Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2013

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Χμμμ και εγώ πιστεύω οτι αν δεν είχε κάνει τις παπάτζες με DRM, Kinect η Microsoft αυτή την στιγμή όλη η μάχη θα κρινόταν στα Exclusives της κάθε κονσόλας, όπως γίνεται δηλαδή και τώρα με τα 360, PS3.
    Απλά η MS γούσταρε να κάνει χαρακίρι, εξάλλου της αρέσει να κάνει συχνά.

    Comment


    • Originally posted by i Have no Equal View Post
      Μεχρι στιγμης ουτε δυνατοτερο(τουλαχιστον αισθητα) εχει αποδειχθει ουτε exclusives εχει σε σχεση με το x1 που μεχρι στιγμης μετραει: ryse, halo, dead rising 3, quantum break, KI τουλαχιστον..

      Οταν αποδειχθει η αισθητη (και οχι του στυλ, κοιτα εδω οι πεταλουδες εχουν καλυτερα textures) ανωτεροτητα(που πολυ αμφιβαλω) οταν βγαλει η εστω ανακοινωσει τα exclusives και οταν κανει καλυτερη online υπηρεσια(που και εδω αμφιβαλω) τοτε οκ.. Μεχρι στιγμης το DRM και η τιμη σκοτωνουν το x1 για τους περισσοτερους και τιποτα παραπανω..
      Οκ πριν αποδειχτουν oμως ολα αυτα εσυ εβγαλες το One καλυτερη προταση.
      Μην τα θες ολα δικα σου.

      Απο κει και περα πρωτη φορα μιλανε τοσο ξεκαθαρα για ανωτερoτητα hardware στα gaming sites.
      Και λογο ram και λογο καρτας γραφικων.Ασε που λογικα θα δεσμευει και σε ποσοτητα περισσοτερη Ram το One για Os κτλ.
      Συμφωνω ομως οτι δεν υπαρχουν διαφορες τωρα.

      Οσο για τα παιχνιδια σκεψου οτι τα καλυτερα studios δεν τα ειδαμε καθολου στην E3 απο πλευρας sony.Ειτε ηταν απασχολημενα με ps3,ειτε δεν ειχαν ετοιμα ακομα παιχνιδια.

      Comment


      • Εγω το εβγαλα καλυτερη προταση αν δεν υπηρχε το DRM και τα 100 yuros.. Οχι με μελλοντικα αν με υπαρκτα αν τουλαχιστον.. Τα gaming sites λενε τετοιες μπουρδες απο το 2007, θυμησου τι λεγανε για cell και το παντοδυναμο ps3 και τι πηρες τελικα.. Και θυμησου επισης οτι τοτε ηταν 2 εντελως custom αρχιτεκτονικες οι οποιες πλησιαζαν τα high end pc, τωρα ξερεις τι εχεις?? 2 APU της... AMD. Αν παρακολουθουσες λιγο τις εξελιξεις στα PC θα ηξερες τι θα πει AMD και τι AMD APU..

        Μακαρι να βγουν καλα και να παρει και τα πανω της η AMD βεβαια γιατι πρεπει να εχουμε ανταγωνισμο και στο pc hardware και οχι μονοτερμα intel και nvidia..

        PS: Εστω επειδη ειναι ολα θεμα προτιμησεων και οπως δεν με ενδιαφερει εμενα το infamous ετσι εσενα δε σε ενδιαφερει το dead rising, θα πω οτι για εμενα προσωπικα θα ηταν καλυτερη προταση και θα επαιρνα x1 αντι για ps4..

        Comment


        • Originally posted by i Have no Equal View Post
          Μεχρι στιγμης ουτε δυνατοτερο(τουλαχιστον αισθητα) εχει αποδειχθει ουτε exclusives εχει σε σχεση με το x1 που μεχρι στιγμης μετραει: ryse, halo, dead rising 3, quantum break, KI τουλαχιστον..

          Οταν αποδειχθει η αισθητη (και οχι του στυλ, κοιτα εδω οι πεταλουδες εχουν καλυτερα textures) ανωτεροτητα(που πολυ αμφιβαλω) οταν βγαλει η εστω ανακοινωσει τα exclusives και οταν κανει καλυτερη online υπηρεσια(που και εδω αμφιβαλω) τοτε οκ.. Μεχρι στιγμης το DRM και η τιμη σκοτωνουν το x1 για τους περισσοτερους και τιποτα παραπανω..

          Μπορει να κανει αλλαγες και να προσφερει κατι καλυτερο, ειδικα απο τη στιγμη που το πληρωνεις πλεον. Δεν λεω οτι ειναι μη λειτουργικο αλλα θελει ακομα δουλεια για να μη σου λειπει το live. Kαι το UI εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει. Θυμιζει φτηνο κινητο με android..

          Το θεμα ειναι οτι η ms θα κανει κατι και αυτη ειδικα σε αυτον τον τομεα που εχει και την εμπειρια και την τεχνογνωσια να το κανει, αν την ξεπερασει και στο live η Sony καλυτερα ας αποσυρθει η ms απο τα VGs γενικα..
          Μισό ρε συ, γιατί ok τα δέχομαι αυτά που λες για τα exclusives που έδειξε (2 sequels και μία ανάσταση νεκρού franchise, 1 παιχνίδι που φαίνεται αδιάφορο και ένα ομολογουμένως καλό), αλλά δε δίνεις βαρύτητα σε κάποιες άλλες κινήσεις της Sony. Η υποστήριξη ανεξάρτητων παραγωγών για παράδειγμα, η δυνατότητα self-publish και η παρουσίαση αρκετών indie τίτλων λέει πολλά και στα μάτια πολλών μπορεί να σταθεί άνετα δίπλα σε πολλά πιθανά exclusives του Χ1. Η Sony επίσης έχει τα worldwide studios που είναι μία σταθερή πηγή ποιοτικών τίτλων.

          Επίσης για το UI ας μην προτρέχουμε, πρέπει να δούμε πώς θα δουλεύει, πόσο γρήγορα θα ολοκληρώνονται οι διάφορες εντολές και πώς θα λειτουργεί το share button. Όσα ξέρουμε για το UI του Χ1 άλλα τόσα ξέρουμε για το UI του PS4, δηλαδή τίποτα .

          Σχετικά με τα τεχνικά... ε τώρα sorry κι όλας, αλλά μία ανωτερότητα αργά ή γρήγορα θα φανεί, τι να λέμε τώρα . Το PS3 τα τελευταία χρόνια ξεπερνάει τον εαυτό του με κάθε νέα κυκλοφορία ενώ το Xbox 360 έχει βαλτώσει όσο δεν πάει, ενώ τα πρώτα χρόνια της ζωής τους το τελευταίο ήταν που προσέφερε καλύτερα γραφικά λόγω τεχνογνωσίας. Τέλος πάντων, συμφωνώ στο ότι δεν είναι τεχνολογικά κάτι το ιδιαίτερο, εξάλλου σε PC δεδομένα θεωρείται ήδη παρωχημένο hardware, απλά πιστεύω ότι η ανωτερότητα, μικρή ή μεγάλη, κάποια στιγμή θα φανεί και αν τα όσα λέει το digital foundry είναι αληθή, τότε θα φανεί και θα είναι "σχετικά" έντονη.

          Edit




          Επίσης δεν είναι region locked και μπορείς να αναβαθμίσεις το σκληρό, τι Χ1 μου λέτε τώρα, μιλάμε για ξεκάθαρη νίκη του PS4 . Πραγματικά δε βρίσκω ούτε 1 ξεκάθαρο προτέρημα του Χ1 έναντι του PS4.

          Comment


          • Το 360 εχει κακως εγκαταλειφθει τα τελευταια χρονια, μεχρι τη στιγμη που παρακολουθουσα τα πραγματα πριν το γυρισω 100% σε pc το ps3 δεν ειχε τιποτα καλυτερο να δειξει ισα ισα.. Ολα αυτα μενει να φανουν αλλα και παλι τα specs και των 2 μονο εντυπωσιακα δεν τα λες σε σχεση με την προηγουμενη γενια οποτε και οι οποιες διαφορες εχουν προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν θα παιξουν τοσο ρολο στην επιλογη.

            Σιγουρα σε αυτη τη γενια δεν θα παρεις κονσολα για τα specs και τα γραφικα για αυτο λεω οτι οι διαφορες θα ειναι μικρες, μεγαλη διαφορα ειναι απο wiiu σε ps4/x1 τωρα μεταξυ τους ποσο να φανει? Στα first party μονο μπορει να δειξει κατι γιατι τα multi φτιαχνονται με βαση τη χειροτερη ετσι και αλλιως..

            Δεν αμφιβαλω οτι θα βγαλει exclusives και games, για τωρα μιλαγα αν ηταν να παρω μια κονσολα στο launch.. Καλο αυτο με τους indies kαι το self publish μαζι σου δεν διαφωνω..

            Το UI απόσο εχω δει και γρηγορο να ειναι εμενα δεν μου κολλαει καλα στο ματι, φαινεται προχειρο και cheap. Απο την αλλη του X1 μοιαζει με συνδιασμο metro και 360, αλλα οκ δεν ειναι κριτηριο επιλογης αυτο..

            Comment


            • Originally posted by i Have no Equal
              Εγω το εβγαλα καλυτερη προταση αν δεν υπηρχε το DRM και τα 100 yuros.. Οχι με μελλοντικα αν με υπαρκτα αν τουλαχιστον.. Τα gaming sites λενε τετοιες μπουρδες απο το 2007, θυμησου τι λεγανε για cell και το παντοδυναμο ps3 και τι πηρες τελικα.. Και θυμησου επισης οτι τοτε ηταν 2 εντελως custom αρχιτεκτονικες οι οποιες πλησιαζαν τα high end pc, τωρα ξερεις τι εχεις?? 2 APU της... AMD. Αν παρακολουθουσες λιγο τις εξελιξεις στα PC θα ηξερες τι θα πει AMD και τι AMD APU..

              Μακαρι να βγουν καλα και να παρει και τα πανω της η AMD βεβαια γιατι πρεπει να εχουμε ανταγωνισμο και στο pc hardware..
              Γραφικαρες πηρα απο τον cell.
              Δεν ξερω τι ελεγαν,αλλα αυτοι που τον εκμεταλευτηκαν εβγαλαν ωραια πραγματα.Δυστυχως μονο οι first party devs.Βεβαια διαβαζαμε υπερβολες και υπεργαλαξιακα γραφικα εκτος πραγματικοτας, και σε αυτο συμφωνω.
              Eκεινα ομως τα αρθρα ηταν τραγικα.Δεν ηταν digital foundry.

              Απο κει και περα δεν εχεις αδικο.Καλυτερα ας περιμενουμε.Και για μενα δεν εχει και τοσο τρομερη σημασια να σου πω την αληθεια.Τα γραφικα που ηθελα να δω απο το xbox one τα ειδα και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.
              Απλα εστω και λιγο θα εχει το προβαδισμα το ps4 εκει.

              Τωρα στα παιχνιδια.Σκεψου οτι δεν ειδαμε oκομα
              Naughty dog
              Naughty dog B
              Guerrilla B
              Polyphony
              Santa Monica
              Media Molecule
              Japan studio
              Δηλαδη τα βασικα χαρτια της sony.

              Ενα απο τα βασικα της MS(το βασικοτερο),ηταν η bungie που τo ειδαμε στην conf της sony

              Δεν ξερω πως θα ηταν καλυτερη προταση το one ακομα και χωρις τα DRM-100e+.

              Nωρις ειναι ακομα ομως θα δουμε.

              Comment


              • Το UI απόσο εχω δει και γρηγορο να ειναι εμενα δεν μου κολλαει καλα στο ματι, φαινεται προχειρο και cheap. Απο την αλλη του X1 μοιαζει με συνδιασμο metro και 360, αλλα οκ δεν ειναι κριτηριο επιλογης αυτο..
                Αν το UI κρινόταν μόνο από το πώς φαίνεται στο μάτι...

                Comment


                • το ps4 θα παιζει τα games του ps3 μέσω gaikai;
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Originally posted by BigBOSS View Post
                    το ps4 θα παιζει τα games του ps3 μέσω gaikai;
                    Δεν ειναι ξεκαθαροι σε αυτο.

                    Comment


                    • Αν τα πράγματα μέχρι την κυκλοφορία των συστημάτων δεν αλλάξουν τότε όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη νέα γενιά θεωρώ ότι το PS 4 αποτελεί καλύτερη πρόταση στο σύνολό του. Οι αγοραστές (όπως εγώ) που σκοπεύουμε να μεταβούμε στη νέα γενιά σε 1-2 χρόνια θα κινηθούμε με βάση το τι θα έχουμε τότε. Όπως έχει αποδείξει η τωρινή γενιά τίποτα δεν μένει στάσιμο οπότε νέα exclusives, DRM, used games κάλλιστα μπορούν να υιοθετηθούν με καλύτερα αποτελέσματα τόσο από Sony και MS σε λίγους μήνες.
                      Η Sony έκλεψε τις εντυπώσεις στην E3 αλλά ως εκεί διότι εταιρείες τέτοιου βεληνεκούς λίγες φορές πραγματοποιούν όσα υπόσχονται. Στην E3 μας είπε η Sony ότι τόσο το Kingdom Hearts 3 όσο και το Final Fantasy XV θα είναι αποκλειστικά και βλέπεις την επόμενη μέρα να διαβάζουμε άλλα πράγματα. Με το DRM μας τα είπε όλα ωραία και την επόμενη μέρα μας τα κουτσούρεψε. Άρα δηλώσεις τύπου η MS τα σκάτωσε, τον ήπιε, έχασε την γενιά και άλλα τέτοια ευτράπελα μόνο στη σφαίρα της φαντασίας υπάρχουν.
                      Όταν βγουν επίσημα οι κονσόλες και έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα τότε και μόνο τότε θα μπορούμε να κρίνουμε ορθά για πρώτη φορά και καλύτερα είναι να μην είμαστε και τόσο θερμοί υποστηρικτές σε ένα brand. Δεν βοηθάει στην σωστή κριτική.

                      Comment


                      • Θα επαιζε αναλογα τα γουστα αν δεν ειχε DRM και +100ε, τωρα δεν παιζει καν.. Τα studios που λες εννοειται θα βγαλουν καλα παιχνιδια το θεμα ειναι ποτε.. H naughty dog ηταν απασχολημενη με το last of us για αυτο δεν ειδαμε και κατι εστω ενα teaser..

                        To Destiny προσωπικα δεν μου αρεσε, αντιγραφη halo εντελως..

                        Δεν αμφιβαλω οτι μπορει να εχει ενα προβαδισμα αλλα τοσο αισθητο δεν παιζει να ειναι γιατι μιλαμε για σχεδον το ιδιο hardware, εξαλου το να μετρας frames να ασχολεισαι με specs και να παρατηρεις την ποιοτητα των textures ειναι αρρωστια των pc gamers. Ο κονσολακιας δεν νοιαζεται αν στο ps4 φαινεται κατι λιγο καλυτερα, οι περισσοτεροι χαμπαρι δεν θα παρουν εκτος αν ειχαμε διαφορα τυπου wii..

                        το ps4 θα παιζει τα games του ps3 μέσω gaikai;
                        Απο το 14 και μετα ειπαν..

                        Comment


                        • Σίγουρα κάποιοι δεν το είδατε(εκτός αν το ποστάρατε πριν). Χτες με το φιλαράκι μου το είδαμε αυτό.

                          sigpic

                          Comment


                          • Η απαντηση της Microsoft. Ο δημοσιογραφος ειναι πολυ παρμενος, οι γκαφες συνεχιζονται, το ownage ερχεται, θα δουμε πολλα γεματα ραφια τις γιορτες...
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Originally posted by Ren_of_Heavens
                              Στην E3 μας είπε η Sony ότι τόσο το Kingdom Hearts 3 όσο και το Final Fantasy XV θα είναι αποκλειστικά και βλέπεις την επόμενη μέρα να διαβάζουμε άλλα πράγματα. Με το DRM μας τα είπε όλα ωραία και την επόμενη μέρα μας τα κουτσούρεψε.
                              Ποτε δεν ειπε οτι ειναι exclusives τα συγκεκριμενα παιχνιδια.Αλλη παρουσιαση ειδαμε?
                              Απο την στιγμη που τα ανακοινωσε εγω καταλαβα οτι ειναι multiplatform.Oπως και ο περισσοτερος κοσμος φανταζομαι.
                              Ειπαν οτι θα ερθουν στο ps4 και την λεξη exclusive της χρησιμοποιησε για το online FF MONO.Noμιζω οτι ηταν φως φαναρι.Εκτος αν ηθελες να σου πει ο εκπροσωπος της sony ''και σε one''
                              Η μηπως και η MS τα αλλαξε για το Metal gear 5?

                              Επισης για το DRM ηταν ξεκαθαρη στην παρουσιαση.Ξαναδες λιγο εκεινο το κομματι αν θες.Δεν μιλησε για τους αλλους.Τουλαχιστον δεν το ειδα εγω.
                              Απο κει και περα σου λεει οτι θα ισχυει οτι και στο ps3.Μια χαρα τα ειπε στην conference.
                              Originally posted by i Have no Equal
                              Δεν αμφιβαλω οτι μπορει να εχει ενα προβαδισμα αλλα τοσο αισθητο δεν παιζει να ειναι γιατι μιλαμε για σχεδον το ιδιο hardware, εξαλου το να μετρας frames να ασχολεισαι με specs και να παρατηρεις την ποιοτητα των textures ειναι αρρωστια των pc gamers. Ο κονσολακιας δεν νοιαζεται αν στο ps4 φαινεται κατι λιγο καλυτερα, οι περισσοτεροι χαμπαρι δεν θα παρουν εκτος αν ειχαμε διαφορα τυπου wii..
                              Συμφωνω.

                              Comment


                              • Ναι βασικά κι εγώ έτσι πιστεύω, υπήρχε μία αντιγνωμία για το FF XV, αλλά η Sony η ίδια δε θυμάμαι να είπε κάτι συγκεκριμένο περί αποκλειστικότητας.

                                Το fanboy μέσα μου ακόμα να το δεχτεί βέβαια ότι θα βγει και στο Χ1, ήθελα επιστροφή σε εποχές PS1/2 .

                                Comment

                                Working...
                                X