Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι fanboy ήσασταν/είστε;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E pes oti psifhse kai o Scatman...
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOχι, να μπει ψηφος νορμαλ. Δεν λεω τιποτα...
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Scatman γύρνα πίσω, κρίνονται πολλά.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Nintendara ξανα μπροστα, :w0000t:

Cursed δε θα φανταζομουν ποτε οτι ησουν N fanboy, ισως επειδη εδω και χρονια δε σε θυμαμαι ενεργο σε κανενα nintendo game thread.
          Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Loggo View Post
            Scatman γύρνα πίσω, κρίνονται πολλά.
            Θα πεσει προεδρικος δακτυλος, δε μπορει να μεινει ετσι αυτο το ζητημα :dwarf:rc:
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Αν το πάμε με nostalgia factor υπήρξα Nintendo fanboy. Η τελευταία έξαρση fanboyισμού βέβαια ήταν στην Δ δημοτικού που σε ένα φίλο που είχε Master System του την είχα πει για ένα διαφημιστικό του NES( με το Duck Tales συγκεκριμένα) που είχα δει σε Eurosport( τότε τα πρωινά είχε παιδικό πρόγραμμα που έβλεπα κι ας μην καταλάβαινα γρι ) Το επόμενο Σ/Κ ήμουν σπίτι του και παίζαμε Double Dragon στο Master System του. Kαι φυσικά ήθελα Master System μετά... xD

Τέλος πάντων πρώτα είχα αγοράσει με αιματηρές οικονομίες με τον αδερφό μου το NES 38.990 νομίζω με δυο pads και το Super Mario το μακρινό καλοκαίρι του 92. Εννοείται μάζευα τα χρήματα για το φαγητό στο σχολείο- τότε τα λεφτά από θείες κτλ πήγαιναν σε ρούχα κάτι που ποτέ δεν το χώνεψα- και το χαρτζιλίκι του παππού το σ/κ που πηγαίναμε χωριό( ένα χρόνο έπαιρνα το Μικυ Μάους κάθε δεύτερη εβδομάδα και μου είχε φανεί τεράστια θυσία) Τότε λοιπόν ήρθε το πρώτο μεγάλο κόλλημα. 6η δημοτικού πήρα το Game Boy και πρώτη γυμνασίου καταφέραμε με τον αδερφό και πήραμε κοινό δώρο Xmas το SNES με Killer Instinct. Φυσικά παίζαμε με ένα pad μέχρι μετά από μήνες να αγοράσουμε δεύτερο.

Μετά τα Xmas του 98 ήρθε η μεγάλη αλλαγή, πήρα PlayStation με Soul Edge( ο λόγος που αποφάσισα να μην αγοράσω N64, το Saturn δεν υπήρχε σαν επιλογή). Και μετά από λίγους μήνες το FF 7( κάπου εδώ έγινα Square fanboy xD). Oπότε θα έλεγα πως είμαι ανάμεσα σε Sony και Nintendo. Έλα όμως που μόλις πέρασα στη σχολή με κεράσματα κτλ μάζεψα 60-70.000 δρχ να τις κάνω ό,τι θέλω. Το PS2 ήταν τότε πανάκριβο, ενώ το DC είχε ακόμη ένα χρόνο ζωής. Οπότε πήρα Dreamcast( με το κλασικό demo και το MDK 2, χωρίς VMU κι εγώ) και σκεφτόμουν τόσα χρόνια τι έχασα απο την άλλη πλευρά, να είναι καλά oι emulators βέβαια.

Οπότε αν ποτέ ήμουν fanboy δύο εταιρειών- όσο περίεργο κι αν ακούγεται- πρέπει να ψηφίσω και Sony και Nintendo. Οπότε...
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Oρίστε,η σεγκα ξανά μπροστά.

Άντε να έρθει και ο σκατμαν να πάρουμε και διαφορά.

Το gaming το ξεκίνησα με κονσόλα της σεγκα και συγκεκριμένα το ιστορικό mega drive.Μετά συνέχισα με saturn το οποίο είναι και η μεγάλη μου αγάπη και παρόλο που ορισμένοι ισχυρίζονται το αντίθετο,είχε πολλά εξαιρετικά παιχνίδια.Απλά η σεγκα τα θαλάσσωσε και το μηχάνημα πήγε άκλαυτο.

Μετά συνέχισα με ένα playstation και έτσι έγινα ανοιχτός και σε παιχνίδια άλλων εταιρειών.Τώρα δεν με νοιάζει η εταιρεία αλλά καθαρά η ποιότητα των παιχνιδιών.Η σεγκα όμως όμως έχει ακόμα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και για αυτό με ενοχλεί η σημερινή κατάντια της.Παρόλα αυτά,όοοοοταν το θυμιθεί και βγάλει κάποιο καλό παιχνίδι το τιμάω όπως το φοβερό valkyria chronicles.

Α και να μην ξεχνιόμαστε,το shenmue 3 AN βγει θα είναι το game of the forever.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

Πρώτο μου post στο forum λοιπόν, και νομίζω πως θα μπορέσει να λειτουργήσει και σαν introduction στο forum ;)

Στα νιάτα μου υπήρξα Sega fanboy (συγκεκριμένα με το Saturn), και ακόμα της έχω ιδιαίτερη αδυναμία (όχι ως developer, αλλά έτσι for the nostalgia ) , γι'αυτό και η ψήφος μου πήγε σ'αυτή.
                  Κατά τα 00's δυστυχώς μετατράπηκα σε hardcore Sony fanboy και μετανοιώνω κάθε λεπτό, μιας και πλέον δε μπορώ να καταλάβω το γιατί.
                  Πλέον θεωρώ τον εαυτό μου καθαρότατο "freethinker", χωρίς μίση, καθυστέρηση και προκαταλήψεις.

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος manufacturer που να προτιμώ και ούτε κάποιος που να μισώ (αν και γενικά πιστεύω ότι η Μicrosoft σαν εταιρία είναι αρκετά gtp, χωρίς χαρακτήρα και direction, παρ'όλο που έχω 360), γιατί στο κάτω κάτω πιστεύω πως δεν είναι οι κονσόλες που διαμορφώνουν την εμπειρία του gaming, αλλά τα ίδια τα παιχνίδια.
                  Υπάρχουν μόνο developers που αγαπώ, oι οποίοι είναι λίγοι και καλοί, ανάμεσά τους η Nihon Falcom, η Bungie, η Epic (κυρίως στα παλαιότερα της χρόνια), η Enix, η Bethesda, η Namco Tales Studio, η Bullfrog, και άλλοι.

Comment

ΚΑΙ νέο μέλος ΚΑΙ Sega fanboy ΚΑΙ με προδιαγραφές retro / καλτίλας?

Σε λατρέψαμε ήδη. Καλωσήρθες, άραξε και γράψε όπου θες! Και πέρνα μια βόλτα από το dedicated Sega thread στο retro κομμάτι του forum, σίγουρα θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα!
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Originally posted by Titus View Post
                      ΚΑΙ νέο μέλος ΚΑΙ Sega fanboy ΚΑΙ με προδιαγραφές retro / καλτίλας?

Σε λατρέψαμε ήδη. Καλωσήρθες, άραξε και γράψε όπου θες! Και πέρνα μια βόλτα από το dedicated Sega thread στο retro κομμάτι του forum, σίγουρα θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα!
                      Χαχα, ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα!
                      Πρόσθεσε και South Park junkie στη λίστα! :cunao:

Comment

• Εγώ πάντως τρόμαξα με τη μνήμη του Sinclair-Burai.
                        Δηλαδή όχι μόνο θυμάται όλο το περιστατικό φανμποϊσμού με κάθε λεπτομέρεια, θυμάται και την τιμή που πήρε το ΣΝΕΣ μέχρι τελευταίας δεκάρας...

Καλωσήρθες Γιοσινάτσου.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το SNES το πήρα 24.990 δρχ χωρίς game ενώ το Killer Instinct 22.000 δρχ( οι εποχές που τα games έκαναν όσο η κονσόλα, α ρε Itochu!!!). Άστα να πάνε μέχρι και ημερομηνίες θυμάμαι από τις τότε κονσόλες. Πριν πάρω SNES έβλεπα στον ύπνο μου πως έπαιζα Donkey Kong Country. Άλλες εποχές πραγματικά. xD

Χωρίς πλάκα πάντως, ήταν η μόνη φορά που λογομάχησα με κάποιον συμμαθητή για κονσόλα/ games- και μια φορά αργότερα για την ερμηνεία από το τέλος του FF 7 όπου επέμενε ένα παιδί να υποστηρίζει πως η Aeris αναστήθηκε και θα βγει Sequel xD. Δεν είχαν πολλοί συμμαθητές μου κονσόλες και όσοι είχαν ήταν Game Boy- oπου στα διαλείμματα παίζαμε world cup και double dragon Στο Γυμνάσιο- Λύκειο στο τμήμα μου ήμουν ο μόνος που εξακολουθούσε να παίζει games πέρα από ποδοσφαιράκια.( οι pcάδες ήταν άλλη κατηγορία από μόνοι τους και το λέω σαν κομπλιμέντο)
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• ΝΕΣ ήθελα να πω αλλά και στο ΣΝΕΣ βλέπω μια χαρά τα θυμάσαι.
                            πως η Aeris αναστήθηκε και θα βγει Sequel
                            Είχε το δίκιο του το παιδί γιατί μπορεί να μην αναστήθηκε αλλά sequel βγήκε/αν.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Η πρώτη μου κονσόλα ήταν το nes ή το snes (δεν θυμάμαι τώρα πιο απο τα 2). Ωραία κονσόλα, είχε ωραία παιχνίδια και θυμάμαι που έλιωνα μαζί με τον ξάδελφο μου στο Contra.
                              Μετά απο λίγα χρόνια αγόρασα το PS1 και έγινα Sony fanboy κατευθείαν. Αν και όταν πήγα στο μαγαζί, μόλις είδα το Nintendo64 ήθελα να πάρω αλλά τελικά δεν το πήρα. Τα 2 πρώτα παιχνίδια για το PS1 που πήρα ήταν το Gran Turismo και το θρυλικό Metal Gear Solid και λίγους μήνες αργότερα το Legend of Dragoon (στα Ιαπωνικά, μου το έφερε ο ξάδελφος μου απο την Ιταλία).
                              Η επόμενη μου κονσόλα ήταν το Xbox, πολύ δυνατή κονσόλα αλλά με λίγους τίτλους και δεν ήταν για μένα μιας και μου αρέσουν παιχνίδια που έχουν σχέση με Ιαπωνία (Ninja/Samurai/Yakuza κτλ) και τα jRPG. Αλλά δεν το έβαλα κάτω και αγόρασα το Xbox 360 και έγινα Micro$oft fanboy (για λίγους μήνες)!
                              Τέλος, πριν κάτι μήνες μου χάρισε το PS3 ο ξάδελφος μου και έγινα ξανά Sonyfanboy. xD

Ξεκινησα σαν Sonyfanboy.
                              Έγινα για λίγους μήνες Micro$oft fanboy.
                              Δεν είμαι Nintendo hater (τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστευώ). xD
                              Πλέον είμαι Capcom fanboy και άντε, και λιγάκι Sony fanboy.

Comment

• Οι παλιές fanboyιστικες εποχές ήταν πραγματικά γαμάτες. Θυμάμαι εποχές που τα περισσότερα μαγαζιά ήταν fanboys stores από μόνα τους. Βέβαια οι περισσότεροι προμοτάρανε το playstation (λογικό μιας και πούλαγε πιο πολύ).
                                Βέβαια όταν λέω μαγαζιά εννοώ τα κονσολάδικα της εποχής που άνοιγαν (και έκλειναν) με το κιλό, όπου έπαιζες με την ώρα και αγόραζες κόπιες με το τσουβάλι.

Επικά σκηνικά: Στον Τσάμο στο Χαλάνδρι δούλευε ένας 30ρης αντι-nintendo όσο δεν πάει. (Αν θυμάμαι καλά ήταν ο γιος του Τσάμου). Θυμάμαι είχε βγει το Lylat Wars και το είχε βάλει σε μία 14αρα οθόνη σχεδόν ασπρόμαυρη, ενώ τα ps ήταν σε σούπερ τηλεόρασεις δίπλα. Όταν έμπαιναν πελάτες και τo βλέπανε τους έλεγε ότι έτσι είναι τα γραφικά.
                                Ξάνα στον Τσάμο: Μία μέρα είχαμε πάει με τον ξάδερφο που μόλις είχε νοικιάσει το Turok από το θρυλικό μαγαζί North Data. Επειδή δεν τον άφηναν να μπει με το παιχνίδι μέσα το αφήνει στην είσοδο στον τύπο που ανέφερα πιο πάνω. Ανοίγει το κουτί, βλέπει το Turok και λέει ''τι μαλακίες παίζετε;''. Την ίδια ώρα που πούλαγε το Turok στον κάτω όροφο. Θεός ο τύπος!

Στο Save The Game πάλι στο Χαλάνδρι πάμε να νοικιάσουμε παιχνίδι. PC εδώ, ps εκεί μέχρι και Dreamcast είχε ρωτάμε για Ν64 δεν έχει;Έχει εδώ μερικά μας απαντάει. Ήταν μέσα σε μία κούτα πεταμένα! :xp:

Επίσης πηγαίναμε και παίζαμε Twisted Metal με την ώρα και πορωνόμουνα αλλά δεν το παραδεχόμουν γιατί ήμουν ninty fanboy.
                                Α, σε αυτό το μαγαζί είχα πρωτοδεί το Earthworm Jim σε psone και λεώ στον τύπο εκεί ''ίδιο με το snes δεν είναι;'' Kαι μου λέει ''έτσι θα γίνεται και στο N64. Θα είναι ίδιο με τα 32 bits''.

Βασικά όλο το Χαλάνδρι sony fanboy ήταν.

Comment

Working...
                                X