Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η πιο σπάνια/κουλή/άκυρη κονσόλα που είχατε
Collapse
X
-
Originally posted by Dj Solid View Post
Σας εχω για πολυ πλακα ομως....
Ειναι καπου στο χωριο μου. Αλλα ειναι ζωντανο. Και εχω και δυο κασσετες.
αυτο το...''πραγμα'' δηστυχως εχει περασει και απο τα δικα μου χερια
κατι jaguar,3do κτλπ που θα μπορουσα να διαλεξω σαν κουλες κονσολες ωχριουν μπροστα του
επιπλεον να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο τις απομιμησεις που εχετε βαλει κυριως με το 8bito κασετοειδες με το psone περιβλημα
Leave a comment:
-
Πω ρε που τη θυμηθηκατε την οθονη-τιμονιερα, ηταν επος απλα ειδικα οταν ανακαλυπτες οτι ηταν ενας κυλινδρος μεσα, interactive movie δηλαδη
Leave a comment:
-
Είσαι έπος με πόδια.Originally posted by sub_zero View PostΩ ναι! Dias λεγόταν και το είχα αγοράσει με λεφτά από κάλαντα τα Χριστούγεννα του 97
Πρέπει να υπάρχουν ακόμα σε διάφορα πανηγύριαΕίχα ένα τέτοιο!
Ήταν μία οθονίτσα-περιπολικό με ένα μικρο τιμόνι. Η ''οθόνη'' είχε οπισθίο φωτισμό, αλλά ναι ένας κύλινδρος ήταν που περιστρέφόταν και απλώς οδηγούσες το περιπολικό αριστερά-δεξία.
5 λεπτά πολλά είναι Burai. 30 δευτερόλεπτα εννοείς.
Που να έχουν πάει αυτά ρε γαμώτο;
Leave a comment:
-
Είχα ένα τέτοιο!Originally posted by Burai_Fighter View PostΕπίσης ειχα μια "κονσόλα" αν τις θυμάστε πως λέγονται, που είχε οθόνη με φωτισμό από μικρά ledάκια- ή κάτι τέτοιο- και πίσω από την οθόνη υπήρχε ένα περιστρεφόμενος κύλινδρος με εικόνες από δρόμους και αεροπλάνα και έπρεπε να τα πυροβολείς ενώ και καλά ήσουν στο πιλοτήριο. Κοινώς ο κύλινδρος περιστρεφόταν δίνοντας την ψευδαίσθηση της κίνησης, νομίζω υπήρχαν και ραλάκια- τρελή τεχνολογία λέμε
Μετά το 5λεπτο βαριόσουν τη ζωή σου. xD( απορώ αν έγινα κατανοητός βέβαια...)
Ήταν μία οθονίτσα-περιπολικό με ένα μικρο τιμόνι. Η ''οθόνη'' είχε οπισθίο φωτισμό, αλλά ναι ένας κύλινδρος ήταν που περιστρέφόταν και απλώς οδηγούσες το περιπολικό αριστερά-δεξία.
5 λεπτά πολλά είναι Burai. 30 δευτερόλεπτα εννοείς.
Που να έχουν πάει αυτά ρε γαμώτο;
Τώρα που το θυμήθηκα:
Πριν κανα δυο χρόνια είχα γνωρίσει ένα παιδί (εδώ Αθήνα) που είχε αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Gizmondo!!!
Και πριν κάτι χρόνια είχα πετύχει κατάστημα (κάπιο μεγάλο του κέντρου δεν μόπρώ να θυμηθώ) που είχε για επίδειξη το Apple Pinnin!!!!
ΟΤΙΝΑΝΑΙ
Leave a comment:
-
Καποια στιγμη πρεπει να κανουμε μια εκθεση με τα fail consoles που εχουμε...
Leave a comment:
-
Κάπου το έχω,αλλά που δεν το γνωρίζω.Πάντως το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό που δεν πέταξα από όσα είχα.
Leave a comment:
-
Tha psaksw na dw an to exw akomh.To album (με αυτοκόλλητα) Street Fighter το είχε κανείς ?
Leave a comment:
-
Τις αντιγραφές αλα Genesis τις είχα κι εγώ με ονομασία Mega Jet ή κάτι τέτοιο. Επίσης, το snes clone που είχα, ονομαζόταν Action Set. Είναι απίστευτο το πόσες διαφορετικές εκδόσεις κι ονομασίες έχουν αυτά τα μηχανήματα.
Είχα πετύχει κι ένα κάποτε σαν το Neo-Geo.
Θα κάνω μία hardcore ερώτηση που την έχω απορία ΧΡΟΝΙΑ τώρα.
To album (με αυτοκόλλητα) Street Fighter το είχε κανείς ?
Αν ναι , είναι δυνατόν να κοιτάξει/θυμάται την τελευταία του σελίδα?
Έγραφε πως όποιος συμπληρώσει το album κερδίζει μία κονσόλα. Η συγκεκριμένη μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση λόγω design. Όμως δεν έχω στοιχεία της πλέον. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για 90000000 in 1 μηχάνημα... για το γαμώτο θα ήθελα να μάθω.
EDIT :
παρεπιπτόντως το πιο περίεργο famiclone που έχω δει είναι αυτό με το πληκτρολόγιο :
Leave a comment:
-
To eixa kai egw aftoΈνας φίλος είχε και ένα που ήσουν τερματοφύλακας.
Leave a comment:
-
Ένα φορητό- ναι τα γνωστά που είχαμε όλοι τότε- της TRULY που ψέκαζες αράχνες σαν κηπουρός. Ένας φίλος είχε και ένα που ήσουν τερματοφύλακας. Ακόμη θυμάμαι δημοτικό κοντά καλοκαίρι ειδικά που βαριόταν το σύμπαν να παίζουμε εν ώρα μαθήματος
Είχα και το Spiderman και το X-men σε Tiger, τρελές μούφες both αλλά μου τα είχαν χαρίσει οπότε. Ακόμη βέβαια χτυπάω το κεφάλι μου που δεν κατάφερα να πείσω μια ξαδέρφη μου να μου χαρίσει ένα Game&Watch τoυ Donkey Kong.
Τα Tetris φορητά πραγματικά είχαν γεμίσει την αγορά τότε. Κάθε κατάστημα ηλεκτρονικών όφειλε να έχει κάμποσα ακόμη και στην επαρχία. Θυμάμαι και κάποια ρολογάκια hi tech με ενσωματωμένο ένα απλό game.
Επίσης ειχα μια "κονσόλα" αν τις θυμάστε πως λέγονται, που είχε οθόνη με φωτισμό από μικρά ledάκια- ή κάτι τέτοιο- και πίσω από την οθόνη υπήρχε ένα περιστρεφόμενος κύλινδρος με εικόνες από δρόμους και αεροπλάνα και έπρεπε να τα πυροβολείς ενώ και καλά ήσουν στο πιλοτήριο. Κοινώς ο κύλινδρος περιστρεφόταν δίνοντας την ψευδαίσθηση της κίνησης, νομίζω υπήρχαν και ραλάκια- τρελή τεχνολογία λέμε
Μετά το 5λεπτο βαριόσουν τη ζωή σου. xD( απορώ αν έγινα κατανοητός βέβαια...)
Leave a comment:
-
Ω ναι! Dias λεγόταν και το είχα αγοράσει με λεφτά από κάλαντα τα Χριστούγεννα του 97Η Orion είχε πετύχει ένα MD2 clone το οποίο ήταν κατασκεύασμα της (ελληνικής!!!!) NEDA (χμ, i see what they did here).
Leave a comment:
-
Loggo πραγματικά ή αντιγραφή είναι καλιτεχνικού επιπέδου. Εγώ είχαμ μόνο snes clones (τα οποία δεν ήταν τόσο πιστα σε διαστάσεις, ήταν λίγο πιο κοντόχοντρα από το αυθεντικό) και αργότερα ένα με πληκτρολόγιο. Η Orion είχε πετύχει ένα MD2 clone το οποίο ήταν κατασκεύασμα της (ελληνικής!!!!) NEDA (χμ, i see what they did here).
Δυστυχώς η μάνα μου γουστάρει σε κάθε μετακόμιση να ξεφορτώνεται τα πάντα, και έτσι δεν έχω τπτ πια
Leave a comment:
-
Gelaw poly me th skonh pou kaneis sthn akrh, milame gia agries katastaseis!
Leave a comment:
-
χαχα παρτε και μια φωτο που την είχα βγάλει πριν κάτι μήνες την περίοδο που ήμουν στρατο για σπασιμό σε ένα φιλαράκι.
Leave a comment:
Leave a comment: