Announcement

Collapse
No announcement yet.

I just finished

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Τελειωσα το Dust: an elysian tail.

    Μου πηρε περιπου 14 ωρες αν βαλω μεσα και λιγο "death time" που δεν καταγραφετε στο save μου, 24/30 achivements και πολυ μεγαλο ποσοστο ολοκληρωσης αλλα μονο 5/12 friends.

    Φανταστικο παιχνιδι. Απολαυστικο. Η μαχες που ειναι το δυνατο τους σημειο ηταν εξαιρετικες, πολυ smooth animation και πολυ ωραιος ο πανικος που γινεται.
    Πολυ μου αρεσε και το voice acting και οι χαρακτηρες.

    Comment


    • Οι friends πάντως δεν θέλουν πολύ ώρα.
      Εγώ δεν έκανα το 1000 hit combo.
      Έφτασα στο 800+ αλλά μου τελείωσαν οι εχθροί!
      I'm back bitches... Version 2.0

      Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

      Comment


      • Φοβερό παιχνίδι το dust, είναι τόσο καλό που άνετα θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει από ένα μεγάλο studio παραγωγής ως retail. Εγώ συγκράτησα την φοβερή μουσική, πραγματικά δεν χορταίνεις να την ακούς. Το μόνο που θα ήθελα ήταν να εξηγηθούν κάποια πράγματα στο σενάριο πχ γιατί ο gaius γενοκτονεί τους moonbloods. 5 φιλους βρήκα και εγώ.


        Tidy!

        Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

        Comment


        • Μετά από 30 ώρες σύμφωνα με το Steam τέλος το Tomb Raider.
          Αν και τα έχω κάνει όλα για ένα περίεργο λόγο το παιχνίδι έχει κολλήσει στο 98%.
          Υποθέτω πως μέχρι τώρα όποιος ήταν να το παίξει θα το έχει κάνει οπότε δεν έχει νόημα για μεγάλες αναλύσεις. Θα πω απλά πως είναι καταπληκτικό.
          Μια χαρά στάθηκε και η 5850!
          I'm back bitches... Version 2.0

          Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

          Comment


          • Shovel Knight

            Πάρα πολύ καλός τίτλος που καταφέρνει να αποδώσει τέλεια το ύφος, την αισθητική και τη σχεδιαστική κουλτούρα της γενιάς των 8-bit, περνώντας από κόσκινο οτιδήποτε το περιττό -ή και- αναχρονιστικό και μένοντας αποκλειστικά στην ουσία. Το level design ήταν εξαιρετικό, με καλές ιδέες, αρκετή ποικιλία και δυνατό flow. Οι μηχανισμοί επίσης πάρα πολύ ευχάριστοι (pogo-jumping = κλασσική αξία) και το soundtrack αρκετά δυνατό (αν και θα ήθελα περισσότερα κομμάτια απ' τη Matsumae).

            Βρήκα τη δυσκολία χαμηλότερη απ' ότι περίμενα και, παρόλο που αυξάνεται προς το τέλος, θα έλεγα ότι γενικά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος τίτλος. Βέβαια το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε, βάσει του τρόπου παιχνιδιού σου, να έχεις την ελευθερία να αυξομειώσεις το challenge. Από το αν θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις τα check points, ή αν θα τα καταστρέψεις για να πάρεις τους θησαυρούς, μέχρι το πώς, και αν, θα κάνεις χρίση των relics. Γενικά πάντως η δυσκολία είναι, τουλάχιστον, βατή.

            Μοναδικό ίσως "αρνητικό" αποτελεί το γεγονός ότι, πέρα απ' την αύξηση της δυσκολίας, το παιχνίδι δε σου δίνει κάποιο κίνητρο να επιλέγεις το θησαυρό αντί του check point, όπως, επίσης, το γεγονός ότι τα upgrades με τις πανοπλίες είναι σχεδόν άχρηστα (καθώς δεν εντάσσονται με κάποιο ουσιαστικό τρόπο στο ευρύτερο πλαίσιο του παιχνιδιού, έχοντας περισσότερο ρόλο collectable). Επιφυλάσσομαι αναφορικά με το τι μπορεί να αλλάζει στο NG+ (αν και δε πιστεύω να αλλάζει κάτι). Αμφότερα πάντως αποτελούν λεπτομέρειες και δε παίζουν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό που θέλει να κάνει το παιχνίδι, να δώσει δηλαδή ένα ποιοτικό action-platformer.

            Η πιο ευχάριστη έκπληξη για μένα ήταν ότι, παρά τις εμφανείς επιρροές από Mega Man, Zelda II, Castlevania, SMB3 και Duck Tales, το παιχνίδι έχει τη δική του προσωπικότητα και δε καταλήγει ένα ακόμα απρόσωπο αμάλγαμα-αφιέρωμα στους τίτλους της εποχής. Το εμφανέστατα περισσότερο μεράκι πίσω από την ανάπτυξή του, σε σχέση με τα άπειρα retro-throwbacks που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, και η απίστευτη προσοχή στη πιστή απόδοση του οπτικοαουστικού ύφους του NES, το κάνουν να ξεχωρίζει. Πραγματικά καταφέρνει να σε μεταφέρει στην εποχή από την οποία εμπνέεται.

            Burai παίξε άφοβα, πολύ καλύτερο από οποιονδήποτε τίτλο της WayForward έχω παίξει. Είδα ότι ο Xeno το έχει ήδη στο πλάνο, ο IHNE το έχει αρχίσει, ο Phantom σίγουρα θα γουστάρει πολύ. Θα έλεγα κι εσύ Ραμπίδη να το δεις μιας και πήρες 3DS.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

            Comment


            • Loggo ποσο σου πήρε να το τελειώσεις;

              Comment


              • Originally posted by sub_zero View Post
                Loggo ποσο σου πήρε να το τελειώσεις;
                Εγω ειμαι στο τελος και θα ελεγα οτι ειναι σχετικα μικρο, παραλιγο να το τελειωσω με τη μια χτες.

                Γενικα παντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι μη σε απασχολει η διαρκεια του αν θες να το ξεκινησεις.

                Comment


                • Πράγματι, δεν είναι πολύ μεγάλο.

                  Μου πήρε κάτι παραπάνω από 6,5 ώρες για ποσοστό ολοκλήρωσης στο 80%.

                  Αλλά, όπως και στα Mega Man, υπάρχει replayability για όποιον ενδιαφέρεται.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                  Comment


                  • ωραίοι, ευχαριστώ!

                    Comment


                    • 6 ωρες και κατι εγραψε το steam και σε εμενα, πηρα σχεδον τα παντα.

                      Comment


                      • Τελος το brothers a tale of two sons, αρκετα καλο, πολυ μικρο αλλα ενδιαφερων. Απο gameplay φυσικα δεν ελεγε πολλα και ειναι στα ορια του να το πεις "game" αλλα τουλαχιστον ειχε κατι να κανεις (αν και πολυ ευκολο) και εξτρα πραγματα να βρεις. Παρα πολυ ομορφο αρτιστικα. Δεν ενθουσιαστικα αλλα οκ τα 3ε που εδωσα πιστευω τα αξιζε.

                        Τελειωσα και το bioshock infinite. Προσωπικά μου αρεσε αρκετα το gameplay αν και σαν παιχνιδι ηταν μαλλον γραμικο παρολο που ειχες αρκετες διαφορετικες δυναμεις για τις μαχες. Αλλα υπηρχε μια ανισορροπία στο επιπεδο δυσκολιας γιατι ενω στο hard οι μαχες ηταν οτι πρεπει στα bosses επρεπε να φτυσεις αιμα.

                        Η ιστορια ηταν μαλλον απο τις καλυτερες που εχω συναντήσει σε παιχνιδι, ειχε ρυθμο και πολυ ωραιο storytelling χωρις να σπαει το immersion, και μου αρεσε το τελος αλλα μαλλον δεν καταλαβα ακριβως-ακριβως τι εγινε, σαν να εχασα κατι, μπερδευτικα σε ενα σημειο.
                        Ειναι απο αυτα τα παιχνιδια που αξιζει να ξαναπαιξεις, ισως στο μελλον να το ξαναπερασω ενα playthrough. Πραγματικα πολυ καλο αν και πιστευω το Bio 1 ηταν καλυτερο.

                        Comment


                        • τελειωσα το valiant hearts.
                          ποσο καιρο ειχα να ενθουσιαστω ετσι με παιχνιδι ουτε που θυμαμαι (dem feelings).
                          γραφικαρες και τελεια ατμοσφαιρα.

                          sigpic

                          Comment


                          • Τερμάτισα το A Wolf among Us.

                            Καλό αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Πολλά αντικειμενικά μειονεκτήματα, ειδικά σε σύγκριση με την πρώτη σαιζόν του The Walking Dead. Σημαντικά μικρότερη διάρκεια επεισοδίων, τα οποία δεν είναι αυτοτελή αλλά απλά σε αφήνουν να περιμένεις το επόμενο, πολύ περιορισμένο interaction, πολλές ρωγμές στην ψευδαίσθηση της επιλογής. Τα ωραία QTE του WD εδώ έχουν γίνει οι γνωστές βλακείες "πάτα κουμπάκι - κάνε κλικ εδώ", υπάρχουν απλά για να κάνει κάτι ο παίκτης (δεν υπάρχει η παραμικρή ψευδαίσθηση γρίφου, απλά κάνεις κλικ στα interaction points και προχωράς) και είναι διαρκώς τα ίδια. Πολλά βήματα πίσω δηλαδή, σε αυτό το κομμάτι όχι απλά απογοητεύτηκα μα εκνευρίστηκα. Καθόμουν αραχτός και έβλεπα τι γινόταν και έπρεπε να ξεκουνηθώ για να κάνω πέντε κλικ. Κοροϊδία. Επίσης, οι επιλογές που πιστεύεις πως θα έχουν αντίκτυπο δεν έχουν. Αυτό δεν έχει να κάνει με τα κομβικά σημεία της αφήγησης αλλά με το ότι σε βάζει πχ να επιλέξεις σε ποιο μέρος θα πας πρώτα. Μικρή σημασία έχει, γιατί θα καταλήξεις να πας και στα τρία με λίγα πράγματα να αλλάζουν (και έχοντας την προηγούμενη εμπειρία το ξέρεις). Ή πιέζεσαι από μια κατάσταση η οποία αποδεικνύεται ΑΜΕΣΩΣ μετά κενό γράμμα - ό,τι και να είχες διαλέξει δε θα άλλαζε κάτι. Τέλος η ποιότητα των επεισοδίων είναι άνιση. Η σειρά ξεκινά δυνατά και κάνει έντονη κοιλιά στο 3ο και ειδικά στο 4ο επεισόδιο, που μοιάζει με επανάληψη του 3ου.

                            Τώρα, στα θετικά. Ωραία σκηνοθεσία, ωραίος κόσμος (από πολύ επιτυχημένη σειρά της Vertigo), ωραίοι χαρακτήρες, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ηθοποιία. Καλύπτει επίσης το μεγάλο νεο-νουάρ κενό στο setting. Το θέμα είναι πως αν ξέρεις πέντε πράγματα από αστυνομική λογοτεχνία ή κινηματογράφο δεν εντυπωσιάζεσαι ιδιαίτερα ούτε από την πλοκή, που είναι ένα κλασσικό "ποιός το εκανε" ούτε από τους χαρακτήρες, που είναι ζωντανοί και ενδιαφέροντες μεν αλλά όχι κάτι το πολύ πρωτότυπο. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να αποδοθεί ο κόσμος και να έχουν μια κοινωνική διάσταση τα όσα συμβαίνουν, αλλά δεν ξέρω, κάπου μου φάνηκε να πέφτει στο κενό. Όχι επειδή είναι αστήρικτο ή κακογραμμένο, αλλά έχω δει πολλές παρόμοιες ιστορίες και πέρα από τους Fables δεν υπήρχε κάτι που να διαφοροποιείται. Πάντως οι χαρακτήρες είναι όμορφα δοσμένοι και ο Bigby είναι σωστός.

                            Είναι μια καλή μα όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αστυνομική μίνι σειρά με ωραίο καστ και ενδιαφέρον κόσμο. Αυτό. Τίποτε άλλο.
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                            Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                            Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                            Comment


                            • παει και το metal gear rising.
                              τι να λεμε τωρα.
                              το 'να τ' αλλο.
                              τα παντα ολα.
                              οι ποζεριες του kojima και της platinum συγκρουονται και το αποτελεσμα ειναι εκρηκτικο (michael bay κρατα σημειωσεις )
                              οτι εβλεπες στα βιντεο του mgs4 με τον raiden, μπορουσες να τo κανεις στο παιχνιδι.
                              πρεπει να βγει ενα sequel (prequel) με τον gray fox.
                              sigpic

                              Comment


                              • Έτσι το υπερ-παιχνίδι λέμε!!!

                                Comment

                                Working...
                                X