Announcement

Collapse
No announcement yet.

I just finished

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • teliosa to lego indiana jones katapliktiko game diaskedastiko ke aplo ke polli kala grafika gia to idos tou tora sira ehi to lego batman

    Comment


    • Fallout 3,COD:WAW,Flower.

      Comment


      • Πες μας εντυπωσεις τουλαχιστον για το F3 και το Flower.
        Εγω εκανα ενα break το τελευταιο 4ημερο λογω ελλειψης χρονου μιας και με φαγαν τα ποτα και το... vbulletin .

        Θα ηθελα να δω βασικα για το F3 τι εντυπωσεις σου αφησε στο τελος.. Αναρωτιεμαι αν για μερικους κανει κοιλια απο ενα σημειο και μετα ή αν πιστευουν πως το επιπεδο ειναι εξισου καλο απο την αρχη εως το τελος..

        Comment


        • Πες και για το FlOwer .

          Comment


          • Πριν μερικές μέρες τερμάτισα το Lost Odyssey. Μάλλον θα ανοίξω καινούργιο θέμα για συζήτηση γενικά αλλά και ειδικά του τερματισμού.
            Το μόνο που θα πω τώρα είναι πως το ευχαριστήθηκα πολύ αν και έχει μερικά παραπτωματάκια. Και η μουσική πάρα πολύ καλή. Final Fantasy με τα όλα του!:resp:
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

            Comment


            • Originally posted by Xeno
              Πες μας εντυπωσεις τουλαχιστον για το F3 και το Flower.
              Εγω εκανα ενα break το τελευταιο 4ημερο λογω ελλειψης χρονου μιας και με φαγαν τα ποτα και το... vbulletin .

              Θα ηθελα να δω βασικα για το F3 τι εντυπωσεις σου αφησε στο τελος.. Αναρωτιεμαι αν για μερικους κανει κοιλια απο ενα σημειο και μετα ή αν πιστευουν πως το επιπεδο ειναι εξισου καλο απο την αρχη εως το τελος..
              Originally posted by Evans View Post
              Πες και για το FlOwer .
              To flower ειναι ενα πολυ ομορφο αλλα μικρο σε διαρκεια παιχνιδι.Πανω κατω στην λογικη του flΟw(παιχνιδι της ιδια εταιρειας) το οποιο ειχα δοκιμασει στο psp.Εμενα προσωπικα μου αρεσε.Ειμαι βεβαιος οτι σε καποιους θα αρεσει παρα πολυ και για αλλους θα ειναι ενα εντελως αδιαφορο παιχνιδι.
              Χαλαρωτικο,ευκολο στον χειρισμο μετα απο λιγη εξασκηση(επαιζα και με το ενα χερι σε καποια φαση),ομορφα γραφικα.

              Για το F3 οι εντυπωσεις μου ειναι συνολικα πολυ καλες. Ουτως η αλλος αν δεν μου αρεσει ενα παιχνιδι δυσκολα καθομαι να το τερματησω.Η αληθεια ειναι Χeno οτι δεν ειναι τελειο και οντως κανει κοιλια σε καποια φαση.Το ποτε θα ερθει αυτη η φαση ειναι κατι σχετικο,γιατι παιζεις σχεδον οπως θες το παιχνιδι,εχεις τις δικιες σου προτεραιοτητες κτλ Απλα ενιωσα οτι εκανα τα ιδια και ιδια μερικες φορες και αυτο κουρασε λιγο.Οχι τοσο βεβαια ωστε να χαλασει η εικονα μου για το F3.Παντως υπηρχαν 1-2 πραγματα που ανανεωσαν λιγο το παιχνιδι μεχρι το τελος.
              Σιγουρα ενα απο τα καλυτερα games της προηγουμενης χρονιας.
              Αυτο που με χαλασε επισης...ε βαλτε λιγο συναισθημα ρε γαμωτο
              Πεθαινει για παραδειγμα καποιος με τον οποιο εχεις ''δεθει'' αρκετα και ...αυτο ηταν παμε γι αλλα,εχουμε και δουλειες να κανουμε..Α ρε jrpgs.....


              Ας πω 2 λογια και το COD...lol
              To περιμενα πολυ χειροτερο στο sp.Ηταν πολυ καλο ομως και για μενα πλησιαζει το 4 σε ποιοτητα.To οnline του βεβαια το θεωρω πολυ χειροτερο απο αυτο του 4.Το τερματησα στο veteran και μου εβγαλε την πιστη...

              Comment


              • Καλα αυτο ειναι spam post (εχω μηηηηνες να παιξω καποιο παιχνιδι), αλλα δεν μπορουσα να μην το πω. Ειδα το Just finished... και μου ηρθε στο μυαλο η Πετρουλα Και, ναι, ειμαστε πιο μπροστα απο το Star, κυριοι!
                My blog:Doppel's Den

                Comment


                • Originally posted by Doppelganger View Post
                  Καλα αυτο ειναι spam post (εχω μηηηηνες να παιξω καποιο παιχνιδι), αλλα δεν μπορουσα να μην το πω. Ειδα το Just finished... και μου ηρθε στο μυαλο η Πετρουλα Και, ναι, ειμαστε πιο μπροστα απο το Star, κυριοι!


                  σόρρυ και το δικό μου σπαμ ποστ είναι αλλά έψαχνα αφορμή να χρησμοποιήσω το συγκεκριμένο emoticon.
                  Carpe diem

                  Comment


                  • ntopic:

                    (δεν το γλυτώνουμε το ξύλο)
                    The illusion of free will is an illusion.

                    Comment


                    • :smoke::smoke:

                      Comment


                      • Sub_Zero έβγαλες το post count, βάλε spam count .

                        Comment


                        • Απλά θέλω να ξεφύγουμε απο τα 666 posts γιατί είναι καταραμένα.

                          Comment


                          • Το ακόλουθο post έγινε στο παλιό forum πριν μέρες. Το ξαναποστάρω εδώ.

                            Bioshock. Παιχνίδι με εκπληκτική ατμόσφαιρα, ιστορία και ιδέες ΑΛΛΑ δυστυχώς τεχνικά προβλήματα και κακή υλοποίηση των ιδεών του το ρίχνουν αρκετά. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή τα πράγματα:

                            α) Ας ξεκινήσουμε από το βασικότερο, τα τεχνικά προβλήματα. Το πρώτο και κυριότερο πρόβλημα είναι το framerate, που μου θύμιζε παλιές καλές εποχές στον Pentium II που είχα. Το πρόβλημα είναι πολύ συγκεκριμένο. Όταν δεν υπάρχει έντονη δράση το παιχνίδι είναι ομαλότατο, αλλά όταν υπάρχει δράση το framerate πέφτει αισθητά. Δεν γίνεται unplayable αλλά μιλάμε ότι ακόμα και όταν σου επιτίθεται ακόμα και ΕΝΑΣ αντίπαλος, το framerate έχει μεταπτώσεις. Πολλές φορές ειλικρινά δεν μπορείς να τον τελειώσεις με ένα headshot (Halo style), αλλά μπαίνεις σε ένα trading contest μαζί του, όπου φυσικά θα βγείς νικητής γιατί έχεις περισσότερο health. Ακόμα και απέναντι σε Big Daddies το μόνο που σου χρειάζεται είναι health packs και Eve, λίγες είναι οι φορές όπου μπορείς να παίξεις έξυπνα και να μην δεχτείς χτύπημα. Ο μόνος τρόπος που βρήκα εγώ είναι με electric shell (~100 ξοδεύεις). Ο λόγος που επιβιώνεις είναι γιατί το παιχνίδι σε προετοιμάζει για τις μάχες πολύ καλά, δεν έχεις ποτέ το μειονέκτημα στα όπλα, αλλά και σχεδόν ποτέ την δυνατότητα να μην κάνεις trade με δυνατούς αντιπάλους. Και έρχομαι στο δεύτερο σημαντικό πρόβλημα, την Α.Ι. Είτε θα τρέχει πρός το μέρος σου, είτε θα ευστοχεί συνέχεια ότι και να κάνεις. Επιβιώνεις κλασσικά επειδή είσαι ήδη πολύ δυνατός. Απλά δεν έχει καμία αξία να παίξεις έξυπνα, παρόλο που το παιχνίδι σου δίνει ένα σκασμό τρόπους να νικήσεις τους αντιπάλους σου. Επιφυλλάσομαι μόνο μέχρι να το παίξω στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας, αλλά το κακό είναι ότι δεν με τραβάει να το ξαναπαίξω όπως τo Halo 3 ή ακόμα και το τελείως linear Call of Duty 4.

                            β) Η ιδέα με τις Little Sisters δεν δείχνει να επηρρεάζει τον τίτλο κατα την διαρκειά του. Παρόλο που δεν τα έκανα harvest στο τέλος είχα άπειρο ADAM να ξοδέψω και πάντοτε ήμουν πάντα ένα level πάνω από τους αντιπάλους μου. Επίσης δεν χρειάστηκε να γυρίσω ποτέ πίσω σε επίπεδο καθώς τις πετυχαίνεις μπροστά σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να είσαι προετοιμασμένος για τον Big Daddy. Όσο για το πολυδιαφημισμένο ηθικό δίλημμα, απλά LOL από την πρώτη στιγμή το καταλαβαίνεις ότι είναι ένα gimmick. Αφού μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό που έσωζες έπαιρνες δώρο αρκετό ADAM για να πατσίσεις ότι έχασες από το harvesting. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάθανε τόσο πλάκα όλοι με ένα χαρακτηριστικό που επηρρεάζει ελάχιστα το πώς θα παίξεις.

                            γ) Τα όπλα απλά δεν έχουν όλα την ίδια αξία και χρησιμότητα. Από την αρχή μέχρι το τέλος έπαιζα σχεδόν αποκλειστικά με Machine Gun και τα υπόλοιπα όπλα ήταν πάντα ξεχειλισμένα από AMMO αφού τα χρησιμοποιούσα σε ειδικές περιπτώσεις. Ειδικά το shotgun είναι χρήσιμο κυρίως για κάμερες και bots με την βοήθεια των electric shells αποκλειστικά.

                            δ) Η research κάμερα είναι ένα κουραστικό χαρακτηριστικό. Το πλήθος των φωτογραφιών που πρέπει να πάρεις για να καλύψεις ένα research subject είναι υπερβολικό. Θα ήταν καλύτερα να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα όπως στα Metroid Prime παρά να τραβάς πολλές φωτογραφίες. Τουλάχιστον σκεφτήκανε να αλλάξουν την αξία κάθε φωτογραφίας ανάλογα με την κατάσταση. Μόνο με τους Houdini Splicers είναι κάπως ενδιαφέρον το κυνηγητό γιατί τηλεμεταφέρονται.

                            Γενικά είναι ένα παιχνίδι που έχει πολλές ιδέες παρμένες από άλλα παιχνίδια, αλλά τις υλοποιεί χειρότερα. Είναι μια φοβερή ιστορία πάντως και καλό είναι να το πάιξετε έστω και μία φορά. Αλλά στους μηχανισμούς του έχει πολλά προβλήματα. Αυτά.
                            Insert Coin

                            Comment


                            • Uncharted: Drake's Fortune στο Hard. Εκπληκτικό παιχνίδι. Καταφέρνει να συνδιάσει platforming (Tomb Raider) και μάχες (Gears of War), δημιουργώντας μία άκρως διασκεδαστική εμπειρία που δεν κουράζει και σε κρατάει από την αρχή ως το τέλος. Must-have για τους fan του Indy.


                              Comment


                              • Αυτο το καιρο τελειωσα τα dead space, mirrors edge και resident evil 5.

                                Το mirrors edge αν και μου αφησε αναμεικτες εντυπωσεις, το ολο concept ειναι πραγματικα ιδιαιτερο απλα εν τελει παιρνεις την εντυπωση οτι δεν ειναι κατι ολοκληρωμενο. Πολυ ωραια συλληψη, μερικες φορες απιστευτα εξυπνο ως προς τις ιδεες του αλλα η ολη δομη μπορω να πω αποτρεπει απο μια fullprice αγορα. Anyway, αξιζει παντως εστω και να το δει καποιος.

                                Για το dead space ειχα μιλησει και παλιοτερα και συνολικα το θεωρω ενα πραγματικο διαμαντι, με απιστευτους μηχανισμους και πολυ καλο σεναριο ενω παραλληλα τα γραφικα, ο ηχος και γενικοτερα ολος ο αισθητικος τομεας βρισκεται πολυ ψηλα. Τα μονα αρνητικα που βρηκα ηταν τα καπως επαναλαμβανομμενα περιβαλλοντα (κυριως κλειστοι χωροι, κατι αντιστοιχο με αυτο που εδινε και το doom 3) και η ελλειψη αυτης της αιγλης του τριτου game αυτου του post.

                                Και φτανω στο resident evil 5:resp:, το οποιο το ειχα παρει με κακο ματι και χαιρομαι που επεσα τελικα τοσο εξω. Δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψουν το ποσο κορυφαιος και εθιστικος ειναι ο συγκεκριμενος τιτλος. Τα οποια θεματα ειχαν κατα καιρους γραφτει περι του χειρισμου ή περι της ομοιοτητας του με το re4 πραγματικα διαγραφονται μετα το πρωτο μισαωρο παιχνιδιου οπου ακομα και ο πιο δυσπιστος θεωρω οτι θα εχει αποροφηθει συνολικα. Το τελειωσα στο veteran και μου πηρε 20 απολαυστικες και γεματες ωρες ενω ειναι σιγουρο οτι θα πεσει πολυ replay. Ο πυρηνας δεν δειχνει τελικα καθολου γερασμενος, το σεναριο μου αρεσε παρα πολυ (για τα δεδομενα της σειρας), τα boss fights ειναι πολυ καλα στημενα και ο τεχνικος τομεας ειναι απιστευτα χορταστικος. Το παιχνιδι εχει αποβαλει το horror στοιχειο (με αποκορυφωμα τα τελευταια επιπεδα που εχουν χαρακτηρα ξενο για τη σειρα) και αυτο ισως ακουγεται ως αρνητικο αλλα συνεχιζω να λεω οτι οσο παιζει καποιος, το παιχνιδι δεν τον αφηνει να σκεπτει τα πιθανον μελανα του σημεια...Να σημειωσω οτι η Sheva δεν μου προκαλεσε τελικα καποιο προβλημα και γενικα ειναι αρκετα ευχαριστη προσθηκη. Αυτα...

                                Comment

                                Working...
                                X