Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η πιο σπάνια/κουλή/άκυρη κονσόλα που είχατε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Burai_Fighter
    Α ρε με αυτό το brick game, περνάγαμε ώρες στο δημοτικό προσέχοντας να μη μας εντοπίσει o δάσκαλος.
    ΚΙ ΕΣΥ???!!!

:resp::resp::resp::phil:;)
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Και πολλές φορές αν ήταν χαλασμένο και πέταγε reset μόνο του άνοιγε και η φωνή και τότε γινόμασταν κατακόκκινοι
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Χα χα ναι... Εντάξει και το gameboy κάτω από το θρανίο υπήρχε σαν επιλογή αλλά το tetris clone ήταν πιο ευέλικτο.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Πωπω brick game!Άπειρες ώρες λιωσίματος πάνω από αυτές τις κονσόλες!
          Όσο για την πιο άκυρη κονσόλα που έχω πάρει θα πω το όνομα που τα λέει όλα.Χωρίς σχόλια:
          Nokia N-Gage..............
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Είχα μια κονσόλα, πολύ άχρηστη, παλαβή. Την έβαζες στο κεφάλι, και μπροστά στο ένα σου το μάτι κατέβαζες μια μικρή οθόνη και με ένα συνδεδεμένο μοχλό έπαιζες βλέποντας από εκεί. Έμπαιναν κασέτες, είχα δυο που ήταν μαζί με την "κονσόλα", και δεν έβρισκα κάπου αλλου να αγοράσω.

Μιλάμε, τα παιχνίδια δεν βλέπονταν (και μεταφορικά, και κυριολεκτικά). Μήπως ξέρει κανεις πια είναι?

Comment

Originally posted by Aion View Post
              Είχα μια κονσόλα, πολύ άχρηστη, παλαβή. Την έβαζες στο κεφάλι, και μπροστά στο ένα σου το μάτι κατέβαζες μια μικρή οθόνη και με ένα συνδεδεμένο μοχλό έπαιζες βλέποντας από εκεί. Έμπαιναν κασέτες, είχα δυο που ήταν μαζί με την "κονσόλα", και δεν έβρισκα κάπου αλλου να αγοράσω.

Μιλάμε, τα παιχνίδια δεν βλέπονταν (και μεταφορικά, και κυριολεκτικά). Μήπως ξέρει κανεις πια είναι?

Believe.
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Aion View Post

Είναι μία της tiger.

Tην έχω βάλει πιο πίσω.
                I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
                  ?
                  Originally posted by NickTG View Post
                  Είναι μία της tiger.

Tην έχω βάλει πιο πίσω.
                  A μπράβο, αυτή είναι. Την είχες και εσύ?

Comment

Ναι. Μαζί με 4-5 παιχνίδια.
                    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Working...
                    X