Announcement

Collapse
No announcement yet.

Braid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts



  • Commentary για το Braid από τον Jonathan Blow, αν ήμουν σπίτι τώρα θα έφτιαχνα έναν τεράστιο καφέ και θα απολάμβανα. Σε 7 ώρες λοιπόν . Όποιος το δει ας πει τίποτα.

    Comment


    • Ξεκίνησα και τελείωσα σήμερα το παιχνίδι για ακόμα μία φορά (3η φορά αν δεν απατώμαι). Είχα ξεχάσει αρκετές λύσεις και το ευχαριστήθηκα πάλι. Το σενάριο από την άλλη ακόμα δεν έχω το κουράγιο να το ψάξω . Πάντως το gameplay του και οι γρίφοι είναι όλα τα λεφτά, όσο πιο πολύ το παίζω, τόσο πιο πολύ το διαπιστώνω.

      PK World - Τα πάντα για Disney comics!

      Comment


      • Και η μουσική επένδυση όλα τα λεφτά... Βάζω Braid Playlist στο youtube και παίζω Civilization.

        Comment


        • Originally posted by Phantom Duck View Post
          Ξεκίνησα και τελείωσα σήμερα το παιχνίδι για ακόμα μία φορά (3η φορά αν δεν απατώμαι). Είχα ξεχάσει αρκετές λύσεις και το ευχαριστήθηκα πάλι. Το σενάριο από την άλλη ακόμα δεν έχω το κουράγιο να το ψάξω . Πάντως το gameplay του και οι γρίφοι είναι όλα τα λεφτά, όσο πιο πολύ το παίζω, τόσο πιο πολύ το διαπιστώνω.
          Ψάξε λίγο τα posts μου, παρέθεσα μία ανάλυση από το gamefaqs, τα λέει όλα .

          Εγώ το τερμάτισ 3-4 φορές το καλοκαίρι για να πάρω το speedrun achievements στη steam, κατά τα άλλα δεν ξέρω πότε θα οτ ξαναπαίξω. Άνετα έχω κλείσει 30 τερματισμούς .

          Comment


          • Το επικό game επιστρέφει ανανεωμένο με επετειακή έκδοση, υπάρχει βίντεο εδώ και μισό χρόνο σχεδόν αλλά μόλις τώρα το αντιλήφθηκα στα νέα του Steam:

            featuring fully repainted artwork, a new world of puzzles, and seriously in-depth commentary.


            Control the flow of time to solve puzzles in this new version of the indie classic, featuring fully repainted artwork, a new world of puzzles, and seriously in-depth commentary.
            The illusion of free will is an illusion.

            Comment

            Working...
            X