Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forza Motorsport 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μεσα ειμαι για οτιδηποτε... θα προτεινα παντως να ορισουμε συγκεκριμενα μοντελα ανα event.
    Do a barrel roll!

Comment

Ναι συμφωνώ. Πρέπει να αφήσουμε ελευθερία στο αυτοκίνητο αλλά στο PI να υπάρχουν περιορισμοί. Περαιτέρω περιορισμοί σε βοήθειες κατα την οδήγηση θα μπούν με συζήτηση όλων και μάλλον θα είναι ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής. Μια πρώτη ιδέα είναι η εξής:

Circuit: Συμφωνημένες βοήθειες μεταξύ χρηστών, διαλογή πιστών του τουρνουά, περιορισμός σε κάποια κλάση αυτοκινήτων (Προτείνω μικρότερη της Β γιατί το παιχνίδι είναι φρέσκο για τους περισσότερους).

Drag: Manual transmission σίγουρα, Traction Control off (πρέπει να ελέγξεις το launch), περιορισμός σε κλάσεις κάτω της R, όχι αγωνιστικά αυτοκίνητα δηλαδή και όχι Bucatti Veyron.

Drift:
      Κανένας περιορισμός, όποιος μπορεί να το διπλώνει και με μπροστινοκίνητο μαγκιά του.
      Insert Coin

Comment

Στα βοηθηματα δε ξερω ποσο θα τα βρουμε, τελος παντων σε μικρη κατηγορια φανταζομαι το traction control δε θα παιζει τοσο ρολο...

rewind να δω πως θα κανω στο multi...
        Do a barrel roll!

Comment

Ναι rewind δεν έχει. Εγώ ανησυχώ μόνο για τις επαφές. Σε πραγματικούς αγώνες οι επαφές με δόλο, τιμωρούνται. Η ακραία λύση είναι να τις βγάλεις τελείως, αλλά μετά καταντάει ο αγώνας time trial. Εγώ πάντως είμαι της άποψης να υπάρχουν full επαφές και ρεαλιστικές ζημιές, αλλά και να τιμωρούνται χρονικά όσοι το παρακάνουν. Το παιχνίδι έχει μέθοδο να βγάζει νικητή όχι αυτόν που τερμάτισε πρώτος, αλλά αυτόν που δεν το κατάντησε Burnout. Βαθμολογεί με βάση τις επαφές και τις εξόδους. Πιστεύω ότι θα μας αναγκάσει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να γίνει πραγματικός αγώνας και όχι Gran Turismo.

Τώρα σε ότι αφορά τις βοήθειες μπορούμε να διαλέξουμε όπως είπα τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή, αρκεί αυτός να μην είναι το ένα κουμπί...
          Insert Coin

Comment

Καλα για τις ρεαλιστικες ζημιες δε το συζητω. Αυτο το συστημα με τις βαθμολογιες ενδιαφερον. Στη τελικη θα μπορουσαμε να κανουμε παραπανω events με αλλους κανονες για να χει περισσοτερη ποικιλια.

Εννοειται πως οποιος θελει βαζει λιγοτερες βοηθειες απο τις ελαχιστες που θα οριστουν. Προσωπικα μονο στα traction control και abs εχω θεμα επειδη δε τα χω τεσταρει.
            Do a barrel roll!

Comment

Λοιπόν πριν την διοργάνωση τουρνουά, προτείνω και ένα Time Trial για να συμβαλλουν και όσοι δεν έχουν Gold. Προτείνεται εδώ πίστα και κλάση για να γίνει το θέμα. Εγώ προτείνω:

Tracks: Suzuka, Nordshleife, Sebring
              Performance Index: C, B, A
              Assists: Περιμένω input και απο εσάς
              Insert Coin

Comment

Καλά δεν έχετε βαρεθεί να παίζετε με αυτοκινητάκια τόσα χρόνια κοτζάμ μαντραχαλάδες;
                Ό,τι ξαναζεσταμένη τροφή σας πασάρουν πάτε και την αγοράζετε...
                Θέλετε να κανονίσετε και τουρνουά...
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Μπορεί κάποιος να σβήσει το προηγούμενο Post και τούτο εδώ γιατί χαλάνε το thread;

EDIT - Τίτος: Μη μυγιάζεσαι χωρίς λόγο, είναι προφανές ότι σας πειράζει.
                  Insert Coin

Comment

H αληθεια ειναι ομως αγαπητε μου Τιτο οτι δεν μπορει ο οποιοσδηποτε θελει να πειραξει ή να κανει την πλακα του, να μπαινει οπου θελει και να ανακατευει το θεμα. Αν ηταν ετσι θα επρεπε ολοι να αρχισουμε να διαλυουμε ολα τα θεματα με την δικαιολογια "ελα μωρε, μια πλακα εκανα".

Και επισης για αυτο υπαρχει και το off topic και το shoutbox. Καλως ή κακως οι κουβεντες εχουνε ροη και συνεχεια, γιατι θα πρεπει να ανεχτουμε ο ενας τον αλλο μονο και μονο για πλακα;
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Γελάσαμε, οκ, αλλά κάνω αμάν να οργανώσω πρωτάθλημα. Guys please keep it clean.

SEGA F355 Challenge

Insert Coin

Comment

• First attempts on videos:

Insert Coin

Comment

• Mia xara mou fenetai h poiothta pantws emena an kai ta frame den kataferes na vreis tropo na ta kopseis
                          Pws mporeite kai odhgate apo mesa re
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Το ίδιο αναρωτιέμαι για όσους οδηγάνε απο έξω. Μόνο τα Outrun και Ridge Racer παίζονται απο έξω γιατί είναι πιο πολύ games παρά οδήγηση...
                            Insert Coin

Comment

• Το βελτιωμενο μου Fallout 3 Skyline

Do a barrel roll!

Comment

• Το ίδιο αναρωτιέμαι για όσους οδηγάνε απο έξω
                                Odhgw apeksw giati me vohthaei na antilamvanomai kalytera to megethos tou aftokinhtou.
                                Otan kserw apo pou mexri pou ftanw mporw na kanw poio ripsokindynous eligmous.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X