Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η πιο σπάνια/κουλή/άκυρη κονσόλα που είχατε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mastergames λέγονταν οι απομιμήσεις (τουλάχιστον στα καταστήματα της περιοχής μου) και πρέπει να είχα πάρει σύνολο 4-5. Αν θυμάμαι καλά κόστιζαν περίπου στα 3 χιλιάρικα και κρατούσαν ~3 μήνες συνεχούς καψίματος. Το τι παιχνίδια είχα παίξει εκεί δεν λέγεται. Είχα τις κλασικές 90.000 in 1 αλλά και αρκετές standalone κασέτες με πολλά uber παιχνίδια. Ακόμα τις έχω βασικά.

Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως πολλά παιχνίδια ήταν hacked. Στο Super Mario επέλεγα όποια πίστα ήθελα και θυμάμαι ξενέρωσα όταν έπιασα στα χέρια μου το original SNES που έπρεπε να το πάρεις απ' την αρχή

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, τελικά αυτό ήταν. Taito Basketball κύριοι. Απολαύστε το εδώ:http://www.vizzed.com/vizzedboard/nes/play.php?id=12632 .

Προβλέπεται τουλάχιστον μισάωρο λιώσιμο for old times' sake.
      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Originally posted by Loggo
        Συνήθως όλες είχαν πιστόλι μέσα απ΄ όσο θυμάμαι.
        Το μπασκετάκι που λες, μήπως ήταν αυτό (Doube Dribble);

ΑΠΕΙΡΑ ΛΟΛ στους ήχους, ειδικά στη βολή της μπάλας!
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Σας εχω για πολυ πλακα ομως....

Ειναι καπου στο χωριο μου. Αλλα ειναι ζωντανο. Και εχω και δυο κασσετες.
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Το κιτρινοκάσετο Mega Drive 2, ανάμεσα σε δυο original. Το τάλιρο βρέθηκε στο συρτάρι όπου ήταν η κασέτα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν τα ρέστα μας ύστερα από σχετική με κιτρινοκάσετα αγορά.

Επί το έργον.

Η κασέτα με τα επικά games (μεταξύ άλλων και Super Contra).

Δυο pads από κιτρινικάσετα, ένα από SNES clone κι ένα από το UFO Semtoni!

Κιτρινοκάσετο PSOne που αγοράσαμε με τον μικρό μου αδερφό πριν, σχετικά, λίγα χρόνια απλά επειδή νοσταλγήσαμε. Στο καπάκι αναγράφεται μεγαλόπρεπα αυτό που πρέπει.

EPIC

Κάπου πρέπει να εχω και το pad απο το κιτρινοκάσετο Mega Drive 2 (κλώνος του 6 button pad παρακαλώ), αλλά δε ξέρω που είναι.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

logo respect
              to mega drive 2 με τα κοκκινα κουμπάκια το έχω και εγώ απο το 1992 δώρο του θείου μου απο Γερμανία με sonic 2 και galaxy force 2.

Comment

Originally posted by crpl_shepherd View Post
                Παρομοια εμπειρια με τον enspty ειχα και εγω, με την μονη διαφορα πως αντι για white men can't jump ( τι σκατα ρατστισικος τιτλος ειναι αυτος παλι ? ) ειχα το kasumi ninja. Την κονσολα μου την ειχε παρει ο πατερας μου με κατι κουπονια απτο εθνος της κυριακης, απτην ιδια καταραμμενη εφημεριδα μου πηρε και 2 ποδηλατα σκετες σκοτωστρες. ( μετα απο λιγο καιρο χρησης τα φρενα αχρηστευοντουσαν τελειως )

Oh the memories !
                H ελευθεροτυπια το έδινε με μερικά κουπόνια και 40 χιλιάρικα

Comment

Originally posted by Koul View Post
                  logo respect
                  to mega drive 2 με τα κοκκινα κουμπάκια το έχω και εγώ απο το 1992 δώρο του θείου μου απο Γερμανία με sonic 2 και galaxy force 2.
                  Αυτό με το κόκκινα κουμπάκια είχα κι εγώ, αυτό είναι το δικό μου. Το άλλο μου το χάρισε ένας φίλος μου και, να σου πω την αλήθεια, ήταν ο μόνος που είχε αυτό το μοντέλο.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Η γιαγιά μας είχε χαρτζιλικώσει γερά κι έτσι συμπληρώσαμε τα 33 χιλιάρικα και πήγαμε τρέχοντας με bro σε Κούκου Αριστοτέλους να πάρουμε Virtual Boy γιατί ήταν zomgvirtualreality και απλά έπρεπε να νιώσουμε το μέλλον στο πετσί μας. Πήγαμε σπίτι και χαθήκαμε στον υπέροχο ερυθρόμαυρο κόσμο του παίζοντας Teleroboxer όχι με τις ώρες (για όσους δεν το ξέρουν επειδή δεν έχουν παίξει ποτέ σε αληθινή Virtual Reality συσκευή, ο χρόνος χάνει την υποστασή του σε τέτοιο περιβάλλον), αλλά μέχρι να κουδουνίσει το κεφάλι μας. Είχε ένα μαύρο stand για να στέκεται στο τραπέζι και εσύ να κάθεσαι στην καρέκλα κρατώντας το χειριστήριο και να παίζεις, αλλά δεν ήταν ανάγκη να το έχεις εκεί, ο hardcore τρόπος παιξίματος ήταν ξαπλωμένος, χωρίς stand, έχοντας το να στέκεται στο κεφάλι σου. Τότε ένιωθες πως ήταν προέκτασή σου και η αίσθηση της οριζόντιας θέσης ανέβαζε επιπλέον αίμα στον εγκέφαλο ενισχύοντας τις παραισθησιογόνες του ιδιότητες. Εγώ υποστήριζα πως ήταν και απολύτως φορητό και το παιρνα μαζί μου σε διάφορα μέρη για να το αποδείξω. Το έχω ακόμα στη Θεσσαλονίκη.

Άλλο μαργαριτάρι ήταν το 3DO, της Panasonic νομίζω το μοντέλο, αλλά αυτό δυστυχώς το είχαμε δώσει, δε νομίζω πως έχουμε δώσει άλλη κονσόλα από τότε. Παίζαμε D αλλά εγώ φοβόμουν, Gex, επικό Cannon Fodder, Ballz τρισδιάστατη πανδαισία και Return Fire που το είχα λιώσει. Επίσης μου ασκούσε μια απίστευτη γοητεία το Myst, αλλά ο αδέλφος μου το κακοχαρακτήριζε γιατί ήταν πάντα πιο πολύ του νταπα-ντουπα και δεν καταλάβαινε γιατί μου άρεσε αυτή η νηνεμία. Αλλά το πιο jaw-dropping απ'όλα ήταν το Wing Commander 3. Δε μπορούσα να αντιληφθώ τη διαφορά ηθοποιών/γραφικών και αναρωτιόμουν γιατί τα άλλα έχουν μπαρμπαδέλια κι αυτό είναι ανυπέρβλητη διαστημική υπερπαραγωγή. Στο ίδιο πλαίσιο και το Who shot Johny Rock, ένα noir adventure shooter με ηθοποιούς, μετά από αυτά τα δύο ξενέρωσα μια για πάντα με τα κανονικά γραφικά και δυστυχώς μέχρι και σήμερα τίποτα δεν έχει φτάσει την ποιότητα τους.

Comment

χαχα παρτε και μια φωτο που την είχα βγάλει πριν κάτι μήνες την περίοδο που ήμουν στρατο για σπασιμό σε ένα φιλαράκι.

Comment

Gelaw poly me th skonh pou kaneis sthn akrh, milame gia agries katastaseis!
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Loggo πραγματικά ή αντιγραφή είναι καλιτεχνικού επιπέδου. Εγώ είχαμ μόνο snes clones (τα οποία δεν ήταν τόσο πιστα σε διαστάσεις, ήταν λίγο πιο κοντόχοντρα από το αυθεντικό) και αργότερα ένα με πληκτρολόγιο. Η Orion είχε πετύχει ένα MD2 clone το οποίο ήταν κατασκεύασμα της (ελληνικής!!!!) NEDA (χμ, i see what they did here).

Δυστυχώς η μάνα μου γουστάρει σε κάθε μετακόμιση να ξεφορτώνεται τα πάντα, και έτσι δεν έχω τπτ πια
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Η Orion είχε πετύχει ένα MD2 clone το οποίο ήταν κατασκεύασμα της (ελληνικής!!!!) NEDA (χμ, i see what they did here).
                            Ω ναι! Dias λεγόταν και το είχα αγοράσει με λεφτά από κάλαντα τα Χριστούγεννα του 97

Comment

Ένα φορητό- ναι τα γνωστά που είχαμε όλοι τότε- της TRULY που ψέκαζες αράχνες σαν κηπουρός. Ένας φίλος είχε και ένα που ήσουν τερματοφύλακας. Ακόμη θυμάμαι δημοτικό κοντά καλοκαίρι ειδικά που βαριόταν το σύμπαν να παίζουμε εν ώρα μαθήματος

Είχα και το Spiderman και το X-men σε Tiger, τρελές μούφες both αλλά μου τα είχαν χαρίσει οπότε. Ακόμη βέβαια χτυπάω το κεφάλι μου που δεν κατάφερα να πείσω μια ξαδέρφη μου να μου χαρίσει ένα Game&Watch τoυ Donkey Kong.

Τα Tetris φορητά πραγματικά είχαν γεμίσει την αγορά τότε. Κάθε κατάστημα ηλεκτρονικών όφειλε να έχει κάμποσα ακόμη και στην επαρχία. Θυμάμαι και κάποια ρολογάκια hi tech με ενσωματωμένο ένα απλό game.

Επίσης ειχα μια "κονσόλα" αν τις θυμάστε πως λέγονται, που είχε οθόνη με φωτισμό από μικρά ledάκια- ή κάτι τέτοιο- και πίσω από την οθόνη υπήρχε ένα περιστρεφόμενος κύλινδρος με εικόνες από δρόμους και αεροπλάνα και έπρεπε να τα πυροβολείς ενώ και καλά ήσουν στο πιλοτήριο. Κοινώς ο κύλινδρος περιστρεφόταν δίνοντας την ψευδαίσθηση της κίνησης, νομίζω υπήρχαν και ραλάκια- τρελή τεχνολογία λέμε Μετά το 5λεπτο βαριόσουν τη ζωή σου. xD( απορώ αν έγινα κατανοητός βέβαια...)
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ένας φίλος είχε και ένα που ήσουν τερματοφύλακας.
                                To eixa kai egw afto
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X