Demon's Souls.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
I just finished
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Linkmastersword View PostΑν έχει κάποιος gamecube και δεν εχει παιξει το game να το κάνει αμεσως.
Ξεχνάς ότι στο Wii υπάρχει η δυνατότητα Backward Compatibility για παιχνίδια GC.sigpic
Comment
-
Τελείωσα το Sword and Sworcery που είχα πάρει πριν λίγο καιρό με το indie bundle και είχα αφήσει στη μέση.
Συμπαθητικό παιχνιδάκι, adventure ουσιαστικά, αλλά έχει κάποια θεματάκια όπως το ότι δε σου εξηγεί καλά το χειρισμό, πολλά και αργά πέρα δώθε και πολύ χρονοβόρες trial and error και επαναλαμβανόμενες μάχες. Η ιστορία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι η όλη παρουσίαση είναι τρελή χιπστεριά.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Αν θέλετε να κάνετε humanity farming πάντως μπορείτε να πάτε στα σκελετομωρά στη λίμνη πριν τον Gravelord.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Devil May Cry 3 πλατίνα μετά από 8 συνεχόμενα playthroughs . Δεν θα το συγκρίνω καν με το 2, αλλά θα το συγκρίνω με το 1. Τεράστια ποικιλία όπλων και κινήσεων κάτι που επεκτείνετε ακόμα περισσότερο με τα styles. Πάντα με trickster εγώ για dodging μου βγήκε αρκετά ομαλά το παιχνίδι, αν και με το λίγο που έπαιξα με τα άλλα styles κατέληξα ότι άμα μάθεις Royalguard μπορείς να το κάνεις κομμάτια το παιχνίδι. Κατά τα άλλα το DMD σε σχέση με του 1 μου φάνηκε πολύ ποιο εύκολο μιας και το 1 δεν σου χάριζαν λάθος....o Nelo Angelo άμα σε έπιανε σε combo σε σκότωνε κι ας είχες full life ενώ εδώ ήταν κάπως ποιο ήπιο αν και κουραζόμουν πολλές φορές να του κοπανάω
Επίσης τελείωσα Sly 2: Band of Thieves με 100% collectibles και αυτόματη πλατίνα. Το γεγονός ότι οι πόλης δεν είναι καθόλου linear, η χρήση τον Bendley και Murray και το αγαπημένο μου pickpocketing το καθιστούν καλύτερο από το πρώτο, αν και με χάλασε το απότομο κατέβασμα της δυσκολίας ως προς life bar και άπειρα continues.
Comment
-
Originally posted by Evans View PostSMGNintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
Comment