Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fallout 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Xeno View Post
    PC=best version.
    Απο εκει και περα παρε ο,τι θες αναλογα με το τι κονσολες και ποσο καλο pc εχεις.
    PC ? πως έτσι ? Έχει κάποια προσθετά από ότι στις κονσόλες ?
    sigpic

Comment

• Αν εχεις δυνατο PC τρεχει καλυτερα, επισης στο PC υπαρχουν free mods, παρα πολλα καθως υπαρχει επισημο tool που βοηθαει στη δημιουργια τους.
      Do a barrel roll!

Comment

• Ναι κι εγώ δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλη ένσταση περί του συστήματος διαλόγων, ούτε περί του Interface του Pip Boy. Προσωπικά αμφότερα τα βρήκα μια χαρά. Το σύστημα VATS για μένα απέκτησε νόημα από ένα συγκεκριμένο level και μετά. Στα πρώτα σταδία του παιχνιδιού ξεπέταγα και ευκολότερα και γρηγορότερα τους εχθρούς με τα Melee Weapons. Μετά από ένα σημείο όμως, το VATS είναι μονόδρομος και θα έλεγα ότι λειτουργεί παραπάνω από ικανοποιητικά.

Πάντως περί shooting mechanics, το έχω λιγάκι παράπονο που δεν επενδύουν στη δημιουργία ενός καθαρού Action/Shooter συστήματος μάχης. Αλλά εντάξει, αυτό είναι προσωπική επιθυμία.
        Originally posted by Azrael View Post
        Loggo εκει στη Megaton τι εκανες ρε;
        Α κοίτα, γενικά ήμουνα καλό παιδί στο παιχνίδι, τελείωσα ως Last, Best Hope for Humanity. Αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως στη Megaton πχ, ήθελα να δω τις εναλλακτικές διαδρομές και πως αυτές καταλήγουν. Έτσι, χρησιμοποίησα save για να μεταπηδήσω στη dark side.

Το έψαξα από περιέργεια να δω αν έχω αφήσει κάποιο main side quest, και τελικά τα έχω ολοκληρώσει όλα. Υπάρχουν μερικά από τα άπειρα δευτερεύοντα side quests και μάλλον θα κάνω μερικά. Πάντως γενικά, παρά τα προβλήματά του, το ευχαριστήθηκα πολύ το παιχνίδι, περισσότερο ίσως από κάθε άλλο RPG τα τελευταία χρόνια.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
          Αν εχεις δυνατο PC τρεχει καλυτερα, επισης στο PC υπαρχουν free mods, παρα πολλα καθως υπαρχει επισημο tool που βοηθαει στη δημιουργια τους.
          Φυσικά δυνατό PC έχω... Πως εξηγείται να έτρεχε το The Witcher της πραγματικής του έκδοσης(όχι της αναβαθμισμένης) με κάποιο λίγοστο lag ?

Δεν έχω ΤΟΣΟ δυνατό PC ώστε να αντέχει υψηλών γραφικών... Τον έχω που αντέχει για τα άλλα...
          sigpic

Comment

• Παρτο στο 360 να τελειωνεις.Παντως η PS3 εκδοση(ξερω δεν εχεις PS3 γενικα μιλαω)οντως εχει bugs που λεγανε.Παθαινει freeze η κονσολα,οπως και στο αλλο μαργαριταρι το Orange Box.Οξω ρε!!!
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Originally posted by Azrael View Post
              Παρτο στο 360 να τελειωνεις.Παντως η PS3 εκδοση(ξερω δεν εχεις PS3 γενικα μιλαω)οντως εχει bugs που λεγανε.Παθαινει freeze η κονσολα,οπως και στο αλλο μαργαριταρι το Orange Box.Οξω ρε!!!
              Στο 360 ε ? ΟΚ...

Το ότι παθαίνει freeze δεν είναι το μόνο... Το ίδιο έπαθε και το Ninja Gaiden 2(X360)... Μου κόλλησε σε μία φάση εναντία του boss και το έκανα restart για να τρέξει μετά πάλι... Και παραλίγο μετά να κολλήσει αλλά έστρωσε...
              sigpic

Comment

• Χαλαρα, δεν ειναι τπτ νεο αυτο, ετοιμασου για RROD.

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                  Χαλαρα, δεν ειναι τπτ νεο αυτο, ετοιμασου για RROD.
                  Αυτό φαντάζομαι γιατί για κάποιο λόγο μου κολλάει σα μουνί το Dead Or Alive 4...

Και έχω μιλήσει με FiOth να πάω σπίτι του να τσεκάρω το cd μπας και έχει πρόβλημα το cd ή η κονσόλα...
                  sigpic

Comment

• Περα απο τη πλακα το freezing δεν ειναι λογος για RROD ή για YLOD(Του PS3 καφριλα αυτη yellow light).Κυριως το παιχνιδι φταιει ή το δισκακι.
                    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Περα απο τη πλακα το freezing δεν ειναι λογος για RROD ή για YLOD(Του PS3 καφριλα αυτη yellow light).Κυριως το παιχνιδι φταιει ή το δισκακι.
                      Στο Ninja Gaiden είχα δει και κολλήματα, αλλά και bugs...

Το πιο κούλο bug που πέτυχα ήταν... που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το boss, το γιγάντιαιο σκουλήκι...

Είχα πάει πιο βαθιά για να μαζέψω όσο πιο πολλούς όντους, αλλά μετά από κάποια φάση πέτυχα και καποια τέρατα στο πουθενά με framing σαν illusion στην σήρραγα μέσα και μετά να αντιλαμβάνομαι που εξαφανίζεται το boss...

Οπότε το πέτυχα σαν bug...

Απορώ που οι μαλάκες οι προγραμματιστές που δεν το δούλεψαν και πολύ αυτό το παιχνίδι...
                      sigpic

Comment

• Το πιο κούλο bug που πέτυχα ήταν... που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το boss, το γιγάντιαιο σκουλήκι...

Και παραπονιεσαι;Στο Ninja gaiden αυτο ειναι ευλογια..Επος..

Σας αφηνω παω να διαβασω.Cya.
                        Ground_Zero:

Comment

Και παραπονιεσαι;Στο Ninja gaiden αυτο ειναι ευλογια..Επος..

Σας αφηνω παω να διαβασω.Cya.
                          Δεν παραπονιέμαι...

Μετά από το restart της κονσόλας, μου ξαναεμφανίστηκε και το σακάτεψα...
                          sigpic

Comment

• Εγώ πάλι θα προτιμούσα να μην έχει σχεδόν καθόλου μάχες και να μπορείς να τερματίσεις το παιχνίδι μόνο με τους διαλόγους.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Tannosuke το Ninja Gaiden το επαιξες απο κοπια ;
                              γιατι περα απο τα διαφορα bug και glitches που ειχε ετσι και αλλιως το game
                              εχω ακουσει οτι σε κοπιες ηταν ακομα χειροτερα

Comment

• ΠΕΡΙ FALLOUT 3 ΛΟΙΠΟΝ:.......(για να γυρισουμε στο θεμα μας)

Το συστημα με τους διαλογους για μενα ειναι απαρχαιομενο. Τι εννοω:

Δεν γινεται να βρισκεσαι εν τω μεσω μιας μαχης ας πουμε, νε βρισκεις μπροστα σου εναν npc και να μπορεις να αρχιζεις να μιλας για πλακα μαζι του και να σταματανε τα παντα ολα. Επισης οι γωνιες ληψεις πολλες φορες ειναι τρισαθλιες!

Το καλυτερο για ενα τετοιο grind συστημα διαλογων θα ηταν μια ενωση της λογικης του Half-Life 2 οπου ολα γινονται μεσα στο παιχνιδι με τις επιλογες του Fallout 3, δλδ πλουσιο περιεχομενο στους διαλογους. Κοινως, απο την στιγμη που εχεις φτιαξει εναν τιτλο κομμενο και ραμμενο sandbox, γιατι να τον περιοριζεις με διαλογους οι οποιοι σταματουν την δραση;

Για το Pip-Boy 3000: το προβλημα μου ειναι λιγο γενικοτερο με το interface του. Δεν λεω οτι ειναι αχρηστο ή μη λειτουργικο, λεω οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο. Εχουμε απο την μια μεταβαση με τα triggers και απο την αλλη επιλογες με τον αναλογικο. Καπου εκει γινεται λιγο σπαστικο, μεχρι να το μαθεις. Θα το ηθελα πιο αμεσο και λιγο πιο λειτουργικο. Το ξερω οτι βασιζεται στην λογικη του 1960 - 70, αλλα λιγο περισσοτερη εξελιξη θα ηταν πιο καλη.

Απο την αλλη, τα set pieces του παιχνιδιου ειναι παρα πολυ καλα. Στην πρωτη μεγαλη αποστολη προς το Super-Duper Market πραγματικα ευχαριστηθηκα προσεγγιση μαχης και VATS. ΑΑΑΑΑΑΑ, για το VATS! Ωρες ωρες εχει κατι camera angles που δεν καταλαβαινεις Χριστο μιλαμε! Μου την σπαει καμια φορα, αλλα οταν πηγαινει στο rag doll ειναι ολα τα λεφτα!

Τελος θεωρω τελειως broken mechanic του παιχνιδιου το γεγονος οτι μπορεις να κουβαλας οποιαδηποτε παπαρια θελεις πανω σου και μπορεις να την πουλας σε οποιονδηποτε τυχαινει να κανει οποιουδηποτε ειδους εμποριου. Ποσα tin cans χρειαζονται δλδ αυτοι οι ανθρωποι;

Τελος παντων, σημερα θα το λιωσω λιγο ακομα και θα μιλησουμε περαιτερω.
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
                                X