Announcement

Collapse
No announcement yet.

Competitive Gaming

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Κι εγώ συνήθως έτσι είμαι όμως κάτι δεν μου κάθεται καλά με το MK9. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω, λίγο τα ανύπαρκτα hit effects, λίγο το animation που κινούνται σαν μηχανικοί χαρακτήρες (πάγιο πρόβλημα των 3D MK), λίγο οι αλλαγές κινήσεων, λίγο λίγο μαζεύεται. Εννοείται πως είναι αιώνες καλύτερο από τους 3D προκατόχους του, όμως δεν με γεμίζει όσο θα ήθελα. Και από την άλλη έχω άχτι να βγει επίσημα μία καλή 2D έκδοση Εδώ κάθονται και παίζουν mame roms σε τουρνουά επειδή τα kollections δεν την παλεύουν

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Proswpika meta to MK9 den vlepw logo yparkshs allou MK.
    Vlepw tis kainouries ekdoseis enos fighting game san to latest patch tou kathe titlou, opote mou einai adynaton na me fantastw na paizw prohgoumenes ekdoseis.
    But then again it might be just me.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έβλεπα βιντεάκια από Ultimate Mortal Kombat 3 και θυμήθηκα πόσο υπέρτατη παιχνιδάρα είναι αυτή η παιχνιδάρα και πόσο πολύ κατάφεραν να τα σκατώσουν από το MK 4 και ύστερα. Μιλάμε για τραγική αποτυχία αφού είχαν ήδη βρει μια πάρα πολύ πετυχημένη φόρμουλα

Shock VS L.I. Joe

Και ένας βιασμός ChrisG VS REO

Τα Mortal Kombat Arcade Kollections που βγήκαν αφ' ενός δεν έχουν το Trilogy, αφ' εταίρου έχω διαβάσει πως είναι πολύ πρόχειρες μεταφορές. Στο PC τουλάχιστον επιβεβαιώνω πως πρέπει να κάνεις πατέντες για να καταφέρεις να συνδέσεις ένα οποιοδήποτε χειριστήριο πλην του Χ360, το online είναι ψιλο-για-τα-μπάζα και γενικά δεν λέει και πολλά.

Ζω και αναπνέω για τη στιγμή που θα βγάλουν μία ρετουσαρισμένη εξ' αρχής αξιόλογη HD έκδοση MK Trilogy με practice mode, αξιόλογο online και δε συμμαζεύεται. Δεν κοστίζει να ελπίζω

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    με την προσφατη κυκλοφορια σε psn και xbla του darkstalker resurrection , 2 θρυλοι των fighting games ο sakonoko και ο daigo σε ενα μικρο documentary στο famitsu

[YOUTUBEHD]5acB9x8G5-U#![/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Επειδή δεν έχουμε thread για το Injustice το βάζω εδώ

Και ένα 15λεπτο gameplay από το EVO του καλοκαιριού

Πλέον αντί για block button πατάς απλά πίσω για άμυνα (καιρός ήταν) και έχουμε Street Fighter style επιθέσεις, law, medium και heavy. Κατά τ' άλλα το παιχνίδι φαίνεται ολοένα και καλύτερο, απείρως καλύτερα γραφικά από το Mortal Kombat, πίστες που ο κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα κλπ. Πολύ badassιλίκι, καμία σχέση με το απαράδεκτο Mortal Kombat VS DC που είχαν φτιάξει πριν καιρό.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ti sticks kai vlakeies pare edw ti ftianei o kosmos:

Leave a comment:

• Titus
    replied
    BUSTED!!!!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Στο κάτω κάτω κι εγώ με πληκτρολόγιο - ποντίκι παίζω, αυτό τι σημαίνει? Πως είμαι ελιτιστής και οι κονσόλες είναι για παιδιά
    Ναι.
    Και το βράδυ μεταμορφώνεσαι σε Mr Hyde και μπαίνεις σε κονσολάδικα φόρουμ να τρολλάρεις.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Aν θέλετε να λύσετε τέτοιου είδους διαφορές συνεχίστε με πμ

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Prin den eipa oti den paizw me stick?
    Epilogh mou einai, oxi oti den mporw.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ic...ε τοτε μαλλον σε αγαπανε πολυ τα σεπολια για να λενε τετοιες ιστοριες

custom sticks με αναποδα τα κουμπια υπαρχουνε παντως , αλλα μεταξυ μας αν επαιζες εξισου καλα με stick/pad τοτε ολο και καποιος θα σε εβλεπε να παιζεις με stick την περιοδο που επαιζες competitive...no??εκτος και αν δεν καταλαβαινανε το νεο customised pad/stick μοντελο που χρησιμοποιουσες οπως ειπες..i dont know

Leave a comment:

• Somari
    replied
    XAXAXAXAXAXAXA true!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το αστείο είναι ότι κι εγώ αγόρασα στικ με τον μπρο και ποτέ δεν ασχοληθήκαμε, το ακόμα πιο αστείο είναι ότι δικό μου σκεπτικό ήταν τα shmups. Κάποια στιγμή πρέπει να το ανεβάσω Αγγλία.

Πάντως ο αλταϊρ σπέρνει πανικό στο φόρουμ με τις πράξεις του, μία αγοράζει τα παιχνίδια του παίχτη και ο παίχτης μαλώνει με τον ριφλεξ, τώρα κάνει μία ερώτηση και ο ground μαλώνει με τον vaynard.

Altair, the mastermind behind everything.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    O grand Lethal kai oloi oi alloi den me eidan na paizw pote me stick epeidh protimw na paizw me Pad.
    Den me eidan kan na prospathw.

To diko mou stick prepei na einai poio customized apo afta pou ftiaxnoun ta sepolia.
    Ta koumpia prepei na einai tessera mono kai prepei na einai se stavro, h ste tetragwnh diataksh gia na paiksw.

Epaiza arcades apo ta 9 mou, to idio to stick mou einai defterh fysh kai den exw kanena provlhma.
    To oti ta agorasta sticks exoun 500 koumpia epanw kai se lathos thesh einai pou me enoxlei giati egw den paizw Street Fighter, paizw Tekken kai Soulcalibur.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    απο οσο εχω ακουσει απο τον grand lethal και απο αλλους παλια εκανες προσπαθιες για να παιζεις καλα με sticks (τις εποχες που επαιζες ζεσταο soul calibur) αλλα το παρατησες η κατι τετοιο διωρθωσε με αν ειναι διαφορετικη η ιστορια , προφανως πηγα να σε πειραξω αλλα απο οτι φαινεται με τον judge dredd δεν μπορεις ουτε καν να αστειευτεις...

Leave a comment:

Working...
X