Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kαθημερινές ιστορίες ασχετοσύνης videogames σε ελληνικά

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by belmont View Post
    Ένα άλλος γνωστός μου που δούλευε στους υπολογιστές μου έλεγε ότι τους υποχρεώνουν να προσπαθούν να πουλάνε turbo-x laptop και hardware έναντι άλλων με αστεία επιχειρήματα του στυλ "δεν καίνε τη μητρική", έχουν καλύτερο υλικό κτλ και, ακόμη και αν θες να πάρεις κάτι απόλυτα συγκεκριμένο, πχ σε acer ή HP, σου λένε να πάρεις το αντίστοιχο σε turbo-x.
    Αυτό όχι απλώς ισχύει αλλά κάνει μπαμ. Πριν 2 μήνες πάω να αγοράσω ηχεία για τον υπολογιστή. Ήθελα κάποια καλά, να δώσω 100-150 ευρώ να πάρω ένα καλό σετ 2.1. Πήγα σε 2 καταστήματα και μου είπαν και στα 2 Turbo-X. Βρε αδερφέ θα αγοράσω ηχεία Turbo-X; Είναι δυνατόν;

Τώρα που το έφερε η κουβέντα. Τα Turbo-X είναι κάτι ανάλογο με τα BlueSky των Carrefour; Τα BlueSky είναι φτιαγμένα από εταιρίες σαν την Fujitsu κτλ που πληρώνονται απ'την Carrefour για να φτιάξουν φτηνές συσκευές αλλά με την φίρμα BlueSky πάνω.
    Και στo Turbo-X το ίδιο γίνεται; Στους υπολογιστές το καταλαβαίνω, απλώς συναρμολογούνε διαφορα εξαρτήματα, αλλά στα ηχεία, στις οθόνες, στα mp3 κτλ πως γίνεται;
    Ξέρει κανείς;

Comment

Oύτε καν. Τα εξαρτήματά τους είναι από τριτοτέταρτες εταιρίες που ούτε στην Κίνα δε τις ξέρουνε. Το έμαθα προσπαθώντας να βρω drivers για μια webcam turbox επειδή ΦΥΣΙΚΑ το πλαίσιο δεν προσφέρει σελίδα με ανανεωμένα προγραμματα support κλπ...

Πχ η συγκεκριμένη κάμερα ήταν http://www.etron.com/
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Νομίζω πως είναι πιθανό ο Somari να έχει δίκαιο. Το σίγουρο είναι ότι κάποια turbo-x πράγματα συναρμολογούνται στην Ελλάδα! Γι' αυτό και στα δικά τους laptop έχουν ημερήσιο service. Επίσης το πλαίσιο έχει και δικά του αναλώσιμα εκτυποτών τα @work.

Γενικά στο πλαίσιο το μόνο κουλό που μου έχει τύχει είναι το εξής: πριν από κανένα εξάμηνο πήρα ένα cosmote internet on the go με κάρτα. Αφού προσπαθούν για αρκετή ώρα να μου πουν να κάνω σύνδεση και εγώ τους λέω πως δεν ξέρω αν έχει 3G στις περιοχές που το θέλω κάνουν ταυτοποίηση της σύνδεσης στέλνουν κανονικά τα στοιχεία και φεύγω. Το ίδιο βράδυ δοκιμάζω να ενεργοποιήσω τη σύνδεση επειδή έπρεπε να φύγω επαρχεία και βλέπω πως δεν δουλεύει. Παίρνω στην Κοσμοτέ και μου λένε πως δεν έχει γίνει ταυτοποίηση από το πλαίσιο. Παίρνω στο κατάστημα και μου λένε ότι φταίει η Κοσμοτέ. Τελικά το άλλο πρωί περνάω από το πλαίσιο και παραδέχονται πως έχουν κάνει λάθος (!) στην αποστολή των στοιχείων. Αφού επανέλαβαν τη διαδικασία η σύνδεση μέχρι το ίδιο μεσημέρι ελιχε αποκατασταθεί. Βέβαια σε όλη την διαδικασία ήταν ευγενέστατοι.
        https://www.emulator-zone.com
        I am an iteration closer to my desired solution!
        The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
        Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
        Hyperdimension Neptunia

Comment

belmont, αποτέλεσμα: Μην ξαναπας στην Cosmote. Οι υπηρεσίες τους είναι μία απάτη από μόνες τους. Και ο μπαμπάς μου ήταν παλιά cosmote, αλλά γρήγορα έφυγε απ' εκεί και το γύρισε στην Wind, όταν το αντιλήφθηκε. Πάντα να κάνεις τις δουλειές σου από κοντά για να είσαι 100% σίγουρος και όχι από το κινητό.
          sigpic

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
            Αυτό όχι απλώς ισχύει αλλά κάνει μπαμ. Πριν 2 μήνες πάω να αγοράσω ηχεία για τον υπολογιστή. Ήθελα κάποια καλά, να δώσω 100-150 ευρώ να πάρω ένα καλό σετ 2.1. Πήγα σε 2 καταστήματα και μου είπαν και στα 2 Turbo-X. Βρε αδερφέ θα αγοράσω ηχεία Turbo-X; Είναι δυνατόν;

Τώρα που το έφερε η κουβέντα. Τα Turbo-X είναι κάτι ανάλογο με τα BlueSky των Carrefour; Τα BlueSky είναι φτιαγμένα από εταιρίες σαν την Fujitsu κτλ που πληρώνονται απ'την Carrefour για να φτιάξουν φτηνές συσκευές αλλά με την φίρμα BlueSky πάνω.
            Και στo Turbo-X το ίδιο γίνεται; Στους υπολογιστές το καταλαβαίνω, απλώς συναρμολογούνε διαφορα εξαρτήματα, αλλά στα ηχεία, στις οθόνες, στα mp3 κτλ πως γίνεται;
            Ξέρει κανείς;
            Παρόμοι περιστατικό έχει τύχει και σε μένα. "Τα turbo είναι το ένα τα turbo είναι το άλλο!" Ε ντρεπόμουν να τους πω δεν γουστάρω τις μουφιές σας και θέλω να είναι logitech επειδή έτσι και απλώς πήρα αυτά που ήθελα και τέλος.
            Για drivers σε κάτι netbook έπρεπε να φάω καμιά ώρα, τα windows 7 και το Win Update δεν αναγνώριζαν τίποτα και ούτε το wlan ούτε ο ήχος δεν δούλευε.

Αυτό για ελληνική κατασκευή είναι σίγουρο; Τίποτα ψιλά γράμματα που να λένε made in china ίσως;

Μακριά από turbo X. Τίποτα δεν είναι καλό. Ούτε και τα cases δεν είναι καλά.

Comment

Κι όμως.Ήταν κάποτε μια εποχή που τα Turbo X σκίζανε.Μετά βέβαια κάτι παίχτηκε με τα υλικά,δεν ξέρω τι ακριβώς και έχουν ακταντήσει τρελή μούφα.Πριν 8 χρόνια πάντως που πήρα εγώ υπολογιστή,μια χαρά ήταν.Ακόμα τον έχω.
              Carpe diem

Comment

Originally posted by Tanno View Post
                belmont, αποτέλεσμα: Μην ξαναπας στην Cosmote. Οι υπηρεσίες τους είναι μία απάτη από μόνες τους. Και ο μπαμπάς μου ήταν παλιά cosmote, αλλά γρήγορα έφυγε απ' εκεί και το γύρισε στην Wind, όταν το αντιλήφθηκε. Πάντα να κάνεις τις δουλειές σου από κοντά για να είσαι 100% σίγουρος και όχι από το κινητό.
                Και εγώ wind έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά στις περιοχές στην επαρχία που πηγαίνω δεν πιάνει 3g, για αυτό είχα δοκιμάσει το in the go της cosmote.
                The World Ends With You

Hyperdimension Neptunia

Comment

Originally posted by belmont View Post
                  Και εγώ wind έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά στις περιοχές στην επαρχία που πηγαίνω δεν πιάνει 3g, για αυτό είχα δοκιμάσει το in the go της cosmote.
                  Λογικό. Η κεραία της Wind δεν πρέπει να το πιάνει. Καλύτερα να ζητήσεις από την εταιρεία αυτή να σου παραχωρήσει έναν τοπικό χάρτη που να δείχνει την εκπομπή σήματος 3G. Τα δίνουν κάτι τέτοια. Όμως, αν ζεις σ' επαρχεία που είναι πολύ κοντά στα σύνορα, είναι αφύσικο να πιάνει. Σχεδόν τίποτα δεν πιάνει εκεί. :/
                  sigpic

Comment

Originally posted by Somari View Post

70 Xιλιοστά....ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ!

Μάστορα βγήκε 550γρ, το αφήνω...;
                    πω έσκασα στα γέλια
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Originally posted by Tanno View Post
                      Λογικό. Η κεραία της Wind δεν πρέπει να το πιάνει. Καλύτερα να ζητήσεις από την εταιρεία αυτή να σου παραχωρήσει έναν τοπικό χάρτη που να δείχνει την εκπομπή σήματος 3G. Τα δίνουν κάτι τέτοια. Όμως, αν ζεις σ' επαρχεία που είναι πολύ κοντά στα σύνορα, είναι αφύσικο να πιάνει. Σχεδόν τίποτα δεν πιάνει εκεί. :/
                      Μιλάμε για Λιβαδειά! 2 ώρες από την Αθήνα. Πιάνει 3G μόνο έξω από το σπίτι και μόνο μία παύλα σε Κοσμοτέ. Η ποιότητα είναι χάλια, σε πετάει έξω συνέχεια κτλ.
                      The World Ends With You

Hyperdimension Neptunia

Comment

Aπόδειξη ή τιμολόγιοοοο;
                        Ευχαριστούμε που ψωνίσατε από το Πλαίσιο!
                        sigpic

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
                          Aπόδειξη ή τιμολόγιοοοο;
                          Σαν να φωνάζει κάποιος στην Βαρβάκειο αγορά μιλάς.
                          sigpic

Comment

Το τραβηγμένο όμικρον δεν είναι όμικρον ντελάλη αλλά όμικρον ναζιάρικο της ρομποταμειακής υπαλλήλου :p
                            sigpic

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
                              Aπόδειξη ή τιμολόγιοοοο;
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

απορώ ποιος αγοράζει απο το πλαίσιο με τις καταπληκτικές τιμές που έχει στα προϊόντα.
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X