Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania: Lords of Shadow

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• double post** READ THIS POST ASAP**

παιζω ps3 version
    λοιπον ημουνα πριν 10 λεπτα final boss και ξαφνικα μου εσκασε ενα error στην οθονη μου που εγραφε unhandled error εμεινα λιγο wtf ομως το εγγαφαλικο μου ηρθε μολις πηγα να κανω load το save μου και ειδα οτι το save ειχε γινει damaged και επρεπε να ξαναρχισω το παιχνιδι απο την αρχη!!

και οχι δεν μπορεις να δημιουργησεις δικο σου save μιας και το κανει για σενα to παιχνιδι και λειτουργει με auto save

ειπανε βεβαια οτι θα το διωρθωσουνε συντομα με patch

το προβλημα απο οτι διαβασα συμβαινει και στο xbox μονο που εκει δεν γινεται damaged το save file

η λυση ειναι να κρατας back up το save file ΑΛΛΑ αν δεν το ξερεις? απλα το πουλο οπως τον εφαγα και εγω

φυσικα αν εισαι τυχερος και το δεις σε κανενα forum πριν το παθεις εχει καλος...αν οχι??

τι να πω προκειται περι αλητειας απο την konami ντροπη και αισχος στους προγραματιστες της εχω εκνευριστει παρα πολυ , απαραδεχτα πραγματα με bugs και errors εν ετη 2010

Comment

• Ευτυχώς δεν το έχω αγοράσει ακόμη για να το πάθω... Τι φρικτά πράγματα συμβαίνουν στα παιχνίδια. Με τέτοια οργή που σε βλέπω, σε κόβω να το ξαναπαίξεις από την αρχή.
      sigpic

Comment

• sto 360 pou to epexa den iha kapio provlima

Comment

• Ouch, είχα διαβάσει γι αυτό με το save πριν αγοράσω τον τίτλο έτσι όποτε πέρναγα ένα επίπεδο, έκανα quit και το copy save σε usb stick. Νόμιζα πως ήταν γνωστό το θέμα αυτό, έχει βουήξει ο τόπος.
          sigpic

Comment

• Egw den to hksera alla eftyxws provlhma den eixa.
            Paw na kanw back up twra!
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• ε μιλατε βρε παιδια αφου το ξερατε...

3 hits ημουνα πριν ψοφησει το last boss

ποσο ποιο fail...ξενερωσα απιστευτα

Comment

• Mαλακία μου, δεν το σκέφτηκα καν να το γράψω. Μπορώ κάπως να σου στειλω το save μου που έχω στο stick; Θα το αναγνωρίζει; Εϊμαι chap.8 βέβαια αλλά αν δουλεύει καλύτερα απτο να αρχίσεις απτην αρχή....
                sigpic

Comment

• ναι δεν εχουμε τιποτα να χασουμε

Comment

• Den tha leitourgisei to save sas to lew egw tsaba kanete ton kopo.
                    Ta saves den leitourgoun apo thn stigmh pou efevrethike to hlithio systhma me ta Trophies...
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Νομίζω ότι λειτουργεί, απλώς δε θα μπορέσει να πάρει τα σχετικά trophies.

Comment

• Egw pantws oti save exw dokimasei na metakinhsw apo thn stigmh pou efevrethikan ta trophies apetyxe...
                        Ti na pw makari na ta kataferete giati ontws einai ksenerwma.

Apo thn allh des opwsdhpote to telos akomh kai sto youtube an xreiastei, egw goustara apistefta!
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

• deus_hope ενα μεγαλο ευχαριστω για το save

λοιπον μου λεει οτι μπορω να το χρησιμοποιησω απλα δεν θα ξεκλειδωνω trophies γιατι ειναι data αλλου χρηστη, λογικα θα το τρεξω απλα να δω το τελος

Comment

• Wraia kalh fash!
                            Fenetai ta poio kainouria games exoun skeftei ton paragonta trophies...
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Vaynard μία χαρά, τερμάτισε το και παίρνεις τα trophies στο replay .

Comment

• το τελειωσα, EPOS o τερματισμος, μενω στα σχολια που εκανα μια σελιδα πριν, στο τελος gameplay-wise εκανε κοιλια για μενα η δομη των κοσμων ητανε λιγο μετρια στα τελευταια επιπεδα, επισης υπερβολικος αριθμος απο μικροχαζοpuzzles, τα ultimate light/dark magic σπανε το balance του παιχνιδιου εκανα και σχεδον ολα τα trials (master) αυτα με τους titans bosses που εχουνε χρονο ητανε λιγο ζορικα, λογικα θα παρω το platinum καποια στιγμη

εντελει ειχε εξαιρετικο presentation + over the top ost/σκηνοθεσια/voice acting/ατμοσφαιρα και πιστευω οτι ταιριαζει στα 3d castlevania η godofwar direction αποπειρα που τολμησανε, θα ηθελα να δω και αλλα τετοιου υφους castlevania στη συνεχεια

το god of war 3 παντως δεν το φτανει οverall , μονο στην διαρκεια το ξεπερναει

Comment

Working...
                                X