Announcement

Collapse
No announcement yet.

I just finished

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Grimmtak View Post
    Τέλος το Darksiders 2, απίστευτη αλλαγή από το ένα. Κάποια στιγμή θα ανοίξω thread για αυτό.
    Κάντο να δω τι δουλειά κάνανε εκεί!

    Εγώ τερμάτισα το Legend of Zelda: Phantom Hourglass.
    sigpic

    Comment


    • teliosa to darksiders 2 sto apocalyptic tora to pezo sto new game plus gia na pao level 30.kata ta alla ine polli kalo pexnidi ine polli megalitero apo to 1 axizi oposdipote

      Comment


      • Borderlands 2, Δεν ειχα παιξει το πρωτο αλλα μου αρεσε παρα πολυ το δευτερο. Δεν ξερω αν θα παω για δευτερο playthrough σε TVHM ομως, ισως αργοτερα..

        Comment


        • Tέλος το τρίτο επεισόδιο του Walking Dead το οποίο ήταν και το καλύτερο όλων μέχρι στιγμής κυρίως για τα ίδια τα σκηνικά που αντιμετωπίζεις καθώς και το τρόπο που ωριμάζουν οι αποφάσεις που παίρνεις σχετικά με τους χαρακτήρες. Το 4ο βγαίνει μέσα στον Οκτώβρη και η Telltale το tease-άρει ως το πιο "σκοτεινό" επεισόδιο με επιλογές που θα φέρνουν εις πέρας αρκετές από τις σχέσεις που χτίσαμε, προετοιμάζοντας έτσι το φινάλε. Δεν μπορώ να περιμένω.

          Το Deponia ύστερα, graphic adventure της Daedalic, που σε πολύ μεγάλο βαθμό θυμίζει κλασσικά adventures των 90s. Φοβερό παιχνίδι, με μπόλικο χιούμορ, απίθανες καταστάσεις και βλαμμένο πρωταγωνιστή. Έχει μερικούς ζόρικους γρίφους που χωρίς υπομονή και καθαρό μυαλό δεν βγαίνουν χωρίς οδηγό. Πολύ ωραίο soundtrack επίσης.
          sigpic

          Comment


          • Prototype.
            Περισσότερα στο σχετικό θέμα-ριβιού.
            Carpe diem

            Comment


            • teliosa to 4 episodio tou the walking dead mexri tora itan to kalitero

              Comment


              • Ξεκίνησα και τελείωσα σήμερα,και όταν εννοώ τελείωσα,εννοώ ότι είδα τα credits μετά από ένα playthrough,τα εξής:
                1)Akai Katana
                2)King of Fighter 13
                3)Terminator Salvation



                Το 1) μου άρεσε πάρα πολύ.Όμορφα χρώματα και γραφικά,ωραίο σύστημα μάχης,παρόλο που δεν εχω πάρει ακόμα πρέφα το scoring system του,πανέμορφο art direction.Μου άρεσε πολύ.
                Το 2) είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που ασχολούμαι μετά το KOF '98 και το ευχαριστήθηκα αρκετά.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ soundtrack,πολύ καλή κίνηση και πανέμορφο σχέδιο.Εντάξει στα τεχνικά είμαι άσχετος,αλλά φαίνεται πως έχει τρομερό βάθος.
                Το 3),τι να πω;1000/1000
                Όχι σοβαρά τώρα,είναι απλά ένας αξιοπρεπής movie tie-in τίτλος,που όμως πέρα από τη μουσικάρα που παίζει και στις ταινίες και κάνα δυο καλά set pieces δεν έχει να δώσει τίποτα το ιδιαίτερο.Μου άρεσε βέβαια ο τρόπος που κινείται από κάλυψη σε κάλυψη ο χαρακτήρας.Κατά τ'άλλα πολλά προβλήματα,εκνευριστικοί εχθροί κλπ.Αν είστε φαν των ταινιώ,νοικιάστε το,να πάρετε και το χιλιαρικάκι σας,αλλιώς αφήστε καλύτερα.
                Αν είχαν περισσότερο χρόνο πιστεύω θα ήταν πολύ καλύτερα το αποτέλεσμα.Κρίμα.

                Τώρα δεν ξέρω τι να ξεκινήσω όμως.
                Carpe diem

                Comment


                • Τέλος το ένα από τα 2 σενάρια της ιστορίας του Mana Khemia 2. Άρχισα και το άλλο σενάριο με την ελπίδα να προχωρήσει η ιστορία από 'κει που σταμάτησε το πρώτο σενάριο.
                  sigpic

                  Comment


                  • Τελείωσα Virtua Fighter Final Shodown (12/12 trophies) & Machinarium (12/12 trophies).
                    Το μεν πρώτο μου άρεσε πάρα πολύ και σε περίπτωση που βγει κάποια συνέχεια θα ήθελα να ασχοληθώ πιο σοβαρά μιας και πλέον η κοινότητα είναι νεκρή.
                    Το δεύτερο αν και το θεωρώ ένα πολύ καλό παιχνίδι,ειδικά για τους λάτρεις του είδους,με πανέμορφο art design & direction, πέρα από κάποιους κλασσικούς γρίφους του είδους,όπως να συνδυάζεις αντικείμενα πχ,μου φάνηκε αρκετά δύσκολο και με γρίφους που έπρεπε να μαντεύεις τι πρέπει να κάνεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο.Και οκ,κάποτε αυτός ήταν μάλλον ο κανόνας αλλά πλέον είναι απίστευτα αναχρονιστικό στοιχείο.Kudos για την προσθήκη κάποιων κλασσικών mini games.
                    Carpe diem

                    Comment


                    • Έπαιξα χτες το Journey.

                      Πανέμορφα γραφικά, ωραία και χαλαρή μουσική, ωραία κι ενδιαφέρουσα ιστορία και μέτριος χειρισμός.

                      Η ιστορία ήταν πολύ μικρή και παραμυθένια. Μου θύμισε το Shadow of the Colossus με τα γιγαντιαία πλάσματα. Ξεχώρισε επίσης και για τους απλοικούς γρίφους και τα πλάσματα του ρούχου που μοιάζουν σαν ιπτάμενα χαλιά από την Αραβία βγαλμένα από τα παραμυθάκια του Σιντμπάντ και του Άλλαντιν. Το όλο σενάριο θύμιζε πολύ τις 1000 και 1 νύχτες με την έρημο.

                      Τα γραφικά είναι πανέμορφα. Οι δημιουργοί πρέπει να συγκεντρώθηκαν και να δούλεψαν πυρετωδώς για να το κάνουν γραφικά τέλειο. Το ίδιο ισχύει και για τη μουσική.

                      Ο χειρισμός έχει ένα μικρό μειονέκτημα που φαίνεται δεν επικεντρώθηκαν και καθόλου. Όχι μόνο υπάρχει και ο δεξιός αναλογικός μοχλός για την κάμερα, αλλά υπάρχει και η περιστροφή όλου του χειριστήριου για την αργή περιστροφή της κάμερας, πράγμα μη απαραίτητο. Το ίδιο ισχύει και για τα L1+R1 που έχουν ίδια λειτουργία με το Χ για το άλμα, κι αυτό μη απαραίτητο. Κατά τη γνώμη μου, αν δεν υπήρχαν η περιστροφή χειριστήριου και τα L1+R1, ο χειρισμός θα ήταν πάρα πολύ απλός και οι χρηστές θα ήταν περισσότερο επικεντρωμένοι στην οθόνη για να απολαύσουν τα μαγευτικά τοπία.
                      sigpic

                      Comment


                      • Μόλις το ολοκλήρωσα με 100% τα έπαθλα(trophies). Οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε, πείτε μου. Είναι και μικρό.
                        sigpic

                        Comment


                        • amazing spiderman και transformers fall of cybertorn. To πρώτο θυμίζει αρκετά batman σε ένα σκαλί κάτω σε ποιότητα, επαναλαμβάνεται σε μεγάλο βαθμό και τίποτα ιδιαίτερο από διάρκεια αλλά παρόλα αυτά είναι διασκεδαστικό παιχνίδι ειδικά για όσους γουστάρουν spidey.

                          Το δεύτερο τίμιο shooter, μπορεί να μην το φοβερό παιχνίδι αλλά ένα 7,5 το παίρνει με το σπαθί του. Ποικιλία στο gameplay και έλλειψη συστήματος κάλυψης από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του, έστω και αν το δεύτερο ουσιαστικό το αναιρεί το level design του. Καλή φάση και το γεγονός ότι χειρίζεσαι και τα 2 στρατόπεδα με τις εναλλαγές στο τελευταίο chapter μάλιστα να είναι συνεχείς. Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά έχει αρκετό challenge, κάποιες μάχες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Aν βελτιώσει κάποια κομμάτια η high moon μπορεί να μας δώσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο μέλλον.

                          Comment


                          • Tekken Tag Tournament 2: Επιτέλους βρήκα ένα fighting να γουστάρω να ασχοληθώ σοβαρά,το κατά πόσο θα το πράξω είναι άλλο θέμα.Πάντως online με τον King μου δε συνάντησα ιδιαίτερη πρόκληση.Πέρα από μερικούς πιανίστες (button mashers) που κάνουν όλο τα ίδια και τα ίδια,κανένα πρόβλημα.Και ούτε με αυτούς είχα θέμα απλά μπορεί να έχανα κάνα γύρο.
                            The House of the Dead Overkill:Το τελείωσα σε co-op στο wii με ένα φιλαράκι.Πολύ b-movie λέμε.Παντού F-bombs και χιούμορ τίγκα στην cultίλα.Πολύ εύκολο σε διπλό,ειδικά με το που αρχίζεις να αγοράζεις όπλα και να τα αναβαθμίζεις.Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και το Director's Cut αν και μάλλον θ'αργήσει γιατί λέμε να πιάσουμε Resident Evil The Umbrella Chronicles & Darkside Chronicles.
                            Carpe diem

                            Comment


                            • Τέλειωσα Arkham City, Harley Quinn's Revenge και τώρα παλέυω τα campaigns. Περισσότερα στο θέμα του μόλις τελειώσω και το NG+

                              Comment


                              • Τέλος το resident evil revelations μέσα σε 14 ώρες στο normal.Πολύ ωραία παιχνιδάκι με αρκετές δόσεις τρόμου,λιγότερες δόσεις δράσης.Μόνα αρνητικά η κακή A.I. του συμπαίκτη σου(είναι αδιανόητο να σε έχει πιάσει εχθρός και απλά να σε κοιτάει) και τα slow down όταν αλλάζει περιοχή το παιχνίδι.Κατά τα άλλα το απόλαυσα πολύ.Όταν θα έχω χρόνο θα ασχοληθώ και με τα υπόλοιπα για το 100%. 8/10
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

                                Comment

                                Working...
                                X