Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ψοφήσανε μόλις τώρα και οι:
    Dragon God & Master Satsuki.
    Σχετικά εύκολοι.Ο Satsuki μάλιστα μου φάνηκε πιο εύκολος από τον Scirvir,παρόλο που με ένα χτύπημα μπορούσε να σε σκοτώσει.
    Συνεχίζουμε γερά το επόμενο βράδυ.
    Carpe diem

Comment

• Η 4-2 σπάει @@.Δεν είναι τόσο δύσκολο,απλά σπαζ@@δικο.
      Carpe diem

Comment

• LOL... Η πίστα είναι για γερά νεύρα. καλή διασκέδαση.
        sigpic

Comment

• Η 4-2 σπάει @@.Δεν είναι τόσο δύσκολο,απλά σπαζ@@δικο.
          Σε New Game + είναι από τις δυσκολότερες επειδή η ασπίδα δεν αρκεί για να μπλοκάρεις κάποια πραγματάκια (βλέπε laser του φαντάσματος στις σκάλες). Επίσης αν έχεις black world tendency θα φας καλά.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Είχα στην αρχή,πλέον έχω white.
            Carpe diem

Comment

• Εντάξει παραιτούμαι.Πείτε καμιά ιδέα πως να σκοτώνω τα stingrays εύκολα.Το τόξο όποτε θέλει τα πετυχαίνει,ενώ και με τα spells μια από τα ίδια.Προτείνετε καμιά λύση να τα σφάζω εύκολα,γιατί κάτι οι golden skeleteons,κάτι οι grim reapers/shadow men,εντάξει εκνευρίζομαι.
              Carpe diem

Comment

• Δεν υπάρχει κάποιο τρικ. Αν θέλεις παίρνεις φόρα, πηδάς και τα καρφώνεις με το σπαθί σου (κρύο αστειάκι). Μόνο με βέλη και μαγικά γίνεται η δουλειά. Αν ανεβοκατεβαίνουν δεν πρόκειται να τα πετύχεις. Όταν ρίχνουν το δόρυ τους είναι καλή στιγμή γιατί μένουν ακίνητα.
                Αλήθεια γιατί σε ενοχλούν τόσο πολύ; Δεν κάνουν απίστευτη ζημιά...
                Η καλύτερη λύση είναι το Thief's Ring. Μειώνει πάρα πολύ την ακτίνα αντίληψής τους και δε σε ενοχλούν τόσο συχνά. Το έχω πει πολλές φορές πως είναι από τα καλύτερα αντικείμενα στο παιχνίδι αλλά δε με προσέχετε και μου το παίζετε όλοι Ράμπο.:phil:
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το σκέφτηκα,αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να τα σφάξω για το πρήξιμο που μου ρίξανε.Anyway.Thief ring it is then.Απλά έχω συνηθίσει να το βάζω μόνο σε boss fights και ήμουν σε δίλλημα.Thanks.
                  Carpe diem

Comment

• Thief ring και τέλος η βρωμόπιστα.Ο Old Hero έπεσε με τη μία.Πολύ δυνατός αλλά οκ ευτυχώς είχα βέλη και μαγεία.Και όσο κι αν δεν γουστάρω να παίζω έτσι,μόνο στη σκέψη ότι αν χάσω πρέπει να ξαναπαίξω αυτήν την κωλόπιστα,έφτανε για να απορρίψω τις Ράμπο τακτικές.
                    Carpe diem

Comment

• Χαλάρωσε. Για την πίστα 4-2 οδεύοντας για τον Παλιό Ήρωα θέλεις το Thief's Ring και μία πυρόσφαιρα για να τραβήξεις την προσοχή των σκελετών και των χρυσών Ιπποτών για να τους χτυπήσεις εκεί που είδες πρώτη φορά το Sting Ray(Ιπτάμενο Σαλάχι). Εκεί δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν τα φρικιά λόγω της μπάρας εκεί, και χάρη στο Thief's Ring δεν μπορούν να σε δουν με τίποτα τα σαλάχια.

Για τον Παλιό Ήρωα καλή φάση που τον κατατρόπωσες έτσι, γιατί αυτή ήταν η μόνη τακτική για να τον νικήσεις, γιατί άμα τον πλησίαζες, εύκολα σε έχει αντίληπτο και θα σ' έκανε μία χαψιά. Αυτός νοιώθει τους πάντες μόνο αισθητικά.
                      sigpic

Comment

• Πάει και η 4-3.Πάμε για 3-1 Black phantom και μετά για την αδυναμία του Evans,Maneaters σας έρχομαι.
                        Ρε γμτ πέθανα σε body form στο 4-3 από βλακεία μου,αλλά έχω κάνει όλα τα tendency events εκεί.Δεν πειράζει ε;

Thnaks for the tips Tanno.
                        Carpe diem

Comment

• Εχω να φάω τρελές ήττες όταν το αρχίσω τον νοέμβρη ε;.... Γλέντι...
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Originally posted by Dj Solid View Post
                            Εχω να φάω τρελές ήττες όταν το αρχίσω τον νοέμβρη ε;.... Γλέντι...
                            Σίγουρα... Θα μας νοιώσεις κι εσύ τι τραβήξαμε για να το τερματίσουμε. :xp: Τώρα να δω τι θα πει ο Κωστάκης μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όταν το παίξει.
                            sigpic

Comment

• Κοίτα να δεις,που όταν το τελειώσω εγώ,θα το πιάσεις εσύ.
                              Carpe diem

Comment

• Μεταξυ ον και οφ τοπικ, μολις τωρα πηρα μυρωδια οτι το "sequel" θα βγει και σε 360. Με ειχε ιντριγκαρει ο τιτλος με ολα αυτα που λετε εδω αλλα επειδη δεν εχω ps3 δεν το χα σκεφτει σοβαρα.

Αλλο ενα game μπηκε στο χαρτη...
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X