Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dragon Age: Origins
Collapse
X
-
Απλά για μένα όπως έγραψα και απο πάνω είχαν χαβαλέ οι μάχες και οι περιοχές. Ήσουνα overpowered οπότε δεν είχε και τόσο μεγάλη πρόκληση το Game, αλλά αυτά που είδαμε προωθούσαν λίγο την ιστορία και γενικά η ώρα πέρασε ευχάριστα. Δεν διαφωνώ οτι ήταν αρκετά προχειροφτιαγμένο, αλλά τουλάχιστον είχε αρκετό potential και για DLC εγώ ενα 7αράκι του το έδεινα.
-
Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το μέγεθος του αρχείου. Ήταν πάνω από 700 ΜΒ και με είχε προϊδεάσει για σημαντική διάρκεια. Ακόμα αναρωτιέμαι, αν δε βάλανε νέες περιοχές και "αξιοποιήσανε" τις έτοιμες του Awakening τι διάβολο βάλανε σε τόσο χώρο? Επίσης δεν περιμένω νέο expansion με το Dragon Age 2 να κυκλοφορεί Φλεβάρη του 2011, εκτός αν είναι κάτι ακόμα πιο προχειροφτιαγμένο από το Awakening.
Για το Awakening τα έχω γράψει. Καταλαβαίνω γιατί άρεσε στο Ground Zero πχ, που του αρέσει να είναι ο δυνατότερος του παιχνιδιού και να κατεβάζει δράκους με το βλέμμα του, αλλά...η ισορροπία είχε πάει περίπατο, η δυσκολία το ίδιο, τα bugs ήταν πολλά και σημαντικά, οι χαρακτήρες αδιάφοροι...Χωρίς δόση ειρωνίας, μπορείτε να μου εξηγήσετε πού βρήκατε το ενδιαφέρον? Επειδή εγώ όσο και να έψαξα δε βρήκα τίποτα.
Leave a comment:
-
Η μόνη λογική απάντηση (ή ίσως επιθυμία; ) είναι οτι πάνε για ένα μεγάλο DLC τύπου Awakening που θα συνεχίζει την ιστορία. Το Witch Hunt θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η εισαγωγή ενός τέτοιου DLC, αλλά το Milking δεν έχει όρια.
Πάντως για μένα το Awakening άξιζε σαν DLC, είχαν χαβαλέ οι μάχες και οι περιοχές. Οι companions πάντως κάθε DLC και χειρότερα είναι... θα μπορούσαν τουλάχιστον να χρησιμοποιούσαν κάποιους απο το main παιχνίδι που έχουν ενδιαφέρον.
Leave a comment:
-
Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πώς η Bioware καταφέρνει να δημιουργήσει ένα καθ'όλα εξαιρετικό παιχνίδι, να δώσει ένα συμπαγή και ολοκληρωμένο κόσμο, να φανατίσει το κοινό της μέχρι αναισθησίας...Originally posted by ChrisTop View PostΌπως έγραψα και στο άλλο θέμα το Witch Hunt μάπα είναι. 1.30 ώρα η διάρκεια του, οι companions αδιάφοροι και ο επίλογος ακόμα πιο αδιάφορος. Μακρυά.................
...και μετά να χέσει ξεδιάντροπα πάνω στο ίδιο το δημιούργημά της.
Ένα από τα μεγαλύτερα plot twists στην ιστορία των RPG (για να μην πω στην ιστορία των video games) έγινε ένα DLC μιάμισης ώρας, χωρίς ουσιαστική πλοκή ή σύνδεση με το προηγούμενο παιχνίδι και κυρίως ένα φινάλε που σε αφήνει άναυδο με τη χαζομάρα του. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που θα μπορούσαν να ειπωθούν και να γίνουν. Δε μαθαίνουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για τους στόχους της Morrigan ή του παιδιού της. Δε μαθαίνουμε ΚΑΝ γιατί η Morrigan αναζητούσε αυτά που αναζητούσε στο DLC και, κυρίως, η πλοκή του δεν ολοκληρώνεται, κυριολεκτικά σταματά χωρίς εξήγηση. Μαθαίνουμε μόνο πως η Flemeth είναι ζωντανή και επίκειται μεγάλος χαμός. Με τα γεγονότα του Dragon Age 2 να ακολουθούν πορεία παράλληλη χρονικά με αυτή του 1, αδυνατώ να καταλάβω πού θα κολλήσουν όλα αυτά.
Η τεμπελιά και απαξίωση της Bioware απέναντι στο προϊόν της και τους πελάτες της έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιηθούν οι ήδη υπάρχουσες περιοχές του Awakening, πλην ενός μικρού μπουντρουμιού! Οι χάρτες είναι αυτούσιοι, χωρίς την παραμικρή αλλαγή. Έχω αρχίσει και νιώθω κοπρολάγνος, δε γίνεται να συνεχίζω να ασχολούμαι με το Dragon Age μετά από 4 - 5 συνεχόμενες πίκρες με expansion και DLC...
Πλήρης απογοήτευση.
Εντάξει, όχι πλήρης, η μάχη με την ακρίδα ήταν δυσκολούτσικη, χρειάστηκε να πιω μερικά φίλτρα για να μην πεθάνει κάποιος.
Για την ιστορία, διάλεξα το (προφανώς non canonical) φινάλε με το Warden μου να περνάει μέσα από τον καθρέφτη. Με τη μάγισσά μου θα διαλέξω το άλλο φινάλε, δηλαδή άλλο ένα δίωρο χαμένο. Συν ένα Playthrough που χρώσταγα στο Awakening, συν ένα δύσκολο σύμφωνα με τη Bioware DLC ονόματι The Golems of Amgarrak (χοχο, να δω τη δυσκολία του με 35ρηδες χαρακτήρες, ελπίζω να χρειάζεται να πίνω κανά φίλτρο που και που), θα φάω περίπου 15 ώρες ακόμα και μετά uninstall, πακετάρισμα και ύπνος μέχρι το 2.
Αν δεν το καταλάβατε ακόμα, ασχοληθείτε μόνο με το Dragon Age: Origins και με τίποτε άλλο σχετικό με το παιχνίδι. Είναι επισήμως η μεγαλύτερη και χυδαιότερη αρπαχτή της βιομηχανίας.
Leave a comment:
-
aha. katalaba..
Ti na pw, poly diistantai oi gnwmeis ap'oti blepw.
Tha prospathisw na egkatastisw to awakening. An ta kateferw kalws. Alliws blepoume...
Leave a comment:
-
To awakening aksizei apo plevras istorias, einai kai poly megalo.
To mono pou me xalase kapws to eipa, exei ypereksoplismous pou tous vriskeis katw sto patoma pou leei o logos.
Leave a comment:
-
Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα το Witch Hunt μάπα είναι. 1.30 ώρα η διάρκεια του, οι companions αδιάφοροι και ο επίλογος ακόμα πιο αδιάφορος. Μακρυά.................
Leave a comment:
-
Το Awakening θα σου έλεγα να μην το πλησιάσεις από αυτή την άποψη, έχει πρόβλημα ακόμα και στον installer. Από εκεί και πέρα, τα add-ons δεν "κολλάνε" το ίδιο καλά με το υπόλοιπο παιχνίδι αλλά θέματα bugs δε συνάντησα και τώρα θα έχουν διορθωθεί. Είναι ευχάριστα ενδιάμεσα μέρη. Επιφυλάσσομαι προφανώς για το Witch Hunt που θα το βάλω λίαν συντόμως.
Leave a comment:
-
Ok. Mia akoma erwthsh.
Akouw oti kapoia apo ta add ons einai poly buggy k den aksizoun ton kopo.
Poia h gnwmh sas?
Leave a comment:
-
Καθόλου χαζή ερώτηση, λογική θα έλεγα.
Κατά 99% αμα βάλεις το 1.04 δεν θα χρειαστεί να βάλεις τα προηγούμενα patches. Δεν το έχω διαβάσει πουθενά, αλλά είναι αυτό το οποίο ισχύει συνήθως με τα patches.
Και μια σημείωση: αφού βάλεις το DLC DA: Awakening θα χρειαστεί να ξαναβάλεις το patch για να ισχύσουν και εκεί τα fixes γιατί μάλλον παίζει κάποιο bug.
Leave a comment:
-
what about the other patches? An egkatasthsw to 1.04 den yparxei logos na egkatasthsw ta 1.01,1.02 k 1.03 , dhladh kata kapoio tropo to 1.04 ta emperiexei k auta? H mhpws prepei prwta na egkatasthsw ta prohgoumena?
(sorry if it's a dump question and thanks for your reply)
Leave a comment:
-
Βάλε το 1.04 patch και μετά μπορείς να βάλεις τα DLC με όποια σειρά θες.
Leave a comment:
-
geia sas paidia.
Epeksa hdh mia fora to dragon age xwris kanena add on
(dlc,patch h expansion pack) k den eixa kanena problhma. Twra skeftomai na to ksanapeksw me ola ta add-ons kai hthela na rwthsw an kserei kapoios me poia seira prepei na egkatastathoun gia na mhn antimetwpisw problhmata (px prepei na egkatasthsw prwta ta patches prin balw to expansion, prepei na balw ola ta patches h to 1.04 yperkalyptei ta prohgoumena).
Epishs, yprxei kamia symboulh gia na apofygw problhmata giati ap' oti diabazw den htan ligoi autoi pou synanthsan POLLA problhmata.
Thanks k sorry gia to katebato apo erwthseis.
Leave a comment:
-
Έχει ήδη βγει βίντεο με το τέλος της Morrigan:Επιτέλους θα μάθουμε τι έγινε με τη Morrigan.
Titus - Γελοίε
Leave a comment:
-
Επιτέλους θα μάθουμε τι έγινε με τη Morrigan. Στις 7 Σεπτέμβρη κυκλοφορεί νέο DLC με τίτλο Witch Hunt και θα κλείνει αυτό το κεφάλαιο. Αυτό που με ανυσηχεί λίγο είναι ο μέτριος-προς-καλός χαρακτήρας των DLC μέχρι στιγμής. Ελπίζω να έχει πέσει το απαιτούμενο βάρος σε κάτι που όλοι μα όλοι οι παίχτες θέλουν να δουν.
Leave a comment:
Leave a comment: