Άσε μας ρε παίχτη.Παλιά όλοι ποστάραν φήμες το WiiU είναι πιο δυνατό από PS360,έχει 1000000πλάσια μνήμη,θα παίζει 5D,θα τρέχει στα 2160p κλπ κλπ.
Τώρα που βλέπεις τι πατάτα είναι,γράφεις φήμες.Καλά κρασά.
Μπαταρία χειριστηρίου 4 ώρες διάρκεια ζωής.Αν είσαι τυχερός.Αυτό με νοιάζει εμένα,και δεν βλέπω κανέναν να δίνει σημασία.Κλάην για το πόσο δυνατό είναι,άλλωστε τα multiplatforms θα τα παίξω αλλού,εγώ για τα exclusives θα το πάρω όταν το πάρω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η μυστική δύναμη του Wii U
Collapse
X
-
Oχι πως εν τελει θα αποθειχθει και το super-duper hardware, αλλα οκ αραξτε λιγο, κανενας ακομα δεν εχει κατανοησει την αρχιτεκτονικη του συστηματος και απλα εχουμε καποια raw numbers. Υπαρχουν πολλα αρθρα που κανουν λογο για διαφορετικη αρχιτεκτονικη που αποσκοπει στο να μην επιβαρυνεται η CPU. Τωρα τι ισχυει δεν ξερω, αλλα οκ ας μην το τραβαμε στα 2 ακρα απο τωρα.
Leave a comment:
-
Για να κάνουμε λίγο και τον συνήγορο του διαβόλου (Ninty στην προκειμένη) ο τύπος που χάκαρε το Wii U για να δει τα στατιστικά (Hector Martin απ' ό,τι βλέπω) εκτός από τα παραπάνω έγραψε επίσης
It's worth noting that Espresso is *not* comparable clock per clock to a Xenon or a Cell. Think P4 vs. P3-derived Core series.So yes, the Wii U CPU is nothing to write home about, but don't compare it clock per clock with a 360 and claim it's much worse. It isn't.
Δηλαδή οκ, σαν να λέμε πως χάλια το Wii U αλλά όχι και τόσο χάλια όσο φαίνεται
Γελάω πάντως επειδή έσκασε πάνω στη στιγμή που διάβαζα τα γνωστά μας fanboyz να λένε πως το Wii U είναι 19 φορές πιο ισχυρό από το PS3 και άλλα τέτοια ωραία ανέκδοτα. Πάω να το βάλω στο thread για να μην χαθεί
Leave a comment:
-
gotta find something better to spend that 400 euros on >_<
fuck you nintendo!
...
seriously
Leave a comment:
-
Εντάξει τα 2 άκρα βάλατε.Το παιχνίδι από όσα έχω δει εγώ δεν είναι ούτε για 9 και φυσικά ούτε για 4,5.Το Gametrailers αν θυμάμαι καλά του έβαλε γύρω στο 7 και ΙΜΟ με όσα έχω δει για τόσο αξίζει.Πάντως,αν έπαιρνα την κονσόλα Day 1 σίγουρα θα έπαιρνα και το Zombi U γιατί είναι τίτλος που με ενδιαφέρει.Είτε 10 έπαιρνε είτε 5.
Leave a comment:
-
Originally posted by i Have no Equal View PostΔιαφωνω καθετα, οριζοντια και δεν σηκωνω κουβεντα..
Βαζει καλες βαθμολογιες σε σκουπιδια και κατι 8 σε παιχνιδαρες.. :troll:
Leave a comment:
-
Διαφωνω καθετα, οριζοντια και δεν σηκωνω κουβεντα..
Βαζει καλες βαθμολογιες σε σκουπιδια και κατι 8 σε παιχνιδαρες.. :troll:
Leave a comment:
-
Actually, μια χαρά βαθμολογίες έχει το Eurogamer. Το SWTOR είναι Re-Review, όταν πρωτοκυκλοφόρησε του χε βάλει 8-9, τώρα αξιολογούσανε το κατά πόσο αξίζει να ασχοληθείς αυτή την στιγμή με το παιχνίδι και έτσι τσίμπησε το 4αράκι.
Leave a comment:
-
το χειροτερο μακραν για βαθμολογιες, οτι να ναι πραγματικα.. Και το gamespot εχει κατι wtf reviews αλλα οχι οσα το yuropgamer...
Leave a comment:
-
αξιόπιστο site βρήκεςOriginally posted by wesker View Post
The free-to-play relaunch of BioWare's massive online world flops thanks to a bad attitude, an obsession with still trying to get everyone to subscribe, and a g
3 Χ loooooooooooooooooooool
Leave a comment:
-
Μόνο και μόνο που το έκανε το Gamespot εγώ δεν θα το πιάσω στα χέρια μου.
NOT, σαπίλα gamespot!!!!
Leave a comment:
Leave a comment: