανισμούς του;"

BTW το ύφος μου στο προηγούμενο post ήταν κάπως άκυρο, νόμιζα ότι τα δώρα ήταν μέσα σε δικό σου mod και όχι σε DLC, sorry .

Comment

• Έχω κλείσει τις 21 ώρες και πλέον μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω τι μου γίνεται . Ξεκίνησα να κάνω τις 3 μεγάλες αποστολές που προστέθηκαν με τα DLCs (για το Golem, για τους Dryden και στην Ostagar) και τολμώ να πω ότι είμαι κάπως ενθουσιασμένος. Η ιστορία και στις τρεις αυτές αποστολές είναι φοβερή και μαθαίνεις ωραία πράγματα για το lore της - κατά κάποιον τρόπο - σειράς. Οι δε ανταμοιβές είναι πολύ ικανοποιητικές - γουστάρεις να κρατάς τα όπλα του Cailan, του Duncan και της Sophia Dryder, ειδικά από τη στιγμή που ξέρεις την ιστορία πίσω από το κάθε πρόσωπο.

Όταν τελειώσω με την τρέχουσα αποστολή θα συνεχίσω κανονικά το σενάριο, δεν έχω και τίποτα άλλο από side προς το παρόν.

Πολλά talents πάντως και πολύ δύσκολο, γουστάρω .

Comment

• Τα όπλα των DLC μου φάνηκαν υπερβολικά δυνατά για το παιχνίδι οπότε δεν τα χρησιμοποίησα καθόλου. Επίσης σε πολλές περιπτώσεις δε μεταφέρονται με imported saves μεταξύ των Modules, οπότε έχε το νου σου μην καταλήξεις ξεβράκωτος (όπως ένας φίλος μου).

Όταν κάποια στιγμή βρεθείς σε ένα random encounter σε στυλ Σούπερμαν και βρεις ένα κομμάτι μετεωρίτη, πήγαινέ το στο Warden's Keep και δώστο στο σιδερά εκεί. Το καλύτερο όπλο του παιχνιδιού για rogue είναι το Rose's Thorn, που κάνει 150 χρυσά οπότε μάζευε χρήμα από τώρα. επαναλαμβάνω, καλύτερα να μη χρησιμοποιήσεις τον εξοπλισμό των DLC.

Comment

• Κι έλεγα ρε γμτ, γιατί παίρνω τόσο imba όπλα . ΟΚ όταν τελειώσω αυτήν την αποστολή θα αλλάξω όπλα (τις πανοπλίες έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσα να τις εξοπλίσω). Ελπίζω μόνο τα levels που ανέβηκα να μη με έκαναν overpowered (είμαι 9 level και δεν πήγα ακόμα στις κανονικές περιοχές).

Comment

Working...
                                X