Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon Age: Origins

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Έχω φτάσει στο τέλος του Awakening και ανακαλύπτω ότι για κάποιων λόγο δεν έχω πια το δαχτυλίδι της Μοριγκαν που ξέρω ότι παίζει σημαντικό ρόλο στο Witch Hunt :kill: . Ξενέρωσα, ίσως το ξεκινήσω από την αρχή .

    Comment


    • Αν το παίζεις σε ΠιΣι ίσως μπορείς να το προσθέσεις στο inventory μέσω κάποιας εντολής...


      Comment


      • Δυστυχώς παίζω στο ps3 .

        Comment


        • Τελικά τα τελείωσα τα Awakening,golems και Witch Hunt και μπορώ να πω ότι με απογοήτευσαν . Πέρα από τα Bug του Awakening που με ανάγκασαν να το ξαναπαίξω από την αρχή είχε ανύπαρκτο challenge, τα αλλά δυο ήταν πολύ μικρά και γενικά δεν πιστεύω ότι άξιζαν τα λεφτά τους. Το Golems είχε την δυσκολότερη μάχη σε oλo το origins και στο Hard που έπαιζα μου έσπασε τα νεύρα. Το witch Hunt ήταν για εμένα η μεγαλύτερη απογοήτευση γιατί περίμενα πολύ περισσότερα λόγο Morrigan. Νταξει είχαν κάποιο ενδιαφέρων σεναριακα αλλα η υλοποίηση τα χαντάκωσε.

          Τεσπα τώρα είμαι έτοιμος για το DA2 .

          Comment


          • Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
            Τελικά τα τελείωσα τα Awakening,golems και Witch Hunt και μπορώ να πω ότι με απογοήτευσαν . Πέρα από τα Bug του Awakening που με ανάγκασαν να το ξαναπαίξω από την αρχή είχε ανύπαρκτο challenge, τα αλλά δυο ήταν πολύ μικρά και γενικά δεν πιστεύω ότι άξιζαν τα λεφτά τους. Το Golems είχε την δυσκολότερη μάχη σε oλo το origins και στο Hard που έπαιζα μου έσπασε τα νεύρα. Το witch Hunt ήταν για εμένα η μεγαλύτερη απογοήτευση γιατί περίμενα πολύ περισσότερα λόγο Morrigan. Νταξει είχαν κάποιο ενδιαφέρων σεναριακα αλλα η υλοποίηση τα χαντάκωσε.

            Τεσπα τώρα είμαι έτοιμος για το DA2 .
            Καλό κουράγιο και προσοχή στους gay χαρακτήρες. Στο Origins την έπεσα στο Zevran για 10G και είχα Elf Mage. Εκείνη την στιγμή έκλεισα τα μάτια για να μη δω τις μακάβριες σκηνές.:kill:

            Comment

            Working...
            X