)αλλά εθιστικό όσο λίγα άλλα παιχνίδια και με βάθος που δεν συναντάται εύκολα σήμερα.Ομοίως με τον στραιερ αποφάσισα να παίξω και εγώ με χαρακτήρα μάγο.Σαν αρχική κλάση επέλεξα royalty λόγω του fragrant ring.
Στα του build τώρα,ανεβάζω κυρίως magic και intelligence.Στην αρχή έβαλα λίγους πόντους στο strength για να μπορώ να εξοπλίζω αξιοπρεπές όπλο/ασπίδα/τόξο και τώρα τελευταία ανεβάζω και vitality.Έχω φτάσει soul level 44 παρεπιμπτόντως.Τα υψηλότερα στατιστικά μου πάντως είναι τα magic και intelligence,τα έχω φτάσει και τα 2 στο 25.
Από εξοπλισμό χρησιμοποιούσα κυρίως winged spear,ασπίδα,compound short bow και ελαφριά πανοπλία.Τώρα όμως βρήκα falchion και compound long bow και λέω να αρχίσω να ανεβάζω αυτά.
Όσον αφορά την πρόοδο στο παιχνίδι τώρα,έχω βγάλει τις 1-1,1-2,2-1,2-2 και τα bosses τους και έχω φτάσει την 4-1 ως το boss(μπήκα στην shrine of storms για να μαζέψω κάποια σημαντικά αντικείμενα που έχει εκεί και έφτασα ως το boss).Τώρα ή θα νικήσω το boss και θα προχωρήσω στον κόσμο ή θα επιστρέψω στο stonefang tunnel για να ολοκληρώσω όλα τα pure black/white events.Το tower of latria το βρήκα πολύ δύσκολο πάντως,αυτοί οι χταποδάνθρωποι είναι σκέτος εφιάλτης.
Από crystal lizards τα πηγαίνω αρκετά καλά,τις περισσότερες που έχω συναντήσει τις έχω σκοτώσει.Θα αναβαθμίσω το τόξο περισσότερο όμως προτού ξαναασχοληθώ με κυνήγι cl.
Το gameplay με τον μάγο μου άρεσε πάρα πολύ πάντως.Χρησιμοποιώ κυρίως spells για τους εχθρούς και καμιά φορά τόξο ή spear.
Τώρα μια ερώτηση.Ποιο είναι το καλύτερο τόξο του παιχνιδιού;Από ότι κατάλαβα ο οδηγός προτείνει το sticky compound longbow το οποίο προκύπτει από την χρήση spiderstones για τις αναβαθμισεις.Από ότι έχω δει όμως,το attack του δεν είναι τόσο υψηλό σε σχέση με τις άλλες αναβαθμισεις.Αν κάποιος έχει ασχοληθεί με τόξα ας δώσει τα φώτα του.
Leave a comment: