Announcement

Collapse
No announcement yet.

I just finished

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gamw ta story exei to ZOE2, paikse to.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

    Comment


    • Ninja Gaiden Dragon Sword. 6μιση ωρίτσες πρπ μου πήρε. Από γραφικής και ηχητικής άποψης το game είναι πάαααρα πολύ καλό. Ενδιαφέρον game( κρατάς και το DS σαν book) σίγουρα όχι για όλους.

      Σχετικά με τον πρωτότυπο stylus only χειρισμό... Περίμενα περισσότερα. Στην αρχή είναι διασκεδαστικό μετά από λίγο κουράζει. Πολύ επαναλαμβανόμενο, τυχαίο button mashing= slashing με stylus. Αργότερα βέβαια το button mashing δεν αποδίδει( στο Hard δεν αποδίδει σχεδόν καθόλου) αλλά ειλικρινά θα προτιμούσα σε αρκετές στιγμές να έχω τον χειρισμό με το d-pad και τα κουμπιά. Επίσης σε πολλά σημεία λόγο της camera angle( lol) οι χαρακτήρες φαίνονται μικροί με αποτέλεσμα να μην ξέρεις που είσαι και τι κάνεις. ΤΑ boss fights imo αν και εντυπωσιακά τεχνικά είναι μάλλον απλά.

      All in all ένα καλό game αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά, αν και κόλλησα και το τελείωσα σε 2 sessions δεν μπορώ να το προτείνω. Σίγουρα υπάρχει το replay value μιας και ξεκλειδώνονται 2 νέα modes( αρκετά πιο δύσκολα κοντά στο πνεύμα των NG), ένας extra char καθώς και bios, cut scenes etc. Για fans των hack n slash καλό θα ήταν να το δοκιμάσουν αν και σίγουρα ο χειρισμός είναι εμπόδιο...
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

      Comment


      • Μόλις τελείωσα το Force Unleashed.Κάποια στιγμή κυοράστηκα και είχα σκοπό να σταματήσω στο αφεντικό της προτελευταίας πίστας.Τελικά λόγω υπόθεσης συνέχισα να παίζω λίγο λίγο μέχρι να το βγάλω.Και μόνο για την ιστορία αξίζει με χίλια.Μόνα αρνητικό στο τέλος της προτελευταίας πίστας όπου πρέπει να βγάλεις ένα QTE και οι οδηγίες είναι λάθος.Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους οπαδούς των ταινιών.
        Carpe diem

        Comment


        • Driver '76 (PSP) χθες. Εντάξει, το παιχνίδι δεν είναι καλό, εάν ήταν καλό θα ήταν από διαφορετικούς developers και θα είχε διαφορετικό όνομα (κάτι με αρχικά GTA).

          Ας αρχίσουμε από τα αρνητικά: Το παιχνίδι έχει μια σπαστική δυσκολία σε σημεία, μια δυσκολία η οποία δεν σχετίζεται με την δυσκολία που απαιτεί skill για να την καταπολεμήσεις, αλλά οφείλεται ουσιαστικά σε απροσεξίες των developers. Κυρίαρχα παραδείγματα ότι αν δεν είσαι ακριβώς στο κέντρο των κυλινδρικών checkpoints δεν ενεργοποιούνται (πράγμα ιδιαίτερα εκνευριστικό σε αποστολές που σε πιέζει ο χρόνος και με έκανε αρκετές φορές να χάσω) και το γεγονός ότι ο driver δυσκολεύεται αρκετές φορές να μπει σε όχημα (πράγμα που δεν αντέχεται σε αποστολές που σε πιέζει ο χρόνος). Κάποια side jobs είναι επίσης αρκετά δύσκολα. Το free roaming (η περιήγηση με αμάξι στην πόλη) , τα jobs (δηλαδή οι αποστολές που ¨προχωράνε" το σενάριο) και τα side jobs είναι μεταξύ τους ασύνδετα, δηλαδή μπορείς να επιλέξεις κάθε φορά ένα από τα τρία. Κάτι άλλο που με έκανε να απορώ πραγματικά, είναι τα collectables: στην πόλη μπορείς να μαζέψεις κάποια αστέρια τα οποία σου δίνουν πράγματα, όπως μπλούζες, μπρελόκ κ.α. τα οποία όμως δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. Δηλαδή, μπορείς απλώς να τα βλέπεις. Και αναρωτιέμαι εγώ: WTF?
          Ένα επιπλέον αρνητικό είναι το σενάριο. Ok, προφανώς και υπάρχει απλώς επειδή έπρεπε να υπάρχει και δεν είχα προσδοκίες, όμως εν προκειμένω είναι υπερβολικά άθλιο για να μην το αναφέρω. Και η γενικότερη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού βέβαια δεν είναι διόλου "πειστική".
          Στα θετικά είναι το πολύ A.I. της αστυνομίας. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που πυροβολήσεις σε κάποιο σημείο της πόλης και υπάρχει αστυνομία σε μια κάποια απόσταση (μεγαλύτερη από αυτή που μπορούν να σε βλέπουν) τότε εκεί φτάνουν περιπολικά και ίσως κάποια αρχίσουνκάνουν περιπολία στην γύρω περιοχή. Αν ,δε, εσύ κρατάς όπλο ακόμη όταν φτάσουν, τότε απλώς σε υποψιάζονται και αν και μόνο εάν σε δουν να πυροβολάς αρχίζουν να σε κυνηγούν.
          Γενικότερα το παιχνίδι δεν πολυαξίζει και σίγουρα όχι full price, όμως όπως είχα πει και παλιότερα ήταν μέρος πακέτου που πήρα οπότε ok. Βέβαια είχα καιρό να τερματίσω κάποιο παιχνίδι, ίσως λέει κάτι αυτό. Από την άλλη, ισως και όχι.

          Υ.Γ: Να σημειωθεί ότι είναι το μόνο παιχνίδι της σειράς που έχω παίξει, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αυτά που είπα είναι γνωστά ή όχι, ή ακόμη εάν οι υπερβολές και οι cheesy ατάκες είναι μέρος της cult φιλοσοφίας της σειράς. Οπότε συμπαθάτε με.
          "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

          Comment


          • Τελειώσαμε με τον Bart το GOW 2 στο Insane.
            Οκ το παιχνίδι αυτό καθεαυτό δεν ήταν δύσκολο αλλά είχε κάτι γαμημένα set pieces και κάποια ελεεινά Bugs που δεν υπάρχουν στο single player με αποτέλεσμα να γίνει εφιάλτης σε ορισμένα σημεία.Πήραμε και τα σχετικά achievements αλλά βαριέμαι να τα γράψω τώρα.
            Carpe diem

            Comment


            • Μόλις τελείωσα το PixelJunk Eden παίρνοντας όλα τα... Spectra, ανοίγοντας όλα τα λουλούδια σε όλες τις πίστες και μαζεύοντας σχεδόν όλα τα trophies (σιγά σιγά θα πάρω και τα 3 που μου έμειναν). Σε γενικές γραμμές το χάρηκα πάρα πολύ, διασκεδαστικό μέχρι το τέλος του και με πολύ ωραία μουσική. Η 7η πίστα ήταν η μόνη που με έφτασε στα όριά μου, ενώ η 8η ήταν λίγο χαώδης αν και ωραία. Η μουσική της 10ης ήταν φοβερή και γενικά η αισθητική του παιχνιδιά κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Όποιος έχει όρεξη ας δει το demo και ας κρίνει αν αξίζει τα 8€ που κοστίζει ο τίτλος. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα αγοράσω και το Encore (add-on), αν και θα αργήσει αυτή η στιγμή (overdose).

              Comment


              • 9:52 μου πηρε για να τελειωσω το Devil May Cry 4 στο PC...επιτελους!!!

                Σειρα εχει το Silent Hill : Homecoming....
                "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

                Comment


                • Στο Human έπαιζες;Γιατί εμένα μου έχει πάρει ήδη 6 ώρες και είμαι στην 10η πίστα.
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Ναι να το τερματισω ηθελα...και οσο ξερω δλδ ειναι το "Normal" οποτε και εκατσα εκει...

                    Δεν νομιζω να ασχοληθω με Devil Hunter και με την καμια στο Dark Knight
                    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

                    Comment


                    • Βασικά το easy είναι.Devil Hunter είναι το normal.Και μετά πάνε Son of Sparda,Dante Must Die και ακολουθούν τα Heaven or Hell (αυτό θέλω πολύ να το παίξω) και Hell and Hell.
                      Carpe diem

                      Comment


                      • Star Wars: Knights Of The Old Republic 2 (PC)

                        Άργησε λίγο αλλά το είχα άχτι λόγω του εκπληκτικού πρώτου Kotor. Πάρα πολύ καλό και το δεύτερο αν και οι τελευταίες 1-2 ώρες είναι λίγο άρπα κόλλα προχειροδουλειά. Παρ'όλ'αυτά, το ευχαριστήθηκα ΠΑΡΑ πολύ (Dark Side ftw) και το προτείνω σε όλους τους φαν των WRPGs.


                        Comment


                        • Altair παντως μην τρελενεσαι με την δυσκολια του dmc4 (αναφερομαι σε ολα τα σχετικα post που εχεις κανει), το devil hunter δεν μπορει να θεωρηθει ακριβως το normal στην πρωτη επαφη με τον τιτλο...ειναι ενα σκαλι πιο πανω. Εγω το εχω τελειωσει γυρω στις 4 φορες στο συγκεκριμενο επιπεδο δυσκολιας προκειμενου να μπορω να αξιοποιω το συνολο των τεχνικων και φυσικα θελω να περασω στο επομενο σταδιο καποια στιγμη, απλα καθε φορα που αρχιζω να ασχολουμαι σοβαρα με το παιχνιδι σκανε τιτλοι τυπου gow2- re5 και μοιραια το παραταω. Anyway, το μεγαλειο και η τελειοτητα του -οπως ειχαν πει πιο παλια και παιδια που ειχαν φτασει 1000ρικο- φαινεται μετα απο πολλες ωρες ενασχολησης καθως ο ενας και μονο τερματισμος σου δινει κυριως μια εικονα του σεναριου. Καλη συνεχεια;)

                          Comment


                          • Τα ξέρω αυτά ρε συ,απλά είπα να το παίξω μία στα γρήγορα για να δω την ιστορία κλπ πριν μπω στρατό και να ασχοληθώ μετά στα σοβαρά.Όντως είναι υπερβολικά δύσκολο για normal,δεν παίζεται δηλαδή με speed run σε καμία περίπτωση.Θέλει προσοχή και τακτική.Να μάθεις τις επιθέσεις των εχθρών σου,τις αδυναμίες τους κλπ.Είναι από τους τίτλους με τους οποίους θέλω να ασχοληθώ σοβαρά no matter what.
                            Όπως είπε και ένας φίλος με 1000άρικο.Ο τίτλος είναι σαν άγραφο χαρτί που περιμένει από τον παίκτη να ζωγραφίσει πάνω του.Και όντως όσο περισσότερο προχωράω,τόσο καλύτερα το μαθαίνω.Πλέον δεν έχω πρόβλημα παρά μόνο στα αφεντικά.Οτιδήποτε άλλο αντιμετωπίζεται.
                            Πάντως δεν είπα τίποτα για τη δυσκολία του τίτλου σε ποστς εδώ,μόνο στο chatbox.
                            Carpe diem

                            Comment


                            • Τερμάτισα το Final Fantasy IV για το DS και ακριβώς την επόμενη μέρα είμουν άρρωστος! Σύμπτωση?
                              sigpic

                              Comment


                              • Καθολου, εγω σταματησα στις 10 ωρες με βαρυ πονο στο στομαχι και κραμπες... Τωρα εσυ μπορει να κολησες την γριπη των chocobo.
                                Do a barrel roll!

                                Comment

                                Working...
                                X