Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγω θα προτιμουσα πειράματα παντως παρα την 7850 και το jaguar για να υπαρχει μια "μαγεια"του δεν ξερουμε τι δυναμη ακριβως κρυβει και τα σχετικα, αλλα τεσπα μη βγω offtopic..

Ειναι πολυ λογικο παντως οι μεγαλες παραγωγες να περιμενουν να χτιστει μια userbase στην κονσολα πριν επενδυσουν σε high-budget games. Πρεπει να υπαρχουν και οι κραχτες βεβαια για να πουλησει η κονσολα αλλα απο παντα θυμαμαι οι μεγαλες παραγωγες να αργουν να βγουν.

Comment

• Playstation: Αφιέρωμα

Comment

• Χαχαχαχα minority report φαση

Comment

• Say it ain’t so! There are a few reports coming out from customers who have already gotten their hands on...

Αυτή η ιστοσελίδα είναι προς πώληση! ps3trophies.com αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το ps3trophies.com τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

YLOD//RROD is here!!!!!!!!!

Comment

• Περισσότερο με ψήνει ένα 3DS με το νέο Zelda παρά το PS4 να πω την αμαρτία μου.
            sigpic

Comment

• Αμαρτία θα ήταν αν ακολουθούσες την καρδιά σου απο το μυαλό σου. Μάλλον ορθολογιστή σε βρίσκω.

Comment

• Comment

• Όλα καλά με την κονσόλα ως τώρα,αλλά οι χρόνοι κατεβάσματος κι εγκατάστασης των ψηφιακών τίτλων είναι σε ΤΡΑΓΙΚΟ επίπεδο.Κάθε κεφάλαιο που περνάω,πρέπει να περιμένω να κάνει και εγκατάσταση.Ρε ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;Κονσόλα να είναι σε χειρότερο επίπεδο από υπολογιστή όσον αφορά την ευκολία παιξίματος ενός τίτλου;ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Και στο ίντερνετ που έψαξα για λύσεις,όλοι λένε ότι στο ΧΒΟΝΕ είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.:kill:
                  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!:whip:

Υ.Γ. Είχα γράψει κι άλλα,πιο αναλυτικά,αλλά κόλλησε το πισί και σβήστηκαν.
                  Carpe diem

Comment

• Ντόινγκ! Κάνει δηλαδή install κεφάλαιο-κεφάλαιο αντί μιας και έξω; Εγώ ήξερα ότι υποτίθεται πως όταν κάνει download ένα τίτλο μπορείς να αρχίζεις να παίζεις πριν κάνει full download. Μήπως για αυτό στο πάει έτσι; Ή αυτό που λέω είναι μόνο για τα install των discs;
                    Έχεις κανένα game σε physical; Θα ήθελα να μάθω τα install times και πόσο χώρο πιάνουν στον σκληρό.

Comment

• Κοίτα.Το θέμα είναι ότι αργούσε πάρα πολύ να κατεβάσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα ανά κεφάλαιο να χρειαζόταν να περιμένω.Πλέον που κατέβηκε όλο,δεν έχω τέτοια θέματα.Υποθέτω πως απλά έπαιζα πιο γρήγορα απ'ότι κατέβαζε αν θες γι'αυτό και ο εκνευρισμός μου.Τις τελευταίες 2 μέρες σα να κατεβάζει πιο γρήγορα μου φαίνεται.Έβαλα και κατέβασα όλα τα F2P+demos και κατέβηκαν στο άψε σβήσε.Μάλλον απλά είχε φορτωθεί πολύ το δίκτυο λόγω πρώτων ημερών κλπ.
                      Όχι δεν έχω κάποιο παιχνίδι σε καnονική μορφή.Τα μεγάθη εγκατάστασης για τους πρώτους τίτλους τουλάχιστον τους βρίσκεις άνετα στο ίντερνετ.
                      The PlayStation 4 launches with a number of games available to download from the PlayStation Store. The US version is l…

Δεν ξέρω βέβαια αν αυτά τα μεγέθη αλλάζουν αν έχεις το δισκάκι.
                      Carpe diem

Comment

Working...
                      X