Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo: Reach

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ρε noobs πότε θα πάμε για κάνα multi?Άντε γιατί πολύ άντεξαν τα γατάκια της Ευρώπης από τα χέρια μας!

Comment

• Καλα, το ποιος εχει τον καλυτερο spartan δεν το σχολιαζω, περιμενω να τοποθετηθουν οι υπολοιποι .

Στα υπολοιπα συμφωνω, τα λεγαμε και στο live, ειναι οντως ''καπως'' ο χωρισμος που εχει γινει. Σε big team τα οχηματα κυριαρχουν ενω το team slayer παρεχει σαφως μικροτερους χαρτες και χωρις καθολου οχηματα. Το καλο ειναι οτι υπαρχουν ορισμενοι χαρτες του big team που συνδιαζουν και τα δυο ενω πλεον εχει προστεθει και 5 vs 5 playlist (αν και εκει εχουν βγαλει το lock on armor και εγω τουλαχιστον ημουν εκτος νερων). Να πω επισης οτι ενδιαφερον εχουν και τα free maps που εχουν προστεθει. Συνολικα παντως θα ελεγα οτι το big team μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το απλο slayer, ειτε ειναι το κλασσικο red vs blue ειτε team snipers, capture the flag κλπ.

Το Reach ειναι πολυ πιο στρατηγικο και team based απο το 3 και τα loadouts ειναι imo απο τις πιο ωραιες προσθηκες που εχουν γινει στη σειρα καθως δινει ενα νεο βαθος στο gameplay. Ενταξει τι να λεμε, μπορεις να ασχοληθεις επ'απειρον με αυτο το game, ειναι υπεροχο σε ολα του.

Για multi εγω ειμαι μεσα οποτε κανονιστει κατι, οποτε κατσει φαση στο live θα ποσταρω ειτε εδω ειτε στο chat.

Comment

• Για Multi count me in.
        Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
          Για Multi count me in.
          +1

Comment

• Θα εφτιαχνα topic, απλα ηθελα να το φτιαξω καλα και βαρεθηκα .

Anyway, βγηκε vidoc για το Αnniversary

Imo απλα καταπληκτικο, η μηχανη γραφικων δινει ισως το ωραιοτερο Ηalo μεχρι στιγμης. Οι τυποι εχουν ριξει ΠΑΡΑ πολυ δουλεια και φαινεται οτι σεβονται σε τεραστιο βαθμο τη δουλεια της Bungie. Ο κωδικας btw δεν εχει πειραχτει καθολου. Τι να πω, αυτον τον τιτλο δεν τον υπολογιζα αλλα τελικα εδω και καιρο βλεπω πραγματα που με ενθουσιαζουν.

Comment

• Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια οι μάχες με τους Covenant δεν έχουν αντίπαλο πράγμα που αποδεικνύει πόσο μπροστά είναι τα μυαλά της Bungie και πόσο πίσω τα αντίστοιχα vivid battle based FPS. Ελπίζω η 343 να αποτελέσει άξιο αντικαταστάτη.

Comment

• Σιγουρα ειναι κατι πολυ παραπανω απο ενα απλο remake σε HD γραφικα κατι το οποιο νομιζα μεχρι πριν δω το video. Τι να πω με αφησε απλα μαλακα το video , το ειδα 2 φορες χθες βραδυ και μια σημερα το πρωι να το εμπεδωσω
                Η 343 διχνει να ειναι στον σωστο δρομο και με κανει να πιστευω πως και το 4 ισως αποτελεσει μια καινουρια σοβαρη αρχη για τον επομενο κυκλο της σειρας Halo.

Τεσπα τα λογια ειναι περιττα , αυτο τα λεει ολα

Comment

• Halo: Combat Evolved Anniversary Opening Cinematic

Το παιχνίδι είναι όπως το περίμενα με κάποιες διαφορετικές γωνίες της κάμερας για πιο cinematic εμπειρίες. Οι περιορισμοί του παρελθόντος που έχουν να κάνουν με την γραφική απόδοση υφίστανται γι'αυτό θα παρατηρήσετε στο video ότι τα facial expressions, animations κτλ. είναι κατώτερα του Reach. Είναι αυτό που η 343 λέει. Halo Original σε όλα με ένα ντύσιμο από utilities στα γραφικά. Για την θεωρία των αριθμών νομίζω ότι ένα 85% μέσο όρο θα το λάβει.
                  Ο Keyes πάντως όπως λένε και τα σχόλια από κάτω είναι σαν να έχει κάνει lifting. Ποιο νέος, πιο κακομούτσουνος...
                  Όποιος γουστάρει Halo και δεν αγοράσει αυτήν την κλασσικούρα ν'ανοίξει η γη να τον καταπιεί.
                  Το Frame rate πάντως μου θυμίζει πολύ Halo original και με χαλάει.

Comment

• Video Preview απο το GT

Ωραια πραγματα, το multi απ'οτι βλεπω ειναι ο κωδικας τους reach με την μηχανη γραφικων του reach και εχει καποια επιπλεον map packs. Δεν εχω καταλαβει ακομα πως θα το δωσουν, ισως υπαρχουν στο box 2 discs οπως στην περιπτωση του ODST.

Οπτικα παντως εγω χαιρομαι που επιστρεφει το συστημα lighting που θυμιζει το Halo 3. Απο κει και περα το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο.

Comment

• Launch Trailer

Eπισης το GT ξεκινησε Retrospective αφιερωμα, εδω ειναι το part 1, check it!

Comment

• Από ότι έχουν πει Nooto ο τίτλος θα απαρτίζεται από 2 δίσκους, έναν για το campaign κι έναν για το multiplayer. Οι χάρτες για το multiplayer μπορούν να παικτούν από το δισκάκι έχοντας μόνο το Anniversary. Δεν χρειάζεται να έχεις το Reach για να παίξεις τις συγκεκριμένες πίστες. Όποιος έχει το Reach έχει την δυνατότητα να τις παίξει με ένα κωδικό που περιλαμβάνεται στο Anniversary. Έτσι θα είναι και οι 2 πλευρές ικανοποιημένοι. Οι 7 χάρτες του Anniversary πάντως είναι πιο ωραίες κατ'εμέ από εκείνους του Reach με εξαίρεση του DLC Defiant Map Pack που τους έφτιαξε η 343 Industries και όχι η Bungie.

Comment

• Retrospective Part 2

Comment

• Halo: Combat Evolved Anniversary Old vs. New Comparison
                            Αναμενόμενα πολλοί θα το έχετε δει αλλά για όσους δεν το έχουν κάνει ρίξτε του μια ματιά. Οι οπτικές διαφορές είναι τεράστιες.

Comment

• Μα συγνωμη, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και οι οπτικες διαφορες ειναι τεραστιες, απο την στιγμη που το πρωτο HALO κυκλοφορησε για ΧΒΟΧ οταν ημουν φοιτητης... Περιμενες να μην ειναι τεραστιες οι διαφορες;
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Reach uber alles ρε! Μόνος μου εγώ λιώνω στην Arena... Το παιχνίδι είναι πολύ πιο ισορροπημένο από τα προηγούμενα και η ποικιλία σε modes με καλύπτει. Το multi team (headhunter, hot potato etc.) είναι υστερικό! Επίσης πολύ σωστά δόθηκε το invasion με όμορφους χάρτες και το big team battle όπου όσο καλά τα πάει η ομάδα προστίθενται loadouts και οχήματα. Παράπονο έχω από τα δυο DLC. Είχα αγοράσει το ένα την προηγούμενη βδομάδα που τα είχαν -50% και δε μου έφτασαν για το δεύτερο και δε μπορείς να παίξεις ranked έχοντας μόνο το ένα. Απαράδεκτο. Το άλλο παράπονο έχει να κάνει με τους quitters και αυτούς που έχουν αφήσει το χειριστήριο και έχουν βγεί βόλτα με το σκύλο τους. Όταν τα μισά big team battles μου καταλήγουν 4 vs. 4 και αρκετά TS γίνονται 3 vs. 4 χαλάει η εμπειρία αρκετά. Θα πρότεινα ακόμη πιο σκληρές ποινές (μαστίγωμα, καυτό λάδι, πίσσα και πούπούλα, Black Eyed Peas στη διαπασών)...

Comment

Working...
                                X