Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι fanboy ήσασταν/είστε;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αχ ωραίες εποχές...

Τότε που το XBOX είχε μόνο fps, το Playstation 2 μόνο μεγάλα και πολύπλοκα παιχνίδια (βλ. Final Fantasy) και μη - αποκλειστικότητες (βλ.FIFA).

Φυσικά και το PS2 είχε μεγάλη βιβλιοθήκη! Αφού τα περισσότερα ήταν σκουπίδια... Άσε που είχε και τα χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά...

Αν πάμε πιό πίσω,

θα βρούμε ένα Playstation που ήταν χειρότερο από Dreamcast.

Η Nintendo πάλι, ααααχχχχ, αυτή είχε κονσόλες!

Με τις διασκεδαστικότατες αποκλειστικότητες (βλ.Mario - ακόμη και αν δεν μου άρεσε τόσο, The Legend of Zelda κ.α.) τα οποία έκαναν για όλες τις ηλικίες, και πιο "ενήλικα" άμα γούσταρες, όπως Metroids.

Είναι δυνατόν να γούσταρες άλλη εταιρεία; Θα έπρεπε να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος...

Υ.Γ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις ή πρόσωπα είναι τελείως συμπτωματική.
    "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Παροτι στο αρχικο μου post εκανα λογο για Nintendo και Squaresoft, τωρα ψηφισα την 1η for great justice κτλ κτλ, γιατι σαν να παραγινε καπου το κακο και να αναθαρρησαν καποιοι.
      ΤΣΟ & ΛΟ indeed, παμε γερα και χωρις περαιτερω τεκμηριωση.

Comment

• ΥΓ: ΟΚ σπαμοποστ αλλα δε περιμενα να εχουμε και τον Xeno στη darkside
        Do a barrel roll!

Comment

• Ρε τι πολιτισμός είναι αυτός ...

SEGA και ξερό ψωμάκι!
          Επίσης το SATURN είναι καλύτερο από το ps1 γιατί έχει ΤΡΕΙΣ RISC επεξεργαστές και εννοείται ότι ο SONIC είναι πιο γρήγορος από τον Mario και τον Crash!

ps: Έλα τώρα μη κάνετε πως δεν θυμάστε!

Comment

• Εμένα πάλι κάτι με έτρωγε που δεν ψήφισα κάτι. Άλλωστε παραδέχτηκα πως μικρός ήμουν νιντεντικός- και ζηλιάρης. Μου ερχότανε και το ελληνικό Nintendo club και χάζευα με συμμαθητές Ε δημοτικού το τεύχος από τα Σαϊνια με την 4σέλιδη διαφήμιση αναφορά στο Donkey Kong Country οπότε...
            E και αν έπαιρνα ένα game σε ερημονήσι να παίζω θα ήταν το A Link to the Past( και το Super Probotector)
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Πιστεύω πως τα αποτελέσματα του Gamers Odyssey fanboy poll πρέπει να γίνουν γνωστά στο ninty.gr

Να μάθετε να μην κάνετε τους ξύπνιους!
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• τελευταία είμαι pc fanboy, λιγο το οτι βαρέθηκα το xbox live (με τα ατέλειωτα dlc) λιγο που το ζέλντα μου τα κανε τσουρέκια να το τερματίσω, τα παράτησα και γύρισα στο pc gaming, πολύ καλά παιχνίδια προσφέρουν τέλεια χαλάρωση και δε χρειάζεται να καίω δισκάκια...

Comment

• Κι εγώ Nintendo fanboy ήμουνα

Comment

• Sega till death! Αλλα αυτο το αεκιτζης πια.....τι το θελατε?
                    http://pressuridion.blogspot.com/
                    http://frogenleaf.deviantart.com/
                    http://www.myspace.com/pressureakaspirals

Comment

• Καλά.

Το έκανα Arsenal που, πάνω κάτω, είναι το ίδιο πράγμα.

Άσε που:
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Εχουν ενθουσιαστει ολοι ιδιαιτερα απο τις προοπτικες της SEGA, καταβαλλουν πραγματικη θυσια για να συγκρατησουν τα συναισθηματα τους πιστευω.

Comment

• Γιατί οι μισοί φοράνε κόκκινα και οι άλλοι μισοί κίτρινα;

Τώρα για το κάλεσμα του Ουτσούτσου από άλλο θέμα να ψηφίσει εδώ τι να πω. Μέχρι που έγινε αλλαγή της επιλογής για να ευχαριστηθούν οι fans. Η διαπλοκή η ίδια.
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                            Εχουν ενθουσιαστει ολοι ιδιαιτερα απο τις προοπτικες της SEGA, καταβαλλουν πραγματικη θυσια για να συγκρατησουν τα συναισθηματα τους πιστευω.
                            Είναι casuals και τους έπεσε βαριά η hardcore-ίλα του Dreamcast. Μόνο ο Parlour είναι hardcore.

Originally posted by straier View Post
                            Γιατί οι μισοί φοράνε κόκκινα και οι άλλοι μισοί κίτρινα;
                            Εντός έδρας - εκτός έδρας.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ο τέρμα αριστερά έχει την κλασσική φάτσα "τιναυτό, τρώγεται?". Ο τρίτος από αριστερά είναι ο μόνος που ξέρει την αξία αυτού που διαφημίζει, ο πρώτος από δεξιά μάλλον έχει καταρράχτη και προσπαθεί να διαβάσει το auto queue.
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Πολύ ασχήμια ρε φίλε. xD
                                Ο τρίτος είναι ο Τόνυ Άνταμς?

Comment

Working...
                                X