Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ακομα πιο αστειο θα ειναι αν τελικα πουλησει κανα δυο κονσολες και βγαλει κανα δυο games ποσο ευκολα θα ξεχαστουν αυτα απο ολους..

Comment

• Ωχ

Geoff Keighley: Sources Say Sony Will Include PS4 Used Game DRM

Comment

• Κι εγώ το πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά από άποψη πωλήσεων ειδικά στην Αμερική.Έχει κλείσει πολλές συμφωνίες με τεράστιο εύρος κατηγοριών και θα πέσει τρελή διαφήμιση από όλους.Ελπίζω να κάνω λάθος και να πατώσει.Τέτοιες τακτικές είναι ελεεινές.

edit:Αν ισχύσει κάτι τέτοιο και για το ΠΣ4,βλέπω να φτιάχνο τούμπανο πισί,όλα κόπιες και να πάνε να γαμηθούνε.
        Carpe diem

Comment

• Ευτυχως υπαρχει και το Wii-U...

Comment

• Αν κάνει την ίδια πατάτα και η Sony, δηλώνω επίσημα πως θα αγοράσω Wii U και θα παίζω για όλη τη διάρκεια της γενιάς Bit Trip και New Super Mario Bros U.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Μεγαλη μπουκια φαε...

Comment

• Καλα ολα αυτα ειναι φημες,ισως να μην υπαρχει λογος να ανησυχουμε.Αν ομως ισχυσουν ολα αυτα με βλεπω να μην παρω τιποτα και μετα απο χρονια,οταν εχουν πεσει οι τιμες,να παιρνω πλει 4 μαζι με τα franchises που μου αρεσουν σε bargain.Μεχρι τοτε θα ασχολουμαι με αυτα που εχω στο ραφι.

Απο την αλλη υπαρχει και η pirate community που ειναι ιδιαιτερως ενεργη...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

• Η πειρατεια μιας και το ανεφερε ο Deus οντως εχει γινει σημαντικος παραγοντας πλεον και μπορει να αλλαξει τις αποφασεις του κοσμου. To Wii U θα ανεβει πολυ στην εκτιμηση μου οταν δω πως μπορω να παιξω τα απαντα της VC ξαπλα στο κρεβατι μου.
                  Το Xbone ειναι αλλη ιστορια, ακομα δεν ξερουμε τιποτα οποτε πρεπει να δουμε το βασικο lineup και αλλες παροχες, παντως θα ναι τραγικο αν αδιαφορησουν για το XBLA library και δε δωσουν καποια λυση εστω και μεσω emulation (μπορει να γινει κατι τετοιο; ).

Ground δεν το νομιζω τουλαχιστον για τα γουστα σου, το PSP ηταν πιο κοντα σε φιλοσοφια PS2, επαιζε πληθωρα τιτλων σε ορισμενα genres, ενω το PSV παει για μια πιο all-around προσεγγιση a la PS3 οπου θα πεσει βαρος αναγκαστικα και σε παιχνιδια PSN / dlc games κτλ.

Comment

• Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο με τα used games.

Αν
                    1.πεσουν οι τιμες ενα 30%
                    2.Παψει να υπαρχει αυτη η εμμονη για προσθηκη multiplayer σε οτι παιχνιδι μπορεις να φανταστεις,λογο του φοβου οτι θα παει απατο.βλ νοικιασμα/μεταχειρισμενο.

Ισως να μην ειναι τοσο κακο τελικα.

Ισως παλι να κανω εγω λαθος.Δεν εχουμε ερθει ποτε σε τετοια κατασταση.

Comment

• Παροτι δεν εχω τοσο θεμα με τα used games και τα always online τα xbla games μου τα ηθελα μαζι οπωσδηποτε, πρεπει να κανουν κατι για αυτο ειναι οντως τραγικο.. Εχεις και παιχνιδια οπως το sotn που ανετα ριχνεις ενα playthrough οποτε σου τι δωσει..

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                        Μεγαλη μπουκια φαε...
                        Εντάξει, στη χειρότερη υπάρχει και το OUYA. Αν βάλουν και εκεί DRM οκ, piratebay και άγιος ο Θεός :xp:

Comment

• Android και digital distribution δεν ειναι το OUYA? Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα παιζεις μεταχειρισμενα εκει?? Επειδη αναφερθηκε και το PC gaming, εκει πρακτικα δεν υπαρχουν μεταχειρισμενα και εισαι με τον ενα η τον αλλο τροπο always online..

Θελω να καταληξω οτι η μονη σας επιλογη ειναι το wii-u...

Comment

• Εγω πιστεύω το internet overreacts όπως είπε και ο IHNE πιο πάνω. Εντάξει θα έρθει το καλοκαιράκι, θα χρυσώσουν το χάπι και όλα μέλι γάλα. Ταπεινή μου άποψη, πως έπρεπε να αφήσουν- όπως έκανε η Sony εν τέλει- το μπαλάκι στους publishers για τα used. Αλλά είπαμε, exclusives!!!
                            Το OUYA! έχει λάβει μέχρι στιγμής απογοητευτικές κριτικές- μιας και η console που στείλανε για review σαν beta, για πολλούς reviewers δεν είναι καν alpha...

EDIT:
                            Άλλωστε πάντα υπάρχουν θέματα στο early adoption μιας κονσόλας που αργότερα μπορούν να διορθωθούν. Οπότε πιστεύω πως πάνω στο χρόνο θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση αν το συγκεκριμένο μοντέλο θα λειτουργήσει ή όχι... Εδώ η Microsoft έδινε κονσόλες με ημερομηνία λήξης- η μόνη γενιά που σχεδόν όλοι οι users xbox πήραμε και δεύτερη κονσόλα αναγκαστικά xD
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                              Android και digital distribution δεν ειναι το OUYA? Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα παιζεις μεταχειρισμενα εκει??
                              Όντως, δεν το διατύπωσα σωστά, το DRM δεν ήταν η σωστή φράση.

Τα παιχνίδια του OUYA, έχουν πει πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, πρέπει να εφαρμόζουν κάποια free to play λειτουργία. Είτε αυτό σημαίνει πως θα είναι τελείως τζαμπέ, είτε θα έχεις επιλογή για αγορά αντικειμένων μέσα στο παιχνίδι, είτε να πληρώνεις upgrade κλπ.

Αυτό που εννοούσα, είναι πως ΑΝ πλασάρουν όλα τους τα παιχνίδια ώστε ουσιαστικά να τα αγοράζεις (π.χ. αν η free to play λειτουργία είναι απλά ένα free trial μερικών ημερών), τότε θα σαλπάρω προς το πειρατικό λιμάνι. Προς Θεού, το OUYA δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα, απλά το ανέφερα χιουμοριστικά

Comment

• Το Χ1 θα είναι region locked.

Similar to the movie and music industry, games must meet country-specific regulatory guidelines before they are cleared for sale. We will continue to work with our partners to follow these guidelines with Xbox One.
                                Link

Δεν είναι τόσο τραγικό όσο τα υπόλοιπα που έχουμε ακούσει, όμως δεν καταλαβαίνω τη λογική αυτού του πισωγυρίσματος. Το Χ360 άφηνε την επιλογή στους εκδότες, επομένως είχαμε παιχνίδια που ήταν κλειδωμένα, όμως είδαμε και αρκετά που ήταν ελεύθερα. Το PS3 επίσης ήταν εντελώς region free και δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει τίποτα περί χασούρας κερδών κλπ. Βέβαια αυτό θα το καταλάβουμε από το αν το PS4 θα είναι region free ή όχι.

Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα του PS4, έχει ξεκινήσει στο νετ μία μεγάλη εκστρατεία από όσους είναι ενάντια αυτής της ενδεχόμενης τακτικής, που απ' ό,τι βλέπω, γιγαντώνεται συνεχώς. Ξεκίνησε κλασικά από το gaf. Τσεκάρετε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Comment

Working...
                                X