Ε τι να πω, παραπάνω από το γεγονός ότι τους πωλητές τους βάζουν να υποδέχονται τους πελάτες με νοοτροπία "αν έρθει για 1, ΠΡΕΠΕΙ να φύγει με 2, και δε πρέπει να περάσει την πόρτα χωρίς να έχει ψωνίσει".
Και εκτελεί και το σύστημα των ποσοστών τρελά, με αποτέλεσμα να του λες "ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΜΜΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΩΝ 100€, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ" και αυτός να θέλει να σου πουλήσει το τελευταίο μοντέλο, άσχετα αν του έχεις εξηγήσει 100 φορές πως θα είναι άχρηστο πάνω στο δικό σου σετάρισμα.
Και εκτελεί και το σύστημα των ποσοστών τρελά, με αποτέλεσμα να του λες "ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΜΜΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΩΝ 100€, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ" και αυτός να θέλει να σου πουλήσει το τελευταίο μοντέλο, άσχετα αν του έχεις εξηγήσει 100 φορές πως θα είναι άχρηστο πάνω στο δικό σου σετάρισμα.
Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τέτοια περιστατικά. Ένα βιντεοκλαμπ της γειτονιάς μου είχε βάλει αφίσες με ανακοίνωση που έγραφε να του επιστραφούν οι θήκες που καβατζώθηκαν, ενώ το παιδί που δούλευε εκεί μου έλεγε ιστορίες από αυτόν και από γνωστούς του, ότι τυχαίνει πελάτες να έρχονται για πρώτη φορά στο μαγαζί, παίρνουν 2-3 τίτλους και μην τους είδατε. Και τα στοιχεία που αφήνουν δεν ισχύουν.

Καλα λεω ειναι δυνατον?? Του εξηγω του τυπου οτι εχω γυρισει ολη την Αθηνα και μου λεει "Στο δικο μας συστημα δεν υπαρχει πουθενα αυτη η οθονη" και δεν ξερει τι μου λενε οι υπολοιποι και στο τηλεφωνικο κεντρο.. Με τα πολλα εδωσα 50ε παραπανω και πηρα μια αλλη τελικα αλλα πραγματικα το πλαισιο δεν παιζεται σε τετοιες περιπτωσεις..
. Σε μία άλλη κοπέλα που ήταν εκεί τις ζήτησα το mp3 μπας και το προλάβαινα. Της έδωσα κωδικό πλαισίου, πλήρη ονομασία, μάρκα, κλπ. Φεύγει, γυρνάει, και η διευκρινιστική ερώτηση για να καταλάβει για ποιο ακριβώς mp3 ενδιαφέρομαι, ήταν: "Λες αυτό που μοιάζει με αναπτήρα;" 

Comment