Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η τρύπα που άφησε στους publishers η Sony είναι αρκετή για να μπουν παρόμοιοι περιορισμοί, αν και η online υπηρεσία της δεν έχει τις γελοιότητες της Microsoft. Ειδωμένο από τη βάση της ομοιογένειας ανάμεσα στις πλατφόρμες, θα ήταν λογικό να υπάρχουν παρόμοια συστήματα DRM - η ανισορροπία στην αγορά θα ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως θα ήταν και επιθυμητή μια τέτοια εξέλιξη, απλά είναι πιθανό να βλέπουμε ένα σενάριο "καλός μπάτσος - κακός μπάτσος" όπου επιλέγουμε πόσο ξύλο θα φάμε πριν καταλήξουμε στη φυλακή έτσι κι αλλιώς.

Αυτά για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.

Η παρουσίαση της Sony ήταν ξεκάθαρη γύρω από το θέμα, αν και πιο μετά θόλωσαν τα νερά με τις διαδοχικές δηλώσεις. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν κάποιος publisher θέλει να επιβάλλει DRM, η Sony θα το επιτρέπει αλλά από μόνη της δεν έχει κάποιο ανάλογο σύστημα. Τα πλεοεκτήματα επίσης περί μεταχειρισμένων κλπ δεν έχουν θιγεί. Μια κωλοτούμπα της Sony πιο μετά θα είχε πολλαπλάσιες συνέπειες από τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη Microsoft, και το ξέρει. Δεν πιστεύω πως θα έμπαιναν σε μια τέτοια διαδικασία για να κερδίσουν απλά την Ε3 και να αναιρέσουν πιο μετά την επίσημη παρουσίαση. Πιο πιθανό θεωρώ να πετάξουν το μπαλάκι στους publishers (όπου δε θα έχει διαφορά από τη Microsoft) αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα από όσο φαινόταν μέχρι τώρα.

Ενδιαφέροντες καιροί. Ποιός είναι να στήσουμε PC τριετίας με χειριστήρια?

EDIT - να θυμήσω πάντως πως το Edge ήταν από τα ελάχιστα έντυπα που κράτησαν φιλική προς τη Microsoft γραμμή και στήριξαν τις επιλογές της "προς όφελος της βιομηχανίας". Ψάχνω να βρω το blog...
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• To δημοσίευμα του Edge βγήκε αφού είχε ήδη ξεκαθαρίσει - ή έστω τοποθετηθεί - επίσημα η Sony, επομένως οι "ανώνυμες πηγές" στη προκειμένη είναι λίγο δύσκολο να κολλήσουν στην εικόνα.

Tώρα, το θα γίνει από 'δω και μπρος, κατά πόσο και εάν θα υπάρξει αλλαγή πλεύσης, μέχρι την κυκλοφορία των συστημάτων έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας.

edit: Επίσης ο αρχισυνάκτης του Penny Arcade, ύστερα από τη πρώτη παρουσίαση του Xbox One, βγήκε με άρθρο στήριξης προς τη Microsoft "για το καλό της βιομηχανίας" και φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι κατάληξη είχε στα σχόλια από κάτω....
      sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
        To δημοσίευμα του Edge βγήκε αφού είχε ήδη ξεκαθαρίσει - ή έστω τοποθετηθεί - επίσημα η Sony, επομένως οι "ανώνυμες πηγές" στη προκειμένη είναι λίγο δύσκολο να κολλήσουν στην εικόνα. [...]
        Το αυτό. Η Sony μίλησε ξεκάθαρα στην παρουσίαση, ενώ επίσης απάντησε και επίσημα στις ερωτήσεις εκ των υστέρων, πως το όποιο DRM θα επαφίεται αποκλειστικά στους 3ους και θα αφορά μόνο το online μέρος των παιχνιδιών, όπως γίνεται και τώρα στα PS360.

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει 100% όταν βγει στην αγορά. Όμως μέχρι τότε, αν έχω να επιλέξω μεταξύ επίσημης τοποθέτησης και "ανώνυμων πηγών" ενός site που ήταν αρκετά υποστηρικτικό προς την υιοθέτηση των τακτικών της MS, νομίζω πως θα επιλέξω το πρώτο.

Στο Gaf παρεμπιπτόντως το άρθρο τρώει θάψιμο.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Αφού τρώει θάψιμο στο αντικειμενικό gaf με τους παντογνωστες ηρέμησα τώρα..

Comment

• Συμπληρωματικά το έβαλα ρε, μιας και το βρήκα μπροστά μου στο browsing

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                Αφού τρώει θάψιμο στο αντικειμενικό gaf με τους παντογνωστες ηρέμησα τώρα..
                Περνά εξω ms fanboy

Comment

Αφού τρώει θάψιμο στο αντικειμενικό gaf με τους παντογνωστες ηρέμησα τώρα..
                  Μα το gaf κοσμος(η ταση) ειναι.
                  Οπως εθαβαν το Ps3 πριν 6 χρονια ,το ιδιο κανουν και τωρα,απλα χειροτερα,γιατι ειναι χειροτερα τα πραγματα

Το edge παντως παντα γερνει λιιιγο,αν και εξακολουθει να μου αρεσει αρκετα.

Comment

• Απλα καθε φορα ενα ποστ η οτιδηποτε στο gaf γινεται θεμα λες και μονο εκει εχουν τη γνωση και τις πηγες.. Καλα τους τα ελεγε ο Pachter-προφητης...

Comment

• [
                      Originally posted by i Have no Equal View Post
                      Απλα καθε φορα ενα ποστ η οτιδηποτε στο gaf γινεται θεμα λες και μονο εκει εχουν τη γνωση και τις πηγες.. Καλα τους τα ελεγε ο Pachter-προφητης...
                      Γιατί πολύ άπλα το gaf είναι το μεγαλύτερο gaming forum και συμμετέχουν επίσης devs και άπειροι άνθρωποι της βιομηχανίας. Χθες έτυχε να μπω κάποια στιγμή και είχε 30.000 users online , τι να λέμε τώρα.

Comment

• Το Plants VS Zombies 2 θα είναι το Garden Warfare και οι τύποι μας trollαραν σχετικά με το iOS. Θα κυκλοφορήσει ως timed exclusive για Xbox 1, 360, αμέσως μετά σε PC και ύστερα όπου μπορέσουν να το βγάλουν. Θα είναι shooter τρίτου προσώπου.

[GT]http://www.gametrailers.com/videos/ag07eb/plants-vs--zombies--garden-warfare-e3-2013--watch-for-zombie-charlie--in-the-trees[/GT]

Ο Iwata παρουσιάζει την Ε3, πολύ ωραίο μοντάζ
                        [GT]http://www.gametrailers.com/videos/31clmf/e3-2013-e3-2013--when-press-conferences-collide[/GT]

Επίσης μην ξεχνάμε το έπος. Άντε και αργότερα σήμερα θα δούμε και περισσότερο Ducktales / Rayman Legends

Comment

Μεχρι στιγμης ουτε δυνατοτερο(τουλαχιστον αισθητα) εχει αποδειχθει ουτε exclusives εχει σε σχεση με το x1 που μεχρι στιγμης μετραει: ryse, halo, dead rising 3, quantum break, KI τουλαχιστον..
                          ξεχασες το παιχνιδι του οποιου η αποκλειστικτητα ποναει εμενα και παρα πολλους σεγκαδες (και συγκεκριμενα για μενα ειναι o 2ος πιο αναμενομενος τιτλος μετα το shenmue 3).

νεο panzer dragoon
                          sigpic

Comment

• Gamhse to Mickey!
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Στο 1ο stage του Gamespot, στις 23:40 θα έχει παρουσίαση Ducktales, στις 00:00 Lords Of Shadow 2, στις 00:20 Rayman Legends, και στις 00:40 Ninja Gaiden Z.

Link για online παρουσίαση

Comment

• Εγώ έχω 1Mbps.

Comment

Working...
                                X