Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοήθεια για αγορές μέσω Internet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Επισης
    Card Type: Visa
    Card Number: 4060019283745000
    Cardholder's Name: Chris Tsonis
    CV2: 667 (το 3ψηφιο νουμερο απο πισω ντε)
    Expiry Date: Δεν εχει σημασια, το 2012 τελειωνουν ολα.

Comment

Ρε που βρηκες τα στοιχεια της καρτας μου;;;
      Do a barrel roll!

Comment

Expiry Date: Δεν εχει σημασια, το 2012 τελειωνουν ολα.
        Εμένα που τελειώνει πιο μετά λέτε να έχω ελπίδες;
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Aν παραγγείλω έρχοναι τα πραγματα από έξω και στέλνονται σπίτι μου με courier η με το ταχυδρομείο , τι παίζει σε αυτές τις δύο περιπτώσεις;
          But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

Originally posted by Dragonickus View Post
            Aν παραγγείλω έρχοναι τα πραγματα από έξω και στέλνονται σπίτι μου με courier η με το ταχυδρομείο , τι παίζει σε αυτές τις δύο περιπτώσεις;
            Σου έρχονται ως απλή αποστολή, οπότε καλό είναι να κοιτάζεις κάθε πρωί τα γραμματοκιβώτια σου. Η μοναδική εξαίρεση είναι αν κάποια μαγαζιά διαθέτουν σύστημα UPS που είναι συστημένης αποστολής.
            sigpic

Comment

Kαι αν δεν έχω χρηματοκιβώτιο τι παίζει :S

Comment

Comment

Συνήθως τα αφήνουν όπου τους κατέβει. Εγώ αν και έχω χρηματοκιβώτιο, λόγω του μεγάλου όγκου του δέματος δεν μου χωράει μέσα, οπότε το άφηναν πάνω στις γλάστρες για να φαίνεται.
                  sigpic

Comment

Originally posted by Tanno View Post
                    Η μοναδική εξαίρεση είναι αν κάποια μαγαζιά διαθέτουν σύστημα UPS που είναι συστημένης αποστολής.
                    Tι ενοείς με αυτό, και πως το βλέπω;Sorry για τις τόσες ερωτήσεις προσπαθώ να δω τι παίζει.

Comment

• omg, ups, χρηματοκιβωτια, τα παντα ολα
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Τη γλαστρα ξεχασες ή κανα dontfeedthetrolls.png

Comment

• Originally posted by Raf

Comment

• Δηλαδή τα αφήνουν οι ταχυδρόμοι κάπου χωρίς να ξέρουν αν ο παραλήπτης θα τα παραλάβει;(Κάτι είχα ακούσει για το Amazon μπορείς να επιλέξεις να το φέρουν Couriers?)

Comment

• μπορείς να δώσεις πάντα τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου σου για να είσαι σίγουρος πως θα το βάλει μέσα.
                              Originally posted by Raf

Comment

• Αμάν μωρέ, το πεθάνατε στο trolling το παιδί, είναι και καινούριος στο Gamers Odyssey και θα μου τον τρομάξετε.

Τα δέματα έρχονται με απλό ταχυδρομείο εκτός αν επιλέξεις priority/ express/ courier αν υπάρχει κατά την αγορά. Από εκεί και πέρα είναι στο θέμα του ταχυδρόμου αν θα σου αφήσει ειδοποιητήριο (χαρτάκι) να τα παραλάβεις από το ταχυδρομείο ή αν θα τα αφήσει στην πόρτα/ θυρίδα/ γραμματοκιβώτιο/ χρηματοκιβώτιο/ γλάστρα/ αυλή/ σκυλόσπιτο/ οπουδήποτε. Εξαρτάται από το μέγεθος του δέματος και από την όρεξη/ δυνατότητά του να τα μεταφέρει. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πετύχεις τον ταχυδρόμο και να του ζητήσεις να μη στα αφήνει στο σπίτι αλλά να σου αφήνει ειδοποιητήριο (αλλά μετά θα πρέπει να τρέχεις στο ταχυδρομείο) ή να βάλεις μεγάλο γραμματοκιβώτιο στην είσοδο και να στα ρίχνει εκεί.
                                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                                X