Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon Age: Origins

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Νομιζω οτι αυτο ηθελε να ακουσει ο Titus.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • #17
      OK, με hype-αρε το post του Dope.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

      Comment


      • #18
        Βρήκα τι θα παίξω μετά απο το Witcher .

        Comment


        • #19
          Και η σύγκριση του Gametrailers


          Xαλαρά καλύτερα γραφικά το pc ενώ στις κονσόλες πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνονται.
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

          Comment


          • #20
            Originally posted by Pilgrim View Post
            Και η σύγκριση του Gametrailers


            Xαλαρά καλύτερα γραφικά το pc ενώ στις κονσόλες πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνονται.
            Τι βλέπω, τι βλέπω ?

            Ένας χαμός από συγκρίσεις στα γραφικά...

            Απλά fail ο τύπος που το έτρεξε στα Vista. Γενικά του PS3 έχει τρελό lag κάθε 0,68sec/time. Του XBOX είναι σχετικά καλύτερο του PS3 και με ωραία λεπτομέρεια. ΤΟΥ PC δεν μπορώ να κρίνω λόγω του ότι ο μαλάκας το έτρεξε για έλεγχο στα Vista. Ας το έτρεχε στα Win 7 να δούμε... Είμαι σίγουρος ότι αν το έτρεχε στα Windows(όχι στα sVista) θα είχε ακόμα καλύτερη επίδοση γραφικών και ταχύτητας...

            Μόλις πάρω τα windows 7 και το αγοράσω το παιχνίδι θα το ελέγξω...
            sigpic

            Comment


            • #21
              0,68sec/time
              Αυτό είναι μονάδα μέτρησης ποιας μεταβλητής;
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

              Comment


              • #22
                LOL ποσο τελειο.
                Do a barrel roll!

                Comment


                • #23
                  Originally posted by straier View Post
                  Αυτό είναι μονάδα μέτρησης ποιας μεταβλητής;
                  εννοώ τον χρόνο κάθε φορά που κάνει lag...
                  sigpic

                  Comment


                  • #24
                    Έχω λιώσει τρεις μέρες τώρα. Έχω να κολλήσω έτσι με rpg από τα Xenosaga...! Η guild μου στο Aion ακόμα με ψάχνει να τους κάνω heals. Στη δουλειά δήλωσα άρρωστος. Έχει βγει νέο επεισόδειο Fringe και δεν το έχω κατεβάσει ακόμα!! Μόνο Bioware, τέλος
                    sigpic

                    Comment


                    • #25
                      Koντά στις 30 ώρες gameplay και μερικές σκόρπιες σκέψεις για το παιχνίδι...

                      Παρ'όλο που το Dragon Age σεναριακά δεν πρόκειται για κάτι προτότυπο, ίσα ίσα κινείται σε απόλυτα συμβατικά πλαίσια, διαθέτει την ικανότητα να σε μαγεύει και σταδιακά να σε βυθίζει στον κόσμο του χάρη στους χαρακτήρες, τους διαλόγους, τις διαφορετικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις σε κάθε περιοχή, την γενικότερη ατμόσφαιρα που απορρέει.

                      Είναι εκνευριστικό να μη μπορώ να δώσω απτά και τρανταχτά παραδείγματα ελέω spoilers, δε μπορώ όμως να μην σταθώ σε καταστάσεις που με έχουν αφήσει γοητευμένο μέχρι στιγμής. Η κάθε περιοχή ξεχωριστά της Ferleden έχει τη δική της ιστορία, τη δική της ξεχωριστή καθημερινότητα που περιβάλεται με μοναδικούς χαρακτήρες που σε οδηγούν πάντα σε κάποια μικρή ή μεγάλη περιπέτεια. Οι χαρακτήρες ζουν στο δικό τους μικρόκοσμο έχουν όμως αντίληψη των πραγμάτων, έχουν άποψη, έχουν συναισθήματα, είναι πάντα "in-character" και αυτό συμβάλει στα μέγιστα στη δημιουργία ψευδαίσθησης ενός ζωντανού και συμπαγή κόσμου.


                      Βασικό συστατικό, η διαφορετική προσέγγιση και εξέλλιξη των πραγματών ανάλογα με τις αποφάσεις που παίρνεις σε κάθε quest, άλλωτε με άμεσσες επιπτώσεις, άλλωτε με όχι και τόσο φανερές στο ρου της πλοκής αλλά και στους ίδιους τους χαρακτήρες. Σταμάτησα να μετράω πόσες φορές έχω κάνει load κάποια σεναριακή εξέλλιξη μόνο και μόνο να δω όλους τους πιθανούς τρόπους επίλυσης και απλά αντιμετωπίζω πλέον τη ροή όπως έρχεται, ακολουθώντας τις όποιες αποφάσεις λαμβάνω με το ανάλογο κόστος.

                      Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι ανάλογα με το race που διαλέγεις εκτός από το ξεχωριστό εισαγωγικό κομμάτι υπάρχει και ξεχωριστή αντιμετώπιση τόσο από τους npc's όσο και από τους χαρακτήρες του party σου, αυτόματα το replay value εκτοξεύεται στα ύψη. Παίζω με ένα city elf ως rogue και ο αδερφός μου ως ένας noble human mage και μου άρεσε που σε διάφορα npc εncounters υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση ακόμα και διάλογοι και είμαι περίεργος να δω εάν αυτό έχει και ουσιαστικό αντίκτυπο στην εξέλλιξη στο δεύτερο playthrough που θα του κάνω.

                      Τώρα στο Normal επίπεδο δυσκολίας που παίζω έχω δει ουκ ολίγα game over screens σε μάχες που είτε νύσταζα από το συνεχόμενο gaming είτε δεν τις πήρα όσο σοβαρά έπρεπε. Υπάρχει πρόκληση, υπάρχει ορατή δυσκολία που στο τέλος ανταμοίβει με ικανοποίηση την επιμονή και την τακτική σε αναμετρήσεις που ως πρώτη εντύπωση μοιάζουν ακατόρθωτες. Αυτό που δεν μου αρέσει στις μάχες είναι ότι σε Pause Mode μπορείς να δώσεις μόνο μια εντολή στους χαρακτήρες σου ενώ στο Kotor π.χ. μπορούσες να δώσεις έως και τρεις στη σειρά. Με τα tactics της A.I. που βασικά είναι ότι και τα Gambits του FFXII σε λίγο πιο απλοποιημένη μορφή δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά, προτιμώ να έχω τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων του party μου. Ίσως όταν ανοίξουν περισσότερα tactic slots αργότερα να δω πως μπορεί να με βοηθήσει.

                      Θεωρώ πάντως, ότι ανεξάρτητα από τα επιμέρους στοιχεία, το κυριότερο με το DA είναι ότι ακόμα και μετά από 30 ώρες παραμένει φρέσκο και εξίσου διασκεδαστικό για να μη πω ότι γίνεται ολοένα και καλύτερο. Το ενδιαφέρον μου παραμένει αμείωτο σε σημείο να προσπαθώ να επικεντρωθώ στη διαχείρηση των καταστάσεων που έχουν προκύψει, αποφεύγοντας να επισκευθώ νέες περιοχές αφού όλο και κάτι θα γίνει και θα με παρασύρει να το ανακαλύψω.
                      sigpic

                      Comment


                      • #26
                        το παιχνιδι τα σπαει, δυστηχως το κατεβασα και το ξεκινησα οποτε δε θα το αγορασω , κριμα επειδη οι καλες δουλειες πρεπει να ανταμειβοντε...

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by Strawhat Nikos View Post
                          το παιχνιδι τα σπαει, δυστηχως το κατεβασα και το ξεκινησα οποτε δε θα το αγορασω , κριμα επειδη οι καλες δουλειες πρεπει να ανταμειβοντε...
                          Δεν ειναι λιγο αντιφατικο αυτο που λες;
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                          Comment


                          • #28
                            ναι, κοιτα εχω 2 xbox ενα για αυθεντικα ενα για κοπιες, παιχνιδια που δεν εχουν καλο μουλτι και που ειναι single τα κατεβαζω και πολλες φορες τα παιξα λιγο και τα παρατησα, τωρα αυτο το παιχνιδι δε το ξερα πριν βγει και οταν το κατεβαζα νομιζα παλι πως θα ναι πολυ μετριοτητα, αλλα μετα το κολλημα και το λιωσιμο που φαγα δε μπορω ουτε να το ξεκινησω απο την αρχη (ελεος) ουτε να μεταφερω το save και να χασω τα achievments.

                            Comment


                            • #29
                              Στο xbox το παιξες και σ'αρεσε; Ψηνομαι να το κατεβασω στο PC, ουτως ή αλλλως δε θα τρεχει πολυ καλα, κι αμα μ'αρεσει το αγοραζω xbox αργοτερα.
                              Do a barrel roll!

                              Comment


                              • #30
                                αν σου αρεσε το KOTOR αντε αγορασε το οπως εισαι! το παιχνιδι ειναι επος καφριλα σπλατερια και κανεις οτι μα οτι γουσταρεις! με εκανε να ξεχασω το forza...

                                Comment

                                Working...
                                X