Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πάντως εμένα μου φάνηκε πολύ άβολο. Οι μοχλοί είναι εξωφρενικά μικροί και δεν γίνεται να παίζεις με το d-pad χωρίς να ακουμπάει ο αντίχειρας και στον μοχλό από κάτω.

Comment

• Τώρα που το λέτε, μάλλον εμένα με βολεύει, άμα το αγοράσω. Θα αγοράσω το PSVita, όταν πέσει η τιμή του ή σκάσει κάποιο αξιόλογο RPG bundle.
      sigpic

Comment

• Originally posted by 丹野 View Post
        Τώρα που το λέτε, μάλλον εμένα με βολεύει, άμα το αγοράσω. Θα αγοράσω το PSVita, όταν πέσει η τιμή του ή σκάσει κάποιο αξιόλογο RPG bundle.
        Βλεπεις πολυ μπροστα...

Η αληθεια ειναι οτι θα το χτυπουσα, αλλα βγηκαν κατι εκτακτα εξοδα και μου εχουν σπασει τα νευρα. Επισης ερχεται πλεον και το μωρο οποτε πρεπει να κανουμε οικονομια, καταλαβαινετε τωρα, θα παιξουν διαφορα εξοδα...
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• θα παιξουν διαφορα εξοδα...
          προφυλακτικά ε;

Comment

• Originally posted by Evans
            προφυλακτικά ε;
            Εκεί το μυαλό σου. :xp:

Παίζονται ταβέρνες, μεταφορικά, αξιοθέατα, σινεμά και ποτά. Παίζονται επίσης και οι λογαριασμοί του νοικιασμένου σπιτιού του.
            sigpic

Comment

• Gravity Daze Review (9 απο το eurogamer)
              This Vita adventure gives you an amazing city to explore and a great way to get around -bringing back all the right memories of Crackdown and Jet Set Radio Futu

Τελειο φαινεται.

Comment

• Eιναι η τελευταια μερα για την προσφορα στο πλαισιο και δεν ξερω τι να κανω.:yuno:

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                  Eιναι η τελευταια μερα για την προσφορα στο πλαισιο και δεν ξερω τι να κανω.:yuno:
                  Εγω ηξερα τι πρεπει να κανω , κανε και εσυ το ιδιο

Comment

• Απο πλαισιο θα το παρεις?

Επισης.
                    Το MotorStorm RC κοστιζει €5.99 και περιλαμβανει και την ps3 εκδοση.
                    Θετικα reviews μεχρι στιγμης.
                    thesixthaxis 9
                    IGN 8.5

Comment

• Ναι το προ-παρηγγειλα προχθες απο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Comment

• Irthe poy na parei, einai sto spiti (kai eimai sto lab, gamw)!!1

Se treis wres unboxing XD .

Comment

• Αντε περιμενουμε εντυπωσεις!

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                            Irthe poy na parei, einai sto spiti (kai eimai sto lab, gamw)!!1

Se treis wres unboxing XD .
                            ΠΛΗΡΕΣ UNBOXING ΘΕΛΟΥΜΕ! ΚΑΝΟΝΙΣΕΕΕΕΕ!!!!

Κάνε κι έναν έλεγχο να δεις αν το PSV είναι region-free και για τα UMD του PSP.
                            sigpic

Comment

• Evans kane ena videaki re me unboxing na anevasoume sto kanali.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by 丹野 View Post
                                Κάνε κι έναν έλεγχο να δεις αν το PSV είναι region-free και για τα UMD του PSP.
                                Ειμαι περιεργος να μου πεις πώς ακριβως γινεται αυτο.
                                Μεγειες παρεπιπτοντως σε ολους τους day 1 αγοραστες.

Εν τω μεταξυ σε καποια φαση το Amazon ειχε για preorder καποια παιχνιδια σε γελοιες τιμες, π.χ. 3-4 λιρες για ολα τα παιχνιδια της Ubisoft.
                                Λαθος προφανως, αλλα οσοι δοκιμασαν να παρουν 2-3 παιχνιδια εστω, το Amazon τα εστειλε μια χαρα οπως βλεπω.
                                Συνηθως τετοια λαθη οδηγουν σε ακυρωση παραγγελιας, αλλα μια στο τοσο γινονται και εξαιρεσεις απ ο,τι φαινεται.

Το χα σταμπαρει τοτε, αλλα δεν περιμενα να πιασει εδω που τα λεμε και εφοσον δεν ειχα προθεση να παρω vita απο τωρα δεν το εψαξα περαιτερω.

Comment

Working...
                                X