Announcement

Collapse
No announcement yet.

Best Platformer Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τελείωσα χθες το game, μετά από δύο προσπάθειες στο τελευταίο level.

το οποίο προς το τέλος του έχει ένα εκνευριστικότατο section ειδικά αν βγάλετε το boss fight και έχετε μείνει με μία ζωή

Το ξεκίνησα αμέσως στο hard και το παιχνίδι είναι... ευκολότερο... Κατ'αρχάς στα levels μπορείς να βρεις extra ζωές ενώ στο normal τις παίρνεις μόνο από την κα Beakley. Το ότι λείπει ο χάρτης δεν είναι κάτι τόσο διαφορετικό μιας και με λίγο ψάξιμο βρίσκεις τα hidden objects etc.
    Εν τέλει δεν αλλάζει κάτι συνταρακτικό όσον αφορά την άποψή μου για το game. Είναι ένα καλό remake αλλά χάνει στην εκτέλεση ειδικά στο θέμα του χειρισμού, στο hit detection σε ορισμένα σημεία και στο κάπως παλαιολιθικό checkpoint σύστημα ειδικά στο normal- το οποίο καταλήγει να είναι πιο δύσκολο όπως έγραψα από το hard.
    Καλή προσπάθεια από τη Wayforward αλλα τελικά πάλι κάποιες επιλογές την αδικούν. Από εμένα ένα 6 με 7/10- το δεύτερο επειδή μου χτύπησε ευαίσθητες χορδές, ειδικά με το κλασικό theme και φυσικά το Moon theme... Πάντως, αν κάποια στιγμή βάλω ένα game για να πάρω τη δόση μου από DuckTales αυτό θα είναι το πρώτο στο NES- μόνο και μόνο λόγω χειρισμού.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Μέσες άκρες συμφωνώ κι εγώ. Αυτό για το normal και τις ζωές το έγραψα κι εγώ, ό,τι να 'ναι Αν και το normal μάλλον παραμένει πιο εύκολο λόγω των health power ups που βρίσκεις συνεχώς, ενώ στο hard είναι άφαντα.Το μόνο που δεν ξέρω είναι το pogo jump, μιας και με εκνεύριζε το να πατάω κάτω + hit, έτσι χρησιμοποίησα το default απλοποιημένο, που απλά πατάς hit όσο είσαι στον αέρα. Η επιπρόσθετη αυτή λειτουργία ήταν ένα πολύ ευχάριστο συν κατ' εμέ.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Παίδες στο Duck Tails στο PC είχε κανείς πρόβλημα με το pogo jump; Μερικές φορές το πατάω και δεν το κατοχυρώνει με αποτέλεσμα να πέφτω χύμα στους εχθρούς και να φεύγουν μπινελίκια. Κατα άλλα πολύ ωραίο, είχα ανάγκη να γυρίσω στα παλιά!
        The illusion of free will is an illusion.

Comment

Είχα διάφορα προβλήματα με το παιχνίδι, όμως η κατοχύρωση του κομβίου του pogo jump δεν ήταν ένα από αυτά.

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post
            Παίδες στο Duck Tails στο PC είχε κανείς πρόβλημα με το pogo jump; Μερικές φορές το πατάω και δεν το κατοχυρώνει με αποτέλεσμα να πέφτω χύμα στους εχθρούς και να φεύγουν μπινελίκια. Κατα άλλα πολύ ωραίο, είχα ανάγκη να γυρίσω στα παλιά!
            Και εγω το ειχα αυτο..

Comment

Έβαλα μπρος και το Castle of Illusion. Δεν έπαιξα περισσότερο από 10 λεπτά, όμως δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Ίσως είναι αρχή ακόμα, θα δείξει.

Αυτό που με ξένισε, είναι πως έβγαλαν το action button και απλά πηδάς στους εχθρούς για να τους σκοτώσεις. Το παιχνίδι χρησιμοποιούσε τον ίδιο μηχανισμό με το Ducktales, δηλαδή jump + action button για να πατήσεις πάνω στους εχθρούς, να εμφανίσεις κρυφά μπαούλα κλπ. Δεν μου άρεσε αυτή η απλοποίηση.

Το κυριότερο όμως είναι πως παρατήρησα καθυστέρηση στις αποκρίσεις του χειρισμού, κυρίως όμως στο jump. Μιλάμε για αισθητή καθυστέρηση όμως, τόσο που καταντάει ενοχλητική. Σε αυτό κρατάω μια πισινή επειδή δεν ξέρω μήπως φταίει το αντίτυπο που ψώνισα. Χρησιμοποιώ την ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΩΜΕΝΗ έκδοση if you know what I mean.

Comment

Έχει τελειώσει κανείς το Giana Sisters Twisted Dreams;Μου έχουν μείνει 10 πίστες ακόμα.Το δεύτερο Boss μου πήρε 70 λεπτά να το βγάλω,έλεος.Παιχνιδάρα πάντως.
                Carpe diem

Comment

Εχω φαει κολλημα με αυτο, πολυ καλο metroidvania με τελειο art καλο itemization και ωραιο συστημα μαχης.. Και αρκετα δυσκολο, τα timed chests θελουν perfect execution δεν συγχωρούν λαθη ειναι υπολογισμενα στο δευτερολεπτο.. Πολλοι γκρινιαζουν για τα controls και τη δυσκολια και εχουν καποιο δικιο για το πρωτο αλλα ενταξει το συνηθίζεις, η δυσκολια μου αρεσει μεχρι στιγμης και δεν την βρισκω υπερβολικη(βεβαια παιζω normal..). Σε οσους αρεσε το dust και παρομοιο στυλ να το τσεκαρουν.

Comment

Το Giana Sisters όντως έχει τα θεματάκια του στην τελική υλοποίηση, όμως είναι τέλειο στον οπτικοακουστικό τομέα. Πολύ καλό παιχνίδι εν τέλει, χωρίς όμως να είναι και κάτι το εξαιρετικό. Εννοείται πάντως πως προτείνεται σε όλους τους φαν του είδους.

Το Valdis Story δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Όντως μοιάζει με το Dust, το οποίο μου άρεσε πολύ. Θα το τσεκάρω κι αυτό κάποια στιγμή.

Comment

• Για το valdis story έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικά παρόλα τα θέματα με τον χειρισμό που έχει. Λένε ότι έχει μεγάλο βάθος, πολλά μυστικά, πολύ καλό σενάριο και πως θα προστίθεται επιπλέον δωρεάν περιεχόμενο με τον καιρό. Το έχω βάλει και εγώ στο μάτι.

Το gianna sisters δεν με ενθουσίασε. Ο μηχανισμός της εναλλαγής με μπέρδεψε και σαν παιχνίδι δεν με έκανε να κολλήσω. Αναγνωρίζω βέβαια πως πρόκειται για πολύ καλή προσπάθεια.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

• Κάπου πρέπει να είχαμε ένα thread για πάσης φύσεως ντοκιμανταίρ βιντεοπαιχνιδιών, όμως επειδή δεν το βρίσκω το βάζω εδώ. Μία τύπισσα έχει φτιάξει ένα κανάλι ονόματι Game Direct και μιλάει για την ιστορία κλασικών τίτλων. Είναι πολύ ψαγμένη, γενικά ό,τι λέει είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Ρίξτε της μια ματιά οι συνήθεις ύποπτοι. Μέχρι στιγμής έχει πει τα πάντα για την ιστορία των Crash Bandicoot, Conker, Metroid, Spyro the Dragon, Super Smash Bros και τώρα βγάζει για τα Banjo Kazooie. AAA πράμα δηλαδή. Βάζω και μερικά ενδεικτικά βίντεο για να υπάρχουν.

Comment

• Το θέμα που ψάχνεις:

I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Τελείωσα το Castle of Illusion. Καλό παιχνιδάκι, τίποτα το ιδιαίτερο όμως. Πιστεύω πως του Mega Drive και του Master System είναι πολύ καλύτερα σε μηχανισμούς Το ευχαριστήθηκα πάντως για τους γνωστούς λόγους. Σιγά σιγά θα πάω και για το 100%. Όχι πως παίρνει και πολύ ώρα αλλά κουβέντα να γίνεται. Μέχρι να ακολουθήσει ανάλυση α-λα Epic Mickey, δείτε ένα μικρό απόσπασμα.

Στην παραπάνω εικόνα όπως θα παρατηρήσατε, φαίνεται το καπάκι από το γάλα, το οποίο αναγράφει "For better health, MILK Mickey Mouse". Αυτό είναι αναφορά σε μία κονκάρδα που είχε βγει τη δεκαετία του '30 για διαφήμιση μιας εταιρίας γάλακτος. Βασικά εκείνη την περίοδο είχαν βγει του κόσμου οι κονκάρδες αλλά τέλος πάντων.

Το θέμα είναι πως η μόνη γαλακτοκομική εταιρία της εποχής που θυμάμαι είναι η "Grand Rapids Creamery Co" η οποία είναι υπεύθυνη για έντυπες διαφημίσεις όπως η παρακάτω

Comment

• Χαχαχαχαχα. Πολύ καλό.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Περί Sphinx and the Cursed Mummy ο λόγος. Οχι δεν θυμαμαι να ειναι collectathon το game- πανε και πρπ 10+ χρόνια απο όταν το έπαιξα- αλλα περιςςοτερο action adventure στα χνάρια του Zelda με αρκετό platforming και environmental puzzles. Ωστόσο ειχα διασκεδάσει παρα πολυ και θυμαμαι πως περιμενα sequel.

Τοσο αυτο όσο και το I ninja μπορείς πολυ ευκολα να τα κανεις emulate τοσο για GC όσο και για PS2. Κατι πιο κλασικό και πιο 2D like ειναι το remake του Klonoa για το Wii. Αρκετά εύκολο βεβαια, αλλα απο την άλλη πολυ διασκεδαστικό και ποιοτικό game.( και αυτο μπορείς πολυ ευκολα να το κανεις emulate)

Edit:
                                Χα Χα άκυρο το Klonoa το εχεις παιξει ήδη και ορθότατα.;)

Edit 2:
                                Χαζεύοντας το θέμα ειδα πως είχε στα υπόψιν και τίτλους για 16bit σύστηματα. Θα σου συνιστούσα, καθότι και anime fan αν θυμαμαι καλα το Violinist of Hameln για SNES. Εχει ενα άριστο fan translation και αρκετό χιούμορ- οπως και το Manga αλλα και το OVA που εχω δει- ενω παράλληλα ειναι και πολυ καλο σαν game( άλλωστε developer ειναι η Enix που ηταν στα κέφια της στο SNES)
                                Last edited by Sinclair; 14-07-2016, 11:32 PM.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X