Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon Age: Origins

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το τελείωσα προ ολίγου μετά από 75 ώρες περίπου. 22 level Human Noble Warrior με full sword and shield( Τemplar και Champion) ο main και κατά τη διάρκεια του quest δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα- αν και μερικές μάχες ειδικά στην τελευταία απόστολή δοκίμασαν την υπομονή μου( κυρίως γιατί δεν καταλαβαίνα τι γινόταν και από πού ερχόταν τι) Main party στο 70% o Warrior μαζί με Wynne, Morrigan και Leliana. Ε για ποικιλία έβαζα πού και πού κανάν Alistair και Ohgren και νομίζω την Shale μόνο για το προσωπικό της sidequest.

    Καλά πέρασα δεν μπορώ να πω αλλά μετά το πρώτο 20ωρο το ενδιαφέρον άρχισε να μειώνεται και σε πολλά σημεία μου φάνηκε πως "τράβαγε" πολύ χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος- το πιο πρόσφατο σημείο ήταν η Ozrammar όταν έψαχνες να βρεις την Paragon Branka. Η τελευταία απόστολή δε μου άρεσε όπως έχω ήδη γράψει. Περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό, ίσως μια πιο επική μάχη με τον archdemon. Οκ ballistas η Leliana, η Wynne με τη Morrigan ρίχναν τα Spells και ο main( Siegfried xD) χτύπαγε πότε τα darkspawns πότε το δράκο. Το cut scene που σκοτώνεις τον Archdemon πάντως είναι γαματο. Περίμενα ίσως κάτι με μεγαλύτερο αντίκτυπο. Η μάχη με το High Dragon στο Ruined Temple μου φάνηκε πιο επική και αγχωτική(Wynne, Morrigan, Leliana και main σαν tank και εκεί) Ειδικά σε κάποια φάση που άλλαξα τη Leliana από ranged σε melee( dual weapons με daggers) και την είδα να κάνει το killing animation έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

    Σε καμμία περίπτωση δε λέω πως δε μου άρεσε το game, απλώς πιστεύω πως θα μπορούσε να έχει κάπως καλύτερη και μεγαλύτερη συνοχή. Επίσης μερικά sidequests παραήταν βαρετά- φτιάξε και δώσε τοσα potions...

    Στο τέλος ο Alistair- φλώρος βασιλιάς με την Anora. Η Morrigan με έσωσε αλλά έφυγα για ταξίδι με τη Leliana Μου άρεσε που δόθηκε στον τερματισμό σημασία σε διάφορους npc όπως την Dwarf που ήθελε να μελετήσει στο Circle of Magi, αλλά ρε παιδια όχι στατικές εικόνες και κείμενο βάλτε κανά cut scene να δει ο κόσμος

    Τo Awakening δεν ξέρω πότε θα το πιάσω γιατί στην παρούσα φάση κάηκα από Dragon Age. Τα Leliana's Song και Witch Hunt πάντως με ψήνουν γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι και σχετικά μικρά.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

    Comment


    • Μετά από μία μικρή καθυστέρηση το ξεκίνησα και εγώ.
      Main character Elf mage όπως πάντα και το παιχνίδι μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλό.

      Είναι αρκετά εύκολο βέβαια(και τώρα με δεύτερο μάγο στα party μάλλον θα γίνει Piece of cake) αλλά αυτό δε με πειράζει.
      Ήδη πάντως αυτή τη στιγμή έχω 6 skills που δεν τα έχω κάνει distribute ακόμα.
      I'm back bitches... Version 2.0

      Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

      Comment


      • Επειδή θέλω να ξεκινήσω το dragon Age 2, λέω πρώτα να τελειώσω με τα campaigns του origins πρώτα.
        Οπότε έχουμε Leliana's Song,The Golems of Amgarrak,Awakening,Witch Hunt (το Darkspawn είναι alternative reality οπότε δεν θα ασχοληθώ). Με ποια σειρά πρέπει να τα παίξω ; ξέρω ότι το Leliana's Song είναι prequel αλλά τα υπόλοιπα δεν ξέρω πως τοποθετούνται χρονολογικά .

        Comment


        • Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά οπότε παίξε τα όπως θες. Θα σου πρότεινα Awakening - Golems - Witch Hunt για να πάρεις τα extra specializations και levels του expansion. Απλά να ξέρεις πως το Golems έχει την πιο δύσκολη μάχη σε όλο το Dragon Age 1, και αντικειμενικά είναι πολύ μεγάλο μανίκι σε hard - nightmare. Προετοιμάσου για υποδεέστερη εμπειρία σε σχέση με το Original Campaign, αλλά καλή διασκέδαση όπως και να'χει
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

          Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

          Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

          Comment


          • Οκ thnx , οπότε θα ξεκινήσω με Awakening, θα συνεχίσω με Golems και τέλος Witch Hunt που κυκλοφόρησε τελευταίο από είδα και στο νετ.

            Comment


            • Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
              Οκ thnx , οπότε θα ξεκινήσω με Awakening, θα συνεχίσω με Golems και τέλος Witch Hunt που κυκλοφόρησε τελευταίο από είδα και στο νετ.
              Ακριβώς αυτό να κάνεις. Τα υπόλοιπα DLC παίξε τα για να πάρεις κάποια extra armor and weapon pieces που τα χρησιμοποιείς στο original game & Awakening. Απίστευτος τίτλος.

              Comment


              • Ren πραγματικά απίστευτος τίτλος. Τα υπόλοιπα dlc τα έχω παίξει.
                Εχω την αίσθηση οτι δεν μεταφέρθηκαν κάποια αντικείμενα/όπλα στο Awakening, θα κάνω load στο epilogue save του origins να σιγουρευτώ μιας και πάει καιρός από τότε που έπαιξε το origins και δεν θυμάμαι καλά.

                Comment


                • η ιδανικη σειρα για τα dlc ειναι καπως ετσι, εγω τουλαχιστον ετσι τα επαιξα

                  -The stone prisoner
                  -Warden´s keep
                  -Return to Ostagar
                  -Awakenings
                  -Golems of Amgarrak
                  -Witch hunt

                  Comment


                  • Τα 2 πρώτα είναι in-game DLC οπότε καλό είναι να τα δει κατά το original campaign. Αν δεν το έχει κάνει μπορεί να τα προσπεράσει, οι χαρακτήρες δεν εμφανίζονται στα επόμενα έτσι κι αλλιώς.

                    Το Awakening έχει μεγάλα προβλήματα με bugs, ειδικά με τον εξοπλισμό από τα DLC, που δεν ξέρω σε τι βαθμό έχουν διορθωθεί. Είχα ποστάρει λίγο πιο πίσω σχετικά.
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                    Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                    Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                    Comment


                    • και το return to ostagar pre awakening ειναι μαζι με τα δυο πρωτα, τα παιζεις οποτε θελεις αλλα καλο ειναι να τα παιξεις πριν το awakening , μετα δεν θα εχεις και challenge

                      εγω παντως στο awakening δεν θυμαμαι να συναντησα bugs στους εξοπλισμους εκτος αν εννοεις stats που δεν δουλευουν, απλα οποια πετρα και να σηκωνες εβρισκες godlike πανοπλιες/weapons

                      Comment


                      • Το oigins με τα in-game dlc τα έπαιξα πέρσι, τα υπόλοιπα που είναι new campaigns θα τα παίξω με αυτήν την σειρά -Awakening-Golems of Amgarrak-Witch hunt.

                        ξεκίνησα το Awakening και έφαγα το πρώτο άκυρο με τον εξοπλισμό, τεσπα δεν πειράζει έκανα load το epilogue save, έγδυσα τους πάντες και πούλησα ότι δεν μεταφέρεται και ξαναξεκίνησα Awakening, άντε για να δούμε.

                        Comment


                        • αυτο εννοουσε ο titus? hmm μηπως γινεται μονο στη pc version?

                          Comment


                          • Από ότι κατάλαβα κάποιοι εξοπλισμοί από τα dlc δεν μεταφέρονται στο Awakening , πχ σε εμένα τα αντικείμενα από return to Ostagar μεταφέρθηκαν κανονικά, αντίθετα από Warden´s keep δεν μεταφέρθηκε τίποτα. Εγώ παίζω στο ps3, στο PC όλο και κάποιο mod θα υπάρχει να διορθώνει το πρόβλημα.

                            Εντάξει δεν έχω μεγάλο πρόβλημα σε αυτό, έτσι κι αλλιώς ήταν overpowered και από την στιγμή που τα πούλησα έχω ένα κάρο λεφτά για να ξοδέψω στο Awakening και να πάρω άλλα overpowered αντικείμενα . Αν και από ότι βλέπω ως τώρα στο Awakening ίσως να μην χρειαστεί.

                            Comment


                            • Αυτό είναι μόνο ένα από τα προβλήματα που έχει, και λόγω του εξοπλισμού του Awakening είναι το μικρότερο. Προσωπικά μου είχε βγάλει πρόβλημα ακόμα και στον installer, που χρειάστηκε να τον τρέξω σε compatibility mode για να ανοίξει

                              Βάζω εδώ ένα post από τις πίσω σελίδες με κάποια μικρά spoilers

                               
                              Εγώ προς το παρόν ακόμα παλεύω με τα bugs και τον κάκιστο σχεδιασμό του Awakening. Το έπαιξα για τρίτη φορά προσπαθώντας να ξεπεράσω τα τραγικά bugs με το aprroval της Velanna, της Sigrun και του Justice. Ενώ έπαιξα όλο το expansion ακολουθώντας πολύ συγκεκριμένη διαδρομή για να μην τα ενεργοποιήσω (και όντως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το approval τους ανέβηκε σωστά με τις σωστές ενδείξεις neutral, friendly, love κλπ), στον επίλογο πήρα τους τερματισμούς για neutral approval. Ακόμα δεν έχει βγει patch ή κάποιο mod, οι διάφορες λύσεις που είδα με την κονσόλα δε λειτουργούν, το να βάλεις το παιχνίδι σε καλούπι επίσης δεν έπιασε, οπότε μιλάμε για εντελώς θεμελιώδες πρόβλημα. Σούπερ.

                              Το δεύτερο χειρότερο bug είναι ασφαλώς το ότι όταν ο παίχτης μπει στα Silverite mines, χάνει μεν σεναριακά τα equipped items και το inventory του και τα ανακτά στη συνέχεια, αλλά παίζει να μην ξαναβρεί τα equipped items του χαρακτήρα του. Μόνη λύση το reload και το να μπεις ξεβράκωτος στα ορυχεία. Σούπερ 2.


                              Καλά θα κάνει όποιος ενδιαφέρεται να μην του χαλάσει το παιχνίδι να τα δει, είχα περάσει ώρες διαβάζοντας guides και dedicated topics προσπαθώντας να βρω λύση. Άλλα bugs πέρα από αυτό ήταν αρκετά graphics glitches, θέματα με τα stats και multipliers και θέματα με τα flags κάποιων quests. O κατάλογος ήταν πραγματικά πολύ μεγάλος και ευτυχώς έχω καταφέρει να τον ξεχάσω. Απλά δεν ξέρω αν κάποιος (h Bioware μάλλον απίθανο, κάποιο community mod ίσως) έχει ασχοληθεί να τα φτιάξει.

                              Prepare for a rough ride...
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                              Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                              Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                              Comment


                              • Τι είπες τώρα, αυτά είναι θεμελιώδεις προβλήματα που μπορούν να κάνουν το game unplayable. Τι να πω, με αυτά που κάνει η Bioware βγάζει μόνη της τα μάτια της, μιλάμε για παιδαριώδη λάθη. Τελοσπαντων thnx για το heads-up, θα το ψάξω παραπάνω το θέμα στο νετ πριν συνεχίσω, ελπίζω να είμαι τυχερός.

                                Comment

                                Working...
                                X