Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Here's whats on offer. Two PlayStation 3 games from the following list:
LittleBigPlanet
Infamous
Wipeout HD/Fury
Ratchet and Clank: Quest for Booty (Europe only)
Dead Nation
Super Stardust HD (North America/Germany only)
And two PSP games from the following list:
LittleBigPlanet PSP
ModNation Racers PSP
Pursuit Force
Killzone Liberation
Έχω τα 3/5, το quest for booty είναι expansion του Tools of Destruction και για το Dead Nation ok... Σωθήκαμε .
Tα παιχνίδια είναι καλά και καιρός οι αμαρτωλοί να αποκτήσουν το WipEout HD Fury (θυμάμαι κάποια περίοδο ο nooto να κάνει αναφορά), εμένα όμως δε με συμφέρουν .
Tα παιχνίδια είναι καλά και καιρός οι αμαρτωλοί να αποκτήσουν το WipEout HD Fury (θυμάμαι κάποια περίοδο ο nooto να κάνει αναφορά), εμένα όμως δε με συμφέρουν
LoL ρε συ, και να σκεπτεις οτι πριν πεσει το psn ειχα αγορασει psn card για να το παρω αλλα ηρθε το crysis 2 και το αφησα για την επομενη φορα που θα ανοιγα το ps3 . Εννοειται οτι θα φυγει για κατεβασμα με το που επανελθει το store! Για τα υπολοιπα τωρα, ακομα δεν ξερω τι θα προτιμησω.
Εντάξει για εμένα είναι ντροπή να δίνεις παιχνίδια 4ετίας για να ζητήσεις συγνώμη.
Δεν λέω είναι πολύ καλά παιχνίδια αλλά δεν παύουν να είναι παιχνίδια 4ετίας.Εκτός αυτού πολλοί έχουν ήδη αρκετά από αυτά.Θα έπρεπε για εμεάν να υπήρχε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία ή κάποια πίστωση λογαριασμού με 10-15 ευρώ...
ε ναι , lbp υπαρχει ηδη το 2 , infamous βγαινει σε 20 μερες το 2 , το dead nation ειναι μαπα, για τα rachet και stardust οκ ουτε κρυο ουτε ζεστη, to wipeout HD ειναι καλη προσφορα αλλα και παλι οπως ειπε ο laharl ειναι παιχνιδια 3ετιας+ κανονικα θα επρεπε να δινανε psn points στο κοσμο να παρει οτι θελει
Δεν νομιζω οτι υπαρχαν και πολλες επιλογες απο τα ''μεγαλα games'',εφοσον θα επρεπε να ειναι της sony παιχνιδια και να μην ειναι psn φυσης games,αλλα retail.
Αυτα πρεπει να ειναι ολα κι ολα.
Απο την αλλη για τα psn φυσης games,υπηρχαν πολλες επιλογες...
Comment