Πάντως εμένα μου φάνηκε πολύ άβολο. Οι μοχλοί είναι εξωφρενικά μικροί και δεν γίνεται να παίζεις με το d-pad χωρίς να ακουμπάει ο αντίχειρας και στον μοχλό από κάτω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PSVita
Collapse
X
-
Originally posted by 丹野 View PostΤώρα που το λέτε, μάλλον εμένα με βολεύει, άμα το αγοράσω. Θα αγοράσω το PSVita, όταν πέσει η τιμή του ή σκάσει κάποιο αξιόλογο RPG bundle.
Η αληθεια ειναι οτι θα το χτυπουσα, αλλα βγηκαν κατι εκτακτα εξοδα και μου εχουν σπασει τα νευρα. Επισης ερχεται πλεον και το μωρο οποτε πρεπει να κανουμε οικονομια, καταλαβαινετε τωρα, θα παιξουν διαφορα εξοδα...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
-
Evans kane ena videaki re me unboxing na anevasoume sto kanali."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by 丹野 View PostΚάνε κι έναν έλεγχο να δεις αν το PSV είναι region-free και για τα UMD του PSP.
Μεγειες παρεπιπτοντως σε ολους τους day 1 αγοραστες.
Εν τω μεταξυ σε καποια φαση το Amazon ειχε για preorder καποια παιχνιδια σε γελοιες τιμες, π.χ. 3-4 λιρες για ολα τα παιχνιδια της Ubisoft.
Λαθος προφανως, αλλα οσοι δοκιμασαν να παρουν 2-3 παιχνιδια εστω, το Amazon τα εστειλε μια χαρα οπως βλεπω.
Συνηθως τετοια λαθη οδηγουν σε ακυρωση παραγγελιας, αλλα μια στο τοσο γινονται και εξαιρεσεις απ ο,τι φαινεται.
Το χα σταμπαρει τοτε, αλλα δεν περιμενα να πιασει εδω που τα λεμε και εφοσον δεν ειχα προθεση να παρω vita απο τωρα δεν το εψαξα περαιτερω.
Comment
Comment